|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
16.4.2009 21:37:35   
irma78
Očitno ima Irma spet monologe. Dobro da se je vsaj Lučka malo vmes javila, ker drugače bi bilo pa čisto brez veze.

Vam pa moram povedat, da je NIk včerajšnjo noč spet spal kot ponavadi - se ni nič zbujal. Me je pa prvič zbudil ob pol sedmih, ko je spet z dudko trkal po zibki in se na vsak način hotel dotakniti lunice, ki jo ima obešeno na baldahinu. Pa še tako se je z nogicami odrival in z njimi po jogiju udarjal, da je kar zibko premikal. Sva potem po dojenju zaspala nazaj do pol devetih, potem je bila pa akcija.

MOčno upam, da bo današnja noč podobna.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.4.2009 21:38:30   
Lucka1
IKEA CELOVEC - a je katera že bila? Saj verjetno brez potrebew sprašujem, pa vseeno - ali je vozičku prijazno okolje??? Mi smo prej hodili v Graz, v soboto gremo pa v Celovec, pa me samo zanima, kaj nas čaka z user posted image .
Je še kaj takega tam, da se splača, ko smo že tam?

Tako, zdej grem pa še mal pofirbcat po netu in se malo skulirat...naaaaporen dan je bil.... že cel teden je, dejansko, nekaj sem morala delat, pa v službo it na sestanek, pa na večerjo sva bila povabljena h kolegom....v glavnem ne morem verjet, da je jutri že PEEEEETEK - se pa veselim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.4.2009 21:39:44   
irma78
U nova stran zame. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to sem pozabila povedat. Iraira, vse najboljše tvojemu Jaku in mu želim čim lepšo najstništvo.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.4.2009 21:40:09   
Lucka1
joj, preden pozabim, SEVEDA:

vse naj naj za Zalo in Mio za pol tortice user posted image user posted image user posted image user posted image
(P.S. nikoli ni prepozno....user posted image )

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.4.2009 21:44:35   
Lucka1
punce, še tole sem se spomnila - a se še kateri user posted image zvija na bok in malo nazaj pred/med spanjem??? Naš je to pogruntal zadnje 3-4 noči...kot bi hotel na boku spat, ampak nekako mu nogic ne uspe čisto zasukat na bok, potem pa zgleda ves zverižen? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.4.2009 21:46:16   
irma78
Pa še nekaj za nasmejat za lepšo noč.

Mladi župnik je bil tako nervozen pred svojo prvo mašo,da ni mogel
spregovoriti niti besede.
Vpraša škofa, kaj mu je storiti, le-ta pa mu pove, naj naslednjič
spije kozarec vode,
v katerega naj kane dve kaplici vodke. Takoj se bo počutil bolj
sproščenega.
Potem se je župnik počutil tako dobro, da ga ni moglo nič več vznemiriti.
Po končani maši najde škofovo sporočilo:     Naslednjič dajte dve kaplijici
vodke v vodo in ne obratno.Poleg
tega je tu nekaj napotkov,    da se ne bodo ponovno pripetili izpadi:
-     ni potrebno dajati rezin limone na rob keliha,
-     ne naslanjajte se več na kip device Marije, ne objemajte je,
-     obstaja 10 in ne 12 zapovedi,
-     obstaja 12 apostolov in ne 7 in niti eden od njih ni Palček,
-     Jezusa in njegove učence ne nazivamo J.K. & Co.,
-     David je premagal Galjota s fračo in kamnom, ni ga razbil kot kanto,
-     žideov ne imenujemo kurbini sinovi,
-     papeža ne smemo imenovati El Padrino,
-     Bin Laden nima nobene veze z Jezusovo smrtjo,
-     hostija ni prigrizek k vinu,
-     grešniki gredo v pekel in ne v **** materino,
-     tisti v vogalu, zraven zbora, ki ste ga imenovali travestit v
obleki, sem bil jaz!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.4.2009 21:47:50   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

punce, še tole sem se spomnila - a se še kateri user posted image zvija na bok in malo nazaj pred/med spanjem??? Naš je to pogruntal zadnje 3-4 noči...kot bi hotel na boku spat, ampak nekako mu nogic ne uspe čisto zasukat na bok, potem pa zgleda ves zverižen? user posted image user posted image user posted image

Moj Niki ne, sploh ker še vedno zaspi na boku oz. ga tako položim, ko ga dam spat. Se pa vedno zbudi na hrbtu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.4.2009 21:49:44   
jolly123

Jap vsak večer user posted image Včasih tudi zaspi tako...tko da če mu paše user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.4.2009 21:51:29   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

da se vam javim še enkrat za spremembo zvečer. Tud jaz sem se ravnkar vsedla in si odprla eno pivo. Otroci so v posteljah in končno mir. Imam pa eno vprašanje kok vam kaj spijo čez dan? Blažka nekaj štrajka že ene 14 dni, spi samo 2 krat po pol urceuser posted image user posted image ,pa ne vem a bo tako ostalo?

Moja spi 3x po pol ure, v izrednih razmerah urco- tako je že cca 2 meseca

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.4.2009 21:53:40   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC od mamice URŠKA//

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.4.2009 21:53:49   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Afnica, ja, čez praznike in ta teden pa kot ta velika user posted image ... S tem da mleka pa zmeraj manj, se moram ful potrudit, da ga tko pije, drugače čez mlečne kaše dobi.
Ja, v krompir in korenček primešam zmlet prepečenec od Hippa, ima pa ta že gluten not. Itak sem gluten že uvedla čez žitno kašo pa nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe. Sem pa včeraj dala v isto 2 brezglutenska piškotka (k nisem imela prepečenca) pa je tudi pojedla. Meni je bilo fuj ampak zgleda, da je tko kot korenček vse skup bolj sladkasto pa je šlo...

Mah, ta sonce je pa itak vsako leto bolj čudno, letos je tudi moj user posted image  fasal alergijo po rokah pa nikoli prej ni imel... Jaz pa nič, ampak sem vzela Flonidan k mi je že malo na dihanje usekalo - imam seneni nahod in bom letos zatrla v kali. Lani sem imela fuuul hudo ko zaradi nosečnosti nisem hotla nič vzet. Kjer safr je to bil ej.

ti povem, da je ubijalsko sonce letos- mene je malo opeklopo dekolteju- rdečina se pozna še danes, pa fulll srbi, letos se bomo pa res pazili na morju, do pol enajstih nazaj v stanovanju, potem pa po pol petih nazaj na plažo

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.4.2009 21:57:06   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Ja, v krompir in korenček primešam zmlet prepečenec od Hippa, ima pa ta že gluten not. Itak sem gluten že uvedla čez žitno kašo pa nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe. Sem pa včeraj dala v isto 2 brezglutenska piškotka (k nisem imela prepečenca) pa je tudi pojedla. Meni je bilo fuj ampak zgleda, da je tko kot korenček vse skup bolj sladkasto pa je šlo...

Našega Nika pa korenček tako zapre in tako težko kaka po njem, da sploh ne vem, če naj mu ga še dajem. Je pa ena redkih zelenjav, ki jih trenutno je.

Neli je imela danes ful težave s kakanjem, je jokala, ko se je napenjala, pa še po kakanju, pa čisto malo in trdo je kakala, bogica. Sem šla v nabavo, upam, da bo jutri jedla kaj drugega kot korenje (zdaj ga je vsak dan)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.4.2009 22:00:04   
afnica mala

Mah, ta sonce je pa itak vsako leto bolj čudno, letos je tudi moj user posted image  fasal alergijo po rokah pa nikoli prej ni imel... Jaz pa nič, ampak sem vzela Flonidan k mi je že malo na dihanje usekalo - imam seneni nahod in bom letos zatrla v kali. Lani sem imela fuuul hudo ko zaradi nosečnosti nisem hotla nič vzet. Kjer safr je to bil ej.

ja, jaz imam tudi alergijo na cvetni prah, ampak mi je izzvenela v zadnjih treh letih - ŽE TRKAM - sem bila zaradi alrgij na mleko in kruh na bioresonančnih terapijah, pa se mi je tudi to potem umirilo - sem predlani samo 1x vpihnila Flixonase, lansko leto pa nič. Letos še tudi ne - ŽE SPET TRKAM!!!!!

jaz sem tud hodila na bioresonanco, pa je nekako pomagalo. Sam pol se nisem držala, pa se je vrnilo. predvsem cvetni prah in svinina- to me najbolj teži. Meni je bilo pa lansko leto zakon- prvič od 17 leta, da nisem imela nikakršnih težav z alergijo- to je delala Nelčica v trebuščkuuser posted image (ponavadi se med user posted image  poslabša ali na novo pridobi alergija)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 22:00:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
16.4.2009 22:03:16   
Lucka1
oooo, a so slikice kje od lovely - verjetno FB - grem pogledat.

ja, afnica - jaz pa sem imela alergijo od 5 leta, tako da si šele lahko misliš, kako se mi sedaj ta tri leta fino zdi....user posted image user posted image

valla - meni je ikea super - moderno in v trendu. Je pa zdaj celovec dosti bližje kot graz.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.4.2009 22:13:03   
Tejčika29
Tudi moj je bil na bioresonanci, takrat še v Stuttgartu, ker je pri nas ni bilo. Sedaj se počasi vrača alergija, ampak je še vseeno bolje kot prej. Bo moral malo ponoviti.

Sem s pilatesa - kako paše - še en teden ga imam in zaključim, moj pa z badmintonom. Sva se odločila da bova zdaj večkrat šla na kolo in pa na bližnje hribe - Celjska koča, Hom in podobno. Alina bo tačas pri babici 1 ali 2 na sprehodu ali cartanju. Moram spravit dol trebušček, čisto malo mi je ostalo in mi gre na živce da joj, ker imam ogromno pritisnjenih cot...

Alina tudi spi čisto zveriženo zadnje dni, pa brca z nogami preden zaspi tako, da jih moram prav dol tiščat da se umiri. Še vedno pa v glavnem na hrbtu z glavo na eno ali drugo stran, roke razmetane, noge tudi.

Nočko vsem, grem na kauč pred TV, pol pa v meževo deželo. 

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.4.2009 22:16:16   
gogabojan

Pa še nekaj za nasmejat za lepšo noč.

Mladi župnik je bil tako nervozen pred svojo prvo mašo,da ni mogel
spregovoriti niti besede.
Vpraša škofa, kaj mu je storiti, le-ta pa mu pove, naj naslednjič
spije kozarec vode,
v katerega naj kane dve kaplici vodke. Takoj se bo počutil bolj
sproščenega.
Potem se je župnik počutil tako dobro, da ga ni moglo nič več vznemiriti.
Po končani maši najde škofovo sporočilo:     Naslednjič dajte dve kaplijici
vodke v vodo in ne obratno.Poleg
tega je tu nekaj napotkov,    da se ne bodo ponovno pripetili izpadi:
-     ni potrebno dajati rezin limone na rob keliha,
-     ne naslanjajte se več na kip device Marije, ne objemajte je,
-     obstaja 10 in ne 12 zapovedi,
-     obstaja 12 apostolov in ne 7 in niti eden od njih ni Palček,
-     Jezusa in njegove učence ne nazivamo J.K. & Co.,
-     David je premagal Galjota s fračo in kamnom, ni ga razbil kot kanto,
-     žideov ne imenujemo kurbini sinovi,
-     papeža ne smemo imenovati El Padrino,
-     Bin Laden nima nobene veze z Jezusovo smrtjo,
-     hostija ni prigrizek k vinu,
-     grešniki gredo v pekel in ne v **** materino,
-     tisti v vogalu, zraven zbora, ki ste ga imenovali travestit v
obleki, sem bil jaz!

hahaha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, si nama z mojim dragim popestrila večer. smo se prav nasmejala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.4.2009 22:19:17   
afnica mala
Jaz vam tud želim lahko noč, še 15 minut tv-ja, pol pa Neli še eno flašo, upajmo, da kaj poje in zdrži do jutra. Zadnje čase mi komaj do 4huser posted image  Kje so tisti časi, ko jo je bilo treba v spanju futrat, drugače bi spala do jutra.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.4.2009 22:23:12   
PikicaStonoga
Mah kr neki ...sem čist zadej ostala, ko me ni en dan pa pol :( Kak bedn občutek, ko ne vem za kaj se gre ...nč sam pozdravt sem vas hotla, bom vs eše prebrala, preden grem spat, da is pridem not ... ;) pa tud napisala bom kasnej, ko preberem, kaj sem počela in kjes em se potepala, d anisem bla nč z vami ;)
se beremo mal kasneje ...očitno še en čas ne bom šla spat ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.4.2009 22:25:25   
gogabojan
Čer punce.

Evo da se mal oglasim.

Irma - hvala za obisk. Imela sem se super. Bom ti naslednjič razkazala izvir Ljubljanice. Fulll lepo, pa fajn gostilna je tam. You shall see. It's beautifull.

Križ - še vedno me boli. Me je potem Irma, ko si šla domov, še bolj bolel. Zdaj pa malo manj.

Pospravljanje, ribanje, pranje, brisanje - vse opravljeno. Še več kot dovolj. Zdaj se lahko drsamo po laminatu user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bila pridna kljub bolečinam v križu.

IZOBRAZBA - jutri moram poklicati direktorja, da se zmenimo, ker bom dala, da mi plača šolnino služba. Res je, da bom potem morala delati še 3 leta, ampak bom že potrpela. Tako da punce, gremo zmagam naproti. Mam še en letnik in tri izpite iz prejšnega letnika. En izpit naredim, in se vpišem v zadnji letnik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . KOT DA NIMAM ŽE ZADOSTI, DA IMAM ŽE TRI IZOBRAZBE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

KOMUNIKACIJA - mi je čisto na psu. Joj punce, zdaj govorim čist po vesoljsko. Kje pa je pravilna slovenščina in ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj sem pozabila tudi določene besede. Sem zadnjič videla kamion oz. tovornjak jaz pa rečem mojemu lej ga vlak kok grdo pelje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj punce, danes sem se (morda se ne spodobi pisati ampak boli me .....user posted image user posted image user posted image user posted image ) pod tušom brila. Vam povem, da sem se 2x tako porezala (mesta ne bi opisovala), da je moj z veseljem priskočil na pomoč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem dan je bil odličen, kljub bolečinam.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.4.2009 22:29:49   
gogabojan
Moram pa povedati, da sva z mojim user posted image imela lep večer. Otroka sta spala, midva pa sva se cartala. Madona že zelo zelo dolgo nisem doživela tako nežnega, lepega, ljubečega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako da vam povem, da sem spet čisto čisto zaljubljena v mojega user posted image .

PAČ MORALA SEM SE POHVALITI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ne pomnem takega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

I'm in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.4.2009 22:31:53   
Barbara33

Najprej pozdravljene po dolgem časuuser posted image

Ja Lucka, tudi pri Zali sem pred približno tednom opazila, da ji spet paše zaspati na boku in tako sedaj zaspi vsak dan na boku - ne vem kako sva sploh prišli do tega, verjetno tako nekako kot tvoj kaže - jo pa jaz "namontiram" - čeprav, če še ni dovolj zaspana, se prekotali nazaj na hrbet, ko pa je tik pred tem, da zaspi, ji pa ful paše in takoj zaspi

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.4.2009 22:35:02   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer punce.

Evo da se mal oglasim.

Irma - hvala za obisk. Imela sem se super. Bom ti naslednjič razkazala izvir Ljubljanice. Fulll lepo, pa fajn gostilna je tam. You shall see. It's beautifull.

Križ - še vedno me boli. Me je potem Irma, ko si šla domov, še bolj bolel. Zdaj pa malo manj.

Pospravljanje, ribanje, pranje, brisanje - vse opravljeno. Še več kot dovolj. Zdaj se lahko drsamo po laminatu user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bila pridna kljub bolečinam v križu.

IZOBRAZBA - jutri moram poklicati direktorja, da se zmenimo, ker bom dala, da mi plača šolnino služba. Res je, da bom potem morala delati še 3 leta, ampak bom že potrpela. Tako da punce, gremo zmagam naproti. Mam še en letnik in tri izpite iz prejšnega letnika. En izpit naredim, in se vpišem v zadnji letnik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . KOT DA NIMAM ŽE ZADOSTI, DA IMAM ŽE TRI IZOBRAZBE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

KOMUNIKACIJA - mi je čisto na psu. Joj punce, zdaj govorim čist po vesoljsko. Kje pa je pravilna slovenščina in ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj sem pozabila tudi določene besede. Sem zadnjič videla kamion oz. tovornjak jaz pa rečem mojemu lej ga vlak kok grdo pelje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj punce, danes sem se (morda se ne spodobi pisati ampak boli me .....user posted image user posted image user posted image user posted image ) pod tušom brila. Vam povem, da sem se 2x tako porezala (mesta ne bi opisovala), da je moj z veseljem priskočil na pomoč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tebi pa res ni dovolj. Najprej te jaz gonim na okrog, potem pa še flat pucaš, kljub bolečinam. Očitno te še premalo boli, tako da si vljudno vabljena na čiščenje še k meni domov. Jaz te bom pa gledala in pila kavico.user posted image user posted image user posted image

Za izvir Ljubljanice se bova pa zmenili v kratkem, ko bo tvoje zdravje boljše. Pa ob priliki ti bom še jaz Rudniške lepote razkazala - imamo še kaj več kot Supernovo in Leclerc.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo kaj že??? Moram prav razmislit.

Kaj pa boš študirala? Pa kje boš čas najdla? Jaz se že od januarja spravljam k študiju, pa še ene strani v knjigi nisem prebrala. Očitno bo faks počakal, da bo šel Niki v vrtec, jaz pa na kakšno bolniško.

Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.4.2009 22:36:51   
irma78

Moram pa povedati, da sva z mojim user posted image imela lep večer. Otroka sta spala, midva pa sva se cartala. Madona že zelo zelo dolgo nisem doživela tako nežnega, lepega, ljubečega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako da vam povem, da sem spet čisto čisto zaljubljena v mojega user posted image .

PAČ MORALA SEM SE POHVALITI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ne pomnem takega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

I'm in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No vidiš, kako malo je treba, da se lepo počutiš. Te tvoj dragi res zna cartati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.4.2009 22:46:20   
gogabojan

Čer punce.

Evo da se mal oglasim.

Ja tebi pa res ni dovolj. Najprej te jaz gonim na okrog, potem pa še flat pucaš, kljub bolečinam. Očitno te še premalo boli, tako da si vljudno vabljena na čiščenje še k meni domov. Jaz te bom pa gledala in pila kavico.user posted image user posted image user posted image

Za izvir Ljubljanice se bova pa zmenili v kratkem, ko bo tvoje zdravje boljše. Pa ob priliki ti bom še jaz Rudniške lepote razkazala - imamo še kaj več kot Supernovo in Leclerc.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo kaj že??? Moram prav razmislit.

Kaj pa boš študirala? Pa kje boš čas najdla? Jaz se že od januarja spravljam k študiju, pa še ene strani v knjigi nisem prebrala. Očitno bo faks počakal, da bo šel Niki v vrtec, jaz pa na kakšno bolniško.

Glede bolečin. Sem velik optimist. Telovadim in upam, na čimprejšnje okrevanje. Tak da, saj si videla, kljub bolečinam, gremo novim zmagam naproti.

Ti kar razmisli, kaj bi mi tam razkazala user posted image user posted image user posted image user posted image . Notranjost Supernove še ne poznam glih fajn. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Študij - ko bi ti le vedela, kako se jaz veselim tega. Jaz sem čist za papirje. Mi se ni treba učiti na veliko, ker mi je dosti da preberem ali dvakrat. Ne da se hvalim sploh ne, to je meni včasih fulll velik problem, ker si vse prehitro zapomnim. Potem pa mi v spanju vse te informacije hodijo po glavi.

Zato niti nimam kakovostnega spanca, niti ne spim veliko, ker celo v spanju mislim na vse informacije, ki sem jih pridobila. Tako da bi rabila dati možgančke na OFFFF. To je moj največji problem.

Mi možgani prehitro delajo. To so mi ugotovili že pri 6ih letih. So hoteli, da preskočim dva razreda oz. vsaj enega, pa mi starši niso pustili. Zdaj pa si predstavljaj brez časopisov in TV biti kot 6 in 7 letnica. Eno risanko sem lahko pogledala in to je to. Sem imela prepoved v KAO moje dobro.

Ah brezveze razlagat čisto podrobno. K me večina žensk tu ne bi razumela. Sem mal FREAK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem zelo zelo sramenžljiva, ustrežljiva, dobrosrčna, rada pomagam, in fulllll velik strup, če se mi kdo zameri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?