|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
16.4.2009 8:50:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

khm, mišmiš, najprej te bom po riti, ker po vsem tem času, po prelitem črnilu, po tisočerih zgodbah, ti delaš test z BCjem??? mislim, draga, po riti!!! CLEAR BLUE je edini najzanesljivejši in najboljšejši!!! tu mač!

Čist se strinjam z Noki. Ti, ti mismis!!! user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.4.2009 8:51:36   
pika.po
Iiiiiiiiiiiiiii naša miška je nosečka! Kok lepo! Sem ful vesela!
Črtica je pa črtica user posted image user posted image user posted image

Heh sem jest na vodi čutla da te od zdaj naprej kar za en lep cajt Bavarija čaka user posted image user posted image user posted image

Jejjjjjjjjjjjjjuhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! Kok se mi pa vse smeji!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.4.2009 8:52:09   
hedviga
BC, CB.. eh, sej je vseen sam da je. Jaz sem delala test z nekim Viola kvapavemkva in pazi njega, še danes se vidijo črtice, kot bi se glihkar polulala gor.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.4.2009 8:52:16   
MBT1979
IIIIiiiiiiiiiiii mismis. Kar toplo mi je pri srcuuser posted image user posted image in dobila sem nov zagon za nove bojeuser posted image user posted image !!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.4.2009 8:52:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

khm, mišmiš, najprej te bom po riti, ker po vsem tem času, po prelitem črnilu, po tisočerih zgodbah, ti delaš test z BCjem??? mislim, draga, po riti!!! CLEAR BLUE je edini najzanesljivejši in najboljšejši!!! tu mač!

Čist se strinjam z Noki. Ti, ti mismis!!! user posted image

saj se bom popravila, jutri lulam na CB pa tudi sredi noči, če je treba user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.4.2009 8:54:02   
mismis
Takole, zaenkrat se vam vsem zahvaljujem za dobre želje in čestitke.

Sedaj pa vas prosim, d aveliko te pozitivne energije preusmerite v našo Stello, da se bo njen beta hCG povečal user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.4.2009 9:00:02   
MBT1979
Stella, navijamouser posted image user posted image user posted image  in držimo pesti!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.4.2009 9:17:28   
Anonimen
mismis, sem imela tako dober občutek, da nisem dvomila v +!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stela, tudi zate držim pesti!!!!!!

(odgovor članu MBT1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.4.2009 9:18:02   
bbpikica
Hura, mismis je pa noseča,mismis je pa noseča. Joj kolk sem jaz težko čakala tale plusek, pa kolk sem ga vesela. Bravo mismis za črtice.user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.4.2009 9:22:22   
suska
Živjo punce! Tolk kot nas je pa zdele na RR, nas pa še ni bilo - kaj dela naš mišmiš!!!!

Reby - ti pa res vsak dan poskrbiš za kavico - zelo lepo od tebe. Prav paše zjutraj tak pogled....

bbpikica - z malo zamude pa vendar: VSE NAJBOLJŠE!user posted image

Špelka - držim pesti da bo vse OK!user posted image

Stella navijamo za danes - čimprej nam javi ( seveda dobro novico)!user posted image

mismis - ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! user posted image user posted image user posted image Zdaj je tudi mene prijel da bi še enkrat poskusila, ampak lahko šele avgusta. Pa saj to bo hitro, ne!? Čuvaj svoji pikici vse do januarja!!!

Pa-pa

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.4.2009 9:24:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

In pejdi prrrosim že danes v adrialab, ker sicer bo mene in vse ostale pobralo. Mislim...user posted image user posted image
Moja dva mala sta kar živčna ker se jest tukile derem od veselja!!user posted image
Ma to je caaarsko!!!

ma srce, ti se kar pomiri, saj jaz sem bila 100% da je ratal, ker tečke še danes na 13. dan po ET-ju ni. Me je pa naš spravil na realna tla, da dajva počakati do jutri, če  bo plus bolj viden. On je veliko bolj previden kot jaz in se boji razočaranja, zato je malo umiril moje veselje. Sicer bo pa jutri itak hitro tukaj.

Imam pa en nosečniški znak, in to je nespečnost. Bemti že cel teden skoraj nič ne spim user posted image user posted image user posted image

mismis sam ena preprosta beseda je ČESTITAM in druga SREČNO !!!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.4.2009 9:26:17   
blanč
Mismis, bravoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slikco testeka prosimmuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.4.2009 9:28:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: suska

mismis - ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! user posted image user posted image user posted image Zdaj je tudi mene prijel da bi še enkrat poskusila, ampak lahko šele avgusta. Pa saj to bo hitro, ne!? Čuvaj svoji pikici vse do januarja!!!

Pa-pa

Suska, en majhen popravek, pikice čuvam do decembra, če bo vse posreči bomo imeli strelčka, glede na to, da sva z mojim tudi strelca, bo naša bajta postala kar nevarna user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.4.2009 9:29:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mismis, bravoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slikco testeka prosimmuser posted image

Blanči, nisem slikala, ker se je črtica res slabo videla, bom jutri CB user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.4.2009 9:29:45   
gigi1
Miška srce moje najzlatejše plus je plus! Itak user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

He, he vidim, da je čakanje na Mišmiškin plusek privabilo tudi naše dvojne mamice user posted image .
Hedi, Noki kako sta?

Pa Pijo user posted image  user posted image  user posted image . Miška saj veš, da sem ji morala sporočiti, če je tooolk navijala. Jaz pa tud nisem mogla bit tih user posted image . Tud moj je bil vesel k radio user posted image . Se pridružuje čestitkam user posted image

BBpiki še tukaj čestitke za RD user posted image user posted image user posted image

Špelka zlata mislim nate in resnično upam, da se tole dobro konča user posted image

Sapi ma pi.z.darija! Kaj takega pa tud jaz še nisem slišala. Upam, da si dobro user posted image

Aja...jaz sem pa zbolela in je moj prihod na srečanje pod velikim ? user posted image

Srčice vsem želim en prelep dan. Saj nam ga je že Mišmiška naredila user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.4.2009 9:35:36   
kajsica
Mišmiš...ČESTITKE!!!!! Kaj sem vesela zate!!!! Samo uživaj! In kot so babike rekle....črtica je črtica. BRAVO!!!!

No pa bo Bavaria pela v petek! user posted image

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.4.2009 9:38:22   
Goldy
mismis - TOOOOO!!!! Ti jutri kar ponovi test, da bosta bolj prepričana. Naš CB je bil tudi bolj rahel, pa sem na koncu ugotovila, da sem ga premal časa pustila v urinu. Sem pa res delala samo enega, ker sem šla drugi dan itak v Lj na krvnega. Lalala, lalala.....kolk sem vesela. Oh, ah.... Mi plešemo....user posted image user posted image user posted image

stella - pa še pestke za tebe, da se bHCG zviša močno....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.4.2009 9:39:22   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: suska

Pa-pa

Suska, en majhen popravek, pikice čuvam do decembra, če bo vse posreči bomo imeli strelčka, glede na to, da sva z mojim tudi strelca, bo naša bajta postala kar nevarna user posted image user posted image

Mismis, ČČČČČČČEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAMMM.

Bravo. To mi deli. Juhej. user posted image user posted image user posted image  Tud jaz sem strelka in vem da smo strelci res fajn ljudje. user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.4.2009 9:39:49   
Rakica_80
Šta to moje oči videuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO IN ČESTITAM MISMISuser posted image , črtica je črtica, jutri pa bo bolj močnejšauser posted image
Juhuuuuhuuu, kaj sem ti rekla, kaj sem ti rekla...user posted image
Stella, držim pesti zate, močno močno!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ
Miklarom - UZ
Kiwi - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javite kako je šlo!!!!!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.4.2009 9:40:01   
BarbiG
Stella Rosa, naj se hormon vsaj podvoji, če že ne potroji. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.4.2009 9:44:16   
T1979
Mismis, pa kaj to moje oči berejo, pa to je naravnost fantastično. user posted image   user posted image  user posted image  

Super in iskrene čestitkeeeeeee. Joj, kar skačem od veselja. To bo jutri žur.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.4.2009 9:45:27   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ
Miklarom - UZ
Kiwi - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javite kako je šlo!!!!!user posted image

Se kar podpišem!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.4.2009 9:46:58   
T1979
Stela navijamo, naj hormon zraste in da boš dvojna nosečka. user posted image  user posted image

Kaj se pa spet z našo Špelko dogaja, joj moram it malo prebrat.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.4.2009 9:52:29   
T1979
Joj, boga Špelka, samo da bo vse v redu z njima. Špela drži se, mislimo nate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.4.2009 9:54:06   
bambi75
Mismis user posted image  user posted image  user posted image . Črtica je pa črtica, pa naj bo kakršna koli že.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......