|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
15.4.2009 9:24:35   
Lsica
user posted image   user posted image   user posted image

Hvala bjondi  user posted image user posted image user posted image

Srce si.... Saj ne da bi bila neka razvajena pupa, sem že kar nekaj probala in čez dala v življenju... mislim pa da me ne bi blo tako strah, če ne bi blo to povezano z mojo luliko ampak recimo z zobmi, trebuhom,.. ma karkoli. Čuden strah, a ne? Nekak si ne morem predstavljat, da je narava to tako uštimala, da se to toliko raztegne (po možnosti še raztrga) pa potem spet funkcionira...
Pa ne se mi smejat, ampak res mislim, da je to v ozadju. Ker sicer nimam ravno nekih panik pred bolečino.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
15.4.2009 9:29:42   
biba14
ojlauser posted image

Lsica : če te kaj potolaži- jaz se poroda tud fulllll bojim, da nem omagala tam na postelji, da me ne bodo šivali...ko sredi poletja  se bo rana ful slabše celila, ko se potiš....jaz bi se kar za CR zmenlauser posted image , pa žal ne greuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
15.4.2009 9:31:35   
princ_princeska
dobro sončkovo jutrouser posted image

In kako ste kaj...

Kar se tiče poroda je res, da je bolje čim manj mislit nanj in se zaposlit z drugimi prijetnimi misli, kot so, da bomo kmalu vozile vozičke in v njih naše maleuser posted image

Ali ima že katera sestavljeno in pripravljeno posteljco, ker midva z mojim razmišljava, če bi se že lotila in sama sem seveda takoj zauser posted image user posted image ...pa saj mora bit pripravljeno aneuser posted image ...pa tudi cunjice bom začela prat in likat, da ne bom odlašala...in me slučajno kaj prehiti...

Glede imen, pa tudi midva še nisva fiksno odločenauser posted image

No pa lepo bodite...user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
15.4.2009 9:32:44   
Lsica
Biba, saj vem, da smo vse v istem zosu... Pa da jih je blo ne vem koliko že pred nami pa tud za nami še pridejo...

Ma saj bomo preživele, če ne druzga, tud 12 ur enkrat mine, a ne. Pa ni to 4-letna vojnauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
15.4.2009 9:35:31   
bačko
Mala princeska grem v petek urejati.Ker sem kar poklicala in se vse lepo zmenila po telefonu!
Princ princeska mi že imamo pripravljeno pojsteljico!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 15.4.2009 9:36:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1530
15.4.2009 9:42:24   
lenika
Lsica ni vse v urah. Jaz sem bila v porodni samo 4 ure in pol, so bili pa popadki že na začetku na eno minuto in to je bilo tisto, kar je bilo najbolj hudo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
15.4.2009 9:46:33   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

Ali ima že katera sestavljeno in pripravljeno posteljco, ker midva z mojim razmišljava, če bi se že lotila in sama sem seveda takoj zauser posted image user posted image ...pa saj mora bit pripravljeno aneuser posted image ...pa tudi cunjice bom začela prat in likat, da ne bom odlašala...in me slučajno kaj prehiti...

Mi2 sva že vse sestavila, prejšni vikend sem tetra plenice prala in likala, ta vikend pa se bom lotla oblačilc za malega...le še nekaj malenkosti s seznama dokupim, da dam potem vse skup pratuser posted image . Saj načeloma imam še 9 tednov časa, ampak raje uredim sedaj, ko sem še mobilna, kot pa kasneje, ko bom podobna malemu kituuser posted image .
Mi pa teža rapidno raste, v 1 tednu dobim kilo gor,joj joj, se že kar vidim kok bom boga, ko bo treba vse to dol datuser posted image .

< Sporočilo je popravil biba14 -- 15.4.2009 9:47:58 >

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
15.4.2009 9:47:22   
bačko
Lenika samo 4 ure in pol.Super si!user posted image user posted image Jaz sem bila 8 ur in pol.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
15.4.2009 10:01:54   
kalanteja
Mala princeska ma nisem naredila izpita, grem na drugi rok, me je strah k sam vrag,  ravn zarad tega k mi je vedn tk slabo! A teb ni nikoli bilo slabo pri izpitu v času nosečnosti. Jaz sem morala zapustit izpit po 15 min, ni čudn da nisem naredila!5 mi je dal, sem pa blizu bila user posted image Ma me je sedaj še bolj strah tega izpita, itak mi bo spet slabo, jo znorela bom

Jaz se pa z porodom zaenkat še ne obremenjujem, verjetn se bom naslednji mesec, ko bo več časauser posted image , sedaj imam frko z šolo, bemti, pa sem se kar učila ....

Jaz še posteljice naročila nisem, ker moj kar nekaj odlaša, kar misli, da ne bo ok, naročit jo mislim pri Recinkotu od Lip Poljčane. Veliko me sprašujejo kaj mi naj prinesejo ko bom rodila, pa se sestri rekla, da naj mi prinese postelnino, pa si bom jaz samo eno kupila, pa ne vem a je fajn imet 2 ali 3?

Glede oblačil pa jih bom potem šla kupit v Kik, sam ne vem kam še, A je v Celju velika trgovina, včasih vem, da sem hodila v te trgovine v Avstrijo, ko ni bilo v bližini še daichmana in pa hoferja- ampak nikoli nič kupila v kiku, mislim pa, da bom tudi tokrat šla gor! Je velika trgovina! Mi je vseen kam grem v Celje ali v Avstrijo razdalja je ista, ceste so pa v Avstrijo lepšeuser posted image

Sedaj ko se je začelo delo zunaj se moj o najinem prvem otroku nič kaj ne pogovarja, niti o imenih, nič, ma sem včasih tako žalostna, imam tak občutek, da je  vse na men, pa pol če ne bo vse ok pripravljeno bom pa js kriva, da se nisem potrudila. Ma tk se osamljeno včasih počutim, še sreča, da imam sestro dvojčico, da je ona zraven mene. Moj dopoldan zunaj skoz nekaj dela- včasih sva pač skupaj, popoldan pa gre na šiht, da sem večinoma sama, z taščo se mi pa ni za menit, ker mi gre iz dneva v dan bolj na živca, mi je v nedeljo težila, ker sem šla regrat nabirat, se pač ni spodoblo, ker je bil nek praznik, jaz pa teh praznikov sploh ne upoštevam, niti v cerkev ne grem pol sem pa najslabša zarad tega... Sama sem mnenja, da je cerkeva največja mafija in da se tam dogajajo svinjarije, imam pač svoje mnenje in ne odstopam.

Malo sem se razpisala, mi je malo lažje, grem sedaj počasi za kosilo pripravit!

Lep dan vsem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
15.4.2009 10:15:31   
princ_princeska
Kalanteja...nic ne de za izpit, saj boš že...
Kar se pa tvojega tiče, mu pa povej, najlažje zvečer v postelji, da se ne počutiš dobro oz. zapostavljeno in osamljeno... , da rabiš pogovor in poleg tega še večjo pozornost (ker če sem te prav razumela živiš pri tvojemu skupaj z taščouser posted image ) z njegove strani, ker živiš pri njemu in nimaš ob sebi tvoje sestre, mame...
Ja tašče tašče, je kr problem, če si zanjo zadnje kolo, pa sej se ne smeš preveč obremenjevat z njo, ti samo misli nase in na svojegauser posted image , ki bo kmalu pri tebi v naročju.

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
15.4.2009 10:26:48   
lenika
Bačko, vzami v obzir, da je bilo tako intenzivno, da se lahko šteje dvojno. user posted image

Glede posteljice, ja mi jo imemo sestavljeno že 3 leta. user posted image  Pred kratkim sva namreč Matica šele preselila iz nje v veliko posteljo.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
15.4.2009 10:27:27   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Mi pa teža rapidno raste, v 1 tednu dobim kilo gor,joj joj, se že kar vidim kok bom boga, ko bo treba vse to dol datuser posted image .

Js se pa sploh ne sekiram več. Se ne tehtam, pa jeuser posted image Ma da se bom pa še s kilami obremenjevala, ko sem itak mela kr stresno nosečnost, dokler nismo izvedeli, da je vse ok..ni šans.

Lsica, zato sem mislila, da si bila v Velenju, ker je pri nas tut iste stvari povedala o zobkih-verjetn je pa vsepovsod isto, a neuser posted image Aja, stvari iz Recinkota sem naročla v četrtek, v petek so mi poslali mejl, da so dobili moje naročilo, poslali slikice, v kateih barvah imajo kaj na zalogi in da jim naj napišem, kakšno barvo želim imeti. Včeraj sem pa dobila odgovor, da so poslali včeraj dopoldan prek Pošte Slovenije in tak, da bi moglo danes ali pa jutri bit tukaj.

Tinca, za taščo mi je vseen. Se grdo čuje, ampak kaj naj. Da ji boma pa do konc življenja pedenala in ji vse k riti nosla, pa tak delala, kot bo ona rekla..NE HVALA.
Tk že preveč gledama na njo-in kaj dobima za to?? Vidiš, sama hvaležnost je je. user posted image
Mojega nadere vpričo mene, kak se je kaj moj počutu..se mi je tak smilil. Pa še tretja obletnica smrti njegovega atija je bila, potem pa še mama s svojimi izpadi...

Eh, ni vredno se še s tem obremenjevat.

Glede papirjev pa sem js šla na CSD v petek  rihtat. Sem dala samo za paket naprej. Plačo morem pa naknadno prnest, ker so v LJ poslali in mi morejo tam izpolnit. Upoštevali pa mi bojo plače APR 08 do MAR 09 (ker če bi nesla kasneje, bi imela nižje povprečje, ker sem na bolniški in bi mi en mesec bolniške več upoštevali, namest plače).

Kalanteja, js sem pri Recinkotu naročila 2 posteljnini, samo 2 barvi imajo. (Roza s princeskami, pa modra mislim, da je z medvedki). Eh, ne se sekirat, pač si šla regrat nabirat. Moj je tut omaro sestavljal, pa vrtal, sesal, js sem prala pa likala, pa mi je vseen a je praznik al ne. Kdo drug mi bo pa pospravil, pa porihtal, če ne js?? In zdj naj čakam na naslednji dan, ko bom lahko delala samo zato, ker je cerkev tk rekla, da se ne spodobi delat..a-a.

Glede poroda js še nočem razmišljat, ker me kr panika zagrabi..Sicer js imam še cajt, sem v 31 tednu. Ene ste pa že ful blizu (npr. Tinca...)..
Sem se pa sprijaznila, da če smo bebija noter spravili, bo tut vn nekak prišeluser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
15.4.2009 10:32:39   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

No, pa da še tu malo vprašam: katero ime vam je bolj všeč, Zala ali Ela? Moj bi rad, da bi bila najina punčka Zala, jaz pa, da bo Ela - čeprav bo menda po njegovo  Sem pa ugotovla, da imava enaki okus kot Tanja Ribič, ki ima doma tako Zalo kot tudi Elo 

Navijam za Elouser posted image user posted image user posted image .

Ja Ela je lepo ime. (z enim l-jem, da te ne zanese user posted image )

Definitivno bi bil en l - torej Ela user posted image Nisem za te novodobne finte user posted image

kalanteja user posted image user posted image user posted image , najboljše da se pogovoriš s svojim - vsaj jaz bi se. Jaz sem mu že na začetku 'težila,' če se mi je zdelo, da ne izkazuje dovolj pozornosti - no, je pa res, da je lažje od takrat, ko je začutil prvo brco, se je interes še precej bolj povišal (niti ni bil od začetka premali, ampak jaz sem pač user posted image in temu primerno občutljivauser posted image ) ... Izpit pa upam, da ti bo uspelo rešit ... Jaz jih grem v maju delat približno 5, pa do konca aprila moram še 3 seminarske napisat, tak da nič počitka za mene user posted image

No, jaz bi definitivno imela že vse za malo pripravljeno, če bi lahko kam dala - ampak še soba ni pripravljena in bo treba počakat user posted image Vsekakor se mi zdi, da bom iz izpitov in urejanja sobice drvela rodit user posted image

Lsica, saj ni smešno, tudi jaz si ne znam predstavljat, da je narava to tako uštimala user posted image V resnici je to res nekaj posebnega in neverjetnega ... Jaz se včasih uspem sprijaznit s tem, da bo bolelo, potem spet drugič delam paniko in govorim o ultivi in podobnem ... Vedno pa upam, da mi bojo široki boki prvič v življenju res koristili kot pravijo user posted image Bom pa šla brat tudi knjigo Modrost rojevanja, ko se mi zadeve na faksu malo umirijo, da vidim, če res kaj pomaga user posted image In kot pravi princ_princeska, res čim manj mislit na porod ... Jaz se tudi večinoma bolj ukvarjam s tem, kako bom svojo malo vozila na sprehod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
15.4.2009 10:42:36   
tinca84
Živijo!

Ja ful se nam bliža tale poroduser posted image . Mene sicer samega poroda ni strah, vem da brez bolečin ne bo šlo, ampak sej bomo preživele. Me ki gremo prvič rodit, res sploh ne vemo kaj nas čaka. Bojim se samo tega, da bi mi moči zmanjkalo in ne bi mogla pritiskat ko bi nabolj morala.

Jaz pa bunde perem, da jih potem pospravim pod postlo. Bom uporabla neke vrečke, ki jim s sesalcem izstisneš zrak, bomo vidli kolk prostora bom pridobila.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
15.4.2009 10:50:41   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Jaz pa bunde perem, da jih potem pospravim pod postlo. Bom uporabla neke vrečke, ki jim s sesalcem izstisneš zrak, bomo vidli kolk prostora bom pridobila.

Za bunde in kakšne deke je fajn...sam ne notri dajat kakšnih oblek ali majčk...jaz se mela predselitvijo tudi ful gužvo z oblekami in sem dala 2leti nazaj poletne obleke in majčke not, potem pa sem 3 dni likala, pa še ni bilo lepo...ful se zmečkajo stvari...

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
15.4.2009 11:07:27   
bačko
Lenika oh verjamem!user posted image Bova pa zato še hitreje rodile, a ne?
Kalanteja boš pa v drugo naredila izpit!Nič se sekirat!Ja tašče znajo biti problem.Moja mene nekako pusti pri miru, vendar se je zdaj spravila na drugo ta mlado.Od mojega moža brata punco Rozi!Nista poročena in ona pravi da se ne bosta poročila in da če bo fantek (rok ima septembra) mu bo ime Jon.Tašča pa je čisto ven padla in samo pametuje.Bojim se da bo naredila celo štalo, ker Rozi pravi da če bo tako šlo naprej da bo pustila od moža brata in bo rake sama samo da ni treba tašče trpeti.Tako da sem že jaz tašči rekla da naj se ne vtika v vsako zadevo in da naj ju pusti na miru!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.4.2009 11:29:00   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

user posted image   user posted image   user posted image

Hvala bjondi  user posted image user posted image user posted image

Srce si.... Saj ne da bi bila neka razvajena pupa, sem že kar nekaj probala in čez dala v življenju... mislim pa da me ne bi blo tako strah, če ne bi blo to povezano z mojo luliko ampak recimo z zobmi, trebuhom,.. ma karkoli. Čuden strah, a ne? Nekak si ne morem predstavljat, da je narava to tako uštimala, da se to toliko raztegne (po možnosti še raztrga) pa potem spet funkcionira...
Pa ne se mi smejat, ampak res mislim, da je to v ozadju. Ker sicer nimam ravno nekih panik pred bolečino.

Eej ,če pa nimaš panik pred bolečino si pa tko zmagovalka user posted image  ...
Mene vse kar je bolelo je bolel popadek ,ki je bil najbolj prisoten v križu,drugače pa ko dojenček spolzi ven sploh nisem čutila ,ker je od popadka vse razboleno al umrtvičeno al kukr kol...tko da tud ni panike za preplah ,da tvoja češplca ne bo več taka po porodu kot je bla pred njim.Vse se postavi nazaj na svoje mesto...pa čim prej probaj začet razmišljat ,da te prav zanima kako to vse poteka in zgleda in boš vidla ,da bo boljš...

Lenika-tud jz bla 4 ure v porodni,sam popadki so bli pa na pol ure kar nekaj časa,vmes sem spala user posted image ...aja pa sem mislila to bo akcija k mi je voda doma odtekla pa je vse skp trajal 6 ur user posted image  ...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.4.2009 11:31:16   
Lsica
Jaz sem pa danes kar masl našpičena... se vidi da ponoč nisem dobro spala. Sem hotla prej nest smeti v kontejner, pa je že pršla tašča zraven da bo kao ona, pol sem pa čist popizuser posted image , zmerom ko se jaz nekaj spravim mi pride zraven pa da saj bo ona... pa sama naj se spomniuser posted image . Pol sem jo pa vprašala, kako ji ne gre na živce, da spi kot bi mela zraven smetišče (sobo ima zraven balkona, na njem pa ma tako kramo, da je men kar slabo: od starih stolčkov - nečak je zdaj v 5. razredu,  igračk - avtomobilčki pa živalice pa kaj jaz vem, vrečk za celo smetišče, plastičnih flaš, gajb, papirja in starih učbenikov, desk,...ne moreš opisat... Sam to ji jaz ne upam stran metat, čeprav sem ji že tolkokrat rekla, vljudno pa obzirno, da to ne gre, pa za koga to špara, pa da naj podari, če misli da je kaj vredno (sem si mislila, ti bodo že na Karitasu povedal...). In ona da nima kam dat, ja piuser posted image , saj ma tko vse omare zasedene v stanovanju!!! Zdaj bo pa to spet nekam v garažo al klet nesla....pa popiuser posted image diš. Jaz mam pa že tko navado met spomladansko čiščenje, zdaj me pa še prihod dojenčka grabi...najraje bi vse skupi zagrabla pa nesla v smeti.

Ja takle mamo...kaj čmo...

Zdaj sem se pa kar mal ulegla, ker mi je kar slabo od živcev ratal, pa mali/a se mi premetava po trebuhu ko nora.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.4.2009 11:44:17   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Živijo!

Ja ful se nam bliža tale poroduser posted image . Mene sicer samega poroda ni strah, vem da brez bolečin ne bo šlo, ampak sej bomo preživele. Me ki gremo prvič rodit, res sploh ne vemo kaj nas čaka. Bojim se samo tega, da bi mi moči zmanjkalo in ne bi mogla pritiskat ko bi nabolj morala.

Pozdravljene.

Jaz moram tudi bunde prat...in imam tudi te vrečke, samo sem res samo bunde, pa kovtre in spalke not pospravila in se ni zmučkalo...pa sej sicer jih bom pa pol itak verjetno spet oprala preden jih bom oblekla.user posted image

Glede poroda...ma jst sem res sicer že tudi 1xrodila in sem imela takrat nek srednji porod, ki je trajal cca. 7ur, bolečine seveda so, ampak sem vedela, da sem s svakim popadkom bližje svojemu user posted image , šivana sem bila, ampak me res ni bolelo, ko mi je rezala...šivi so kasneje boleli kak teden ampak se da potrpet in sedaj imam brazgotino, ki ni full vidna jo pa občutim (pa ne pri seksu-tudi ovira ne in nikoli niuser posted image ) Aja, pa nisem imela tk hudih popadkov kot vidiš v filmih...user posted image
No sedaj v drugo mi je pa po eni strani lažje, ker vem kako stavri potekajo in po drugi stranmi zaradi istega vzroka morda težje.user posted image
Pa STRAH NE POMAGA, DA PREJ RODIŠ!!!, ker bolj, ko boste sproščene-hitreje se boste odpirale in lažje bo šlo...je pa res, da malo straha je pa seveda priporočenega in sicer za to, da ne delamo kar neki po svoje ampak lepo babico ubogamo...
Res vam polagam na srece, da se poroda ne bat, ker je to nekaj najbolj naravnega...zato pa smo, da se razmnožujemo in porajamo nova življenja.
In res, pa čisto res je, da tisti trenutek, ko še zadnjič potisneš in ti položijo tega malega škrata v roke je eden najlepših v življenju... in menim, da je zato tudi lepo, če sta porodu prisotna oba partnerja, ker je to trenutek sreče obeh...bitjece, ki je bilo nekoč v trebušku, ki nas je spremljalo kar celih 9 mesecev, ki nas je opozarjalo nase z brcami in nam ni pustilo ponoči spati, to malo bitjece, ki nam je povzročalo toliko ??? smo sedaj končno spoznali iz očo v oči...in kako so lepe te naše male oči in ta nosek...no povejte, kako vas je lahko strah pred bolečinami, ki vam bodo v roke položile male maleuser posted image za katere že sedaj dihate in skrbite...to niso muke, to je le pot k spoznanju in nikakor ne more bit preveč boleča in postlana s strahom...

Se opravičujem, če sem zatežila...poskušala sem le opisati svoj pogled na porod in na dan D.
user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
15.4.2009 11:48:54   
Lsica
lepo lino, user posted image user posted image user posted image

si me kar "odobrovoljila"...ker res -  nič drugega ni važno...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
15.4.2009 11:53:25   
lenika
Lino lepo si to povedala in se popolnoma strinjam s teboj. Dodala bi pa še to. Porodi se med seboj razlikujejo. Eni so lahki, eni so težki, na koncu pa vsi dobimo nagrado. Ob takšni nagradi pa gotovo pozabimo na vse, kar je bilo prej.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
15.4.2009 11:54:43   
tinca84
lino zelo lepo si tole napisalauser posted image user posted image user posted image

lsica
poznam tole s tvojo taščo, moja mama bi tud vse šparala, igrače od brata (ki je zdaj star 16 let), lončke, knjige in zvezke vseh otrok iz OŠ (bilo nas je 5).... in še bi se lahk našlo. Ona bi popuser posted image če bi ji kdo kaj vstran zmetal. Se včasih s sestrami sprašujemo, če bomo isteuser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
15.4.2009 12:17:33   
donna22
lino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
15.4.2009 12:26:24   
Lsica
tinca, saj to ni blo nič proti tašči usmerjeno, sam tečna sem bla, pa je na mino naletela, sorry...

Drugač pa je doma pr nas isto - to so stari - pardon starejši - ljudje, nimaš kaj...

Smo lani al predlani novo škarpo delal doma, pa sem predlagala, da bi zdaj, ko mamo kontejner naročen za odvoz odpadnega materiala še mal po kleti oz shrambi pospravili. Pa mi je ata dal vedet, da bom jaz lahko pospravljala pa stran metala, ko njega ne bouser posted image

Sem sam utihnila.

Mama pa je odkar nas otrok ni več doma zasedla vse sobe, vse omare...Ne vem od kje user posted image ma toliko stvari.

Saj zato pa najbrž rataš alergičen na te variante, ker to prineseš od doma... Čeprav, mama ma stil a la "šparamo obleke,... ampak ma to čisto in pospravljeno", tašča pa kar ene vrečke pa posodice pa umazano user posted image ...

In ne, ne verjamem, da bom jaz ista. Saj hranim stvari nekaj časa, sam ko pride pomlad, pa mene zagrabi čistilna akcija...kar 7 let nisi rabil, tud v naslednjih 7-ih ne boš, raje vrži proč... Kar se tiče cunj mam pa prakso, da al jih podarim al  njih kaj naredim, če ne drugega jih mam še za kaj umazanega pobrisat, pa jih pol ne perem več... Mislim, da sem se tega s selitvami navadla... ko se 6x na leto seliš, sploh več ne odpiraš nekaterih škatel in tud vidiš, da čuvaš nekatere stvari čist brez veze. Feng shui.

Al sem naložila... Sorry, sorryuser posted image ...

Že bežimuser posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
15.4.2009 13:06:09   
malagala

bjondi
- Hvala za inf, glede trebuščka. Ja, moj je bil prej čisto raven, lep in s piercingom, po moje obsega 60cm, tak da verjetno je res od tega odvisno...

dona22 - Navijam za Elo, midva imava že 2 imeni, za user posted image in user posted image , ker ne veva, kaj bo...

Bačko - Jaz nesem danes papirje na CSD, si mi pa v službi vpisali tudi marčevsko plačo.

Ker je lepo vreme, tudi jaz perem cotke - tetra pleničke, povijalke, posteljnino...Ostalo pa vsak dan po malem...Jezi me, ker ne morem likat - sem na počivanju in resno, ko sem kake pol ure pokonci me vse dol tišči in križ ful boli, tako da uživam v ležanjuuser posted image Bom prijateljico poprosila, če mi vskoči na pomočuser posted image Ampak ne smem ji dat preveč dela naenkrat, da se ne prestraši...user posted image

Zdaj pa nucam nasvet - lupinico
imava rabljeno od PP, z osnovo za v avto. Ker rabljeni ne zaupam, vozili se bomo pa kar dosti, se zanimam za nakup nove. Najprej sem bila za Romerjevo, zdaj pa - po testih- se navdušujem nad MAXI COSI novo kolekcijo. Potem sem si ogledovala še PP nove, ker že imam osnovo in so tudi ful lepe - le na testih so dosegle malo slabši rezultat...Prednost - PP bi mi šla na voziček. Cene so v glavnem podobne...

Torej - kake lupinice imate in kako ste zadovoljne z njimi oz. kaj nameravate kupiti?

LP vsemuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?