womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice MISMIS... Lepo, da je belina... zdej sem že pa tud jst firbčna... kdaj bo padel testek? jutri? Kar se tiče tvojega zvijanja, ti povem, da sem jaz imela hude menstrualne krče takoj po ET in to prve tri dni, potem se je umirilo. Sedaj nimam nobenih krčev, niti ne znakov, samo občasno čutim pritisk, kot da bo zdaj zdaj pritekla, je pa seveda do danes še ni, upam da je tudi ne bo. Ti pa bodo optimistična, jaz sem si ves čas po ET-ju govorila:" Uspelo mi je, zanosila sem in decembra bom rodila živega in zdravega otroka..." To si še vedno ponavljam, vsakič ko me "malo" zvije panika. Sicer bomo pa pri nas jutri videli kaj je na stvari, ko bo 13. dan po Et in bo padel test, sedaj samo upam, da bo pozitiven Veš... prej sem ležala na sedežni in me je preplavil nek občutek "blaženosti"... v tistem momentu sem si izrekla besede "noseča sem... vem, da sem noseča..." Mismis, sej pravim, zdaj sem mnogo bolj pomirjena po pogovoru s Kajšico, ki je imela takrat, ko je zanosila, nekaj dni hude krče. Tko, da še nisem vrgla puške v koruzo... Hvala ti za tvojo izkušnjo. In VERJAMEM, da nam boš jutri povedala, da si druga aprilska nosečka!!! Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|