![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:20:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan lep sonček je zunaj, jaz pa čakam anejo da se zbudi. najprej šibave v zdravstveni dom po tablete zame za alergijo, pol pa martinčkanje.... punce, meni je žal da se tako redko javljam, , ma jaz sem raje na sončku in aneja uživa 100 na uro. včeraj sva šotor postavle in se zabavale Ma kdo bi nam zameril a je še katera kandidatka za čvek pri meni? kasso sem videla, kaj pa druge? Kdaj, kje?? verjetno ste slišale za tisto letalsko nesrečo... . to sta bla od moje prijateljice brat in oče. pa sej ne morem verjet, da se same slabe stvari dogajajo v zadnjem času. Ojej Sem brala ja. grem mal brat, ker nisem nič na tekočem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:23:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spanje ok, vreme tudi, le neki mrzel veter še pihlja, upam da ga mine kasneje. Moja mucika se je zbudila malo pred osmo, mami pa je dremuckala do 8.15, kljub temu da me je tolkla po glavi in me hotla pokonci spravit , sem ji risanke naštimala in je bil 10 minut mir Facka mala. Zdaj pa pijem instant kavo , nam je prave zmanjkalo. Bi prišla k meni na en kafe. Grem malo preletet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:24:08
|
|
|
|
Anitka
|
In potem vse tiho je bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:28:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka hvala za kopalke,sem že probala,so mi ful všeč, ampak na meni ne stojijo kot na modelu, prsi mu "pomečka", pa vsaka blazinica na bokih se pozna...so res samo za tako suhe kot sta vidve z nio5. Ma kaj se sekiraš, če imaš kje kako blazinico, glede prsi pa . A nisi po jusu, pa rabiš različne št. zg in spodaj? ma ne, samo to so enodelne, sej si jih videla in pol modrc tak dol potučka prsi, ker če je modrc posebi nardi tako lepo obliko..ma sej ne vem če me zastopiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:28:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka hvala za kopalke,sem že probala,so mi ful všeč, ampak na meni ne stojijo kot na modelu, prsi mu "pomečka", pa vsaka blazinica na bokih se pozna...so res samo za tako suhe kot sta vidve z nio5. a ti si že doma? kak ti vela! jst pa dans kr do 4ih! suzy še vedno delam, samo mi imamo pisarne v isti hiši ,v prizidku k hiši, pa sem vmes šla probat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:28:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka hvala za kopalke,sem že probala,so mi ful všeč, ampak na meni ne stojijo kot na modelu, prsi mu "pomečka", pa vsaka blazinica na bokih se pozna...so res samo za tako suhe kot sta vidve z nio5. A tako. Škoda, da ti niso prav Sem upala, da te razveselim z njimi. sej sem bla ful vesela, sploh ker si mi šla tak na roko in mi jih poslala, sam kaj čem če nisem prekla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:29:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj! Z Galom sva opravila en 6 kilometrski sprehod z vmesnim kofetkanjem Je v vozičku lepo zaspal in sem ga le prestavila v posteljo. Upam, da še malo potegne, da do konca skuham, nekaj pospravim potem pa spet ven na sončka. Pa ti ne smeš toliko hodit. Kile ti bodo pobegnile. Lepo,da uživate. Mi tudi, zdaj pa sploh ko Maja spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:29:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka hvala za kopalke,sem že probala,so mi ful všeč, ampak na meni ne stojijo kot na modelu, prsi mu "pomečka", pa vsaka blazinica na bokih se pozna...so res samo za tako suhe kot sta vidve z nio5. Ma kaj se sekiraš, če imaš kje kako blazinico, glede prsi pa . A nisi po jusu, pa rabiš različne št. zg in spodaj? ma ne, samo to so enodelne, sej si jih videla in pol modrc tak dol potučka prsi, ker če je modrc posebi nardi tako lepo obliko..ma sej ne vem če me zastopiš vem vem kaj govoriš. Tudi pri dvodelnih se to lahko zgodi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:34:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, našo grem dat spat in upam, da ne bo problema, ker je že tako pozno Upam, da vama je ratalo. Je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:34:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj! Z Galom sva opravila en 6 kilometrski sprehod z vmesnim kofetkanjem Je v vozičku lepo zaspal in sem ga le prestavila v posteljo. Upam, da še malo potegne, da do konca skuham, nekaj pospravim potem pa spet ven na sončka. a ti hujšaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:35:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Za mano je burna noč,je mala ponoč bruhala in je padlo direkt na podaljške,si morte mislt kolk je usekal in zasmrdel,da o mojem takratnem počutju niti ne govorim,panika na višku,pa še moj v nočni Spale smo pol tko tko ampak bom že dobila noter VČER SEM POPOLDNE LETELA V lJ PO KAMIN ZA MOJGA očija in mal v šoping za malo fračo,pa je dobila gugalnico za RD ojej, to pa ni blo luštno! je Lara že ok? pa za vse nakupe! jst tudi razmišljam, da bi evi kupila gugalnico, pa je nimam kam za obesit! bomo mogli cel komplet s stojali kupit. Mi bomo tudi letos gugalnico nabavili za roj. dan. Iščem pa dvodelno. Pri enodelni bo kregarija, 3-delna pa je prevelika za naše dvorišče. Jaz tud iščem dvodelno. Koliko pa stane ta reč?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:35:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka hvala za kopalke,sem že probala,so mi ful všeč, ampak na meni ne stojijo kot na modelu, prsi mu "pomečka", pa vsaka blazinica na bokih se pozna...so res samo za tako suhe kot sta vidve z nio5. a ti si že doma? kak ti vela! jst pa dans kr do 4ih! Pa saj je samo 1x tedensko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:35:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Za mano je burna noč,je mala ponoč bruhala in je padlo direkt na podaljške,si morte mislt kolk je usekal in zasmrdel,da o mojem takratnem počutju niti ne govorim,panika na višku,pa še moj v nočni Spale smo pol tko tko ampak bom že dobila noter VČER SEM POPOLDNE LETELA V lJ PO KAMIN ZA MOJGA očija in mal v šoping za malo fračo,pa je dobila gugalnico za RD Ups velke črke sory Dons sva ble pa zunej pa vse sem morala pooprat kar je blo pobruhanga tko da me zdele čaka delo Se javm kasneje za šoping in pridna bodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:35:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, našo grem dat spat in upam, da ne bo problema, ker je že tako pozno Nisem nikjer zasledila kako je bilo včeraj. A ji je kaj zmrdalo ritem? Upam, da ti nameni miren dan kljub vsemu. SI me spret prehitela po št. postov. Včeraj je spala dopoldanski spanec v avtu in to samo 45 min, danes pa je spala do malo čez 9h, pa je nisem mogla pred 12h dat spat. Sem imela pa srečo je lepo zaspala brez problema. Sedaj spi 1,5h in če potegne do 2h sem na konju Ah ti posti, se kar menjavava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:35:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Za mano je burna noč,je mala ponoč bruhala in je padlo direkt na podaljške,si morte mislt kolk je usekal in zasmrdel,da o mojem takratnem počutju niti ne govorim,panika na višku,pa še moj v nočni Spale smo pol tko tko ampak bom že dobila noter VČER SEM POPOLDNE LETELA V lJ PO KAMIN ZA MOJGA očija in mal v šoping za malo fračo,pa je dobila gugalnico za RD ojej, to pa ni blo luštno! je Lara že ok? pa za vse nakupe! jst tudi razmišljam, da bi evi kupila gugalnico, pa je nimam kam za obesit! bomo mogli cel komplet s stojali kupit. Mi bomo tudi letos gugalnico nabavili za roj. dan. Iščem pa dvodelno. Pri enodelni bo kregarija, 3-delna pa je prevelika za naše dvorišče. Jaz tud iščem dvodelno. Koliko pa stane ta reč? 106 pa gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:37:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, našo grem dat spat in upam, da ne bo problema, ker je že tako pozno Nisem nikjer zasledila kako je bilo včeraj. A ji je kaj zmrdalo ritem? Upam, da ti nameni miren dan kljub vsemu. SI me spret prehitela po št. postov. Včeraj je spala dopoldanski spanec v avtu in to samo 45 min, danes pa je spala do malo čez 9h, pa je nisem mogla pred 12h dat spat. Sem imela pa srečo je lepo zaspala brez problema. Sedaj spi 1,5h in če potegne do 2h sem na konju Ah ti posti, se kar menjavava Držim pesti, da ti nameni še nekaj spanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:45:05
|
|
|
|
hijenca
|
Dober dan! Da se še jaz malo javim. Pri nas je prava norišnica, je na bolniški, ga moram pedenat, ponoči me sredi najboljšega spanca zbudi, ker mu je treba dat kremo v oko in sem zato že čisto fertig, zmatrana, da komaj funkcioniram. Sem sedaj Vida dala spat in upam, da bo zaspal, jaz pa moram cote zlikat. Atija sma pustila na parceli, nekaj freta, je oko že dosti boljše, tako da. Ima pa bolniško do ponedeljka in bom prav vesela, da bo v torek šel v Lj, da bom mela mir. Videk je pa HB ok, bil bi pa cele dneve zunaj, v hiši sploh noče bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:48:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Za mano je burna noč,je mala ponoč bruhala in je padlo direkt na podaljške,si morte mislt kolk je usekal in zasmrdel,da o mojem takratnem počutju niti ne govorim,panika na višku,pa še moj v nočni Spale smo pol tko tko ampak bom že dobila noter VČER SEM POPOLDNE LETELA V lJ PO KAMIN ZA MOJGA očija in mal v šoping za malo fračo,pa je dobila gugalnico za RD ojej, to pa ni blo luštno! je Lara že ok? pa za vse nakupe! jst tudi razmišljam, da bi evi kupila gugalnico, pa je nimam kam za obesit! bomo mogli cel komplet s stojali kupit. Mi bomo tudi letos gugalnico nabavili za roj. dan. Iščem pa dvodelno. Pri enodelni bo kregarija, 3-delna pa je prevelika za naše dvorišče. Jaz tud iščem dvodelno. Koliko pa stane ta reč? 106 pa gor Kje si jih gledala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:53:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Da se še jaz malo javim. Pri nas je prava norišnica, je na bolniški, ga moram pedenat, ponoči me sredi najboljšega spanca zbudi, ker mu je treba dat kremo v oko in sem zato že čisto fertig, zmatrana, da komaj funkcioniram. Sem sedaj Vida dala spat in upam, da bo zaspal, jaz pa moram cote zlikat. Atija sma pustila na parceli, nekaj freta, je oko že dosti boljše, tako da. Ima pa bolniško do ponedeljka in bom prav vesela, da bo v torek šel v Lj, da bom mela mir. Videk je pa HB ok, bil bi pa cele dneve zunaj, v hiši sploh noče bit. A si ne more dat sam kreme v oko? Upam, da se boš spočila ko spakira nazaj v Lj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 13:53:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Za mano je burna noč,je mala ponoč bruhala in je padlo direkt na podaljške,si morte mislt kolk je usekal in zasmrdel,da o mojem takratnem počutju niti ne govorim,panika na višku,pa še moj v nočni Spale smo pol tko tko ampak bom že dobila noter VČER SEM POPOLDNE LETELA V lJ PO KAMIN ZA MOJGA očija in mal v šoping za malo fračo,pa je dobila gugalnico za RD ojej, to pa ni blo luštno! je Lara že ok? pa za vse nakupe! jst tudi razmišljam, da bi evi kupila gugalnico, pa je nimam kam za obesit! bomo mogli cel komplet s stojali kupit. Mi bomo tudi letos gugalnico nabavili za roj. dan. Iščem pa dvodelno. Pri enodelni bo kregarija, 3-delna pa je prevelika za naše dvorišče. Jaz tud iščem dvodelno. Koliko pa stane ta reč? 106 pa gor Kje si jih gledala? comshop, quelle, www.akijca.si, www.igrarija.com, ....... milijon strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 14:02:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje Za mano je burna noč,je mala ponoč bruhala in je padlo direkt na podaljške,si morte mislt kolk je usekal in zasmrdel,da o mojem takratnem počutju niti ne govorim,panika na višku,pa še moj v nočni Spale smo pol tko tko ampak bom že dobila noter VČER SEM POPOLDNE LETELA V lJ PO KAMIN ZA MOJGA očija in mal v šoping za malo fračo,pa je dobila gugalnico za RD ojej, to pa ni blo luštno! je Lara že ok? pa za vse nakupe! jst tudi razmišljam, da bi evi kupila gugalnico, pa je nimam kam za obesit! bomo mogli cel komplet s stojali kupit. Mi bomo tudi letos gugalnico nabavili za roj. dan. Iščem pa dvodelno. Pri enodelni bo kregarija, 3-delna pa je prevelika za naše dvorišče. Jaz tud iščem dvodelno. Koliko pa stane ta reč? 106 pa gor Kje si jih gledala? comshop, quelle, www.akijca.si, www.igrarija.com, ....... milijon strani jst pa v merkurju in baumaxu, pa niso tolk drage..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 14:13:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka hvala za kopalke,sem že probala,so mi ful všeč, ampak na meni ne stojijo kot na modelu, prsi mu "pomečka", pa vsaka blazinica na bokih se pozna...so res samo za tako suhe kot sta vidve z nio5. a ti si že doma? kak ti vela! jst pa dans kr do 4ih! Pa saj je samo 1x tedensko ¸ sej vem, pa še v petek bom prej doma!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 14:15:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Da se še jaz malo javim. Pri nas je prava norišnica, je na bolniški, ga moram pedenat, ponoči me sredi najboljšega spanca zbudi, ker mu je treba dat kremo v oko in sem zato že čisto fertig, zmatrana, da komaj funkcioniram. Sem sedaj Vida dala spat in upam, da bo zaspal, jaz pa moram cote zlikat. Atija sma pustila na parceli, nekaj freta, je oko že dosti boljše, tako da. Ima pa bolniško do ponedeljka in bom prav vesela, da bo v torek šel v Lj, da bom mela mir. Videk je pa HB ok, bil bi pa cele dneve zunaj, v hiši sploh noče bit. sam kremo bi si pa res lahka sam dal. jst po navadi sploh vem ne, če se sprehaja ponoči po stanovanju ali če ga kaj matra! razen če se eva ravno tisti čas kaj oglasi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 15:17:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, punce, a ste videle tole: MLEKOMAT Svašta
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 15:22:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj! Z Galom sva opravila en 6 kilometrski sprehod z vmesnim kofetkanjem Je v vozičku lepo zaspal in sem ga le prestavila v posteljo. Upam, da še malo potegne, da do konca skuham, nekaj pospravim potem pa spet ven na sončka. Mi2 pa 4 kilometerskega, s tem da ni šans da mi zaspi, ona je uživala v senčki, jaz pa se pacala na soncu . Sem pa ji kupila končno čevlje/sandale, hvala še enkrat za info (barbaw, Anitka), bom jih pripopala malo kasneje, zdaj grem nekaj spit, pol pa Nia gre pančat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Izbira imena za tretjega otrokaguglaKatero ime bi slo zraven Neli n Filipa?Tim (
62%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Izak (
38%)
Število vseh glasov: 159Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!