Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 8:50:52
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes khm, mišmiš, najprej te bom po riti, ker po vsem tem času, po prelitem črnilu, po tisočerih zgodbah, ti delaš test z BCjem??? mislim, draga, po riti!!! CLEAR BLUE je edini najzanesljivejši in najboljšejši!!! tu mač! Čist se strinjam z Noki. Ti, ti mismis!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 8:51:36
|
|
|
|
pika.po
|
Iiiiiiiiiiiiiii naša miška je nosečka! Kok lepo! Sem ful vesela! Črtica je pa črtica Heh sem jest na vodi čutla da te od zdaj naprej kar za en lep cajt Bavarija čaka Jejjjjjjjjjjjjjuhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! Kok se mi pa vse smeji!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 8:52:09
|
|
|
|
hedviga
|
BC, CB.. eh, sej je vseen sam da je. Jaz sem delala test z nekim Viola kvapavemkva in pazi njega, še danes se vidijo črtice, kot bi se glihkar polulala gor.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 8:52:16
|
|
|
|
MBT1979
|
IIIIiiiiiiiiiiii mismis. Kar toplo mi je pri srcu in dobila sem nov zagon za nove boje !!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 8:52:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: nokes khm, mišmiš, najprej te bom po riti, ker po vsem tem času, po prelitem črnilu, po tisočerih zgodbah, ti delaš test z BCjem??? mislim, draga, po riti!!! CLEAR BLUE je edini najzanesljivejši in najboljšejši!!! tu mač! Čist se strinjam z Noki. Ti, ti mismis!!! saj se bom popravila, jutri lulam na CB pa tudi sredi noči, če je treba
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 8:54:02
|
|
|
|
mismis
|
Takole, zaenkrat se vam vsem zahvaljujem za dobre želje in čestitke. Sedaj pa vas prosim, d aveliko te pozitivne energije preusmerite v našo Stello, da se bo njen beta hCG povečal
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:00:02
|
|
|
|
MBT1979
|
Stella, navijamo in držimo pesti!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, sem imela tako dober občutek, da nisem dvomila v +!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!! stela, tudi zate držim pesti!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:18:02
|
|
|
|
bbpikica
|
Hura, mismis je pa noseča,mismis je pa noseča. Joj kolk sem jaz težko čakala tale plusek, pa kolk sem ga vesela. Bravo mismis za črtice.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:22:22
|
|
|
|
suska
|
Živjo punce! Tolk kot nas je pa zdele na RR, nas pa še ni bilo - kaj dela naš mišmiš!!!! Reby - ti pa res vsak dan poskrbiš za kavico - zelo lepo od tebe. Prav paše zjutraj tak pogled.... bbpikica - z malo zamude pa vendar: VSE NAJBOLJŠE! Špelka - držim pesti da bo vse OK! Stella navijamo za danes - čimprej nam javi ( seveda dobro novico)! mismis - ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! Zdaj je tudi mene prijel da bi še enkrat poskusila, ampak lahko šele avgusta. Pa saj to bo hitro, ne!? Čuvaj svoji pikici vse do januarja!!! Pa-pa
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:24:08
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: hedviga In pejdi prrrosim že danes v adrialab, ker sicer bo mene in vse ostale pobralo. Mislim... Moja dva mala sta kar živčna ker se jest tukile derem od veselja!! Ma to je caaarsko!!! ma srce, ti se kar pomiri, saj jaz sem bila 100% da je ratal, ker tečke še danes na 13. dan po ET-ju ni. Me je pa naš spravil na realna tla, da dajva počakati do jutri, če bo plus bolj viden. On je veliko bolj previden kot jaz in se boji razočaranja, zato je malo umiril moje veselje. Sicer bo pa jutri itak hitro tukaj. Imam pa en nosečniški znak, in to je nespečnost. Bemti že cel teden skoraj nič ne spim mismis sam ena preprosta beseda je ČESTITAM in druga SREČNO !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:26:17
|
|
|
|
blanč
|
Mismis, bravoooooooooooooo Slikco testeka prosimm
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:28:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska mismis - ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! Zdaj je tudi mene prijel da bi še enkrat poskusila, ampak lahko šele avgusta. Pa saj to bo hitro, ne!? Čuvaj svoji pikici vse do januarja!!! Pa-pa Suska, en majhen popravek, pikice čuvam do decembra, če bo vse posreči bomo imeli strelčka, glede na to, da sva z mojim tudi strelca, bo naša bajta postala kar nevarna
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:29:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Mismis, bravoooooooooooooo Slikco testeka prosimm Blanči, nisem slikala, ker se je črtica res slabo videla, bom jutri CB
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:29:45
|
|
|
|
gigi1
|
Miška srce moje najzlatejše plus je plus! Itak He, he vidim, da je čakanje na Mišmiškin plusek privabilo tudi naše dvojne mamice . Hedi, Noki kako sta? Pa Pijo . Miška saj veš, da sem ji morala sporočiti, če je tooolk navijala. Jaz pa tud nisem mogla bit tih . Tud moj je bil vesel k radio . Se pridružuje čestitkam BBpiki še tukaj čestitke za RD Špelka zlata mislim nate in resnično upam, da se tole dobro konča Sapi ma pi.z.darija! Kaj takega pa tud jaz še nisem slišala. Upam, da si dobro Aja...jaz sem pa zbolela in je moj prihod na srečanje pod velikim ? Srčice vsem želim en prelep dan. Saj nam ga je že Mišmiška naredila
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:35:36
|
|
|
|
kajsica
|
Mišmiš...ČESTITKE!!!!! Kaj sem vesela zate!!!! Samo uživaj! In kot so babike rekle....črtica je črtica. BRAVO!!!! No pa bo Bavaria pela v petek!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:38:22
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - TOOOOO!!!! Ti jutri kar ponovi test, da bosta bolj prepričana. Naš CB je bil tudi bolj rahel, pa sem na koncu ugotovila, da sem ga premal časa pustila v urinu. Sem pa res delala samo enega, ker sem šla drugi dan itak v Lj na krvnega. Lalala, lalala.....kolk sem vesela. Oh, ah.... Mi plešemo.... stella - pa še pestke za tebe, da se bHCG zviša močno....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:39:22
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: suska mismis - ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! Zdaj je tudi mene prijel da bi še enkrat poskusila, ampak lahko šele avgusta. Pa saj to bo hitro, ne!? Čuvaj svoji pikici vse do januarja!!! Pa-pa Suska, en majhen popravek, pikice čuvam do decembra, če bo vse posreči bomo imeli strelčka, glede na to, da sva z mojim tudi strelca, bo naša bajta postala kar nevarna Mismis, ČČČČČČČEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAMMM. Bravo. To mi deli. Juhej. Tud jaz sem strelka in vem da smo strelci res fajn ljudje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:40:01
|
|
|
|
BarbiG
|
Stella Rosa, naj se hormon vsaj podvoji, če že ne potroji. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:44:16
|
|
|
|
T1979
|
Mismis, pa kaj to moje oči berejo, pa to je naravnost fantastično. Super in iskrene čestitkeeeeeee. Joj, kar skačem od veselja. To bo jutri žur.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:45:27
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Javite kako je šlo!!!!! Se kar podpišem!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:46:58
|
|
|
|
T1979
|
Stela navijamo, naj hormon zraste in da boš dvojna nosečka. Kaj se pa spet z našo Špelko dogaja, joj moram it malo prebrat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:52:29
|
|
|
|
T1979
|
Joj, boga Špelka, samo da bo vse v redu z njima. Špela drži se, mislimo nate.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 9:54:06
|
|
|
|
bambi75
|
Mismis . Črtica je pa črtica, pa naj bo kakršna koli že.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......