Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan matejchi gremo na lov za medvedom aha nekje piše da so ga našli, drugi viri pa da ne, mah šel je proti Trzinu menda Sva ga srečali, poslali v Kamnik, pa je rekel, da mu tisti konec ne odgovarja , ostal v Trzinu, zato nič bat Še eno poznam, ki je v Kamnik ne vleče... Glede mojega zdravja.. se je že toliko izboljšalo, da že razmišljam o kosu mesa... , za v usta mi pa bolj malo paše, riž, prepečenec.. Moj se je šel k župniku za krst menit, pol gre pa na sestanek HS.. juhu daljinc bo prost če je pa vedno nekaj, no pa saj imaš prav...kot sem enkrat Erin rekla in potem tja dejansko tudi šla, pridem zih tudi v Kamnik, sam tebe čekam, da se pozdraviš, drugače bi prišla že ta teden Pa tole spodaj ko sem začela brati (Moj se je šel k župniku), sem mislila, da je s teboj že kaj slabše Pa sej ne zamiriš Nell super slike!!! Pa kako lepo je! Buhtlček, ja pa je de, če bi vsi to upoštevali bi vsi imeli vrtec. In kaj jim lahko, če tega ne naredijo? Anita, si si zrihtala varstvo drugje? Ma teta še kaj place? Pingo, le večkrat se javi in hvala za kužota info. Sem bila že skeptična. Nič, sem tečna, mi vse visi in gub imam, kot bi bila stara 40. Hmmm...moram začet športati, ampak kdaj . Nič, bo treba na rolerje in malo laufat, ampak res se moram nekako zorganizirat, oz. . Kaj pa z gubami? Grem raje spat, kaj vem kakšna bo noč. Nočko!!!