|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
14.4.2009 10:05:36   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Zal je full uživala in mi je pomagal pri vaski stvari, ki sem se je lotila....

O, nisem vedela, da imaš fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oh te črke....glede na napisano je punčekuser posted image user posted image ...saj je malo zanjo in nekaj zanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.4.2009 10:30:07   
asso
Ma kje ste danes vseuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.4.2009 10:36:38   
zrak
morajo nadoknadit en delovni dan-.. Pa Mela se je čisto zgubila..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.4.2009 10:41:49   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

morajo nadoknadit en delovni dan-.. Pa Mela se je čisto zgubila..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.4.2009 10:55:57   
austen
jaz sem tukajuser posted image ....ma sem imela malo "ponedeljkove" gužve......zdej sem si vzela pa cajt za RR

upam, da ste vsi lepo preživeli podaljšan vikend....mi smo bili pri mojih in smo se imeli super.......lepo vreme, nonstop se je kaj dogajalo......

ta teden smo pustili Eriko gor na počitnicahuser posted image tako da imam malo slabo vest že celo jutrouser posted image . Sicer ne vem zakaj, ker vem da se bo imela fajn...... ima družbo, več bo zunaj, pa zajčke pri žlahti bo lahko vsak dan futralauser posted image ....
Meni bo pa verjetno dolgčas.....vsaj popoldan.....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.4.2009 11:15:38   
n€na
evo mene s kafetauser posted image user posted image user posted image

austen-kje si najdla pogum, da si jo pustila...jaz je kar ne morem, pa bi lahko in vem da bi ji bilo lepše na počitnicah kot domauser posted image bi imela več družbe,...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.4.2009 11:26:20   
austen

austen-kje si najdla pogum, da si jo pustila...jaz je kar ne morem, pa bi lahko in vem da bi ji bilo lepše na počitnicah kot domauser posted image bi imela več družbe,...

sej ga nimam ....poguma namreč.  Imam cmok v grlu....pomalem.....
sem dobila samo en kratek SMS od mame, da je vse ok. Sicer smo jo že parkrat pustili tako da je eno oz. maximalno 2 noči prespala kje, pa ni bilo nobenega problema. Zdaj pa je planirano da bo gor do sobote......bomo vidli kako bo. Zdaj sem v dilemi ali naj kaj pokličem ali ne....ker ponavadi hoče govorit po telefonu ko kdo kliče, pa se bojim reakcije če me sliši. user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.4.2009 11:28:24   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: austen

sem dobila samo en kratek SMS od mame, da je vse ok. Sicer smo jo že parkrat pustili tako da je eno oz. maximalno 2 noči prespala kje, pa ni bilo nobenega problema. Zdaj pa je planirano da bo gor do sobote......bomo vidli kako bo. Zdaj sem v dilemi ali naj kaj pokličem ali ne....ker ponavadi hoče govorit po telefonu ko kdo kliče, pa se bojim reakcije če me sliši. user posted image

Sej prvič je najhuje, potem pa kar lepo... Uživajte v mirnih dneh (ker kmalu ne bo več tako mirnouser posted image ). Če jo želiš slišati kar pokliči, če ne pa ne. Sej še preveč dobro poskrbijo zanjo...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.4.2009 11:43:46   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: austen

Sej prvič je najhuje, potem pa kar lepo... Uživajte v mirnih dneh (ker kmalu ne bo več tako mirnouser posted image ). Če jo želiš slišati kar pokliči, če ne pa ne. Sej še preveč dobro poskrbijo zanjo...

jaz sem jo pustila samo enkrat, da je drugje prespala...pa še to zato, ker smo bili mi na poroki in se mi je zdelo neodgovorno, da bi mi kje v vozičku spalauser posted image ...in zjutraj ko sem se jaz zbudila, sem bila kar živčna ko je ni blo in sem jo mogla it takoj iskat...a mala je tam full uživala....user posted image user posted image

bom jo res mogla dat malo na počitnice, da se tudi jaz malo navadim, ko bo z veseljem kje ostalauser posted image ..jaz pa ne bom imela cmokauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.4.2009 13:46:54   
thaiss
ma kje ste vse.....????????

midva z Matičkotom sva opravla, alergije nobene, ima pa nevemkašno vrsto dermatitisa, jeseni imamo kontrolo. Sva dobila neke kremice, par nasvetov itd
Pa nobene gužve ni bilo, sva v slabi urci odpravla.

Austen, a si klicala mamo??? Joj, jaz še nimam poguma ga kje pustituser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.4.2009 13:59:09   
n€na
thaiss...tole sta pa super zrihtalauser posted image ..dermastitis bo pa tudi zginuuser posted image

šibam jaz domov...user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.4.2009 14:21:22   
thaiss
šibam jaz domov...user posted image user posted image

uživaj.....jaz počakam da se Matia zbudi in šibneva na sonček

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.4.2009 14:46:01   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

midva z Matičkotom sva opravla, alergije nobene,

Super, da vsaj alergij ni.
Joj, jaz bi morala tudi Tarin poslati k doktarci, da nas da k argeologinji... Joj, pa še za klopni miningitis moram klicat... najboljše, da si pustim listek za jutri zjutraj.

Io vado a casauser posted image user posted image ... Ciao

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.4.2009 15:08:32   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Austen, a si klicala mamo??? Joj, jaz še nimam poguma ga kje pustituser posted image

sem ja...očitno se ima tako lepouser posted image da naju niti malo ne pogrešauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.4.2009 7:24:25   
zrak
Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanjauser posted image
Verjamem pa , da ti je težko pri srcu..

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.4.2009 8:04:18   
asso
Samo jutro vam zaželim, ker sem pozna in je že kafe...

Kaj si katera spomne kako se pravilno reče medicini dela, ker moram poklicat za cepljenje proti klopu in imam en black out...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.4.2009 8:07:29   
asso
Našla hvalauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.4.2009 8:41:04   
zrak
Thaiss zdaj sem prebrala.. super da ste tako rešli.. a ima nek notranji AD... v bistvu na neko prehrano??
Kaj kremo za sončenje ti je dala od Laroche??? Povej kaj več....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 668
15.4.2009 8:53:22   
asso

Thaiss zdaj sem prebrala.. super da ste tako rešli.. a ima nek notranji AD... v bistvu na neko prehrano??

Zrak, kakšno imaš ti za Enei? Kremo za sončenje namreč. Ne vem kaj bi dala Tarin zaradi AD...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 669
15.4.2009 8:55:06   
NAVT
Austen, z Eriko je sigurno vse super! Odmisli in uživaj. Jaz bi jih takoj dala za kakšen dan, a kdo mi bo vzel pol vrtca ;))

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 670
15.4.2009 8:58:26   
zrak

Zrak, kakšno imaš ti za Enei? Kremo za sončenje namreč. Ne vem kaj bi dala Tarin zaradi AD...

zdaj sem kar pri T vzela od haučke 30... , bom pa kupila še od Larosche št. 50 (ni glih tako naravna, ampak je brez parabenov)... mora bit 50 krema.... jih imajo ful vrst, .. od sprajev do ne vem kaj... te takoj nateg... to mi je dala takrat zaradi AD....

od Haučke se pa ful težko razmaže... v bistvu ostane cel bel....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 671
15.4.2009 9:35:26   
melaverde
dober dannn

čeprav ni ne vem kako dober...ma bo že...

... , bom pa kupila še od Larosche št. 50 (ni glih tako naravna, ampak je brez parabenov)... mora bit 50 krema.... jih imajo ful vrst, .. od sprajev do ne vem kaj... te takoj nateg... to mi je dala takrat zaradi AD....

mi smo tudi imeli lani Larosche in je ful vredu za razmazat....stavim da te kreme dela nekdo, ki nima otrok...user posted image
se prav bojim kako bom Vala mazala s Haučko user posted image

kako pa naredite za v vrtec? jih mažejo s kremo? Val je kot en mali b****....vrat in roke ima črnissime ker so cel dopoldan zunaj user posted image  smo pa končno lepi, izgledamo tudi večji ker smo bili v petek spet pri frizerju....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 672
15.4.2009 9:37:54   
NAVT

Pomeni, da gre za fizično zaščito in ne kemijsko, kar je primerno za majhne otroke in tiste z občutljivo kožo. Za majhne otroke mora biti fizična zaščita.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 673
15.4.2009 9:37:57   
melaverde

Bravo Erika..in bravo Austen... jaz ga nisem pustila niti še za eno noč.. kje pa za cel teden.. si niti ne predstavljam...se bojim, da bi mi pokvarili urnik spanjauser posted image

mi smo tudi Vala pustili prvič  spat pri noni....v petek je šla mama na Jana user posted image
na žalost sem ga morala it iskat že za 7:30 ker je nona morala k frizerki... user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 674
15.4.2009 9:55:47   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

mi smo tudi Vala pustili prvič  spat pri noni....v petek je šla mama na Jana user posted image
na žalost sem ga morala it iskat že za 7:30 ker je nona morala k frizerki... user posted image

sej boga drugače nima časa...
lepo, da si šla na Jana.. eni govorijo drugi pa grejouser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?