pokica_
|
Dobro jutro! Ste pa zgodnje danes, kaj je to zdaj? Mi smo spet slabo spali . Zaspat nisem mogla do polnoči, pol sem šla pa v dnevno gledat tv Sex v mestu in pol sredi serije zaspala. Sem že pr zajtrku; kosmiči z mlekom+banano. Pol pa še kavico. Dudi, ja vidve z Zojo imate res kmalu rok,...mene upam da takrat nebo več tolk strah, kot me je blo zdaj še več kot 5t pred rokom. Sploh EA nebi dobla in ničesar, samo umetne bi mi nafilali pa eno protibol. injekcijo. No, sj če je treba je itak treba zdržat, ni druge ane. Uuuuu KatMat, si imela pa njamsi zajtrk . Pa obilen tud . Slikca je pa super in prav sexy videt. Ti, dj...saj nebo vedel če nam razkriješ eno slikco, danes jo objavi, jutri snemi dol . Čveki a se kar čvekaš ob kavici s sosedo? Sam da jutri dež nebo padal . Leela jaz sem tudi alergik, sem glih zdaj 5x kihnila, pa mela tak poln nos, da sem komaj do robčkov prišla, še preden je vse vn steklo. Pa še na pršice sem tud alergična, pol pa zjutraj ko odpiram okna kar kiham in kiham. OliveOyl prav imaš; naj kr počaka do maja, po praznikih pa lahk pridrvi vn, če že tolk želi. Me je že navsezgodaj tk zbrcal v rebre, da me je kr metalo po postli. To bo pravi mali lumpek, dvomim da bo kdaj kako sec pr miru in pridno pančkal k.tja ...zelo zelo lepe slikce Tanja_ kaj si šla pucat al kolesarit? Men se tako zgodaj nebi ljubilo nobeno od tega. petrazg lepo nakupite, pa ne preveč zapravt, saj še en lumpek čaka, da pride na svet . Moj pa ima da še počaka, sem mu ukazala da je izhod še zaklenjen, ključe pa mam jst. krempelček, praviš da je tebe strah,...kako je šele nas prvorodke lahko strah . Jaz sem včeraj pred P, mislila da grem rodit, čeprav sem mislila da bom rodila . Me je kar pot oblivala od muke.