mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: mismis No pri nas zadeva je sledeča, imamo sicer dve črtici, ampak je naša zelo, zelo rahla , tako da še nismo 100%, da je to, to in se nočemo prehitro veseliti. A ja, test sem delala s BC, tako da je lahko vzrok tudi da nisem dovolj časa namakala palčko v urin. Sicer test nisem delala s prvim urinom, ker sem itak celo noč hodila na stranišče. Odločitev je sledeča, jutri ponovimo test s CB-jem, če bomo pa še vedno v kakšenm dvomu, gremo pa še v Adrialab. Tako, da bomo s ta pravim veseljem počakali do jutri. khm, mišmiš, najprej te bom po riti, ker po vsem tem času, po prelitem črnilu, po tisočerih zgodbah, ti delaš test z BCjem??? mislim, draga, po riti!!! CLEAR BLUE je edini najzanesljivejši in najboljšejši!!! tu mač! rahla črtica, močna črtica, vseeno, ti si NOSEČKA, pa te objemam in polupčkam od veselja!!! bravo!!! čestitkam, naša miška pa bo mamica!!! test pa le ponovi, da boš imela lepo slikico za v album! LUPČKA!!!! kakav radostan dan, ptice pevaju haleluja.... Noki, pa saj jaz to vse vem, ampak BC je bil glih doma, pa šteta da se baci drugače pa hvala za vse lepe želje