BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julia1 Drage sotrpinke, najprej čestitke za mismis in stello!!! No, za stello držim pesti da bo vse ok s hormonom... Jaz se spet vračam po kakih 2 tednih z novo diagnozo... Če se spominjate, sem pred dvemi tedni izvedela, da v maternici ni bilo videti nosečnosti, čeprav je bil test CB pozitiven. Vse skupaj mi je bilo sicer malo čudno, saj sem imela beta hcg visok, o ne duha ne sluha, znaki nosečnosti so se kar vrstili... No, teden dni po tem nesrečnem UZ pa me je takoooo pošteno zvilo v trebuhu, da sem prvič v življenju mislila, da tega ne bom preživela. Z možem sva šibala v Lj k Rešu, ta pa je na podlagi UZ posumil na IMN in me urgentno poslal v bolnico. Tam so me seveda še enkrat pregledali in potrdili dvojno IMN v jajcevodu, in sicer s še vedno prisotno biodinamiko (da sta se mogla oba stlačit v moje kilave jajcevode - res ne vem ). No, še isti trenutek sem se znajdla v operacijski in se čez 2 uri zbudila na oddelku...Včeraj sem po enotedenskem ležanju v bolnišnici končno prišla domov. To je najbrž že za rubriko "saj ni res pa je" - g. so nama pojasnili, da se to sicer zgodi v postopku IVF zares zelo zelo redko, se pa tudi to dogaja. Pa kam sta lezli ti moji dve pikici ?!? In to obe, da bi vsaj ena najdla pravo pot... No toliko za enkrat, zdaj pa grem počasi nazaj ležat, ker imam ves trebuh prerezan in me šivi še kar močno bolijo. Ker vas že kar nekaj časa nisem mogla spremljat, se opravičujem če morda nisem kaki podala za žalosten konec in če nisem kaki čestitala za uspešen postopek. Žal ne morem predolgo sedet za računalnikom da bi uspela prebrat vseh 30 strani ki sem jih zamudila...upam da razumete. lp in upam da se čimprej spet tipkamo...mogoče se oglasim že jutri če se bom dobro počutila. papa Julija1 Julija1, zadnje čase pa berem tuki gor same čudne stvari. Kakorkoli, zelo mi je žal, da se je tako končalo. Drži se in upam, da boš kmalu bolje. Mislim nate in ti želim čimprejšnje okrevanje. ampak kar ne morem verjet - obe pikici, pa saj to ne more bit res, no.
|