gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Čer punce. Evo da se mal oglasim. Irma - hvala za obisk. Imela sem se super. Bom ti naslednjič razkazala izvir Ljubljanice. Fulll lepo, pa fajn gostilna je tam. You shall see. It's beautifull. Križ - še vedno me boli. Me je potem Irma, ko si šla domov, še bolj bolel. Zdaj pa malo manj. Pospravljanje, ribanje, pranje, brisanje - vse opravljeno. Še več kot dovolj. Zdaj se lahko drsamo po laminatu , sem bila pridna kljub bolečinam v križu. IZOBRAZBA - jutri moram poklicati direktorja, da se zmenimo, ker bom dala, da mi plača šolnino služba. Res je, da bom potem morala delati še 3 leta, ampak bom že potrpela. Tako da punce, gremo zmagam naproti. Mam še en letnik in tri izpite iz prejšnega letnika. En izpit naredim, in se vpišem v zadnji letnik. . KOT DA NIMAM ŽE ZADOSTI, DA IMAM ŽE TRI IZOBRAZBE. . KOMUNIKACIJA - mi je čisto na psu. Joj punce, zdaj govorim čist po vesoljsko. Kje pa je pravilna slovenščina in ostalo . Saj sem pozabila tudi določene besede. Sem zadnjič videla kamion oz. tovornjak jaz pa rečem mojemu lej ga vlak kok grdo pelje. . Joj punce, danes sem se (morda se ne spodobi pisati ampak boli me ..... ) pod tušom brila. Vam povem, da sem se 2x tako porezala (mesta ne bi opisovala), da je moj z veseljem priskočil na pomoč. V glavnem dan je bil odličen, kljub bolečinam. Ja tebi pa res ni dovolj. Najprej te jaz gonim na okrog, potem pa še flat pucaš, kljub bolečinam. Očitno te še premalo boli, tako da si vljudno vabljena na čiščenje še k meni domov. Jaz te bom pa gledala in pila kavico. Za izvir Ljubljanice se bova pa zmenili v kratkem, ko bo tvoje zdravje boljše. Pa ob priliki ti bom še jaz Rudniške lepote razkazala - imamo še kaj več kot Supernovo in Leclerc. Samo kaj že??? Moram prav razmislit. Kaj pa boš študirala? Pa kje boš čas najdla? Jaz se že od januarja spravljam k študiju, pa še ene strani v knjigi nisem prebrala. Očitno bo faks počakal, da bo šel Niki v vrtec, jaz pa na kakšno bolniško. Glede bolečin. Sem velik optimist. Telovadim in upam, na čimprejšnje okrevanje. Tak da, saj si videla, kljub bolečinam, gremo novim zmagam naproti. Ti kar razmisli, kaj bi mi tam razkazala . Notranjost Supernove še ne poznam glih fajn. Študij - ko bi ti le vedela, kako se jaz veselim tega. Jaz sem čist za papirje. Mi se ni treba učiti na veliko, ker mi je dosti da preberem ali dvakrat. Ne da se hvalim sploh ne, to je meni včasih fulll velik problem, ker si vse prehitro zapomnim. Potem pa mi v spanju vse te informacije hodijo po glavi. Zato niti nimam kakovostnega spanca, niti ne spim veliko, ker celo v spanju mislim na vse informacije, ki sem jih pridobila. Tako da bi rabila dati možgančke na OFFFF. To je moj največji problem. Mi možgani prehitro delajo. To so mi ugotovili že pri 6ih letih. So hoteli, da preskočim dva razreda oz. vsaj enega, pa mi starši niso pustili. Zdaj pa si predstavljaj brez časopisov in TV biti kot 6 in 7 letnica. Eno risanko sem lahko pogledala in to je to. Sem imela prepoved v KAO moje dobro. Ah brezveze razlagat čisto podrobno. K me večina žensk tu ne bi razumela. Sem mal FREAK. Drugače pa sem zelo zelo sramenžljiva, ustrežljiva, dobrosrčna, rada pomagam, in fulllll velik strup, če se mi kdo zameri!!!!
|