|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
15.4.2009 15:51:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Mismis, ti k vse veš, zakaj ima Stela ponovni testuser posted image

zato, ker je imela v torek prenizko vrednost hormona, jutri bodo pa pogledali, če je kaj zrastel
Za kar seveda navijajo, da je zrastel user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.4.2009 16:01:44   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

MISMIS... Lepo, da je belina... zdej sem že pa tud jst firbčna... kdaj bo padel testek? jutri?

Kar se tiče tvojega zvijanja, ti povem, da sem jaz imela hude menstrualne krče takoj po ET in to prve tri dni, potem se je umirilo. Sedaj nimam nobenih krčev, niti ne znakov, samo občasno čutim pritisk, kot da bo zdaj zdaj pritekla, je pa seveda do danes še ni, upam da je tudi ne bo.
Ti pa bodo optimistična, jaz sem si ves čas po ET-ju govorila:" Uspelo mi je, zanosila sem in decembra bom rodila živega in zdravega otroka..." To si še vedno ponavljam, vsakič ko me "malo" zvije panika.

Sicer bomo pa pri nas jutri videli kaj je na stvari, ko bo 13. dan po Et in bo padel test, sedaj samo upam, da bo pozitiven

Veš... prej sem ležala na sedežni in me je preplavil nek občutek "blaženosti"... v tistem momentu sem si izrekla besede "noseča sem... vem, da sem noseča..."

Mismis, sej pravim, zdaj sem mnogo bolj pomirjena po pogovoru s Kajšico, ki je imela takrat, ko je zanosila, nekaj dni hude krče. Tko, da še nisem vrgla puške v koruzo...
Hvala ti za tvojo izkušnjo. In VERJAMEM, da nam boš jutri povedala, da si druga aprilska nosečka!!! Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.4.2009 16:02:01   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Mismis, ti k vse veš, zakaj ima Stela ponovni testuser posted image

zato, ker je imela v torek prenizko vrednost hormona, jutri bodo pa pogledali, če je kaj zrastel
Za kar seveda navijajo, da je zrastel user posted image user posted image user posted image

Aha hvala, navijamo,user posted image  user posted image da zraste.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.4.2009 16:03:32   
womanpolice
Tassi.. sem smotka... še zdaj nism poklicala.... joj joj joj.... prejšnjo nedeljo sva bila v Nazarjah....

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.4.2009 17:56:34   
zarja1
Srčice moje helov......
moj utrinek dneva je bil srečen zarad Mismisine beline. Draga mene je tudi po ET zvijalo, pol pa nič, pa filing eh no way...pa je blo. To pa kar WP pravi, da je imela nek filing-jaz sem noč pred merjenjem BETAhcg sanjala izid. Zjutraj sem bla hujša kot terorist na letalu-nervoza in švic po riti. Mismis zaslužiš ti ta user posted image user posted image  in jaz ti ga iz srca iskreno privoščim.

Ajsi in Sonček 85 to pa je zdaj res še samo sitno!!!!! Bravo punce. In mali palčki!!!!!user posted image user posted image user posted image

Gigi, Shuki moj in Larči misam vas.......user posted image user posted image user posted image  skor preveč!!!!

in moji najljubši klepetulji? T1979 in MBT1979 kako sta kaj?

Kiwi super za stopko!!!!!!

BBpikec vse najlepše, sploh pa naj čimprej pade masten user posted image user posted image .

Sapi super za celice!!!!!!! Samo na sebe zdaj tud ahtat!!!! Držim pesti za ET!!!!!!

in še slabe novičke......N74 čist razumem, v takem sem si jaz tud želela čimprej zadevo za sabo pustit. Šopka saj ni besed. Mine čas mine tisto največje razočaranje in žalost.

Lubčka še teti Grethy, Blančici, Sončku 85 + 33, Miklarom, Nokesu, Dakecu, Abri in njeni lepotički, Glorii in Niku, Zvezdici in njenima manekenoma, Bebi 75, Baci, Mišeku mojemu čednemu 73, ............

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.4.2009 17:57:35 >

Horny Teddy

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.4.2009 18:56:20   
miklarom
bbpikica - vse najboljše user posted image user posted image , in naj se ti izpolni čimprej tvoja najbolj skrita in tako željena želja

Diana - držim pesti in navijamuser posted image user posted image  

WP - nič preveč ne misli na negativne stvari, kajti te dostkrat ne delujejo prav dobro, misli samo pozitivno in si skoz govori da si srečkauser posted image , kar tudi si, v to ne dvomim. full navijam zateuser posted image user posted image user posted image

sapi - super za 7 celicuser posted image , ampak ubožica moja da se ti je sedaj to zgodilo, drži se in srečno na transferju in potem še na +user posted image

Kiwi -  super za stopko, a jutri imaš pa punkcijo, kdaj boš pa kaj že gor, jaz imam namreč jutri UZ, IN DATI MOREM KRI, TAK DA MOREM BITI GOR ŽE DO 8.00, lahko da se boma kaj videli in spoznali, bilo bi super, da ti lahko še v živo zaželim srečnouser posted image

mismis - navijamuser posted image user posted image user posted image , padel bo  +

zarči - pupika moja kako si mi kaj? lepo da se nam javljaš, ker drugače te pogrešam

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.4.2009 18:57:55 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.4.2009 19:23:03   
sonček33
mismis - belo...ki te ljubim, belouser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.4.2009 19:37:57   
KIWI
BBpikica vse najboljše, naj se ti res izponijo najbolj skrite želje!!
Sapi drži se, močno navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image !

WP, naj ti krči čimprej izginejo, pa pooočivaj in misli na user posted image !

Mismis jutri zjutraj pa le lep +++++ nalulaj! Pa saj kaj druga tako ne more biti!!!!

Zarja1, kako pa kaj ti?

Miklarom, midva morava biti na oddelku ob 7.30, sicer pa od zadnjič vem, da se bom gotovo kar načakala. Zadnjič sem bila na vrsti komaj ob 10.15, tako da.... Nič, glavno da bo že enkrat! Ti pa fajn porihtaj jutri na UZ! Verjetno sem spregledala, kako pa je bilo na zadnjem UZ?

Tako, zdaj pa se bom počasi za jutri šla pripravit! Pa malo še vas vmes pogledam!

Vsem nenaštetim pozdravček! Sorry, ker nisem vseh naštela, punce enostavno vas je preveč!!!user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.4.2009 19:42:04   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice moje helov......
moj utrinek dneva je bil srečen zarad Mismisine beline. Draga mene je tudi po ET zvijalo, pol pa nič, pa filing eh no way...pa je blo. To pa kar WP pravi, da je imela nek filing-jaz sem noč pred merjenjem BETAhcg sanjala izid. Zjutraj sem bla hujša kot terorist na letalu-nervoza in švic po riti. Mismis zaslužiš ti ta user posted image user posted image  in jaz ti ga iz srca iskreno privoščim.

Ajsi in Sonček 85 to pa je zdaj res še samo sitno!!!!! Bravo punce. In mali palčki!!!!!user posted image user posted image user posted image

Gigi, Shuki moj in Larči misam vas.......user posted image user posted image user posted image  skor preveč!!!!

in moji najljubši klepetulji? T1979 in MBT1979 kako sta kaj?

Kiwi super za stopko!!!!!!

BBpikec vse najlepše, sploh pa naj čimprej pade masten user posted image user posted image .

Sapi super za celice!!!!!!! Samo na sebe zdaj tud ahtat!!!! Držim pesti za ET!!!!!!

in še slabe novičke......N74 čist razumem, v takem sem si jaz tud želela čimprej zadevo za sabo pustit. Šopka saj ni besed. Mine čas mine tisto največje razočaranje in žalost.

Lubčka še teti Grethy, Blančici, Sončku 85 + 33, Miklarom, Nokesu, Dakecu, Abri in njeni lepotički, Glorii in Niku, Zvezdici in njenima manekenoma, Bebi 75, Baci, Mišeku mojemu čednemu 73, ............

jst upam, da je bil ta "blažen" občutek res napovednik za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.4.2009 19:42:59   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

bbpikica - vse najboljše user posted image user posted image , in naj se ti izpolni čimprej tvoja najbolj skrita in tako željena želja

Diana - držim pesti in navijamuser posted image user posted image  

WP - nič preveč ne misli na negativne stvari, kajti te dostkrat ne delujejo prav dobro, misli samo pozitivno in si skoz govori da si srečkauser posted image , kar tudi si, v to ne dvomim. full navijam zateuser posted image user posted image user posted image

sapi - super za 7 celicuser posted image , ampak ubožica moja da se ti je sedaj to zgodilo, drži se in srečno na transferju in potem še na +user posted image

Kiwi -  super za stopko, a jutri imaš pa punkcijo, kdaj boš pa kaj že gor, jaz imam namreč jutri UZ, IN DATI MOREM KRI, TAK DA MOREM BITI GOR ŽE DO 8.00, lahko da se boma kaj videli in spoznali, bilo bi super, da ti lahko še v živo zaželim srečnouser posted image

mismis - navijamuser posted image user posted image user posted image , padel bo  +

zarči - pupika moja kako si mi kaj? lepo da se nam javljaš, ker drugače te pogrešam

Hvala... ja, to glede misli mi je že rekla Fargisa... menda obstaja nek film The Secret.... ki govori o tem.. bo mi ga posodila je rekla user posted image hvala za navijanje user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.4.2009 19:44:31   
bbpikica
Večer borke.

Najprej naj se vam vsem zahvalim za rojstnodnevne čestitke. Res je lepo biti del take družine kot smo me IVF-ICSI borkeuser posted image user posted image .

Mismis vidim da je še vedno belina, jupiii  to nam delaj. Boš vidla kakšen lep plusek boš jutri nalulala, komaj čakamuser posted image .

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.4.2009 19:44:41   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

BBpikica vse najboljše, naj se ti res izponijo najbolj skrite želje!!
Sapi drži se, močno navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image !

WP, naj ti krči čimprej izginejo, pa pooočivaj in misli na user posted image !

Mismis jutri zjutraj pa le lep +++++ nalulaj! Pa saj kaj druga tako ne more biti!!!!

Zarja1, kako pa kaj ti?

Miklarom, midva morava biti na oddelku ob 7.30, sicer pa od zadnjič vem, da se bom gotovo kar načakala. Zadnjič sem bila na vrsti komaj ob 10.15, tako da.... Nič, glavno da bo že enkrat! Ti pa fajn porihtaj jutri na UZ! Verjetno sem spregledala, kako pa je bilo na zadnjem UZ?

Tako, zdaj pa se bom počasi za jutri šla pripravit! Pa malo še vas vmes pogledam!

Vsem nenaštetim pozdravček! Sorry, ker nisem vseh naštela, punce enostavno vas je preveč!!!user posted image user posted image

a verjameš, da sedaj sem pa začela razmišljat, da krči verjetn pomenjo nekaj dobrega... mogoče pa tile moji dve user posted image user posted image se hočeta na vsak način vgnezdit in pri tem mal mene tkole "žgečkata" user posted image user posted image user posted image   Sej bo... jst verjamem, da bo obveljal pregovor "v tretje gre rado".... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.4.2009 19:45:09   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Večer borke.

Najprej naj se vam vsem zahvalim za rojstnodnevne čestitke. Res je lepo biti del take družine kot smo me IVF-ICSI borkeuser posted image user posted image .

Mismis vidim da je še vedno belina, jupiii  to nam delaj. Boš vidla kakšen lep plusek boš jutri nalulala, komaj čakamuser posted image .

Živjo... in upam, da si lepo praznovala... lp

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.4.2009 19:48:37   
KIWI
No, vidiš, saj se da! Samo pozitivno razmišljat pa bo! Ti tvoji dve user posted image user posted image  pa se le naj čimprej in udobno namestita, saj čez dobrih osem mesecev bosta imeli več kot dovolj časa, da te bosta namatrali Zdaj pa te le naj malo šparata!

Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.4.2009 19:53:31   
sonček33
Spelka12 - mislim nate. Bodi močna. Objem.

bbpikica - tebi pa izplonitev največje želje...vse drugo pride z njo

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.4.2009 20:00:24   
bbpikica
WP tako se razmišljauser posted image user posted image , mi pa nismo nič kaj zlo proslavljal, sam kosilo smo mel mal boljše to je pa tud vse. Zdaj proslavljamo samo še okrogle letniceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.4.2009 20:00:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Spelka12 - mislim nate. Bodi močna. Objem.

Sonček, ne me strašiti, upam da ni s Špelko ali njeno pikico kaj hujšega user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.4.2009 20:01:53   
Bumo
špelka, še tukaj....upam, da bo vse OK!!
mismis, pogumno jutri...navijamo za user posted image user posted image
wp  jaz sem pa tista ,ki jo je zvijalo in je bil test pozitiven....me je na momente posteno in to res tako,
kot tisti dan, ko pride user posted image ...vsakic sem cakala, da se vlije...ce s eparv spomnim je zvijalo tudi nekaj drugih punc tukaj, ki so bile pol pozitivne na testu....men se zdi ,da se Se in pa Shadow...
jaz upam, da pri tebi to zvijanje pmeni enako, kot pri nas.....odziv maternice na bebijauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.4.2009 20:03:02   
bbpikica
Sapi kaj se pa to s tabo dogaja user posted image , ja kako se je pa to zgodilo. Ja boga upam da bo vse O.K.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.4.2009 20:04:48   
Goldy
WP - pa knjiga je tudi The Secret. Jaz sem sem jo v dnevi trepetanja kar 2x prebrala. Če druga ne, sem bila bolj zleraksirana. Čeprav ne vem glih kako mi je uspelo....

mismis - benika je napisala, da je v bolnici, nekaj z žilno anevrizmo....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.4.2009 20:05:37   
sonček33
Mismis - žal naša špelka spet bije bitko..Postavili so ji diagnozo - strdek v vratni žili... Uboga punca, kaj vse jo bo še doletelo. Mislite nanjo in njeno pikico, držite pesti.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.4.2009 20:06:06   
Goldy
mismis - sem ti pozabila zabičat, da se jutri prestaviš na našo temo. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.4.2009 20:08:45   
Fargesia
WP in vse ostale, evo link za film... THE SECRET

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.4.2009 20:18:00   
Reby
Jaz mam The secret - lahko v petek prnesem k mismis na ključku user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.4.2009 20:19:14   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mismis - sem ti pozabila zabičat, da se jutri prestaviš na našo temo. user posted image

Joj na to pa sploh nisem pomislila, da bo šel naš mismis na drugo temouser posted image , ampak saj nas bo še pršu mal pogledat pa poseznamčkat da ne bomo čist neurejeneuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......