Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:21:33
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis - žal naša špelka spet bije bitko..Postavili so ji diagnozo - strdek v vratni žili... Uboga punca, kaj vse jo bo še doletelo. Mislite nanjo in njeno pikico, držite pesti. Veš da mislimo nanjo in na njeno pikico. Vse dobre in vzpodbudne misli ji pošiljam in lepe želje. Drži se Špelka saj si že dokazala da si borka in da se ne daš.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:23:19
|
|
|
|
mismis
|
Sonček hvala, sem šla potem tudi jaz pogledati na nosečke in sem videla to grozno novico Uboga Špelka, a mora res vse sranje ravno njo zadeti Reby, ti kar prinesi, pa bomo dilale. bbpikica, pa saj boš še med vami, se je pa že MBT zadnjič vadila v popravljanju seznama in ji gre kar od rok pa še pomembna novica: HLADILNIK JE POLN, pijača se hladi
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:29:30
|
|
|
|
mismis
|
a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:30:33
|
|
|
|
bambi75
|
Sem se mogla mal na RR priklopit, ker sem zvedela, da jutri mismis lula na palčko. Čestitke za belino in želim ti jutri. Sapi bogica upam, da sečimprej vse poštima. N74 sem zasledila, da se je tudi pri tebi žalostno končalo. Držim pesti za eskimčka. Pa BBpikici ne smem pozabit voščit za rojstni dan. Naj se ti izpolnijo vse skrite želje in , da bi kmalu držala v naročju. Ostalim pa lep pozdravček.
< Sporočilo je popravil bambi75 -- 15.4.2009 20:33:04 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:32:08
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis - žal naša špelka spet bije bitko..Postavili so ji diagnozo - strdek v vratni žili... Uboga punca, kaj vse jo bo še doletelo. Mislite nanjo in njeno pikico, držite pesti. Veš da mislimo nanjo in na njeno pikico. Vse dobre in vzpodbudne misli ji pošiljam in lepe želje. Drži se Špelka saj si že dokazala da si borka in da se ne daš. Pa kaj res, še ni imela špelka dovolj smole. Vso srečo ji želim tudi jaz.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:40:38
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov Se bom kar mal pošlepala
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:43:42
|
|
|
|
sonček33
|
sapi - objem mismis - joj bom jutri vesela tvoje novičke...kdaj te kužon zbudi? kdaj boš lulala? veš jaz ponoči, ko jemo z malim, obvezno skočim še na rr...bom ziohr prva vedela
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 20:50:46
|
|
|
|
miska73
|
a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija mišmiš - lulanje na palčko Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov Mišmiš, ti želim ali + Sem malo dopolnila navijaški seznam
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 21:07:43
|
|
|
|
sonček33
|
a bomo kaj navijale za jutri Obvezno! Dejmo punce!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 21:09:36
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija mišmiš - lulanje na palčko Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov Mišmiš, ti želim ali + Še jest, še jest Zarjica naša se je javila , upam da si ok. Mi veliko mislimo nate
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 15.4.2009 21:10:57 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 21:10:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija mišmiš - lulanje na palčko Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov Mišmiš, ti želim ali + Sem malo dopolnila navijaški seznam jutri pa se dogaja držim pesti!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 21:10:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sapi - objem mismis - joj bom jutri vesela tvoje novičke...kdaj te kužon zbudi? kdaj boš lulala? veš jaz ponoči, ko jemo z malim, obvezno skočim še na rr...bom ziohr prva vedela Sonček, ne pričakuj prav zgodaj novičk, ker meni zjutraj pred službo res ne rata še na net priti. Po moje se bom javila kar iz službe.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 21:16:09
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Jaz mam The secret - lahko v petek prnesem k mismis na ključku Obstaja tudi knjiga The secret. Jo imam doma. Odlična je in pravijo, da jo je treba prebrati vsaj 3x, da začneš tako misliti. No, meni jo je uspelo 2x, tretjič pa ne gre in ne gre...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 21:23:32
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - navijam za jutrišnje lulanje na palčko in veeeeeelik + KIWI - potem pa le dobro zrihtaj jutri špelka - objemček samo zate, držimo pesti, da bo vse dobro tako s tabo kot malo , vse smo s teboj . in veliko za srečo in zate
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:21:22
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis za jutri držim ,da ugledaš velik in debel ali ali pa kar
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:22:03
|
|
|
|
gloria
|
Spelka12 - mislim nate. Bodi močna. Objem. ...kaj je...nisem na tekočem
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:22:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija mišmiš - lulanje na palčko Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov Mišmiš, ti želim ali + Mismis, kaj naj ti rečem no, sej sem že vedela prej da si Lahko noč, babe žabe
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:23:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis - žal naša špelka spet bije bitko..Postavili so ji diagnozo - strdek v vratni žili... Uboga punca, kaj vse jo bo še doletelo. Mislite nanjo in njeno pikico, držite pesti. ...joj boga špelka ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:24:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:30:51
|
|
|
|
gloria
|
Sapi Zarja pozdravček nazaj WP deca pridna Lara L. teb se tudi počasi bliža Sonček 85 lažni popadki so mim 15. tudi ...dej počaki do 21. Sonček 33 vidla zdejle sms....ju3 odgovorim....ma saj veš dan mi poteka podobno kot tebi Darija bebice nagajajo Mismis ma jaz vem da bo ju3 najlepši dan tuki na rr ...zaslužiš si ...ostale babike pozdravček...grem še mal k mojim sept. ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:07
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sapi Zarja pozdravček nazaj WP deca pridna Lara L. teb se tudi počasi bliža Sonček 85 lažni popadki so mim 15. tudi ...dej počaki do 21. Sonček 33 vidla zdejle sms....ju3 odgovorim....ma saj veš dan mi poteka podobno kot tebi Darija bebice nagajajo Mismis ma jaz vem da bo ju3 najlepši dan tuki na rr ...zaslužiš si ...ostale babike pozdravček...grem še mal k mojim sept. .... dans sta pa mal bolj pridna ja... vsake tolk časa me še mal špikneta... po mojem se kregata za mesto kamor se bosta udobno namestila
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:13
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis - žal naša špelka spet bije bitko..Postavili so ji diagnozo - strdek v vratni žili... Uboga punca, kaj vse jo bo še doletelo. Mislite nanjo in njeno pikico, držite pesti. ...joj boga špelka .... Špelka... vem, da si močna punca, ki je že marsikaj dala skoz in vem, da boš tudi to... držim pesti zate in za tvojo pikico... da bosta obe v redu...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:18
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 a bomo kaj navijale za jutri: Četrtek, 16.04. BibaBond - UZ Miklarom - UZ Kiwi - punkcija mišmiš - lulanje na palčko Kiwi, uspešno punkcijo ti želim BibaBond, lep in debel endometrij Miklarom, polno lepih folikelčkov Mišmiš, ti želim ali + Sem malo dopolnila navijaški seznam jst se bom tud kr pod tole podpisala...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:25
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia WP in vse ostale, evo link za film... THE SECRET da ne boš pozabila mi ga posodit... jst ne morm vlečt dol... nimava programa...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 22:48:30
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy WP - pa knjiga je tudi The Secret. Jaz sem sem jo v dnevi trepetanja kar 2x prebrala. Če druga ne, sem bila bolj zleraksirana. Čeprav ne vem glih kako mi je uspelo.... mismis - benika je napisala, da je v bolnici, nekaj z žilno anevrizmo.... Vem ja.. ampak bom Fargesio da mi posodi film sej veš...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......