Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:35
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo špelka, še tukaj....upam, da bo vse OK!! mismis, pogumno jutri...navijamo za wp jaz sem pa tista ,ki jo je zvijalo in je bil test pozitiven....me je na momente posteno in to res tako, kot tisti dan, ko pride ...vsakic sem cakala, da se vlije...ce s eparv spomnim je zvijalo tudi nekaj drugih punc tukaj, ki so bile pol pozitivne na testu....men se zdi ,da se Se in pa Shadow... jaz upam, da pri tebi to zvijanje pmeni enako, kot pri nas.....odziv maternice na bebija zdaj pa še bolj pozitivno gledam na te krče... dans so se sicer mal umirili, vendar me še na trenutke špikne..... sm rekla dans mojmu, ki je zdajle za tri dni v Gotenici... "veš, jst sm nosečka... vem, da sem..." on pa..."ja, lepo... čuvaj na pikici"
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:40
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica WP tako se razmišlja , mi pa nismo nič kaj zlo proslavljal, sam kosilo smo mel mal boljše to je pa tud vse. Zdaj proslavljamo samo še okrogle letnice mi imamo letos kr nekaj okroglih... moj bodoči mož, sestra, sestrična, teta (upam, da nisem še koga pozabila)... uf... to bo pestro... čez dve leti pa imava mami in jst okrogle... jst 30, mami pa Abrahama... (glede na to, da imam jst januarja ona pa aprila, bova kr skup nardile...)... jooooooooooooooooooooooj, 30 se bliža.... hudooooooooooooo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:45
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI No, vidiš, saj se da! Samo pozitivno razmišljat pa bo! Ti tvoji dve pa se le naj čimprej in udobno namestita, saj čez dobrih osem mesecev bosta imeli več kot dovolj časa, da te bosta namatrali Zdaj pa te le naj malo šparata! se strinjam s teboj
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:49:38
|
|
|
|
womanpolice
|
MISMIS... Še enkrat... držim pesti, da ugledaš sva se prej z Diano pogovarjali in sva obe rekli, da si itak NAŠA DRUGA APRILSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:50:38
|
|
|
|
womanpolice
|
NIČ... muckem sem spucala drekce , nafutrala sem jih ... zdaj pa grem pod tuš... in v osamljeno posteljo... dve noči bom sama s spala...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:51:37
|
|
|
|
womanpolice
|
Vidm oz. sklepam da ste že večina v vodoravnem... Razen Punsha.... želim vam lahko noč in sladke sanje.... jutri pa vam želim lep dan!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:56:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sapi Zarja pozdravček nazaj WP deca pridna Lara L. teb se tudi počasi bliža Sonček 85 lažni popadki so mim 15. tudi ...dej počaki do 21. Sonček 33 vidla zdejle sms....ju3 odgovorim....ma saj veš dan mi poteka podobno kot tebi Darija bebice nagajajo Mismis ma jaz vem da bo ju3 najlepši dan tuki na rr ...zaslužiš si ...ostale babike pozdravček...grem še mal k mojim sept. .... dans sta pa mal bolj pridna ja... vsake tolk časa me še mal špikneta... po mojem se kregata za mesto kamor se bosta udobno namestila ..haha kr naj se lepo namestita za naslednjih 8,5 mesecov
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:58:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice NIČ... muckem sem spucala drekce , nafutrala sem jih ... zdaj pa grem pod tuš... in v osamljeno posteljo... dve noči bom sama s spala... ...joj naj rajši to tvoj dragi dela....mene kr strah rata ko kaj takega preberem pa ne da bi imela kaj čez njih sam ko bi lani lahko ostala brez Nika zaradi toxe sem fasala tak strah....brez zamere...je pa narodno če si sam.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 6:20:31
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Bebiii - ja kje si zdej? Mismis - dej pohit s testom, jaz ne morem spat...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 6:39:59
|
|
|
|
Reby
|
Pa še navijam za danes in dodajam mismis - lulanje Navijam za plusek IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 6:52:51
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pa še navijam za danes in dodajam mismis - lulanje Navijam za plusek IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov MI TUDI!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:08:32
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis jaz imam pa tolk lep dan danes!!!!!!!!!!!!! Sicer imam še mastne roke od kreme in kufeta tud še ne u riti ampak sem tolk vesela!!!!!!!!!! Dejmo deklič, zmagaj do konca!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:10:32
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pa še navijam za danes in dodajam mismis - lulanje Navijam za plusek IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov MI TUDI!!!! PA ŠE JEST!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:11:01
|
|
|
|
hedviga
|
Eto, otroke sem brzinsko nafutrala in previla, namontirala v stajco, da ajata, da mami lahko nestrpno čaka našo Mišmiš.. Mišmiš, mi trije smo s tabo!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:18:45
|
|
|
|
Reby
|
Iiii, Hedi - vidim, da vsak dan pridno hvataš boju
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:20:01
|
|
|
|
punsha
|
Tudi jaz se vam pridružujem in navijam prav za vse
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam eno vprašanje, ki se vam bo gotovo zdelo smešno. Ampak pač ne vem... Ko jemljete inekcije Suprefect... koliko časa jih jemljete? Če začnete 22 dan, a potem je vmes še ena menstruacija na 28 dan?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:25:03
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Iiii, Hedi - vidim, da vsak dan pridno hvataš boju Ja tako zidarsko:roke do komolcev in dekolte do majce....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:34:14
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam eno vprašanje, ki se vam bo gotovo zdelo smešno. Ampak pač ne vem... Ko jemljete inekcije Suprefect... koliko časa jih jemljete? Če začnete 22 dan, a potem je vmes še ena menstruacija na 28 dan? Ja ponavadi je še ena menstruacija, ni pa nujno.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. špelka, tudi jaz držim pesti, da bo vse ok. Si zaslužiš, da bo, ker vem, da si dala že precej stvari čez. mismis, kje si???????? Daj, sporoči nam dobro novico.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:44:00
|
|
|
|
nokes
|
mišmišič, dajmo!!!! jutro vsem!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:53:57
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pa še navijam za danes in dodajam mismis - lulanje Navijam za plusek IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov Še jaz, še jaz. Dajmo punce.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:55:38
|
|
|
|
BarbiG
|
N74, , žal mi je, da se ni izšlo. Boš videla, pingvinčki bodo pa zmagovalci.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:56:45
|
|
|
|
BarbiG
|
Sapi, ja ti bošček, ti. Za tole zadevo pa prvič slišim. Upam, da se do nedelje porihtaš in greš po svoje .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 7:57:29
|
|
|
|
BarbiG
|
Špelka, ja porkamadona, a nisi mela že dost težav. A te je moral še to doletet, al kaj. Držim pesti, da bo s tabo in tvojo pikico vse v redu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......