špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS. Špelin@ hvala že lepe želje in hvala ker misliš name, zlata si. Ko sem sedajle prebirala tvoje vrstice sem dobila solze v oči in moj dragi me je vprašal kaj je, pa sem mu prebrala kaj si napisala, pa me je samo objel in rekel, a vidiš, še obstajajo ljudje, ki nama želijo dobro in se spomnijo na naju. Hvala ker se spomniš na naju in hvala tudi vsem ostalim puncam za spodbudne besede in lepe želje. Moj moto je: za vsakim dežjem posije sonce in močno pam, da bo tudi mojo družinico kmalu obsijalo Na, zdaj sem se pa jaz zjokala Ti si name takoj, ko sem te videla, naredila vtis, da si en res velik, zlat sonček in se nisem motila. Kar pri srcu me stiska, ker je tvoj zaradi sra.nja, ki so ga zakuhali drugi in podjetjem nenaklonjena situacija, v takem položaju Sama sem bila pred 12. leti v zelo podobnem dr.eku, ker je šlo podjetje, kjer sem bila zaposlena v stečaj in smo bili nekaj mesecev brez plače... Ampak jaz takrat nisem imela svoje družine, otrok in sta mi starša finančno pomagala (hrana, kakšna cunjica, živela sem pri njima). Vedi, da nisi sama, v mislih sem s tabo vsak dan in močno, močno stiskam pestke, da posije sonce za vas Če pa ti lahko kakorkoli pomagam, mi povej!!!
|