suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Jaz zgledam nekako tako; Sem prehlajena, Alja tudi in revca je med 1h in 3h norela pokonci , zaradi zabasanga noska, sedaj pa zaenkrat še spi. Fasale sva obe od sinkota, on se je tik tak izvlekel, mi2 pa bog si ga vedi Včeraj vidim, da je bil že skorajšni pogreb. Jaz nisem imela volje pisat, ker mi je v glavi tolklo 1000 na uro Zajtrk je že v želodčku, danes pa držite pestke, imam meritve in upam, da pridem čez sumo 100 cm. Do sedaj je v tej LS uspelo le eni stranki in upam, da se ji pridružim tudi jaz držim pesti, da boš zadovoljna z rezultatom! pa vidve sta spet prehlajeni?! pa ni dolgo, ko si pravla, da je alja prehlajena! hitro se pozdravta! jst sm drugače eva je pridno spala, sicer v najini postelji, ampak je! sem pa žalostna, ker sem zvedla, da je očimov oče zelo bogi in da baje samo vprašanje časa! je mel pred leti raka na prostati, ki se mu je razširil na kosti! zdej ga je pa začelo ful matrat - nič več ne vstane, non stop neko sluz bruha, mami je pa tud opazla, da že kri včasih bruha! Imaš prav kake dobre 2 tedna nazaj je bila. Me je že groza vrtca, ko bo kar naprej teklo iz nosa Bolezen je jes huda zadeva. Mogoče se sliši grozno, samo takemu človeku pa res privoščim, da se čim prej reši. Govorim zaradi tega, ker sem skusila na lastni koži, kako se človek na koncu pri tej zahrbtni bolezni muči se strinjam! hudo je človeka gledat, kako se matra, kako ga vse boli ali pa sploh ne ve več zase, ti mu pa ne moreš nič pomagat. mu je baje zdravnik zmanjšal količino tablet za srce, ker ma baje zelo močno srce! upam, da bo hitro rešen. moram pa it še 1x na obisk - in to čim prej! To pa le, da ti ne bo žal. Meni je še danes žal, ker sem odlašal z obiskom sestre .Mene je sestra klicala zadnjikrat kake 30ur predno je umrla in sem hotla do nje oz. mi je moj rekel, da naj grem k njej spat, pa sem se premislila in rekla, da grem čez 2 dni. Seveda se naslednje jutro ni več zavedala in zvečer je samo 1x prišla k sebi, spregovorila par stavkov in zaspala nazaj ter ponoči umrla. Tako sem zamudila še zadnjo priliko, da bi v živo govorila z njo