Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:19:05
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Spanje , kr nekaj je jamrala sredi noči, pa ne mleko, ne voda, ne duda , prvo rundo je ful lepo spala in zadnjo hb tudi (celo do devetih), sredi noči pa , sem bila kr živčna, ker nisem vedela kaj hudiča bi rada. Grem zdaj Nio nafotrat, pol pa malo prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:23:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hijenca smo držali pesti! kako je šlo? Čaki, čez 15 minut jih moramo stiskat sem pobrkala. sem mislila, da ima 9.30! včeri s SS, danes s hijenco... bom res mogla it po bilobil!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:25:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spanje , kr nekaj je jamrala sredi noči, pa ne mleko, ne voda, ne duda , prvo rundo je ful lepo spala in zadnjo hb tudi (celo do devetih), sredi noči pa , sem bila kr živčna, ker nisem vedela kaj hudiča bi rada. Grem zdaj Nio nafotrat, pol pa malo prebrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:26:42
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, kako kaj Maja in spanje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:29:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku jaz sem spet on line Welcome back
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:32:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS. Špelin@ hvala že lepe želje in hvala ker misliš name, zlata si. Ko sem sedajle prebirala tvoje vrstice sem dobila solze v oči in moj dragi me je vprašal kaj je, pa sem mu prebrala kaj si napisala, pa me je samo objel in rekel, a vidiš, še obstajajo ljudje, ki nama želijo dobro in se spomnijo na naju. Hvala ker se spomniš na naju in hvala tudi vsem ostalim puncam za spodbudne besede in lepe želje. Moj moto je: za vsakim dežjem posije sonce in močno pam, da bo tudi mojo družinico kmalu obsijalo A veš da bo, tudi jaz upam da kmalu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:33:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spanje , kr nekaj je jamrala sredi noči, pa ne mleko, ne voda, ne duda , prvo rundo je ful lepo spala in zadnjo hb tudi (celo do devetih), sredi noči pa , sem bila kr živčna, ker nisem vedela kaj hudiča bi rada. Grem zdaj Nio nafotrat, pol pa malo prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:33:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj Maja in spanje? Boljše. Malo ima ritem spanja čez dan zmešan od kar je bila bolana in je ponoči tulila, ker je bila lačna. Čez dan je premalo spala, zvečer je bila preutrujena in ponoči seveda lakota in tuljenje. AM noče jest, drugega mi pa ni niti na misel prišlo, da bi ji pripravljala ob 3h. Včeraj pa sem jo dala spat zadnjo rundo še ob 17.30 potem pa je bilo ok. Spat je šla malo kasneje, ampak je bila ob 20.30 tako utrujena, da niti stat ni mogla.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 16.4.2009 10:34:26 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:34:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat, da je eva danes 1. dobila "ljubezenski" ugriz! je varuška vzela še enega fanta v varstvo, mesec dni starejšega od eve, in je danes ugriznil evo, pa še enega fanta, ki je že od začetka v varstvu in je več kot leto starejši! jo je ugriznil na desno lice in se ji kar fajn pozna! ni pa blo do krvi, tako da upam, da ne bo hujšega. prejle me je mami klicala in povedla, da je stari ata (očimov oče) v bolnici, ker je ponoči kri bruhal! moram jutri med službo skočit na obisk, ker mi popoldne ne bo zneslo. samo upam, da ne bom prepozna! A tako mali, pa že grize Ojoj, pol pa kar na obisk, pa upam da ne boš prepozna
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:40:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nia5 luštkani čeveljci . Lepo jih nosita. Za kavo pa velja. Upam, da bova kmalu spet kofetkali. Ta teden grem en dan po plenice in mleko v Avstrijo pa se lahko kaj zmenive. Ti mi kr sporoči, ko greš, lahko se zapeljeta celo do nas, da bosta škratka lahko po tleh puzala , če ti ugaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:42:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Na hitro se javim, potem pa spat. Jutri mi prosim ob 10.30 držite pesti in mislite na mene, ker imam razgovor. Sem pa komaj danes ugotovila, da je to škofijski vrtec in imam kar rešpekt, ker nisem preveč zagrizen kristjan. Se jutri popoldan kaj javim. Lahko noč Evo pestke, čeprav razgovor že traja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:43:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:45:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a tale je preširoka? Trojna, mere: 263 x 250 x 260 cm. sam cena je 200€ ni preširoka, ampak nam ne odgovarja Uf, ta je pa ful dobra k ma več oz. 3 različne gugalnice. Zakaj ti ne odgovarja? Je prevelika? Tale gugalnica ni dobra za mlajše otroke, preveč nevarna. Mogoče se katera spomni, kako je Petja pri 2,5 letih padla v Lukovici na glavo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:48:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ej, celo spali smo od pol dveh do petih 3,5 UR V KOSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! Ja, derem se Grem zdaj prebrat, če ste kaj pisale
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:51:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In se je tvoj moto izplačal
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:54:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj Maja in spanje? Boljše. Malo ima ritem spanja čez dan zmešan od kar je bila bolana in je ponoči tulila, ker je bila lačna. Čez dan je premalo spala, zvečer je bila preutrujena in ponoči seveda lakota in tuljenje. AM noče jest, drugega mi pa ni niti na misel prišlo, da bi ji pripravljala ob 3h. Včeraj pa sem jo dala spat zadnjo rundo še ob 17.30 potem pa je bilo ok. Spat je šla malo kasneje, ampak je bila ob 20.30 tako utrujena, da niti stat ni mogla. To je glavno
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:55:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hijenca smo držali pesti! kako je šlo? Čaki, čez 15 minut jih moramo stiskat sem pobrkala. sem mislila, da ima 9.30! včeri s SS, danes s hijenco... bom res mogla it po bilobil! , včasih si tudi jaz to študiram
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 10:56:31
|
|
|
|
nia5
|
A bo cela stran moja ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 11:26:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A bo cela stran moja ? čisto cela pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 11:32:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A bo cela stran moja ? čisto cela pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 11:33:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj Maja in spanje? Boljše. Malo ima ritem spanja čez dan zmešan od kar je bila bolana in je ponoči tulila, ker je bila lačna. Čez dan je premalo spala, zvečer je bila preutrujena in ponoči seveda lakota in tuljenje. AM noče jest, drugega mi pa ni niti na misel prišlo, da bi ji pripravljala ob 3h. Včeraj pa sem jo dala spat zadnjo rundo še ob 17.30 potem pa je bilo ok. Spat je šla malo kasneje, ampak je bila ob 20.30 tako utrujena, da niti stat ni mogla. Pa da bi bilo še bolje!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 11:37:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj Maja in spanje? Boljše. Malo ima ritem spanja čez dan zmešan od kar je bila bolana in je ponoči tulila, ker je bila lačna. Čez dan je premalo spala, zvečer je bila preutrujena in ponoči seveda lakota in tuljenje. AM noče jest, drugega mi pa ni niti na misel prišlo, da bi ji pripravljala ob 3h. Včeraj pa sem jo dala spat zadnjo rundo še ob 17.30 potem pa je bilo ok. Spat je šla malo kasneje, ampak je bila ob 20.30 tako utrujena, da niti stat ni mogla. Pa da bi bilo še bolje!!! To želim tudi jaz tebi. Jaz sem tudi hb spala v kosu cca 4 ure in sem bila zjutraj prav polomljena Nisem vajena toliko spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 11:52:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj Maja in spanje? Boljše. Malo ima ritem spanja čez dan zmešan od kar je bila bolana in je ponoči tulila, ker je bila lačna. Čez dan je premalo spala, zvečer je bila preutrujena in ponoči seveda lakota in tuljenje. AM noče jest, drugega mi pa ni niti na misel prišlo, da bi ji pripravljala ob 3h. Včeraj pa sem jo dala spat zadnjo rundo še ob 17.30 potem pa je bilo ok. Spat je šla malo kasneje, ampak je bila ob 20.30 tako utrujena, da niti stat ni mogla. Pa da bi bilo še bolje!!! To želim tudi jaz tebi. Jaz sem tudi hb spala v kosu cca 4 ure in sem bila zjutraj prav polomljena Nisem vajena toliko spat. Meni se je pa spanje tako prileglo, da sem čisto v Je pa moja mala zverinica šele zdajle omagala... Tako je bil divji celo dopoldne, kar naprej bi me grizel, vlekel za lase, se smejal in prave nagajive iskrice so mu letele iz oči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 11:56:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj Maja in spanje? Boljše. Malo ima ritem spanja čez dan zmešan od kar je bila bolana in je ponoči tulila, ker je bila lačna. Čez dan je premalo spala, zvečer je bila preutrujena in ponoči seveda lakota in tuljenje. AM noče jest, drugega mi pa ni niti na misel prišlo, da bi ji pripravljala ob 3h. Včeraj pa sem jo dala spat zadnjo rundo še ob 17.30 potem pa je bilo ok. Spat je šla malo kasneje, ampak je bila ob 20.30 tako utrujena, da niti stat ni mogla. Pa da bi bilo še bolje!!! To želim tudi jaz tebi. Jaz sem tudi hb spala v kosu cca 4 ure in sem bila zjutraj prav polomljena Nisem vajena toliko spat. Meni se je pa spanje tako prileglo, da sem čisto v Je pa moja mala zverinica šele zdajle omagala... Tako je bil divji celo dopoldne, kar naprej bi me grizel, vlekel za lase, se smejal in prave nagajive iskrice so mu letele iz oči pravi mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 11:58:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
dojenjefantek712zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala! čaj namesto dojke ponoči (
31%)
duda (
19%)
pustim ga jokati (
4%)
drugo (
46%)
Število vseh glasov: 162Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!