Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 10:02:54
|
|
|
|
nena30
|
Evo še mene tukaj! Nekatere se že poznamo nekatere še ne!!! Sicer bolj poredko kaj napišem, pa je vseeno luštno malo poklepetat. Nisem vas brala daleč nazaj, zato se opravičujem če bom ponavljala teme!? PDP imam 28.6. Učeraj sem imela pregled. rekel mi je naj bi bilo vse OK. Ampak mi je malo čudno, ker me je že 8.5. naročil na CTG. Mislim...,a ni malo zgodaj? Vsak ki ga vprašam je mel ctg čisto na koncu???Kakšne imate ve izkušnje?Samo študiram na 8.maj in na postonjsko porodnišnico!? Mi2 z imeni niti nimava problemov. Sva to že dorekla. razen če ne bo moja malenkost imela zadnji moment kakih "prebliskov". Učeraj sem tud začela urejat papirje za porodniško in denar! Koliko časa se čaka na denar. Katera je to že gotovo urejala. LP
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 10:20:23
|
|
|
|
Belen
|
ooooo nena30....si se nam še tle pridružila.... aja ju3 če imaš čas smo zmenjene ob 18h w kapitaniji,da se mal spoznamo....če hočeš pridi glede papirjew, js še nism....mam še mesec časa.... tudi js razmišljam... no sm skori 80% da bom šla w Po.... rodit....se mi zdi bolj "prijazno okolje" ne wem no.... w šolo nisi šla weč pol w MŠ? boš šla zdej maja?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 10:46:11
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz sem dala prošnjo za denar od paketa tam konec marca, ampak do sedaj sem dobila le odločbe...sedaj pa ne vem kdaj nakazujejo denar...okoli 18 v mesecu verjetno... Nena...ne se sekirat,če bi bilo kaj narobe bi ti zdravnik sigurno povedal...meni sploh ctg ni delal (razen, ko so sumili na odtek plodovnice), medtem ko Bučki, ki ima rok malo pred mano že delajo...vsak ima svoje...zato uživaj te lepe sončne dni! Belen, jaz sem pogledala vse možne statistike...od slovenskih, evropskih pa do ameriških...mislim, da se preveč obremenjujem s tem...če komu povem ime, ki mi je všeč zvijajo z očmi ali pa mi rečejo, ma veš da je rodila tudi ta to...vsaj za punčko..za fantka imamo 3 imena in eno od teh bo (seveda razen kakšnih zadnjih flešov)..konec koncu meni tudi določena imena otrok svojih prijateljev, niso bila všeč, ampak se potem navadiš...se bodo tudi drugi na naše...razen moje none,ki je caso a parte
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 10:53:44
|
|
|
|
Belen
|
js se sploh ne sekiram glede imen... ker rečejo, MA KAJ TI TUDI AL KAJ, al pa DEJTE ENO SLOVENSKO IME....kaj pa je slowensko.... wsa so slowanska ne pa slovenska,.... maja, anja, petra, janez itd..... to sploh ni slowensko.... smo še premladi (premalo časa obstajamo) da bi imeli "slowenska" imena. mah... ne sekiraj se, dej kar čutiš in wija. Zato js niti ne powem kaj bi mi dali, ker pole kr naenkrat bi blo fullll teh imen
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 11:19:39
|
|
|
|
Hator
|
[ PDP IME(starost) APRIL MAJ Bia (30 let) 9.5. JUNIJ amaya (31 let) 17.6. (doma imamo že sončka Etienna) JULIJ Hator 29let 1. 7. belen 27let 27.7. pričakujemo dwa sončka AVGUST SEPTEMBER
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 11:24:44
|
|
|
|
Hator
|
Evo, sem se dala na seznam. Žal se vam na kavici ne morem pridružit, ker sem na bolniški. Nena30, meni pa ni ič rekel za ctg, pa imava istega ginekologa, pa tudi pdp skoraj enako (ti imaš le 3 dni prej). Mi je pa že dal potrdilo o pdp in rekel, naj še kakih 14 dni počakam preden začnem urejat vse papirje, naslednji pregled pa mi je dal 13. 5. in je rekel, da bova takrat malo bolj natančno spet pregledala otročička.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 14:15:15
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen kaj dela??? zidari? to pa je ena skrajsnost w drugo ne zdaj sva trenutno pri istem delodajalcu: Zavod! Zidari pa najino štalco v Izoli
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 14:23:12
|
|
|
|
amaya
|
Porodniška: se nakazuje 15 dan v mesecu. Denar od paketa pride po rojstvu otroka, prav tako denar od Občine. V Izoli smo srečke, ker dobiš en lep kupček dinarčkov, kar 500 evrov. Žal mi je, da jih takrat nisem dala na stran. So šli za betonske plošče . Tokrat bomo pa dali na stran in bo za ene lepe počitnice pozimi (sneeeeeeeeeeeg!!!). Da bi pa na neke knjižice dajali denar, pa je moj max proti, ker (kot sam pravi), je isto kot da bi imela denar doma v predalu. Sploh dandanes. Ravno zadnjič se je kregal po tel z banko Koper. Zdej pa poglejte, kako pri njih lahko šparaš: na računu je imel okoli 20 evrov in vsak mesec so mu pobrali po 2,50 evrov za stroške vodenja računa, dodali pa nič ...limita ni imel...zdej, ko so mu pobrali vse, so mu šli še v minus stanje...s tem, da so ga 4 mesece nazaj obvestili, da ga bodo poklicali...a o nobenemu ne duha ne sluha...to ti je šparanje vidite! Raje doma v škatlici!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 16:04:10
|
|
|
|
Belen
|
ahaaaaaa.... nism wedela.... ma una firma sploh še obstaja?? ker takrat so šli wija iz naše stawbe....tam ki smo tudi mi.... boooooooohhh sej js ko bom končala porodniško...anka zavod.... julija mi poteče pogodba in nema wiše.... ... ben do takrat...upam,da bomo kej ... aja za ju3 lahko tudi mal prej se dobimo.... tipo 17-17.30h če wam je boljše??? mamice we powejte, imate prednost
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 20:35:52
|
|
|
|
amaya
|
meni je vseeno, ker bo varuška s tamalim naokoli (beri tati )...samo javite uro, da ne bom zastonj hodila...ker se lahko varuška razp**** in mi zbeži
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 9:23:23
|
|
|
|
supernova2002
|
kaj allora se danes dobimo??? kdaj zdaj? sam povejte. jaz sem itak doma :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 9:35:35
|
|
|
|
supernova2002
|
lahko tud mene dodate na seznam in sicer : 27let, pričakujemo punčko Marušo, pdp 22.5.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 9:59:54
|
|
|
|
Belen
|
ejla eko mene iz MŠ.... ql je blo.... amaya MŠ začne 5.5. ob 8h zjutraj. alora danes ob 17.30h w kapitaniji???? JS SM ZA.... sam powejte mi kako se bomo spoznale????????
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:10:32
|
|
|
|
BIA79
|
Supernova...seznam je zdaj na self servisu :) Moraš skopirat in se dodat...kakšne lenobe smo postale hahaha Jaz sem tudi za danes...gremo se zmenit kdor lahko! Trebuh verjetno ne bo dovolj kot prepoznaven znak glede na količino nosečnic :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:20:40
|
|
|
|
Belen
|
bia79, ti greš iz izole ne? lahko gremo skupaj??? te poberem kje??? ti poznaš sigurno katero?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:29:29
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz poznam Supernovo, Danny in Bučko :) Aja pa Chiaro, sam nje ni že dolgo slišat.Bi mi naredila uslugo Belen, če me pobereš...ti povej kje se dobimo pa pridem tam :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:34:14
|
|
|
|
Belen
|
komot w jagodju.... sam ti powej kje ti je lažje, js pridem itak iz liwad..... tak bež Berlingo.... še wedno ne wem točno kaka je ta moja barwa awta powej ti....bo tudi lažje,ki poznaš wse.... oz.wečino, js ne poznam nobene
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:40:18
|
|
|
|
BIA79
|
Belen ok... ti povej uro... se dobimo tam pri šparu tako da ne bomo vstavljale promet? Kdo še pride? Poleg naju, še Supernova, ki stanuje tam blizu, Amaya... še kdoooo?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:43:56
|
|
|
|
Belen
|
PRI šparu kje??? Kjer bo najwečja gužwa ... haha ... weš kje je še boljše.... tam na unem parkingu pri pizeriji primawera.... nasproti mercatorja in kitajske.... sej weš kje je , ne??? ob 17.15h. Ker mam ob 15h zobarja..... upam,da utegnem... če kako minutko zamudim, počaki, sicer ni w moji nawadi zamujat baje bučka, amaya,dannyS supernowa.... ne wem še kdo.... kdor hoče
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:50:49
|
|
|
|
BIA79
|
Ok...zmenjeno...vem kje je...se samo po klancu spustim :) Ti v ZS pošljem telefonsko, tako da če ti pride kaj vmes (kakšna gužva na cesti) mi sporočiš :) Punce...allora upajmo da vreme zdrži, ker se že nekaj oblači :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 10:52:47
|
|
|
|
Belen
|
ja super pošlji.... punce jawite se kej, da potrdite ali odpoweste prisotnost.... da wemo kaj in kako js in Bia79, smo načeloma ob 17.30h w kp w kapitaniji.... pa w čimwečjem številu upam ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 11:26:47
|
|
|
|
nena30
|
Lepo se imejte in škoda k se vam ne morem pridružit. Me pride pogledat ena bivša sodelavka, katere nisem videla že več kot eno leto. Me hodijo ogledovat ko kako znamenitost- po pravici mi kar paše! Ja Hator mi2 sva tam tam s PDP! se mi pa ne sanja po kakšnem ključu se odloca za te preiskave al kar kol že to je!!!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 11:50:56
|
|
|
|
Belen
|
nena30, škoda.... pa drugič nič punce was pozdrawljam, pole imam zobarja, upam,da prežiwim, pa se widimo cc.17.30h w kapitaniji papa
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 11:56:15
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla upam, da mi bo zneslo, morava danes z mojim posadit sadike v najin vrtiček preden pride dež, bom pa probala čimbolj pohitet...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 12:20:15
|
|
|
|
supernova2002
|
ok ok jaz pridem :) sem na telefonski zvezi z Bio če kaj zamudim....grem na banko nekaj pred 17 uro! imam probleme z banko kp...pred mesecem in pol sem naročila novo kartico, ker sem menjala priimek...od takrat dalje mi ne dela net banka. kartico sem danes dobila...in kaj zvem...ni pravi pin!!! ma kaj jim je težko povedat da so mi menjali pin??????? halo??? skratka jaz poznam sam Bio in Dannys, vsaj tako mislim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.