madejka
|
Baja verjamem, da paše. Dolgčas pa boš tud pregnala, ko se boš navadila Mene vprašaj Res pa je, da mam jaz malega skor skoz doma, tak da mi nima časa bit dolgčas Super, če se ima tak fajn v vrtcu! Maj ma tud ene take, če je pri sosedi al pa kaki babici, da pol noče domov. Do vrat prileti, pol pa ko bi mogo not stopit pa noče Mater, zgleda ko da ga doma samo maltretiram, da ga kr zaštopa ko me vidi Čez par minut pa me že objema in carta... kdo bi to zastopil O sortah jablan pa res nimam pojma Zdaj sta Maj in ati šla, meni je pa spet težko... vedno peekola... bi se pa počasi že lahko navadla. Me skrbi, kako bo pri babici zaspal, ker ima ful probaleme zadnje čase. Razmišljam, da bi probala ga ne dat čez dan spat, ker imamo borbe popoldne in zvečer za zaspat. Pa traja in traja in traja... A vaši še vsi spijo čez dan? Češnca jaz mu ponavadi oblečem kratek ali pa dolg body (odvisno če piha ali ne), pa za ziher vzamem jopco. Ampak jo dava samo zvečer gor, ko postaja hladneje. Doli pa trenirko in zoknčke. Počasi mu morm sandale nabavit... pa ne vem kako številko A tam blizu letališča ste bli na Krfu? Pol ste meli ono lepo palačico prav zraven? MI smo bli čisto na severu... Kasiopi: za popenit lepa ribiška vasica... malo turistov, družinski hotelček, božanske plaže in nobene gužve nikjer Sva pa vzela vse možne izlete in rent-a-car in prevozila cel otok Najboljši dopust ever! Joj kak fajn, da boste imeli novo spalnico Jaz ne vem še točno, kam bom vse cotke pospravila, ko bomo še eno posteljico v spalnico dali in bo ena omara letela v smeti No, nekje bo že 87. ČAKALNO mesto??? Đizs... za 4 oddelke preveč Tejči zna bit zoprno, če ste tak blizu ceste Tu pri nas v Miklavžu tud ni nikjer tak za hodit, da mi ne bi blo treba skoz gledat in letat za malim. Imamo pa veliko travnato dvorišče in vrt, tak da nekaj se že najde. S tem, da morm glih tak za njim letat, da mi ne teka po asfaltiratnem hribu s punim gasom navzdol ali da si ne odpre zalivalke po sebi To so drugače najboljše stvari Je Češnca dala dobro idejo... dekco na tla pa se da marsikaj gor dat! Pri nas to ne pride v poštev, ker naš pes misli, da smo kaj takega za njega dali na tla, da bo mel wc al pa da se bo ščohal gori Tak, zdaj morm pa delat... da izkoristim "fraj" popoldan. Mi internet ne dela na tuje strežnike, tak da do FB ne morm Ampak bo zdaj to verjetno prav prišlo... bom bolj pridna