|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
15.4.2009 14:03:49   
womanpolice
ŠOPKA še z moje strani... ne vem, če sem že... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.4.2009 14:15:20   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla,

sem se malo potuhnila...sem videla, da ste mi svetovale naj še malo počakam z abrazijo, pa vas nisem ubogala. Sem šla takoj v soboto zjutraj najprej k Rešu, ki ni nič drugače videl kot dr.D in potem direktno na urgenco. Sem hotela, da čimprej dam to neprijetno zadevo skozi. Sedaj sem še malo na bolniški, ker če kaj pretiravam z delom, se mi kar vlije kri, drugače mi pa še malo curlja. Nič, bomo sedaj stavili na zamrznjenčka, je rekel Reš, da greva lahko že junija v akcijo. Za vsak slučaj sem se pa spet vrgla v zdravo prehrano, da bom imela pripravljeno telo za jesenski postopek.
Nisem toliko sledila kaj se dogaja pri ostalih, uglavnem vem za:

mišmiš - mene je tudi zvijalo, upam, da to pomeni plusek, držim pestiuser posted image

WP - tokrat si imela super rezultate, lepo cartaj dve bebici in ti želim, da vsaj ena ostane pri tebi

stella rosa - super prva nosečka, saj nisem dvomila, ker že imaš eno odrastlo hčero, ponavadi je potrebno kasneje le malo poriniti, pa gre

miška73 - madonca, že nuhalno imaš, saj si že zmagala, po nuhalni pa sploh ni več nobenega dvoma, da bi šlo kaj narobe. Veš jaz se sploh nisem opogumila, da bi se prijavila na nosečke, sem imela kar en šesti čut.

reby - tebe sem pa že zadnjič brala na nosečkah, da imaš osebno dr. v ZD Rudnik. Jaz tudi tja hodim in me prav zanima katera je to, lahko napišeš tudi na zs. Ker v naslednjem postopku bom verjetno tudi jaz bolj gledala na otročka, kot na službo, čeprav G pravita, da to nič ne vpliva na odmrtje ploda.

bbpikica - kaj to berem, da ste ulovili falotastega folikla? Ja super, pa še RD imaš danes. Saj veš kaj ti želim, raje potiho, kot naglas, da bi se le uresničilo.

sapi - bogica, kako pa to pride, da se kri strdi? Prvič za tak primer slišim. Vseeno čestitke za 7 celic, da bi imela vsaj z njimi veliko več sreče.

biba007 - navijam za tvoj enometrij. Te bom še rabila junija za vse info o debelitvi e-ja in odmrzovanju zarodka. Ti imaš še 2, srečka.

Joj, skoraj bi pozabila na arnejo in špelko. Hvala vama, ker sta me tolažile in bodrile preko zs-ja. Res pomaga, če ti svetuje in tolaži nekdo, ki je že imel približno podobne težave. Ampak enkrat bo temu tudi konec. Špelka je živi dokaz za to.

n74... res mi je žal, da pri Rešu ni bilo drugače.... jst res upam, da vama z zamrzjenčkom uspe...
Ja, tokrat nama je res uspelo dve blastocisti "dobiti", vendar bomo videli kako bo... če si brala prejšnji post, vidiš, da imam "težave" s krči, oblivanjem, .... Bomo videli...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.4.2009 14:16:19   
T1979
N74 žal mi je, pa upam, da si do danes že kaj uredila. Vse dobro ti želim.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
15.4.2009 14:19:37   
T1979
Joj sem smotana, berem poste nazaj, pa vidim, da si že napisala. N74 žal mi je. Upajmo na eskimčke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.4.2009 14:19:47   
womanpolice
N74.. šele zdaj sem videla, da si napisala, da te je zvijalo.. a mi lahk poveš kako? jst mam drugače, tud boleče menstruacije...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.4.2009 14:24:49   
n74
wp - sem šele sedaj prebrala tvoj post, nimam pojma kaj to zvijanje in oblivanje na začetku pomeni, mogoče kasnejša hiperca? Mene je začelo zvijati ene pet dni pred testom, kot pred M, tko da sem bila skoraj sigurna, da bo priteklo. Aja, kaj pa če si imela znake vgnezditve, a izcedka pa ni bilo nobenega? No, saj ni njujno, da je, jaz ga tudi nisem imela.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.4.2009 14:28:23   
womanpolice

wp - sem šele sedaj prebrala tvoj post, nimam pojma kaj to zvijanje in oblivanje na začetku pomeni, mogoče kasnejša hiperca? Mene je začelo zvijati ene pet dni pred testom, kot pred M, tko da sem bila skoraj sigurna, da bo priteklo. Aja, kaj pa če si imela znake vgnezditve, a izcedka pa ni bilo nobenega? No, saj ni njujno, da je, jaz ga tudi nisem imela.

Ne, hiperco sm jst dobila takoj po punkcijo in jo sem imela do včeraj. Ne vem... mene prav krči matrajo na trenutke... ne vem kaj je to...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.4.2009 14:30:07   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Ne, hiperco sm jst dobila takoj po punkcijo in jo sem imela do včeraj. Ne vem... mene prav krči matrajo na trenutke... ne vem kaj je to...

začelo se je v ponedeljek, transfer pa sm imela v soboto. V ponedeljek so bili krči blagi, tudi špikalo me je ... včeraj pa me je bolj matralo in tud občutek sem imela kot da sem polna krvi in da bo sam špricnal...

Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.4.2009 14:31:23   
womanpolice
MISMIS... Lepo, da je belina... zdej sem že pa tud jst firbčna... kdaj bo padel testek? jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 1309
15.4.2009 14:33:13   
womanpolice
malce sm lačna... tko da si grem nekaj za jest nardit, pa se kaj tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 1310
15.4.2009 14:37:51   
n74
wp - upam, da se ti katera javi s podobnim primerom in da je bil potem na koncu uspešen rezultat. Jaz bi na tvojem mestu več počivala in to v postelji ali na kavču. Pa samo na lepe stvari misli. Jaz sem med čakanjem tudi malo vozičke ogledovala po internetu, pa takrat še nisem vedela ali rabim za dva ali enega. Mogoče se je pa pikica kasneje premislila, ker še vozička nisem nabavila zanj(o)user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1311
15.4.2009 14:47:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

MISMIS... Lepo, da je belina... zdej sem že pa tud jst firbčna... kdaj bo padel testek? jutri?

Kar se tiče tvojega zvijanja, ti povem, da sem jaz imela hude menstrualne krče takoj po ET in to prve tri dni, potem se je umirilo. Sedaj nimam nobenih krčev, niti ne znakov, samo občasno čutim pritisk, kot da bo zdaj zdaj pritekla, je pa seveda do danes še ni, upam da je tudi ne bo.
Ti pa bodo optimistična, jaz sem si ves čas po ET-ju govorila:" Uspelo mi je, zanosila sem in decembra bom rodila živega in zdravega otroka..." To si še vedno ponavljam, vsakič ko me "malo" zvije panika.

Sicer bomo pa pri nas jutri videli kaj je na stvari, ko bo 13. dan po Et in bo padel test, sedaj samo upam, da bo pozitiven

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.4.2009 14:49:18   
mismis
n74, sem videla da si gor, pa nisem hotela drezati vate, kaj si opravila. Žal mi, da se je tako končalo, če pa res ni bilo druge rešitve je bolje, da je to že za tabo. Mislim, da tisti čas, ko si bila v službi ni vplival na srček, lahko da je bila kakšna skrita genetska napaka.

Drži se me, sedaj pa držim pestke, da bo junij uspešen z zamrznjenčki

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.4.2009 14:51:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: anna1

Drage sotrpinke!

Že zelo dolgo se nisem oglašala na forumu, vmes prestala 2. ICSI postopek, ki se je zaključil z user posted image . Na srečo imam tokrat na zalogi 4 zamrznjenčke in me zanima, kako hitro pridemo na vrsto v Lj. za vstavljanje zamrznjenčkov. A je treba spet nekaj mesecev čakati?. Jutri grem do mojega ginekologa po napotnico za postopek z zamrznjenčki. A je kaj možnosti, da grem že v naslednjem ciklusu al je spet 1000 ovir, birokratskih in drugih? Hvala za odgovore in srečno vsem!

anna, če greš v naravni postopek z zamrnjenčki ti ni potrebno čakati 3. mesece. Ti pokliči na naročanje in jim povej, da potrebuješ SAMO napotnico za prenos zamrznjenčkov, pa ti bodo povedali, kdaj dela tvoj zdravnik in ko lahko prideš iskati. Ko jo boš imela v rokah, pa se zmeni s sestro Miro, da te vzame

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.4.2009 14:52:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ojla,

končno, sem bila celo jutro, odklopljena, ker smo na T2, pa je neki vse dol padlo.

Kako ste dečve moje????

Kaj je novega, ooooo mismis, user posted image  user posted image  vidim, da je še belina na vidiku, pa to je super. Naj tako ostane še vsaj 8 mesecev. Joj, dej test naredi.

no pa se je javila, še naša druga pogrešanka. Lepo, lepo, sem mislila, da sta se z MBT toliko načvekali, da vaju še danes jezik boli.

p.s. Ali sta me grizli na pravih mestih user posted image user posted image user posted image  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.4.2009 15:00:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Mi imamo 7 celic.Vendar so se popoldne po punkciji pojavili hudi krči.
Tako da smo šli zvečer na urgenco.SAPI je ostala v bolnici .Ponoči so jo operirali
in odstranili cca liter strjene krvi.Sedaj se počuti uredu.Zddravniki so rekli
da transfer v nedeljo ni vprašliv.

lp
MSAPI

Sapika srce, kaj se pa tebi dogaja srotka moja ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.4.2009 15:21:46   
punsha
bbpikica tudi jaz ti želim vseee najboljše!

Pa še moj datum za prvi UZ[b] je 24.2. Da se vam pridružim na seznamu user posted image

P.S.vsem hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil punsha -- 15.4.2009 15:22:36 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.4.2009 15:24:35   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ojla,

končno, sem bila celo jutro, odklopljena, ker smo na T2, pa je neki vse dol padlo.

Kako ste dečve moje????

Kaj je novega, ooooo mismis, user posted image  user posted image  vidim, da je še belina na vidiku, pa to je super. Naj tako ostane še vsaj 8 mesecev. Joj, dej test naredi.

no pa se je javila, še naša druga pogrešanka. Lepo, lepo, sem mislila, da sta se z MBT toliko načvekali, da vaju še danes jezik boli.

p.s. Ali sta me grizli na pravih mestih user posted image user posted image user posted image  

sva, sva, a se nič ne pozna. Sploh se boš pa zdaj začela rediti, ker boš jedla za 3. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.4.2009 15:25:47   
METULJ1
mismis - šele zdele vidla, da maš ti že pravo akcijo. Želim ti, da jutri nalulaš user posted image .
SREČNO, držim pesti

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.4.2009 15:26:11   
mismis

Ojla,

Kako ste dečve moje????

sva, sva, a se nič ne pozna. Sploh se boš pa zdaj začela rediti, ker boš jedla za 3. user posted image  user posted image  user posted image

jap, samo trenutno iz neznanega razloga hujšam, imam že dve kili manj, kot pred začetkom postopka.
Mogoče je pa to zaradi tistega pira, ki ga sedaj ne spijem user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.4.2009 15:27:36   
mismis

AKTUALNO  

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ
Miklarom - UZ
Kiwi - punkcija

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET

Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ

Petek, 24.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Punsha - UZ

Torek, 28.04.
citrončica - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sreda, 15.04.
bbpikica

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Stella Rosa  greje user posted image user posted image   test 14.04. ponovni test 16.04.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
Bozza  greje  user posted image   test 22.04.
Diana79  greje user posted image user posted image   test 23.04.
Womanpolice  greje user posted image user posted image   test 28.04.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Bozza (dr. Reš, PO)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
  • Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

user posted image  Stella Rosa (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1321
    15.4.2009 15:28:10   
    MBT1979

A ja, sedaj ko me je že pika.po spomnila.

Za petkovo zabavo imamo že vse nabavljeno, plato Uniona, plato Hajnija, Bavaria je še doma, pa sokovi, pa čipsi, tortilje in salse, pa piškoti in  sestavine za pizzo, ok samo še šunko kupim.

Danes se polni hladilnik, da bo ja vse primerno ohlajeno do petka user posted image

BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image

Reby, jst upam, da se vidmo pri mismisu,
    pika.bo, drugače sem ok, zdaj sploh, ko so daljši in sončni dnevi user posted image . To mi je ašečuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1322
    15.4.2009 15:31:26   
    Reby

A ja, sedaj ko me je že pika.po spomnila.

Za petkovo zabavo imamo že vse nabavljeno, plato Uniona, plato Hajnija, Bavaria je še doma, pa sokovi, pa čipsi, tortilje in salse, pa piškoti in  sestavine za pizzo, ok samo še šunko kupim.

Danes se polni hladilnik, da bo ja vse primerno ohlajeno do petka user posted image

Kako pa si ti priden mismis - tako skrbis za nas, tole ze cutim nek materinski nagon user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1323
    15.4.2009 15:38:08   
    Reby
    MBT - ja, jaz grem, upam, da tudi ti user posted image
    N74 - imaš ZS
    Sapi - upam, da boš kmalu bolje in da boš v nedeljo lahko sprejela svoje otročke. Držim pesti user posted image

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1324
    15.4.2009 15:49:44   
    T1979
    Mismis, ti k vse veš, zakaj ima Stela ponovni testuser posted image

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?