Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:00:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanja Verjamem pa , da ti je težko pri srcu.. mi smo tudi Vala pustili prvič spat pri noni....v petek je šla mama na Jana na žalost sem ga morala it iskat že za 7:30 ker je nona morala k frizerki... sej boga drugače nima časa... lepo, da si šla na Jana.. eni govorijo drugi pa grejo meni je bilo bolj smešno kot lepo....same mamice in večina ob 9:30 je zehala komaj sem dočakala konec.....posledično mi manjka spanec še danes....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:12:18
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanja Verjamem pa , da ti je težko pri srcu.. mi smo tudi Vala pustili prvič spat pri noni....v petek je šla mama na Jana na žalost sem ga morala it iskat že za 7:30 ker je nona morala k frizerki... alora si bla res ti tam ob strani??? ...mi je nekdo prišepnil,da si sedela tam na tribuni,a te nisem videla ...mi smo tudi bli ...in sem jo prvič pustila spat pri mami ...sva si privošćila malo po dveh letih in je prav pasalo zrak...ti pa samo tiho bodi ...saj vama nič ne manjka ...itak ga non stop žurata
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:19:12
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanja Verjamem pa , da ti je težko pri srcu.. mi smo tudi Vala pustili prvič spat pri noni....v petek je šla mama na Jana na žalost sem ga morala it iskat že za 7:30 ker je nona morala k frizerki... alora si bla res ti tam ob strani??? ...mi je nekdo prišepnil,da si sedela tam na tribuni,a te nisem videla ...mi smo tudi bli ...in sem jo prvič pustila spat pri mami ...sva si privošćila malo po dveh letih in je prav pasalo zrak...ti pa samo tiho bodi ...saj vama nič ne manjka ...itak ga non stop žurata na tribuni sem sedela... kdo me je videl? kje si bila ti?? me je motlo da smo mogli sedet....zraven mene pa je sedel gospod z cca 60 let...pol sem imela riguardo še do njega in nisme mogla niti na stolu ploskat in migat.... tudi midva sva rekla da izkoristimo gužvo in kao greva potem na pizzo...sva pozabla da je petek in sva na koncu jedla pizzo z gamberi in D kalamare
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:22:22
|
|
|
|
majrim
|
o ma sem se zdaj nasmejala...a smo imeli isti potek dneva in jedli isto hrano ...jmidva sva bla dol v tretji vrsti in nisem sedela,sem kar migala non stop...vmes tudi jokala,ko je pravil štorjo ...I je blo sram stat,jaz pa sem kar plesala z dvema mulkama...sej pol je tudi on
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:30:45
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim o ma sem se zdaj nasmejala...a smo imeli isti potek dneva in jedli isto hrano ...jmidva sva bla dol v tretji vrsti in nisem sedela,sem kar migala non stop...vmes tudi jokala,ko je pravil štorjo ...I je blo sram stat,jaz pa sem kar plesala z dvema mulkama...sej pol je tudi on jaz iz tretje vrste ne bi nič vidla... ko je prišu gor, sva obe s sestro rekli da sva že pozabli kako je lep...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:33:23
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim o ma sem se zdaj nasmejala...a smo imeli isti potek dneva in jedli isto hrano ...jmidva sva bla dol v tretji vrsti in nisem sedela,sem kar migala non stop...vmes tudi jokala,ko je pravil štorjo ...I je blo sram stat,jaz pa sem kar plesala z dvema mulkama...sej pol je tudi on jaz iz tretje vrste ne bi nič vidla... ko je prišu gor, sva obe s sestro rekli da sva že pozabli kako je lep... ma vse bi vidla in še preveč ...vreden greha,ni kaj
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:45:28
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim o ma sem se zdaj nasmejala...a smo imeli isti potek dneva in jedli isto hrano ...jmidva sva bla dol v tretji vrsti in nisem sedela,sem kar migala non stop...vmes tudi jokala,ko je pravil štorjo ...I je blo sram stat,jaz pa sem kar plesala z dvema mulkama...sej pol je tudi on jaz iz tretje vrste ne bi nič vidla... ko je prišu gor, sva obe s sestro rekli da sva že pozabli kako je lep... ma vse bi vidla in še preveč ...vreden greha,ni kaj ma ste mi nardile gušte
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:45:58
|
|
|
|
zrak
|
majrim kako delaš jutri?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:48:52
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak majrim kako delaš jutri? sem pop ta teden ...v nedeljo pa spet sama
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:50:02
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim o ma sem se zdaj nasmejala...a smo imeli isti potek dneva in jedli isto hrano ...jmidva sva bla dol v tretji vrsti in nisem sedela,sem kar migala non stop...vmes tudi jokala,ko je pravil štorjo ...I je blo sram stat,jaz pa sem kar plesala z dvema mulkama...sej pol je tudi on jaz iz tretje vrste ne bi nič vidla... ko je prišu gor, sva obe s sestro rekli da sva že pozabli kako je lep... ma vse bi vidla in še preveč ...vreden greha,ni kaj ma ste mi nardile gušte pa saj ti hodiš ven kar redno ...si mogla it ...jaz sem karte zadela na Caprisu
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:52:40
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim o ma sem se zdaj nasmejala...a smo imeli isti potek dneva in jedli isto hrano ...jmidva sva bla dol v tretji vrsti in nisem sedela,sem kar migala non stop...vmes tudi jokala,ko je pravil štorjo ...I je blo sram stat,jaz pa sem kar plesala z dvema mulkama...sej pol je tudi on jaz iz tretje vrste ne bi nič vidla... ko je prišu gor, sva obe s sestro rekli da sva že pozabli kako je lep... ma vse bi vidla in še preveč ...vreden greha,ni kaj ma ste mi nardile gušte pa saj ti hodiš ven kar redno ...si mogla it ...jaz sem karte zadela na Caprisu saj sem hotla, pa preko neta nisem mogla karte kupit... pol pa sem pozabla it v big bang.. pol pa dolga štorja.. v glavnem brez veze zakaj pa v nedeljo sama??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:55:45
|
|
|
|
majrim
|
gre I na en seminar.. bom šla verjetno do mame,če bo lepo vreme...a špargljev letos ne grem več nabirat,ker sem imela 5 klopov ,pa še dva sta šla iz mene na Nežo ,a hvala bogu se nista primla
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 10:56:44
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim gre I na en seminar.. bom šla verjetno do mame,če bo lepo vreme...a špargljev letos ne grem več nabirat,ker sem imela 5 klopov ,pa še dva sta šla iz mene na Nežo ,a hvala bogu se nista primla ja letos je ful klopov, jaz tudi ne grem na šparglje... samo jest ja
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 11:20:48
|
|
|
|
thaiss
|
Pozdravček, se vidi da me včeraj ni bilo v službi, sem mogla rešit en kup stvari.... Thaiss zdaj sem prebrala.. super da ste tako rešli.. a ima nek notranji AD... v bistvu na neko prehrano?? Kaj kremo za sončenje ti je dala od Laroche??? Povej kaj več.... na ta osnovna živila ni pokazalo nič, zato bomo jeseni ponovili, da nam potrdi točno za kak dermatitis gre. Nam je dala od Eucerin Repair lotion 10% Urea. Možnost je, da se mu je dermatitis pojavil zaradi oslabljenega imunskega sistema, zato nam je dala BioGaia probiotične kapljice. ta Eucerin krema je prava katastrofa, sem zdej brala kaj vse vsebuje me prav čudi da nam je dala to(nekomu jo pač mora), pa še rok trajanja kreme je potekel... Kremo za sončenje nam je svetovala od Dr.Hauschka in Weledo IZVIRNO SPOROČILO: melaverde smo pa končno lepi, izgledamo tudi večji ker smo bili v petek spet pri frizerju.... vam je ratalo?? Mi pa smo bili v soboto, pri uni naši v supernovi, malo je bil tečko, ma zdej smo lepi
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 11:44:53
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Kremo za sončenje nam je svetovala od Dr.Hauschka in Weledo tudi to mnenje je spremenila IZVIRNO SPOROČILO: melaverde smo pa končno lepi, izgledamo tudi večji ker smo bili v petek spet pri frizerju.... vam je ratalo?? Mi pa smo bili v soboto, pri uni naši v supernovi, malo je bil tečko, ma zdej smo lepi dobro da naša frizerka ni rodila...smo se strigli zunaj, je skakala okoli njega, malo je jokal ampak je veliko bolj komot tako na kratko
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 11:45:49
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Kremo za sončenje nam je svetovala od Dr.Hauschka in Weledo je rekla asso, da imajo welede še na zalogi nekje na tržnici....drugače je ne delajo več
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 11:45:51
|
|
|
|
majrim
|
dober tek thaISS ...samo,da ste opravli dobro ...komaj čakam drugi teden,da vidim Matičkota
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 11:59:30
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dobro da naša frizerka ni rodila...smo se strigli zunaj, je skakala okoli njega, malo je jokal ampak je veliko bolj komot tako na kratko ma je kratek, kratek??? fotko plis je rekla asso, da imajo welede še na zalogi nekje na tržnici....drugače je ne delajo več bom šla pogledat, verjetno Sanolabor
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 12:00:25
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim dober tek thaISS ...samo,da ste opravli dobro ...komaj čakam drugi teden,da vidim Matičkota dober tek bo čez eno urco, ko gre g.ŠEF via Ljubljana
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 12:02:16
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dobro da naša frizerka ni rodila...smo se strigli zunaj, je skakala okoli njega, malo je jokal ampak je veliko bolj komot tako na kratko ma je kratek, kratek??? joj, dokaj... v soboto smo bili v Lipici in ga na igrišču kar nisem našla...sem rabla za se ga navadit fotko plis je rekla asso, da imajo welede še na zalogi nekje na tržnici....drugače je ne delajo več bom šla pogledat, verjetno Sanolabor samo če si boš prebrala na netu, Haučka bolj prepriča....samo nanos me skrbi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 12:03:02
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim dober tek thaISS ...samo,da ste opravli dobro ...komaj čakam drugi teden,da vidim Matičkota dober tek bo čez eno urco, ko gre g.ŠEF via Ljubljana ste se vsedli??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 12:11:35
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim dober tek thaISS ...samo,da ste opravli dobro ...komaj čakam drugi teden,da vidim Matičkota dober tek bo čez eno urco, ko gre g.ŠEF via Ljubljana ste se vsedli?? ne še
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 12:13:00
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim dober tek thaISS ...samo,da ste opravli dobro ...komaj čakam drugi teden,da vidim Matičkota dober tek bo čez eno urco, ko gre g.ŠEF via Ljubljana ste se vsedli?? ne še bala...najdi drugo in jih vrži ti na rit.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 12:20:24
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim dober tek thaISS ...samo,da ste opravli dobro ...komaj čakam drugi teden,da vidim Matičkota dober tek bo čez eno urco, ko gre g.ŠEF via Ljubljana ste se vsedli?? ne še bala...najdi drugo in jih vrži ti na rit..... iščem...pomagaj mi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 12:25:09
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss iščem...pomagaj mi ma če bi lahko, bi ti že.... razen tiskat in znamke lepit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?