Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 9:11:30
|
|
|
|
Lucka1
|
mislim da so neke knjižice, ki so bile priloga revije Lepa in zdrava? bom poskusila najt...pa sigurno se da kaj najt kar tako na netu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 9:16:33
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 mislim da so neke knjižice, ki so bile priloga revije Lepa in zdrava? bom poskusila najt...pa sigurno se da kaj najt kar tako na netu http://www.njena.si/zdravje/sport_fitnes/za_lepo_postavo_in_dobro_pocutje/menu_id_50.html tukaj so vse na slikici in kontakt za naročilo....klikni na sliko, pa poveča naslove...ni prav joge, je pa "Telovadba za hrbtenico" in "Za čvrsto in zdravo hrbtenico"
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 9:25:17
|
|
|
|
gogabojan
|
Hvala lučka za trud.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 9:26:14
|
|
|
|
gogabojan
|
Eno vprašanje. A vam tudi kaže od včeraj desno zgoraj pri zadnje s forma???? Men kaže včerajšnje malo pred pol nočjo?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 10:04:45
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro punce. Noč hmmmm KATASTROFAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! se je od 4h kr neki zbujal. Jaz itak nisem mogla spati, ker me je takooooooooooooooooooooo bolel križ, da sem zbujala svojega srčka. Me je ob 3h zjutraj moral na veliko masirati. Zbujala sem ga tudi zato, ker je mene fulll bolel križ, on pa se še stisne k meni, in me objame, in mi je živec še bolj pritiskal, in mene posledično še bolj bolelo. Tako da smo vsi bolj tako tako spali, razen Bojana. On pa je spal, oz. še vedno spi kot top, kljub OPERNEMU POPEVANJU našega . Dream če se ne motim, si ti napisala, da si mela tudi hude težave glede hrbtenice. Kako pa si omilila bolečine????????????? Pa saj telovadim, pa zgleda ne pomaga dosti. Madona kako boliiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Upam, da tvoje bolečine niso posledica včerajšnjega sprehoda in da te ni kaj prepihalo. Si Voltaren že kaj sprobala?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 10:10:12
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Eno vprašanje. A vam tudi kaže od včeraj desno zgoraj pri zadnje s forma???? Men kaže včerajšnje malo pred pol nočjo????? Meni kaže današnje. Mi pa danes spet nekaj net štrajka. Sem malo bolj zgodaj vstala (beri ob pol devetih - ko ene že pridno delate), pa sem vam hotela eno kavico skuhat, pa mi net ni delal. No sedaj dela, ampak vprašanje koliko časa še.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 10:13:37
|
|
|
|
irma78
|
Drugače je pa bila naša noč spet bolj slaba. Nik se je spet zbudil ob treh, samo tokrat ni bil dobrovoljen, ampak je kar nekaj jokcal. Ga nikakor nisem mogla uspavat, tudi duda ni pomagala. Sem ga potem vzela k sebi v posteljo in tudi ni bilo nič bolje, dokler mu nisem začela trebuščka masirat. Očitno ga je nekaj zvijalo, samo ne vem od česa. No, okrog štirih je končno zaspal, me zbuddil ob pol osmih, da sva se nahranila, sedaj pa še zmeraj drnjoha. Sem vmes, ker mi net ni delal, še celo dnevno uspela pomit. Sedaj se bom pa še malo na kuhinjo spravila, če se prej ne zbudi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 10:15:43
|
|
|
|
irma78
|
ampak facebook, pa gmail mi pa še vedno ne delujeta. Nič, grem kar kuhinjo pomit. Danes bova bolj doma, ker so nekaj plohe napovedane, pa ne bi bila rada spet mokra. Morava it pa v Semenarno po solatko, pa mogoče bova šla na eno kratko turo po PSTju. Bomo videli, kakšne volje bo, ko se bo zbudil.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 10:17:48
|
|
|
|
Pšemek
|
Jutro! Se vam samo na hitro oglasim... Včeraj sem po dooooooolgem času spet en film gledala. Foresta Gumpa. Je trajal do 23:15 in sem bila ob 2:30, ko se je Nejka zbudila za dojenje, zeloooooo jezna sama nase, ker sem bila tako dolgo pokonci. Je pa HB zjutraj spala do 7h, tako da sem se lahko naspala. Danes sem se spet po malem diplomske lotila, malo pregledujem knjige, ki sem si jih sposodila, da spet malo začnem pisati. Popoldne se z Nejko dobiva z eno sodelavko, ki je nisem videla, odkar sem šla na bolniško pred porodniško, Greva na eno kavico, da mi še ona malo pojamra, kaj se v službi dogaja. Do sedaj še od nobene nisem nič pozitivnega slišala, pa mislim, da od nje tudi ne bom. Žal...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 10:19:41
|
|
|
|
Lucka1
|
ej to vreeeeme.....kriza - vsako minuto je drugače - tu v LJ se je že 3x vlilo v 1 uri....kako naj grem sploh kam tako - se mi ne da prevleko gor in dol vlačit stalno, ni mi pa tudi, da bi bil v polivinil (beri prevleko) zaprt, če ni treba
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 10:27:16
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Jutro! Se vam samo na hitro oglasim... Včeraj sem po dooooooolgem času spet en film gledala. Foresta Gumpa. Je trajal do 23:15 in sem bila ob 2:30, ko se je Nejka zbudila za dojenje, zeloooooo jezna sama nase, ker sem bila tako dolgo pokonci. Je pa HB zjutraj spala do 7h, tako da sem se lahko naspala. Danes sem se spet po malem diplomske lotila, malo pregledujem knjige, ki sem si jih sposodila, da spet malo začnem pisati. Popoldne se z Nejko dobiva z eno sodelavko, ki je nisem videla, odkar sem šla na bolniško pred porodniško, Greva na eno kavico, da mi še ona malo pojamra, kaj se v službi dogaja. Do sedaj še od nobene nisem nič pozitivnega slišala, pa mislim, da od nje tudi ne bom. Žal... hej pšemek, jaz sem pa dobila občutek, da je služba ok.....no, boš videla kaj reče sodelavka. Čeprav sem pa jaz opazila - zdej govorim čisto na splošno - da veliko ljudi radih jamra...pa da se ne razumemo narobe, saj jaz tudi rada pojamram in sem potem potolažena in bolje, ampak dosti je takih, da stalno jamrajo in jim je vse narobe in so vse drugi krivi...no, vsaj jaz imam nekaj takih sodelavcev, na žalost. glede spanja te pa razumem - jaz si vsako jutro rečem, danes zvečer grem pa prej spat...pa mi NIKAKOR NE ZNESE ....ampak to eno izjemo boš pa po mojem hitro noter prinesla
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 11:19:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Lučka, čist prav maš! Ful folka non stop jamra!!! Jaz sem pa včerej dobila en sms, pa danes še enga, da so se rodili dojenčki!!! Včerej Žiga, danes Mija! Da bi bilio zdravi!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 11:38:21
|
|
|
|
jolly123
|
Mi smo kar v redu spali, se je prvič zbudil ob petih malo pojedel in podaljšal do pol sedmih. Če bo vse po sreči grem danez zvečer malo ven...bom kar v gostilni eno pivo ruknila, da ne bom sama s sabo doma pila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 11:53:33
|
|
|
|
evelin
|
Dobro jutro, pri nas je sicer mal oblačno, pa bo že. Sma ble z že na sprehodu in na kavici s kolegico . Drugač pa nas dlesni mučijo , revo tako srbi da ne ve več ka bi si še v usta stišala , sem včeri mal preverla stanje pa ma spodaj čist belo , zgleda da nekaj bo. Ji pa mažem s Calgelom-mal mogoč pomaga. Js sem se tut odločla da pričnem s hujšanjem. Dans zjutri sem se stehtala, sem glih včeri dobla novo, digitalno. Zdej sem rekla da se bom držala en teden do petka pa bomo vidli kaj bo. Ker drugo nedeljo mamo krst pa se bom ziher pregrešila pa bom pol nadaljevala. Ne bom pa nič pretiravala, dala bom stran večerje ( po 18. uri nč jest ) in pa zjutri bom jedla, kar je pri men najslabš. Js zjutri ne morm jest, prvo kava pol pa tk nism več lačna . Upam da vsaj kaka kilca zgine .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 11:57:38
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce eno vprašanje. Kako se osebno zavarovati, če nisi zaposlen, niti prijavljen na zavodu????? Pa koliko stane.?????? Pa kje se je najbolje dodatno zavarovati???? Pa nezgodno???????? HVALA ZA ODGOVORE, če jih slučajno veste. lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 12:02:46
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce eno vprašanje. Kako se osebno zavarovati, če nisi zaposlen, niti prijavljen na zavodu????? Pa koliko stane.?????? Pa kje se je najbolje dodatno zavarovati???? Pa nezgodno???????? HVALA ZA ODGOVORE, če jih slučajno veste. lp a ni to una fora da se zavaruješ kot občan . Dej mal na občini vpraši
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 12:15:03
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce eno vprašanje. Kako se osebno zavarovati, če nisi zaposlen, niti prijavljen na zavodu????? Pa koliko stane.?????? Pa kje se je najbolje dodatno zavarovati???? Pa nezgodno???????? HVALA ZA ODGOVORE, če jih slučajno veste. lp a ni to una fora da se zavaruješ kot občan . Dej mal na občini vpraši Ja neki je ja. Sam pomoje mora biti pogoj da je na zavodu. Pa ne more na občini, ker je drugje prijavljena kot dejansko živi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 12:31:11
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce eno vprašanje. Kako se osebno zavarovati, če nisi zaposlen, niti prijavljen na zavodu????? Pa koliko stane.?????? Pa kje se je najbolje dodatno zavarovati???? Pa nezgodno???????? HVALA ZA ODGOVORE, če jih slučajno veste. lp a ni to una fora da se zavaruješ kot občan . Dej mal na občini vpraši Ja neki je ja. Sam pomoje mora biti pogoj da je na zavodu. Pa ne more na občini, ker je drugje prijavljena kot dejansko živi. A zastonj a da plačuješ? Drugače greš enostavno na ZZZS in se tam zavaruješ.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 12:44:29
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Sem pa počistila po hiši, ampak kaj, ko sem imela takoj za tem na copatah spet vse belo - ostanke od plenic. Posesala in pobrisala sem po tleh, si obrisala copate (podplate) in potem po enih dveh urah hoje po hiši sem imela na podplatih copat zopet belo: delce in prah. Saj ne grozno, ampak ni bilo pa čisto, kljub dvakratnemu brisanju tal. Zgleda, da je krivo sušenje plenic, pa tudi moje copate, ki imajo gumijast podplat (defonseca copati). OK, dopuščam možnost, da sem preveč picajzlasta . KAJ? Tegale sploh ne razumem, al je pa zame še prezgodaj ...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 13:13:15
|
|
|
|
jolly123
|
Tale FB je ena fajn iznajdba, jamram da rabim laptop in se že najde nekdo, ki ti ga posodi. Super, to mi bo res olajšalo pisanje diplome. Zdaj bom lahko vzela knjige, CD-je in vse zadeve s sabo in šla do naših, onedva bosta s Tajkotom malo vozičkala okoli, jaz pa pridno pisala. Čas se mi namreč izteka. Je treba zaštartat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 13:30:08
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Sem pa počistila po hiši, ampak kaj, ko sem imela takoj za tem na copatah spet vse belo - ostanke od plenic. Posesala in pobrisala sem po tleh, si obrisala copate (podplate) in potem po enih dveh urah hoje po hiši sem imela na podplatih copat zopet belo: delce in prah. Saj ne grozno, ampak ni bilo pa čisto, kljub dvakratnemu brisanju tal. Zgleda, da je krivo sušenje plenic, pa tudi moje copate, ki imajo gumijast podplat (defonseca copati). OK, dopuščam možnost, da sem preveč picajzlasta . KAJ? Tegale sploh ne razumem, al je pa zame še prezgodaj ... Sem tole mal slabo citirala ... oproti Pikica... upam, da je vseeno kaj bolj razumljivo?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 13:47:02
|
|
|
|
gogabojan
|
Hvala za odgovore. IRMA imaš zs.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 14:08:20
|
|
|
|
suzy124
|
Pozdravljene Danes sma se šla slikat za osebno tak da drug teden dobima osebno in se bomo lahko šli potepat tud čez mejo V sredo sem ga šla vpisat v vrtec in je fulll gužva in se že zdaj ve da ne bodo vsi sprejeti Pri nas je pa tako smotano vreme, en čas sonce sije potem dežuje pa fullll piha ko , tak da boma mogla bit menda kr noter Zdaj pa grem še kaj naredit pa se še potem kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 19:28:40
|
|
|
|
Lovely
|
Čaw, najprej: Valla: ja, marelico sem kupila, ker smo šli na morje in druge variante pač ni. Je bolje kot nič ali plenica. Ni pa neka idealna rešitev. Pač moraš premikat tako kot se premika položaj glede na sonce, ni pa težko, se pač navadiš. Kupila sem pa v BC in je bil tam nekje 30 €. Sem imela še neke bone Lučka: po moje je zihr dvigalo v Ikei v Celovcu, kot v Grazu (za voziček). Jaz sem v Ikei ful kupila za Inyo, od igralnega centra, igrač do posteljnine - imajo kar luštkane, jaz bom spet kar tam kupila. Zdaj imam dve pa mi je nekako kar dovolj. Jogi rjuhe imam 4 in mi tudi znese čisto OK. Za naju pa vse pohištvo, lani sva skoraj vso kopalnico iz tam opremila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 19:34:56
|
|
|
|
Lovely
|
Inya tudi že ves teden je korenček (razen danes ko je bila na vrsti bučka s krompirjem) in je tudi trdo kakala. Ji bom kar Holle čajček namešala danes zvečer. Ker banano pa tudi že par dni je in je tudi to trdo. Ni pa take ful sile še. Jutri bova zopet bučko, ampak popoldne pa poskusiva jabolko še enkrat. S piškotkom seveda Drugače pa je danes bil zelo naporen dan. Zjutraj sem bila ful razočarana k sva bili z Lučko zmenjeni za vozičkanje pa je bilo vse sivo. Pol se je malo sonček pokazal, jaz hop z Inyo ven tu pri nas en krog in naju je po 15 minutah ujel dež. Nebo iz modre brez oblačka se je v hipu spremenilo v sivino... No in sva šli v Šiško k mojim, sem mislila it shopping za čevlje in kako cunjo. Ah kjeeee, Inya NW pri babici bit. Sva šli pol samo v BC po par zadev. In zdaj sva doma. Sami z Larsom, še ni prišel s poti... Crknjena sem ful. Ni bila tečka amak zelo zahtevna. Cukrček moj mali, kok je vse drugače ko dobro papa. Čeblja kot ta velika in smeji se tok lepo, da bi jo kar skoz poslušala. Lep petkov večer vam želim, ko moj pride dam si bom pa nardila en dober martini dry. Pol bom pa itak dol padla.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?