Alfabeta
|
Dober dan ali dober večer Ekola, praznike smo preživeli lepo, družinsko. Želodčki niso bili pretirano obremenjeni, če človek pozna mejo.... No, sedaj pa vse po starem..... sunny in vaney, mislim da nimam kaj več dodati, glede na to da so punce že pretežno vse povedale, kar bi tudi sama rekla. Edino ne vem nekaj,......JAZ težko da bi v taki situaciji dolgo vztrajala, pa čeprav imam 2 otroka. Saj sem tudi sama kar v večini primerov veliko sama, ampak mislim da pa me nasplošno spoštuje, da spoštuje moje delo in ves čas ki ga namenjam svojima otrokoma, vsemu kar zraven paše,......Zame je prevara in nespoštovanje nekaj z zelo veliko težo v skupnem življenju. prvega ne bi nikoli oprostila, z drugim pa je zame konec nekega razmerja na enaki ravni. Če me ne spoštuje, me ni vreden. seveda velja enako tudi obratno. Se opravičujem, če sem preveč direktna, ampak tole je moje mnenje in tako bi JAZ naredila, če bi bilo to v moji situaciji. Sicer pa je vedno lažje gledati z razdalje, kot pa sam v njej biti. Vi2 pa morata sami razčistiti s sabo koliko preneseta in dopuščata. sunny, tebe je pa očitno tokrat zelo razpi.....če razmišljaš v smer "urrssy". želim vama, da se situacija obrne tako, da bo najbolj prav najprej za vaju in vajina otročka, potem pa za vse skupaj. martinca, sem bila tako vesela ko sem prebrala, da je Patriku koristilo. triška, zelo lepe slikice, pa bravo za novo štirinožno pridobitev crocksi, meni so bili vedno , ker to je bila moda na morju že kake 3-4 leta nazaj,nosili so jih pa v glavnem Italijani. Ponavadi stari dedci iz ogromnih jaht, z še bolj ogromnimi vampi, pa divje zelene ali divje roza crockse.....bljak....no, potem pa jih je imel najprej F. v bolnici in je tako rad hodil v njih, potem pa sem jih še jaz dobila v porodnišnici.....in so res zelo prijetni za nosit. Tak da, če jih bom kupila za na morje, upam, da ne bodo zdaj na meni izpadli . golobček in nina za nove korake ančika, tebi sem pa zadnjič pošiljala mail, pa ne gre....nikakor Je kaj narobe z mailom? katarinas, kako prijetne spremembe. Jaz sem pa že gledala, če boš kak nov ticker dodala ursulina, za Lenarta pa veliko koala, pa Alexu tudi veliko Kaj naj vam še rečem.....hja dosti nimam več za povedat..... Aja, limma, kako fajn a imaš vsaj pogled na grad v sončku No, jaz pa komaj že čakam morje....odštevamo......še 14 dni, če se ne motim Evo, zdaj pa res grem.....
|