|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
16.4.2009 12:21:38   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

A karera ve, kje se kupi ta nepremočljiva podloga za posteljico?

hvala

jaz sem jo v mullerju...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.4.2009 12:50:16   
afnica mala
lovely- res nisem šla vsega nazaj brat, bi šlo preveč časa, sva glih zamenjale, ti prišla, jaz odšla, pa nisem vedela, da je Inya štrajkalauser posted image . Za praznike je pa super jedla, al kako?

ta korenček s krompirjem in prepečencem- a to je že z glutenom?

Neli s hrano na morju- kot doma, kak den boljš, kak dan slabš- itak pa veliko truda

ne verjamem, če je švicnila v liška, so bila lička skoz rdeča (tudi ponoči), včeraj sva šli ven v senco, tako, da je danes rdečina zginila, sta ji pa na obeh ličkih zgoraj ostala flekca- kot jih imam jaz od alergija.

Grem miško potolažit, joka, ne more kakatuser posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.4.2009 13:44:19   
suzy124
Dober dan

Mi smo imeli danes pregled in je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image dobili pa smo tudi tretjo pikico in ni nič jokaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Težki smo 8400g in veliki 67cm, nasldenji pregled imamo 2.7.2009, ko nama bodo pregledali kri in vodo.

Imamo pa tudi že prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image , čist malo kuka venuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem prebrat za nazaj, user posted image pa je na popoldanskem počitku.

Danes sma pa jedla cvetačo in je tud najamiuser posted image user posted image

Zaenkra ima naš user posted image rad vse kar jema na žlicouser posted image user posted image , se vidi da je močanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.4.2009 14:15:14   
Lovely
Afnica, ja, čez praznike in ta teden pa kot ta velika user posted image ... S tem da mleka pa zmeraj manj, se moram ful potrudit, da ga tko pije, drugače čez mlečne kaše dobi.
Ja, v krompir in korenček primešam zmlet prepečenec od Hippa, ima pa ta že gluten not. Itak sem gluten že uvedla čez žitno kašo pa nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe. Sem pa včeraj dala v isto 2 brezglutenska piškotka (k nisem imela prepečenca) pa je tudi pojedla. Meni je bilo fuj ampak zgleda, da je tko kot korenček vse skup bolj sladkasto pa je šlo...

Mah, ta sonce je pa itak vsako leto bolj čudno, letos je tudi moj user posted image  fasal alergijo po rokah pa nikoli prej ni imel... Jaz pa nič, ampak sem vzela Flonidan k mi je že malo na dihanje usekalo - imam seneni nahod in bom letos zatrla v kali. Lani sem imela fuuul hudo ko zaradi nosečnosti nisem hotla nič vzet. Kjer safr je to bil ej.

Lovely

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.4.2009 14:15:44   
Lovely
Suzy, ti imaš pa pravega korenjaka user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.4.2009 14:17:36   
Lovely
Joj a je še kjer lumpi tečkast danes? Inya je bla zdaj nemogoča, tečna kot driska. HB je zaspala. Okrog 15h pa banana user posted image

Irma, ne spomnim se dobro če si ti pisala ampak cene za tole bio zelenjavo so pa res nabite do konca. Jaz sem včeraj kar vzela pole za kartico. A ima katera? Kake so sploh ugodnosti, sploh še nisem uspela prebrat...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.4.2009 14:18:12   
Lovely
Seveda sem govorila o Kalčku user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.4.2009 14:22:36   
suzy124
user posted image user posted image user posted image vse naj naj za Zalo za pol tortice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vse naj naj za Mio za pol torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejčika prav simpatična je tala tvoja miškauser posted image user posted image user posted image

coccinella fullll je luškana Gajauser posted image user posted image user posted image in velka in močna zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.4.2009 14:35:20   
Tejčika29
Gaja je šiiiiikana, pa kolk lask ima, vauuuuu, Alina je pa čisto izgubila laske, sicer pa ima spodaj podmladek!

Danes sva šli zjutraj na obisk h kolegici, kavica, sonček... sedaj pa spimo notri, še dobro, ker je zunaj ful veter in se je zoblačilo. Jaz sem pobrisala prah in očistila balkon, sem prav vesela da sem se tega rešila. Grem kuhat kosilo.

Čestitke Zali in Mii za pol tortice, bravo punce!

Lovely- Alini je uspelo podvojiti porodno težo do 6 meseca, čeprav je verjetno tu na RR oktober med najmanjšimi. Pa P sploh ne komplicira, tak da jaz nisem preveč zaskrbljena, dokler oni tudi niso. Glavno da so punce zdrave, pol se pa kar naenkrat potegnejo  in dohitijo ostale, no, vsaj ponavadi je tako, upam, da bo pri nama tudi.

Naslednji pregled imamo 8.7. pregled krvi.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.4.2009 18:41:50   
Lovely
Itak Tejčika da bo vse OK user posted image

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.4.2009 18:42:10   
Lovely
Kje pa ste?!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.4.2009 19:51:01   
jolly123
Otroke dajemo spat user posted image  user posted image Upam, da je naš zaspal zdaj...sem morala prej še enkrat it nazaj in pojstlo gugat. zadnji teden je to neka nova moda. Samo da pridem zraven in da vidi da sem tam, se že naštima v položaj za spat in potem parkrat zagugam in potem kao spi. Včasih res takoj zaspi, včasih pa pač ponovi postopek.

Mož ima danes fuzbalsko tekmo, jaz pa grem zdaj pod tuš, pol si bom pa kar enega bandidosa odprla, škoda ker nimam še kakega čipsa user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.4.2009 19:59:14   
mbd0411
No,čips imam pa jazuser posted image user posted image user posted image ,pa pivo tudiuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.4.2009 20:04:36   
jolly123
Madona kaj ne rečeš user posted image Sej pira mam jaz tudi dosti, ga ne bo zmanjkalo...rabiva samo futer user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
16.4.2009 20:21:27   
čebelka77
da se vam javim še enkrat za spremembo zvečer. Tud jaz sem se ravnkar vsedla in si odprla eno pivo. Otroci so v posteljah in končno mir. Imam pa eno vprašanje kok vam kaj spijo čez dan? Blažka nekaj štrajka že ene 14 dni, spi samo 2 krat po pol urceuser posted image user posted image ,pa ne vem a bo tako ostalo?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.4.2009 21:12:36   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Morda katera ve, kje je kakšna trgovina z planinsko opremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????

Kakšen Iglu? Ga imaš v BTCju.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.4.2009 21:17:05   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

A karera ve, kje se kupi ta nepremočljiva podloga za posteljico?

hvala

Jaz imam Aljaževo iz BC...

Jaz sem jo tut v BC kupla...Ej, coccinella, a je tista punčka na gugalnici tvoja? full je lepaaaaaaaaaaauser posted image

timnala in gogabojan, hvala za čestitke, danes naša mala miss praznuje pol leta in še vedno se čudim, kam je zbežal ves ta čas...user posted image

Spet je sonček, komaj čakam, d agremo ven, niti likala ne bom, nizti pomivala oken, sesala, prala...samo ven gremo:)

Timnala, si že šla v areno na srečanje kdaj? Jaz mam raje, če se za take stvari dogovarjamo prek fb, ker tam mi telefon čekira vsako objavo, tu pa nisem veliko:(

Bi šla pa v torek, če se še dobivate? kaj praviš, Nacekova?user posted image

uh, naša zala ma krasne zadnje čase...tri dni se že zbuja...S SONCEM. jaoooooooooooooooooooo....prespi noč (ali pa se okrog 1 zbudi in se začne full jokatuser posted image ), nato pa se zbudi ob 6+....če se zbudi ob 6., gre nazaj ajat okrog 8 in spi cca 3 ure, ampak takrat sem jaz že auf in se ne spravim nazaj...Mogoče jo kljub vsemu moti svetloba s stešnega okna? Nimamo namreč roleteuser posted image - Bo treba investirat, ni druge.

Imam pa še vprašanje glede avtosedeža...mi smo, glede na teste, kupli romerja superfix al kaj že...neki tazga, sej ne vemuser posted image . ampak, ker še čist paše v jajčko, je vsaj še 2 meseca ne bomo dajlali v tavelk sedež. ve ste že kaj razmišljale o tem?

Oblačenje....kako oblečete svoje mladičke v takem vremenu kot je zadnje dni? Jaz ji dam spodaj kratek rokav, zgoraj dolg, ta tanke žabice, hlačke in nogavičke. Če piha, še trakec ali klobuček. That's it.

jutri mamo 3.posvetovalnico...me je kr strah, kaj bo.  Kaj je res, da se gre pri tej posvetovalnici tudi k zobozdravniku? našo tako matrajo zobki, da bo najbrž najmlajša stomatologinja, tok si je že preiskala ustno votlinouser posted image

Nič, ziher sem hotla še kej napisat, pa sem pozabla...bom nadoknadla.

Uživajte v tem prekrasnem dnevu_)

Mandek, vse naj naj tvoji princeski!!!

Kar pa se avtosedeža tiče, jaz Nika ne bom dala notri dokler ne bo kolikor toliko samostojno sedel, do takrat pa bo še v lupinici. Sva pa kupila Römerja King Plus.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.4.2009 21:19:07   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Sicer sem bila pa danes na sprehodu okrog Kolezije in Difa

Verjetno si mislila Kodeljevo, ker tukaj pri nas, na Koleziji ni prav nič zrihtano. Imajo skaterji v bivšem bazenu "rampo" za skatanje... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Itak da sem se zmotila. Sem potem ko sem post objavila ugotovila, da sem se zamešala Kolezijo s Kodeljevim, pa sem rekla, tiste ki veste kje je DIF boste že vedle, na kaj sem mislila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.4.2009 21:20:59   
irma78

Ojoj...  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kaj mi je pa to ratalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Še enkrat, pa brez linka, da se bo sploh kaj videlo. Je tako dolg post, da ga še urediti ne morem... Še dobro, da sem dala ctrl+c...

Sol, jaz uporabljam , ampak v zelo majhnih količinah. Sem že v nosečnosti zmanjšala količino soli na minimum. Je sicer trajalo kar nekaj časa, da sem se navadila, vegeto pa res zelo redko uporabim. Uporabljam pa druge začimbe, dišavnice, te pa kar precej
PikicaStonoga in Tijana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za prespane nočke.

Tejčika, tvoja žabica je pa fuuuuuuul srčkana, pa prav nič ne zgleda, da bi bila "pod minimumom"

Jolly user posted image  user posted image  user posted image  za uspešen pregled v razvojni in za blazino

Lovely - jaz bom na tehtnico šla enkrat na mesec, se bo tako več poznalo user posted image  user posted image  user posted image . Jaz bom naši kupila mrežo proti komarjem za čez posteljo

iraira - sta že imeli pregled za učke? Kako je bilo?

Tale komarnik pa fino izgleda. Ga bomo mi tudi naročili. Hvala za idejo!

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
16.4.2009 21:24:03   
irma78

Cocci... zdaj sem čist obupala glede gugalnice - skoraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Morda katera ve, kje je kakšna trgovina z planinsko opremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????

gogabojan, verjetno si imela v mislih tole user posted image  - karabin. Dobiš jih po mojem v vsaki športni trgovini tipa Hervis, Giga sport, Šport 2000... In verjetno je to res najelegantnejša rešitev pri tebi, če imaš že fiksen drog. Tako da ti še ni treba obupat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala Pšemek. To sem mislila ja. Sam včeraj mi ni šlo v glavo, kako se imenuje. Pa sem se še v pojstli matrala spomniti, kak se mu že reče. Hvala. Veš da nisem se niti spomnila, kje se da to kupiti.user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj skočim perilo ven obesit. Pa nov pralni stroj zalaufat.

Pa obisk dobimo. Irma prihaja. user posted image user posted image user posted image user posted image jo bom kar zmatrala danes. Bodo šle kilce dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še ne ve, da jo čaka mučenje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ni bilo nobenega mučenja - je preveč mrzlo pihalo, midve pa obe v kratkih rokavih in hlačah na 3/4. Smo se pa zelo luštno imeli, a ne? Mučenje pa takrat, ko bo bolj sonček pripekal, da bodod šle kilce še bolj dol.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
16.4.2009 21:28:21   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ja, v krompir in korenček primešam zmlet prepečenec od Hippa, ima pa ta že gluten not. Itak sem gluten že uvedla čez žitno kašo pa nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe. Sem pa včeraj dala v isto 2 brezglutenska piškotka (k nisem imela prepečenca) pa je tudi pojedla. Meni je bilo fuj ampak zgleda, da je tko kot korenček vse skup bolj sladkasto pa je šlo...

Našega Nika pa korenček tako zapre in tako težko kaka po njem, da sploh ne vem, če naj mu ga še dajem. Je pa ena redkih zelenjav, ki jih trenutno je.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
16.4.2009 21:31:06   
irma78

Irma, ne spomnim se dobro če si ti pisala ampak cene za tole bio zelenjavo so pa res nabite do konca. Jaz sem včeraj kar vzela pole za kartico. A ima katera? Kake so sploh ugodnosti, sploh še nisem uspela prebrat...

Ja jaz sem pisala, ampak na žalost je bil to znesek za NE BIO sadje in zelenjavo, drugače bi bil znesek še višji. Itak ga bom jedla samo jaz in malo moj, za Nika grem pa v soboto na tržnico iskat bio zadeve in bom spet zapravila celo premožnje.

Pole za katero kartico si vzela?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
16.4.2009 21:33:01   
Lucka1

Mah, ta sonce je pa itak vsako leto bolj čudno, letos je tudi moj user posted image  fasal alergijo po rokah pa nikoli prej ni imel... Jaz pa nič, ampak sem vzela Flonidan k mi je že malo na dihanje usekalo - imam seneni nahod in bom letos zatrla v kali. Lani sem imela fuuul hudo ko zaradi nosečnosti nisem hotla nič vzet. Kjer safr je to bil ej.

ja, jaz imam tudi alergijo na cvetni prah, ampak mi je izzvenela v zadnjih treh letih - ŽE TRKAM - sem bila zaradi alrgij na mleko in kruh na bioresonančnih terapijah, pa se mi je tudi to potem umirilo - sem predlani samo 1x vpihnila Flixonase, lansko leto pa nič. Letos še tudi ne - ŽE SPET TRKAM!!!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
16.4.2009 21:33:28   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

da se vam javim še enkrat za spremembo zvečer. Tud jaz sem se ravnkar vsedla in si odprla eno pivo. Otroci so v posteljah in končno mir. Imam pa eno vprašanje kok vam kaj spijo čez dan? Blažka nekaj štrajka že ene 14 dni, spi samo 2 krat po pol urceuser posted image user posted image ,pa ne vem a bo tako ostalo?

Nik spi čez dan vsega skupaj nekje 3-4 urce. Je sedaj, ko sva cele dneve na zraku zelo podlajšal te dnevne spance.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
16.4.2009 21:36:06   
Lucka1

Joj a je še kjer lumpi tečkast danes? Inya je bla zdaj nemogoča, tečna kot driska. HB je zaspala. Okrog 15h pa banana user posted image

Naš korenjak je bil tudi komaj za prenest danes....ceeeelo opoldne in popoldne....ven sva šla že zjutraj in bilanazaj ob 11h, pa potem cvetača-bučka kaša....potem je bil pa prav fajn še kako dobro uro, ob 13h se je pa začelo dretje in nerganje in stokanje in ne vem kaj vse....nič mu ni bilo prav, samo če je bil pri meni....NORO - upam, da je samo kaj takega v zraku!!!

In ja, KALČEK - res je drago - še dobro da zaenkrat tako malo pojejo user posted image - user posted image user posted image user posted image , no, meni je ful drago, da bi to za naju kupovala, ker jeva OGROOOOOOOOOOOOOMNO sadja in zelenjave, ampak za user posted image pa bom še dolgo - kolikor bom lahko pač, do vrtca sigurno, četudi to pomeni, da kuham ločeno in še potem kdaj.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?