Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 10:05:36
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Zal je full uživala in mi je pomagal pri vaski stvari, ki sem se je lotila.... O, nisem vedela, da imaš fantka oh te črke....glede na napisano je punček ...saj je malo zanjo in nekaj zanj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 10:30:07
|
|
|
|
asso
|
Ma kje ste danes vse
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 10:36:38
|
|
|
|
zrak
|
morajo nadoknadit en delovni dan-.. Pa Mela se je čisto zgubila..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 10:41:49
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak morajo nadoknadit en delovni dan-.. Pa Mela se je čisto zgubila..
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 10:55:57
|
|
|
|
austen
|
jaz sem tukaj ....ma sem imela malo "ponedeljkove" gužve......zdej sem si vzela pa cajt za RR upam, da ste vsi lepo preživeli podaljšan vikend....mi smo bili pri mojih in smo se imeli super.......lepo vreme, nonstop se je kaj dogajalo...... ta teden smo pustili Eriko gor na počitnicah tako da imam malo slabo vest že celo jutro . Sicer ne vem zakaj, ker vem da se bo imela fajn...... ima družbo, več bo zunaj, pa zajčke pri žlahti bo lahko vsak dan futrala .... Meni bo pa verjetno dolgčas.....vsaj popoldan.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 11:15:38
|
|
|
|
n€na
|
evo mene s kafeta austen-kje si najdla pogum, da si jo pustila...jaz je kar ne morem, pa bi lahko in vem da bi ji bilo lepše na počitnicah kot doma bi imela več družbe,...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 11:26:20
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 austen-kje si najdla pogum, da si jo pustila...jaz je kar ne morem, pa bi lahko in vem da bi ji bilo lepše na počitnicah kot doma bi imela več družbe,... sej ga nimam ....poguma namreč. Imam cmok v grlu....pomalem..... sem dobila samo en kratek SMS od mame, da je vse ok. Sicer smo jo že parkrat pustili tako da je eno oz. maximalno 2 noči prespala kje, pa ni bilo nobenega problema. Zdaj pa je planirano da bo gor do sobote......bomo vidli kako bo. Zdaj sem v dilemi ali naj kaj pokličem ali ne....ker ponavadi hoče govorit po telefonu ko kdo kliče, pa se bojim reakcije če me sliši.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 11:28:24
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: nena26 austen-kje si najdla pogum, da si jo pustila...jaz je kar ne morem, pa bi lahko in vem da bi ji bilo lepše na počitnicah kot doma bi imela več družbe,... sej ga nimam ....poguma namreč. Imam cmok v grlu....pomalem..... sem dobila samo en kratek SMS od mame, da je vse ok. Sicer smo jo že parkrat pustili tako da je eno oz. maximalno 2 noči prespala kje, pa ni bilo nobenega problema. Zdaj pa je planirano da bo gor do sobote......bomo vidli kako bo. Zdaj sem v dilemi ali naj kaj pokličem ali ne....ker ponavadi hoče govorit po telefonu ko kdo kliče, pa se bojim reakcije če me sliši. Sej prvič je najhuje, potem pa kar lepo... Uživajte v mirnih dneh (ker kmalu ne bo več tako mirno ). Če jo želiš slišati kar pokliči, če ne pa ne. Sej še preveč dobro poskrbijo zanjo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 11:43:46
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: nena26 austen-kje si najdla pogum, da si jo pustila...jaz je kar ne morem, pa bi lahko in vem da bi ji bilo lepše na počitnicah kot doma bi imela več družbe,... sej ga nimam ....poguma namreč. Imam cmok v grlu....pomalem..... sem dobila samo en kratek SMS od mame, da je vse ok. Sicer smo jo že parkrat pustili tako da je eno oz. maximalno 2 noči prespala kje, pa ni bilo nobenega problema. Zdaj pa je planirano da bo gor do sobote......bomo vidli kako bo. Zdaj sem v dilemi ali naj kaj pokličem ali ne....ker ponavadi hoče govorit po telefonu ko kdo kliče, pa se bojim reakcije če me sliši. Sej prvič je najhuje, potem pa kar lepo... Uživajte v mirnih dneh (ker kmalu ne bo več tako mirno ). Če jo želiš slišati kar pokliči, če ne pa ne. Sej še preveč dobro poskrbijo zanjo... jaz sem jo pustila samo enkrat, da je drugje prespala...pa še to zato, ker smo bili mi na poroki in se mi je zdelo neodgovorno, da bi mi kje v vozičku spala ...in zjutraj ko sem se jaz zbudila, sem bila kar živčna ko je ni blo in sem jo mogla it takoj iskat...a mala je tam full uživala.... bom jo res mogla dat malo na počitnice, da se tudi jaz malo navadim, ko bo z veseljem kje ostala ..jaz pa ne bom imela cmoka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 13:46:54
|
|
|
|
thaiss
|
ma kje ste vse.....???????? midva z Matičkotom sva opravla, alergije nobene, ima pa nevemkašno vrsto dermatitisa, jeseni imamo kontrolo. Sva dobila neke kremice, par nasvetov itd Pa nobene gužve ni bilo, sva v slabi urci odpravla. Austen, a si klicala mamo??? Joj, jaz še nimam poguma ga kje pustit
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 13:59:09
|
|
|
|
n€na
|
thaiss...tole sta pa super zrihtala ..dermastitis bo pa tudi zginu šibam jaz domov...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 14:21:22
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 šibam jaz domov... uživaj.....jaz počakam da se Matia zbudi in šibneva na sonček
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 14:46:01
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss midva z Matičkotom sva opravla, alergije nobene, Super, da vsaj alergij ni. Joj, jaz bi morala tudi Tarin poslati k doktarci, da nas da k argeologinji... Joj, pa še za klopni miningitis moram klicat... najboljše, da si pustim listek za jutri zjutraj. Io vado a casa ... Ciao
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 15:08:32
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Austen, a si klicala mamo??? Joj, jaz še nimam poguma ga kje pustit sem ja...očitno se ima tako lepo da naju niti malo ne pogreša
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 7:24:25
|
|
|
|
zrak
|
Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanja Verjamem pa , da ti je težko pri srcu..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 8:04:18
|
|
|
|
asso
|
Samo jutro vam zaželim, ker sem pozna in je že kafe... Kaj si katera spomne kako se pravilno reče medicini dela, ker moram poklicat za cepljenje proti klopu in imam en black out...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 8:07:29
|
|
|
|
asso
|
Našla hvala
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 8:41:04
|
|
|
|
zrak
|
Thaiss zdaj sem prebrala.. super da ste tako rešli.. a ima nek notranji AD... v bistvu na neko prehrano?? Kaj kremo za sončenje ti je dala od Laroche??? Povej kaj več....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 8:53:22
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss zdaj sem prebrala.. super da ste tako rešli.. a ima nek notranji AD... v bistvu na neko prehrano?? Kaj kremo za sončenje ti je dala od Laroche??? Povej kaj več.... Zrak, kakšno imaš ti za Enei? Kremo za sončenje namreč. Ne vem kaj bi dala Tarin zaradi AD...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 8:55:06
|
|
|
|
NAVT
|
Austen, z Eriko je sigurno vse super! Odmisli in uživaj. Jaz bi jih takoj dala za kakšen dan, a kdo mi bo vzel pol vrtca ;))
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 8:58:26
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss zdaj sem prebrala.. super da ste tako rešli.. a ima nek notranji AD... v bistvu na neko prehrano?? Kaj kremo za sončenje ti je dala od Laroche??? Povej kaj več.... Zrak, kakšno imaš ti za Enei? Kremo za sončenje namreč. Ne vem kaj bi dala Tarin zaradi AD... zdaj sem kar pri T vzela od haučke 30... , bom pa kupila še od Larosche št. 50 (ni glih tako naravna, ampak je brez parabenov)... mora bit 50 krema.... jih imajo ful vrst, .. od sprajev do ne vem kaj... te takoj nateg... to mi je dala takrat zaradi AD.... od Haučke se pa ful težko razmaže... v bistvu ostane cel bel....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 9:35:26
|
|
|
|
melaverde
|
dober dannn čeprav ni ne vem kako dober...ma bo že... IZVIRNO SPOROČILO: zrak ... , bom pa kupila še od Larosche št. 50 (ni glih tako naravna, ampak je brez parabenov)... mora bit 50 krema.... jih imajo ful vrst, .. od sprajev do ne vem kaj... te takoj nateg... to mi je dala takrat zaradi AD.... od Haučke se pa ful težko razmaže... v bistvu ostane cel bel.... mi smo tudi imeli lani Larosche in je ful vredu za razmazat....stavim da te kreme dela nekdo, ki nima otrok... se prav bojim kako bom Vala mazala s Haučko kako pa naredite za v vrtec? jih mažejo s kremo? Val je kot en mali b****....vrat in roke ima črnissime ker so cel dopoldan zunaj smo pa končno lepi, izgledamo tudi večji ker smo bili v petek spet pri frizerju....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 9:37:54
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak od Haučke se pa ful težko razmaže... v bistvu ostane cel bel.... Pomeni, da gre za fizično zaščito in ne kemijsko, kar je primerno za majhne otroke in tiste z občutljivo kožo. Za majhne otroke mora biti fizična zaščita.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 9:37:57
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanja Verjamem pa , da ti je težko pri srcu.. mi smo tudi Vala pustili prvič spat pri noni....v petek je šla mama na Jana na žalost sem ga morala it iskat že za 7:30 ker je nona morala k frizerki...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.4.2009 9:55:47
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanja Verjamem pa , da ti je težko pri srcu.. mi smo tudi Vala pustili prvič spat pri noni....v petek je šla mama na Jana na žalost sem ga morala it iskat že za 7:30 ker je nona morala k frizerki... sej boga drugače nima časa... lepo, da si šla na Jana.. eni govorijo drugi pa grejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?