irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ah Irma saj bo. Veš da bo. Jaz pa se trenutno počutim hmmmmm nevem kako naj rečem. Evo mela sem diplomsko nalogo za spisat. In je končana. Zdaj pa več nimam kaj. Saj sem super duper mama (moram se malo sama sebe pohvaliti), toda jaz bi rada še kaj storila. Nevem, nekaj me žene naprej. Ma če ti povem po resnici, se sploh službe ne veselim, ko bom morala iti delati. Itak imam največjo izobrazbo v naši trgovini. Pa želim iti še višje, želim še več. Ker se mi zdi da sem preveč sposobna, kot da čepim v pisarni in vnašam podatke, spreminjam cene, se dogovarjam z dobavitelji..... Včasih z veseljem grem ven iz pisarne za blagajno sedeti, ker tam vsaj ni taka monotonost. Pa še kako rečeš zraven, in se nasmejiš. Pa najbolj na jetra mi gre, ko pride kao direktor in vse dobesedno paniko zgrabljajo in pospravljajo in pucajo in nevem kaj še. Pa kaj!!!!!!!!!! Naj vidi, da trgovina ni zadosti založena, pa da nam primanjkuje delovne sile, da ne sfolgamo. One pa ne, raje filajo, da se slučajno nebi direktor dru. Kr neki. Zato, ker ko pride direktor, in vidi da je vse tipitop, misli da nas je preveč in krajšajo kader. Kr neki. Ah zdaj pa sem čisto do konca ZABLUZILA s postom. Niti ne vem več kaj sem hotela dejansko povedati. Ah, križ me boli, to je to. Itak da bo. Tako ali drugače. Ti pa nič čudno, da se tako počutiš, če se je pa tvoj dragi lepo ukvarjal s tabo, da si vsa v cvetju. kar uživaj v teh trenutkih. Ti pa itak da si super mama. Pa kar takole diplomske pišeš. Drugim predvidevam? Pa kdaj preštudiraš vso snov ali že vse obvladaš? JAz sem mojmu včasih pislala seminarske, to je pa tudi vse. Mogoče bi bilo sedajle fino tudi kakšno seminarsko kaki tuji osebi napisat, pa kakšen evrček zaslužit, sam kje v teh časih najdit tako osebo? Sem malo po oglasih iskala, pa ni nič pametnega. Kar pa se službe tiče... V vsaki obstajajo kreteni. Naš šef je npr. super človek in resnično obvlada svoje področje. Ampak kar se pa kadrovnika tiče je pa na nuli. Tako je sedaj prišlo skoraj do tega, da imajo v naši pisarni glavno besedo tajnice, ki jih je by the way skoraj več kot pravnikov. Ni da bi govoril. Sem prav vesela, da sem trenutno na porodniški, pa ko bom septembra prišla nazaj, upam, da bom spet kmalu , da mi ne bo tega treba gledat.