|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
14.4.2009 19:23:29   
katee
Dan!

Tudi jaz sem danes kupila Žan Luki Crockse. Sem vzela št. 4/5 ; mislim, da je to 21-22. Tudi jaz jih imam in so mi super!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.4.2009 19:47:36   
Alfabeta
Dober dan ali dober večer

Ekola, praznike smo preživeli lepo, družinsko. Želodčki niso bili pretirano obremenjeni, če človek pozna mejo....user posted image

No, sedaj pa vse po starem.....

sunny in vaney, mislim da nimam kaj več dodati, glede na to da so punce že pretežno vse povedale, kar bi tudi sama rekla. Edino ne vem nekaj,......JAZ težko da bi v taki situaciji dolgo vztrajala, pa čeprav imam 2 otroka. Saj sem tudi sama kar v večini primerov veliko sama, ampak mislim da pa me nasplošno spoštuje, da spoštuje moje delo in ves čas ki ga namenjam svojima otrokoma, vsemu kar zraven paše,......Zame je prevara in nespoštovanje nekaj z zelo veliko težo v skupnem življenju. prvega ne bi nikoli oprostila, z drugim pa je zame konec nekega razmerja na enaki ravni. Če me ne spoštuje, me ni vreden. seveda velja enako tudi obratno.

Se opravičujem, če sem preveč direktna, ampak tole je moje mnenje in tako bi JAZ naredila, če bi bilo to v moji situaciji. Sicer pa je vedno lažje gledati z razdalje, kot pa sam v njej biti. Vi2 pa morata sami razčistiti s sabo koliko preneseta in dopuščata. sunny, tebe je pa očitno tokrat zelo razpi.....če razmišljaš v smer "urrssy". želim vama, da se situacija obrne tako, da bo najbolj prav najprej za vaju in vajina otročka, potem pa za vse skupaj.user posted image user posted image user posted image

martinca, sem bila tako vesela ko sem prebrala, da je Patriku koristilo. user posted image user posted image user posted image

triška, zelo lepe slikice, pa bravo za novo štirinožno pridobitevuser posted image user posted image user posted image

crocksi, meni so bili vedno user posted image , ker to je bila moda na morju že kake 3-4 leta nazaj,nosili so jih pa v glavnem Italijani. Ponavadi stari dedci iz ogromnih jaht, z še bolj ogromnimi vampi, pa divje zelene ali divje roza crockse.....bljak....no, potem pa jih je imel najprej F. v bolnici in je tako rad hodil v njih, potem pa sem jih še jaz dobila v porodnišnici.....in so res zelo prijetni za nosit. Tak da, če jih bom kupila za na morje, upam, da ne bodo zdaj na meni izpadli user posted image .   user posted image user posted image user posted image

golobček in nina user posted image user posted image user posted image  za nove korake

ančika, tebi sem pa zadnjič pošiljala mail, pa ne gre....nikakor user posted image  Je kaj narobe z mailom?

katarinas, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako prijetne spremembe. Jaz sem pa že gledala, če boš kak nov ticker dodala user posted image user posted image user posted image

ursulina, za Lenarta pa veliko user posted image user posted image user posted image

koala, pa Alexu tudi veliko user posted image user posted image user posted image

Kaj naj vam še rečem.....hja dosti nimam več za povedat.....

Aja, limma, kako fajn a imaš vsaj pogled na grad v sončku user posted image

No, jaz pa komaj že čakam morje....odštevamo......še 14 dni, če se ne motim user posted image user posted image user posted image  Evo, zdaj pa res grem.....

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.4.2009 20:15:03   
vaney
evo, mi smo se vrnili nazaj iz Ljubljane, res nam je pomagala navigacija, ker nimam pojma, kako bi drugače našla tisto ulico, kaj šele tisto hišouser posted image nekako sem spravila zraven še Gregata, tako da smo šli vsi 3. Rezultat: alergija na turbonilin ali nekaj takega (ne da se mi it po papir), to je ena snov, ki se nahaja v kravjem mleku, tako da nam je priporočala strogo dieto 1-2 leti brez kravjega mleka in izdelkov iz njega. Grega pravi, da je to larifari, ampak škodit ne more, tako da bom kar poskusila. Po 2 letih naj bi šlo to iz oz. mimo njega in naj bi tudi atopični dermatitis izginil....bomo videli, upam, da resuser posted image

sunny, jaz sem ti samo dala nekaj primerov, kako je moj "popoln", drugače pa si jaz dneve organiziram tako, da meni paše in se na njega sploh več ne oziram preveč, ker mi je brezveze.....nama je tudi samim dvema čisto lepouser posted image

triš
, kje si dobila crockse za Žana? Jaz bi jih tudi rada Anžetu kupila, pa se mi ne da cele BK in Dolenjske okrog obrnit....koliko si pa dala za njih?

počasi grem v ležeči položaj, jutri greva še pred mojo službo z Anžetom k pediatrinji, ker nekam čudno kašlja, da ga bo poslušala...rajši preventiva kot kurativauser posted image upam, da se samo izkašljujejo zaradi šmrkljev, ki se mu naberejo in ni kaj hujšega...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.4.2009 20:21:57   
Alfabeta
vaney, kak boš pa v vrtcu uredila, da bo brez KM? glede na to, da upoštevajo samo dr. potrdilo

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.4.2009 20:32:45   
vaney
alfabeta, s tem se bom pa jutri v službi ukvarjala; še prej bom pa probala jutri zjutraj pediatrinjo nahecat, da mi napiše potrdilo, če ne, bom pa probala malo drugačeuser posted image upam, da mi rata

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.4.2009 20:34:17   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

alfabeta, s tem se bom pa jutri v službi ukvarjala; še prej bom pa probala jutri zjutraj pediatrinjo nahecat, da mi napiše potrdilo, če ne, bom pa probala malo drugačeuser posted image upam, da mi rata

saj ponavadi napišejo, če sta si vsaj malo dobri. Upam da rata!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.4.2009 20:37:21   
vaney
bomo videli jutri, kako dobri sva siuser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.4.2009 20:41:54   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

bomo videli jutri, kako dobri sva siuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.4.2009 20:54:11   
katee
Vaney: jaz sem danes Crokse kupila v Hervisu, ker je bil zadnji dan akcije brez DDVja. Drugače jih imajo pa tudi v Humanicu. Otroški modeli so po 29€. Upam, da sem kaj pomagala.

Lepo noč vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.4.2009 21:22:30   
katarinas
Dan!

Punce hvala vam za lepe želje in čestitke, prvi dan oz. prvih nekaj ur (ker sem se potem morala vrnit na svoje "staro" delovno mesto) je bilo v redu. Mislim, da ne bo posebne panike, da bom hitro osvojila nove stvari. Ampak se mi pa zdi, da mi bo malo dolgčas...v tem smislu, da ne bo gužve take kot sem je zdaj vajena...do zdaj se je skoz nekaj dogajalo, stalno je bilo polno ljudi okoli mene...no pa saj se človek vsega navadi, sploh boljšegauser posted image user posted image

Alfabeta ja ja ni bil ticker neuser posted image

Crocsi (al kako se že napiše?) - jaz sem jih videla zadnjič v Jello,seveda niso original, samo ne vem koliko je bila številka, izgledali so majhni, ravno za naše škratke. Samo jih nisem kupila...ne vem, a jim nič nogica noter ne švica? Mi jih imamo tudi doma, jaz jih nosim tudi v službi in so mi super, samo poleti mi ful noga švica...
Sem pa Lari kupila sandalce v Massu, luškane, usnjene in ene v Zazzi bolj odprte in zračne za bolj vroče dni, tudi notri usnjene.

Vaney upam, da vama uspe tale dermatitis uničit, pa držim pesti, da ti P napiše potrdilo....

TRIŠ ful lepe slikice, pa super da imate novega kužka.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Že tako ga nič ni, potem mi pa še prijavi, da bom morala kaj več zase naredit, da sem d..... user posted image   .

Tale tvoj je pa res debil.Tako tolčem po tipkovnici da jo bom razbila.Sebe naj pogleda,kaj misli mogoče da je idealen.Uf mogla sem tole napisat ker si fajn punca in ti res nič ne manjka,če pa bi imel on žensko ,da bi se z njo postavljal pa naj zaprosi ....ne vem katero manekenkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Povej mu da bolj idealne žene ne bi mogel dobit.Joj res sem jezna zate pa en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TRIŠ si se pa res razjezilauser posted image  Samo a veš kako je s temi deci (pa tudi z ženskami), ki svojim govorijo kakšne morajo biti...pa lepe, pa suhe, pa rihtat se morjo, pa imet ne vem kakšno izobrazbo pa blablabla...ponavadi so ti deci sami s sabo nezadovoljni in zato s prstom kažejo na druge... poznam en tak primer, ko on njo ful sekira kako mora hujšat pa telovadit, pa ko v družbi sedimo, ji kaže, da mora ravno sedet pa trebuh not vlečt, da se ji ne bo šlaufek videluser posted image user posted image user posted image ...on je pa itak popolnuser posted image , sam klinc ko je pa mejhenuser posted image user posted image  Ja vsak ma svoje komplekse, samo ni se treba izživljat nad drugim, ne?

Sem pa danes pretekla 2,4 kmuser posted image  Sva se s sestro odpravili na stadion ravno ko je najbolj dež scaluser posted image  Ampak do mesta je že nehalo in sva odtekli svoje...ajme moje noge jutriuser posted image  Sem si pa po dolgem času privoščila vročo kopel z materino dušico in mmmmmm je res pasalo, sem čist novauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   Sončki januarčic 08 - 6.del
14.4.2009 22:03:59   
karatina
Dober večer.

Vaney in Sunny so že druge povedale veliko lepega o dedcih, kot sta vajina. Jaz bi ga tudi že v ta´zadno nabrcala, če bi še praznike morala preživeti sama, ker ima on kaj druga v planu user posted image  Je pa žal kar veliko podobnih, ki so toliko butasti, da so na to še ponosni user posted image .

KatarinaS, user posted image  za novo delovno mesto.

Je bila Karin zadnje dneve ful tečka. Tudi blato je bilo precej mehko (ne tekoče), da sem že razmišljala, da jo bo kaj zakuhalo. Pa se je izkazalo, da so bili zobki. Ima do zdaj enke in dvojke ter eno trojkico, ki od srede komaj kaj kuka ven. Danes zjutraj, ko sem ji spet masirala dlesni z gelom, pa me je skoraj kap. Od včeraj na danes ima reva zunaj tri štirke user posted image  Kaj ne bi morale najprej prit ven vse trojke user posted image

Jaz imam pa jutri ginekologa in bomo še zadnjič preverili, če se je user posted image  obrnil pravilno. Sem bila tokrat bolj hitra in sem že vse cotike presortirala, oprala in posušila, zdaj pa čakam, če bo Nana kaj okoli prišla, ko tako rada lika user posted image .

Triš, čestitke za novega kužka. Je lep, tvoje srce pa tudi zelooooo veliko...

< Sporočilo je popravil karatina -- 14.4.2009 22:04:49 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.4.2009 22:26:39   
nana35
Limma,samo zate,lep pozdrav.user posted image

Lunca,user posted image za Lukca.Kakor vedno.

Ursulina tudi za Lenarta ena user posted image .

Triš,kako ste prijazni da ste vzeli tega user posted image res vas občudujem,meni se živalce takooo smilijo,sploh pa taki revčki.In zdaj ima topel in lep domek.res si ena dobra duša.Pa kako lepa slikica in tale Binko je tudi zlat.

Ne vem ali  sem napisala ali ne imam Rozouser posted image ,ampak jaz sem tudi naredila peskovnik včeraj Klemnu ...aja,mislim,da sem napisala.

dašabina,upam,da si premagala skušnjavo in nisi vzela čokolade...ne smeš!!Ker si že veliko dosegča,tisto čokolado pa kar pozabi.

karatinauser posted image   user posted image   user posted image ja,kar pridem,lahko že jutri???Mislim likat pa to...user posted image Kaj pa spol???A že veš in nam ne poveš?Ali sem kaj zamudila in boste imeli še eno punčko...??

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   Sončki januarčic 08 - 6.del
14.4.2009 22:32:01   
karatina
Ja, Nana, še ena pupa bo user posted image
Za jutri pa, ti pripravim likalno mizo zunaj na terasi ali si raje notri user posted image ?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.4.2009 6:42:02   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, tebe je pa očitno tokrat zelo razpi.....če razmišljaš v smer "urrssy".

Je. Včasih si res mislim: "Pa kaj za vraga sploh delam z njim?" Nič ga ni doma, ok med tednom službo požrem, ker vem kaj nama prinese ampak za vikend mi je pa pol kufer vinogradov in nalog njegove mame. Danes bo pizdil zaradi vinograda, že jutri pa reče, da rad hodi v vinograd. MA DEJ SE ŽE ODLOČI! Pa ful me razpizdi, ko bluzi in v tem njegovem bluzenju slišim besede njegove mame, ampak takrat mi pa kar pisker raznese. Ga pa ne morem prepričat v določene stvari in sem že odnehala, ker se bom prej s steno zmenila...škoda mojega truda, ga bom raje za kaj drugega porabila.

No, jaz pa komaj že čakam morje....odštevamo......še 14 dni, če se ne motim user posted image user posted image user posted image  

Komaj čakam, da slišim Filipov komentar na (saj veš kaj user posted image ).

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.4.2009 6:43:36   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Za jutri pa, ti pripravim likalno mizo zunaj na terasi ali si raje notri user posted image ?

Sem se morala user posted image  user posted image  user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.4.2009 6:58:16   
TRIŠ
Golobček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ninauser posted image user posted image user posted image user posted image Golobček mislim da jih moraš kar probat pa potem vidiš ,da se mu ne sezuvajo in da lepo hodiuser posted image .Imajo pa jih v Zazi,Masu

sunny in vaney, mislim da nimam kaj več dodati, glede na to da so punce že pretežno vse povedale, kar bi tudi sama rekla. Edino ne vem nekaj,......JAZ težko da bi v taki situaciji dolgo vztrajala, pa čeprav imam 2 otroka. Saj sem tudi sama kar v večini primerov veliko sama, ampak mislim da pa me nasplošno spoštuje, da spoštuje moje delo in ves čas ki ga namenjam svojima otrokoma, vsemu kar zraven paše,......Zame je prevara in nespoštovanje nekaj z zelo veliko težo v skupnem življenju. prvega ne bi nikoli oprostila, z drugim pa je zame konec nekega razmerja na enaki ravni. Če me ne spoštuje, me ni vreden. seveda velja enako tudi obratno.

Tole pa je povedano kot iz moje duše,se strinjam popolnomauser posted image

Alfabeta
croski so bili tudi meni za kozlat in smo si jih vsi kupili za okrog hiše in sedaj se dostikrat opazim ko grem z njimi kar na sprehoduser posted image user posted image user posted image

Vaney imajo jih v Zazi in Masu za 10 euruser posted image

No Binko je preživel noč in je tako srečen in zadovolen.Spi v košku od Totota in se ni niti oglasil ponočiuser posted image user posted image user posted image .Jaz pa sem na tešče žeuser posted image user posted image user posted image ,joj kdaj bo to minilo.Še malo pa bouser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.4.2009 8:55:37   
martinca
dobro jutro!

mi pa gremo danes v Avstrijo. peljemo Ireno in Gregoraj na letališče ker gresta v London, mi pa še gremo malo po trgovinah. rabi katera kaj? no jaz ziher ne bom prišla nazaj praznih rok.user posted image

golobček, kako super, da že Nina tako lepo napreduje. še malo pa bo čisto sama hodla. sem res vesela za vaju.user posted image

triš, upam, da slabosti minejo. je že kazalo da bodo nehale pa so se spet pojavile.

vaney, da alergija hitro izveni na kravje mleko. user posted image

katarinas, user posted image za pretečene 2,4 km.

karatina, dobro opravi danes pri G, pa upam,da se je pupa že obrnila.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.4.2009 8:59:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Crocsi (al kako se že napiše?) - jaz sem jih videla zadnjič v Jello,seveda niso original, samo ne vem koliko je bila številka, izgledali so majhni, ravno za naše škratke. Samo jih nisem kupila...ne vem, a jim nič nogica noter ne švica?

FUL švica.....sem mu jaz lani kupila crockse, te ponaredek v Jello, pa je kar teklo od nogice.  Od tistih v B pa nič, popolnoma suha noga

sunny, tud jaz.....še vedno skrivamo. Nič ne ve. Me prav zanima kako bo....user posted image  

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.4.2009 10:35:29   
mml
Tole sem dobila danes po mailu in se me je res dotaknilo...

ENA RESNIČO pogumna zgodba !!!!  RESNIČA ZGODBANekega dne sin vpraša svojega očetaa: " Oče hočeš z mano sodelovatina maratonu?"Oče je bil bolan na srcu, a je vseeno odgovoril: "Da!"in skupaj sta tekla na maratonu. Tekla sta tudi na drugih maratonih,ker je oče vedno odgovoril: "Da!" kadarkoli ga je sin vprašal.Nekega dne sin vpraša očeta: "Oče, kaj misliš, bi se vpisala natekmo in bi šla trenirati ironman-a?" In očeje odgovoril DA. Za tiste, ki ne vedo, kaj je svetovno prvenstvo IRONMAN-A: potekavsako leto v oktobru na Havajih. to je najtežji triatlon na svetu !Tekmovalci morajo preplavati 3,86 km , nato prekolesariti 180,02 km , dabi na koncu tekli ?e maraton, dolg 43,19 km . OČE IN SIN STA  SKUPAJ KONČLA TEKMOVANJE. OGLEJTE SI VIDEO POSNETEKTE TEKME: IRONMAN TRIATLON. www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

...sem se zavedla, kako samoumevno jemljeno stvari in kako se pritožujemo nad malenkostmi...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.4.2009 10:39:24   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Tole sem dobila danes po mailu in se me je res dotaknilo...

ENA RESNIČO pogumna zgodba !!!!  RESNIČA ZGODBANekega dne sin vpraša svojega očetaa: " Oče hočeš z mano sodelovatina maratonu?"Oče je bil bolan na srcu, a je vseeno odgovoril: "Da!"in skupaj sta tekla na maratonu. Tekla sta tudi na drugih maratonih,ker je oče vedno odgovoril: "Da!" kadarkoli ga je sin vprašal.Nekega dne sin vpraša očeta: "Oče, kaj misliš, bi se vpisala natekmo in bi šla trenirati ironman-a?" In očeje odgovoril DA. Za tiste, ki ne vedo, kaj je svetovno prvenstvo IRONMAN-A: potekavsako leto v oktobru na Havajih. to je najtežji triatlon na svetu !Tekmovalci morajo preplavati 3,86 km , nato prekolesariti 180,02 km , dabi na koncu tekli ?e maraton, dolg 43,19 km . OČE IN SIN STA  SKUPAJ KONČLA TEKMOVANJE. OGLEJTE SI VIDEO POSNETEKTE TEKME: IRONMAN TRIATLON. www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

...sem se zavedla, kako samoumevno jemljeno stvari in kako se pritožujemo nad malenkostmi...

Tole pa sem včeraj dobila po mailu in zraven jokala ko sem gledala spotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.4.2009 10:54:13   
katarinas
Dan!

Mml tale mail sem že videla in se te res dotakne, in skoraj ne moreš verjet kaj vse lahko človek zmore!!! In to na Ironmanu! Res kapo dol!

Aja, a vam je všeč tale pomladno zelena barva?user posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 15.4.2009 10:55:12 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.4.2009 11:11:30   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

sem na šihtu in komaj čakam, da grem domov....sanjam čokolade, ki jih imamo doma od praznikov....Sani pomagajuser posted image user posted image user posted image  daj mi moč, da premagam user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dašabina jaz sem iz preventive 80 % čokolade znosila v službo in vrtec. No malo jo mora pa doma ostat za "čustvene šoke"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.4.2009 11:21:52   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Je bila Karin zadnje dneve ful tečka. Tudi blato je bilo precej mehko (ne tekoče), da sem že razmišljala, da jo bo kaj zakuhalo. Pa se je izkazalo, da so bili zobki. Ima do zdaj enke in dvojke ter eno trojkico, ki od srede komaj kaj kuka ven. Danes zjutraj, ko sem ji spet masirala dlesni z gelom, pa me je skoraj kap. Od včeraj na danes ima reva zunaj tri štirke user posted image  Kaj ne bi morale najprej prit ven vse trojke user posted image

Štirke ponavadi pridejo pred trojkami.

Aja še to, projekt otroška vrtna hišica se počasi premika. Pina si je zamislila takole.

user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.4.2009 11:49:40   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

sem na šihtu in komaj čakam, da grem domov....sanjam čokolade, ki jih imamo doma od praznikov....Sani pomagajuser posted image user posted image user posted image  daj mi moč, da premagam user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dašabina jaz sem iz preventive 80 % čokolade znosila v službo in vrtec. No malo jo mora pa doma ostat za "čustvene šoke"user posted image user posted image user posted image
pametna punca, jaz sem pa vzdržala - bravo jazuser posted image user posted image

Golobček za Ninouser posted image user posted image user posted image

Lunca, dober okus ima tvoja Pina, mislim, da pa tole ne bo poceni....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 15.4.2009 11:50:34 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.4.2009 11:58:49   
Lunca1
Dašabina v trgovini je 580 EUR, moj pa meni da jo bo lahko naredil za ene 200. Bomo videli. To naj bi bil projekt prvomajski prazniki. No da vidimo.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?