|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
16.4.2009 22:59:19   
irma78
Meni možgani delajo tudi še kar OK - glede na starost in vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo problem imam že vseskozi da nimam zic ledra. Pa knjigo moram vseeno vsaj 3-4krat prebrat, da mi kaj v glavi ostane. Si nisem ravno pravi faks izbrala, ampak kaj čmo, tudi to bom upam da enkrat dokončala. Trenutno imam druge prioritete.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
16.4.2009 23:09:00   
gogabojan
Ah Irma saj bo. Veš da bo.

Jaz pa se trenutno počutim hmmmmm nevem kako naj rečem.

Evo mela sem diplomsko nalogo za spisat. In je končana. Zdaj pa več nimam kaj. Saj sem super duper mama (moram se malo sama sebe pohvaliti), toda jaz bi rada še kaj storila.

Nevem, nekaj me žene naprej.

Ma če ti povem po resnici, se sploh službe ne veselim, ko bom morala iti delati. Itak imam največjo izobrazbo v naši trgovini. Pa želim iti še višje, želim še več. Ker se mi zdi da sem preveč sposobna, kot da čepim v pisarni in vnašam podatke, spreminjam cene, se dogovarjam z dobavitelji.....

Včasih z veseljem grem ven iz pisarne za blagajno sedeti, ker tam vsaj ni taka monotonost. Pa še kako rečeš zraven, in se nasmejiš.

Pa najbolj na jetra mi gre, ko pride kao direktor in vse dobesedno paniko zgrabljajo in pospravljajo in pucajo in nevem kaj še. Pa kaj!!!!!!!!!! Naj vidi, da trgovina ni zadosti založena, pa da nam primanjkuje delovne sile, da ne sfolgamo.

One pa ne, raje filajo, da se slučajno nebi direktor dru. Kr neki. Zato, ker ko pride direktor, in vidi da je vse tipitop, misli da nas je preveč in krajšajo kader. Kr neki.

Ah zdaj pa sem čisto do konca ZABLUZILA s postom. Niti ne vem več kaj sem hotela dejansko povedati.

Ah, križ me boli, to je to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.4.2009 23:21:17   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ah Irma saj bo. Veš da bo.

Jaz pa se trenutno počutim hmmmmm nevem kako naj rečem.

Evo mela sem diplomsko nalogo za spisat. In je končana. Zdaj pa več nimam kaj. Saj sem super duper mama (moram se malo sama sebe pohvaliti), toda jaz bi rada še kaj storila.

Nevem, nekaj me žene naprej.

Ma če ti povem po resnici, se sploh službe ne veselim, ko bom morala iti delati. Itak imam največjo izobrazbo v naši trgovini. Pa želim iti še višje, želim še več. Ker se mi zdi da sem preveč sposobna, kot da čepim v pisarni in vnašam podatke, spreminjam cene, se dogovarjam z dobavitelji.....

Včasih z veseljem grem ven iz pisarne za blagajno sedeti, ker tam vsaj ni taka monotonost. Pa še kako rečeš zraven, in se nasmejiš.

Pa najbolj na jetra mi gre, ko pride kao direktor in vse dobesedno paniko zgrabljajo in pospravljajo in pucajo in nevem kaj še. Pa kaj!!!!!!!!!! Naj vidi, da trgovina ni zadosti založena, pa da nam primanjkuje delovne sile, da ne sfolgamo.

One pa ne, raje filajo, da se slučajno nebi direktor dru. Kr neki. Zato, ker ko pride direktor, in vidi da je vse tipitop, misli da nas je preveč in krajšajo kader. Kr neki.

Ah zdaj pa sem čisto do konca ZABLUZILA s postom. Niti ne vem več kaj sem hotela dejansko povedati.

Ah, križ me boli, to je to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da bo. Tako ali drugače. user posted image user posted image user posted image

Ti pa nič čudno, da se tako počutiš, če se je pa tvoj dragi lepo ukvarjal s tabo, da si vsa v cvetju. kar uživaj v teh trenutkih.

Ti pa itak da si super mama. Pa kar takole diplomske pišeš. Drugim predvidevam? Pa kdaj preštudiraš vso snov ali že vse obvladaš? JAz sem mojmu včasih pislala seminarske, to je pa tudi vse. Mogoče bi bilo sedajle fino tudi kakšno seminarsko kaki tuji osebi napisat, pa kakšen evrček zaslužit, sam kje v teh časih najdit tako osebo? Sem malo po oglasih iskala, pa ni nič pametnega.user posted image user posted image user posted image

Kar pa se službe tiče... V vsaki obstajajo kreteni. Naš šef je npr. super človek in resnično obvlada svoje področje. Ampak kar se pa kadrovnika tiče je pa na nuli. Tako je sedaj prišlo skoraj do tega, da imajo v naši pisarni glavno besedo tajnice, ki jih je by the way skoraj več kot pravnikov. Ni da bi govoril. Sem prav vesela, da sem trenutno na porodniški, pa ko bom septembra prišla nazaj, upam, da bom spet kmalu user posted image , da mi ne bo tega treba gledat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.4.2009 23:38:30   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Hujšanje: kako bomo poročale? Jaz sem se odločila, da se tehtam ob ponedeljkih zjutraj. Zdaj imam 73kg (2 kg dol user posted image user posted image user posted image ).

Jaz se imam namen tehtat 1x mesečno :)

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

A karera ve, kje se kupi ta nepremočljiva podloga za posteljico?

hvala

v BC jih imajo od Racmana, samo če vsaj malo šivaš, lahko pri Racmanu naročiš ostanke tega materiala in zašiješ in te bo prišlo 3x ceneje ...

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Jaz sem pa včeraj začela z eno terapijo proti celulitu. Traja 10 dni, stane 100 eur. Moraš pa iti vsak dan, tudi vikend. Tko da čez 10 dni bom  kot manekenkauser posted image - itak.

Ena moja prjatlca trud hijša tko pod vosdstvom v enem centru ne vem že kje pa ene anticelulitne zadeve pa telovadba hrana kaj vem kaj še in da 300 evrlkov na mesec ...rezultati so sicer VIDNI, samo jaz pa nimam tolk denarčkov ...poročaj, če je uspešno! ;)

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

da se vam javim še enkrat za spremembo zvečer. Tud jaz sem se ravnkar vsedla in si odprla eno pivo. Otroci so v posteljah in končno mir. Imam pa eno vprašanje kok vam kaj spijo čez dan? Blažka nekaj štrajka že ene 14 dni, spi samo 2 krat po pol urceuser posted image user posted image ,pa ne vem a bo tako ostalo?

naša spi 4x na dan po pol ure, redko 40 min.

Sem zadnjič videla kamion oz. tovornjak jaz pa rečem mojemu lej ga vlak kok grdo pelje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sem se nasmejala :) user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Meni možgani delajo tudi še kar OK - glede na starost in vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo problem imam že vseskozi da nimam zic ledra. Pa knjigo moram vseeno vsaj 3-4krat prebrat, da mi kaj v glavi ostane. Si nisem ravno pravi faks izbrala, ampak kaj čmo, tudi to bom upam da enkrat dokončala. Trenutno imam druge prioritete.

Faks naredijo vztrajni, ne pametni! :) Verjemi,mam spomin kot kura, pa sem diplomirala! :)

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Kar pa se službe tiče... V vsaki obstajajo kreteni. Naš šef je npr. super človek in resnično obvlada svoje področje. Ampak kar se pa kadrovnika tiče je pa na nuli. Tako je sedaj prišlo skoraj do tega, da imajo v naši pisarni glavno besedo tajnice, ki jih je by the way skoraj več kot pravnikov. Ni da bi govoril. Sem prav vesela, da sem trenutno na porodniški, pa ko bom septembra prišla nazaj, upam, da bom spet kmalu user posted image , da mi ne bo tega treba gledat.

Sem čist v enaki situaciji in se pod tole podpišem ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.4.2009 23:41:58   
gogabojan
Sem že mislila, da si mi pobegnila.

Ja veš kako mi je lepo slišati, da komaj čakaš naraščaj. Jaz si tega nisem nikoli upala user posted image user posted image user posted image . Bravo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ah nebomo več o službi. Dajmo teh par mesecev, ki so nam še podarjeni MAXIMALNO uživati s svojimi user posted image , ki vsak dan nekaj novega dosežejo. Bravo za njih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
16.4.2009 23:45:21   
PikicaStonoga
Tako, pa da še poročam:

včeraj imeli posvetovalnico, dolgi smo 67,5 cm, težki 7,5 kg in gkavca je 43,5 cm.
Bila je tretjič cepljena, nbene reakcije, malo zatrdline,t kao kot po drugem cepljenju.

Potem sva šle do tašče in smo kr tam prespali. Pa moja mami pa ati tud! Sta prišla, ker sta moj ati in moj user posted image  delala na parceli, me smo šle pa na sprehod.
Danes mos takoj zjutraj spet šli na bajto in delali cel dan. Mami je pazila na Tijano, mi smo pa delali. Domov sem priška komaj tak čas, da sem se stuširala in letela v KR delat.
Jutri gre moj srček slućbeno na Ptuj do sobote, midve greva pa k našim domov - kaj naj spet sama počnem v Medvodah? :(
V soboto se vrnemo in grmeo na kosilo na Polževo za prijateljev 30 RD. Potem pa k tašči in tastu za vikend, ker nas čaka še pravoslavna velika noč. Morm še naštrudirat, katere dneve imam in kaj bom jedla user posted image user posted image user posted image

Zadnje tri noči je Tijana prespala!!!user posted image user posted image user posted image  Bomo videli, kako bo danes ...
Zadnje tri dni tudi uvajam hrano, ki NI mleko, in sicer okol desete ure poje od 60-80 mlečke kašice, potme jo podojim. Do nedelje bom dajala kašice, v PON ali TOR začnem spet z zelenjavo.

Zdej sem pa naredila vse: prebrala za nazaj, komentirala, poročala, prebrala in napisala maile ...FB bo mogu počakat, jaz grem spat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.4.2009 23:46:32   
PikicaStonoga

Sem že mislila, da si mi pobegnila.

Ja veš kako mi je lepo slišati, da komaj čakaš naraščaj. Jaz si tega nisem nikoli upala user posted image user posted image user posted image . Bravo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ah nebomo več o službi. Dajmo teh par mesecev, ki so nam še podarjeni MAXIMALNO uživati s svojimi user posted image , ki vsak dan nekaj novega dosežejo. Bravo za njih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa po tihem kr vesleim službe ...ne šefov in kolektiva, da ne bo pomote!!!! Dela kot takega ...otrok...ki jih pogrešam in oni mene ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1057
16.4.2009 23:47:08   
PikicaStonoga
NOOOOOOOOČČČČČČČČČČKOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Pa pejte vse zdej spat, da zjutri ne bom predolgo brala! ;) hehehhehehe

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.4.2009 0:22:04   
Tosca

Sem zadnjič videla kamion oz. tovornjak jaz pa rečem mojemu lej ga vlak kok grdo pelje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem se tudi jaz nasmejala user posted image . Še posebej, ker se meni dogaja podobno, da se ne morem spomniti določenih besed. Se mi zdi, da izpadem skoraj kot majhen otrok. user posted image  Sem včeraj pri starših videla martinčka, ki je plezal po fasadi in očetu vpijem: "Lej, lej, lej, lej, tm, tm, tm, tm, lej, noooooooo." Pa pravi on: "Ja, kaaaajjjj?" Pa jaz še vedno fecljam tisti lej, tm... in potem izustim: "Unga krokodila, ki je bil v reji na Gorenjskem!" user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.4.2009 0:25:38   
Tosca
Drugače je bil pa danes res en tak tečkast dojenčkast dan: naša bi se celo popoldne nosila ali pa spala. Pa še v naročju je skoz nekaj jamrala in stokala. Zgleda, da jo je fizioterapija tako zdelala, da ni bila za nič drugegauser posted image . Še k sreči, da je zvečer zaspala kot običajno.

Sem pa počistila po hiši, ampak kaj, ko sem imela takoj za tem na copatah spet vse belo - ostanke od plenic. user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.4.2009 0:29:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Sem se tudi jaz nasmejala user posted image . Še posebej, ker se meni dogaja podobno, da se ne morem spomniti določenih besed. Se mi zdi, da izpadem skoraj kot majhen otrok. user posted image  Sem včeraj pri starših videla martinčka, ki je plezal po fasadi in očetu vpijem: "Lej, lej, lej, lej, tm, tm, tm, tm, lej, noooooooo." Pa pravi on: "Ja, kaaaajjjj?" Pa jaz še vedno fecljam tisti lej, tm... in potem izustim: "Unga krokodila, ki je bil v reji na Gorenjskem!" user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

TA PA JE NAJBOLJŠA

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.4.2009 0:29:45   
Tosca
Posteljnina - jaz sem en komplet kupila preko www.galeb.eu, pa sem bila precej razočarana in rekla, da je to zadnji tovrstni nakupuser posted image . Posteljnina je iz zelo tankega in za povrh še trdega blaga, pa tudi obloga za okoli je za moje pojme neuporabno prenizka (cca. 20 cm se mi zdi) in premehka. Na netu pač ne moreš videti kakovosti blaga... user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.4.2009 0:31:16   
Tosca
Eno leeeepo nočko vsem, še posebej tebi gogabojan, vidim, da si tudi ti med poznimi!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.4.2009 0:35:53   
gogabojan

Eno leeeepo nočko vsem, še posebej tebi gogabojan, vidim, da si tudi ti med poznimi!

Enako!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.4.2009 0:56:10   
gogabojan
Kuku.

Bubu.

Moji vsi spijo kot klade in žagajouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Orkester žagajočih fantov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.4.2009 1:23:14   
gogabojan
No končno. Zdaj pa grem lahko v pojstlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.4.2009 7:05:41   
gogabojan
Jutro punce.

Noč hmmmm KATASTROFAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
user posted image se je od 4h kr neki zbujal. Jaz itak nisem mogla spati, ker me je takooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bolel križ, da sem zbujala svojega srčka. Me je ob 3h zjutraj
moral na veliko masirati.

Zbujala sem ga tudi zato, ker je mene fulll bolel križ, on pa se
še stisne k meni, in me objame, in mi je živec še bolj pritiskal, in
mene posledično še bolj bolelo.

Tako da smo vsi bolj tako tako spali, razen Bojana. On pa je spal,
oz. še vedno spi kot top, kljub OPERNEMU POPEVANJU našega
user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream če se ne motim, si ti napisala, da si mela tudi hude težave glede hrbtenice. Kako pa si omilila bolečine?????????????

Pa saj telovadim, pa zgleda ne pomaga dosti. Madona kako boliiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.4.2009 7:07:06   
PikicaStonoga

Sem pa počistila po hiši, ampak kaj, ko sem imela takoj za tem na copatah spet vse belo - ostanke od plenic. user posted image

KAJ? Tegale sploh ne razumem, al je pa zame še prezgodaj ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.4.2009 7:09:01   
PikicaStonoga
Drugače pa dobro jutro!
Se je zbudila 1x in prekinila niz noči, ko je spala kot velika!!! user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.4.2009 8:32:23   
gogabojan
Madona punce, nobena nič ne piše.

CCCCC
CCCCC
CCCCC
CCCCC

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.4.2009 8:40:56   
afnica mala
Dobro jutro

kljub hranjenju ob pol enajstih (80ml), se je zbudila ob 4h, pojedla 160ml (zanjo je to fulll) in zaspala do 7:15. Očitno bom še kar vstajala ponoči. Kakšna ideja kako podaljšati z 2 uri?

PikicaStonoga- jaz sem šla že 2 kg od torka dol. (Torej začela s 64, zdaj 62kg). Ful hodim na wc. Kozmetičark je rekla, da se najbolj pozna pri naslednji user posted image , ampak jaz že 3 x nisem dobila. Očitno je ful vode bilo v meni, ker sem bila 2 meseca (ko sem še imelauser posted image ) nazaj lažja, kot pred parimi dnevi. Sem danes probala hlače, ki sem jih imela za merilo- superuser posted image , pol sem šla pa še ene ožje probat-user posted image . Naslednji teden moram g. poklicat in vprašat kaj to, da nimam user posted image . Malo pazim pri prehrani, čeprav pol vrečke tortilja čipsa, pol lončka kisle smetane in tortilja omaka ob 21h- to glih ni, aneuser posted image

Midve pa sva se nekak nahranile, čez 20 minut ji bom še mal poturila, da bova na vsaj 130 prišli, potem pa pospravljanje, pa govejo juhico kuham, da bom prvič dala Nelčici. Pa kakšen sprehod, ko se je tako lep dan naredil.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.4.2009 9:02:43   
Lucka1

Jaz itak nisem mogla spati, ker me je takooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj telovadim, pa zgleda ne pomaga dosti. Madona kako boliiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moji mami je neverjetno pomagala joga - prej je imela "napade" oz. obdobja bolečega križa večkrat letno po več dni skupaj, odkar pa  na jogo hodi (2 leti bo kmalu), pa niti 1x! tako da svaka ji čast user posted image user posted image user posted image , da se je pri 58letih spravila na jogo od nule - pa je rekla,da je najstarejša tam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.4.2009 9:04:36   
Lucka1
sicer pa glede noči in spanja - naš user posted image je tudi že prakrat sem in tja prespal ceeeelo noč in nam zjutraj ko smo se zbudili ni bilo nič jasno user posted image user posted image user posted image sva se z dragim prav spraševala, al smo vstajali al ne ponočiuser posted image itak sva že čist zblojena od tega NE-spanja, tako da včasih res ne vem več....user posted image user posted image user posted image

Sicer pa večinoma še vedno 1x ponoči budnica in flaška mleka, ampak ni problema - samo položivaa ga nazaj spat in se lepo sam uspava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.4.2009 9:05:43   
Lucka1
vreme pa se nekaj popravlja - zjutraj je izgledalo PORAZNO....ampak ne hvalimo dneva pred nočjo - počakajmo da bo konec dneva user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.4.2009 9:07:31   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Jaz itak nisem mogla spati, ker me je takooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moji mami je neverjetno pomagala joga - prej je imela "napade" oz. obdobja bolečega križa večkrat letno po več dni skupaj, odkar pa  na jogo hodi (2 leti bo kmalu), pa niti 1x! tako da svaka ji čast user posted image user posted image user posted image , da se je pri 58letih spravila na jogo od nule - pa je rekla,da je najstarejša tam user posted image user posted image user posted image

SVAKA ČAST tvoji mami. Res kapo dol. Pri nas na Vrhniki je joga, toda od maja dalje. Jaz pa bi rada začela takoj. Čeprav me fulll boli, se vsedem na školko in se fullll naprej nagnem (ker me edino tam ne boli tok križ in tam bi lahko spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Tam se mi mišica nekako fajn raztegne, da me ne boli tako veliko.

Če ima katerakoli karkoli o jogi al kako vajo, prosim in hvala.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?