katarinas
|
Dober dan v lep dan! Sem bila že pridna danes, sem šla peš tukaj do ene cerkvice (kr fejst hrib, pa še kondicije mam bolj malo ampak je šlo kar hitro), nazaj sem pa še tekla! jst, končno sem začela migat. Ker grem 30. maja na DM tek, moram zdaj začet pospešeno tečt Gre morda še katera? Ampak moram povedat, da se ne držim tistega programa "Aktivna"...ma itak sej sm že prej vedla, da ne bo nč, pa tko sem vas nagovarjala V soboto sva bila z na fešti in to po res doooooolgem času! Je kolega praznoval 30. rojstni dan in je bilo veselo - še moško skupino Kan-kan sem videla - so se dedci zrihtali v ženske, so imeli lasulje in dolge kilke in so zaplesali kan-kan...da padeš dol od smeha, res so bli dobri. No pa še ognjemet je bil...potem sva šla pa še na pijačko v mesto, pa mi je blo kar mal čudno, da je bilo tako prazno ampak najbrž zaradi praznikov. Včeraj pa je moral it v službo, so ga poklicali in so se nam vsi načrti pokvarili, smo mislili it na kosilo v KK...no nama z Laro se samim ni dalo it, pa sva šli s sestro k njeni tašči in smo se imele prav super. Očka je prišel pa šele zvečer...ja nimaš kaj služba je služba. Gremo pa danes na kosilo, samo čakamo, da se Lara zbudi Sunny upam, da bo bolje . Saj veš, da nisi zamorila, včasih pomaga že to da komu poveš. Te pa razumem, mi3 kar veliko časa preživimo skupaj in bi bla tud jezna, če ne bi bilo tako...samo tvoj ima tudi tako službo, da ga med tednom res ni doma cel dan....ampak saj tako kot praviš, bi pa moral vsaj takrat ko ima čas, ga posvetiti samo vam trem. Kar pojdita z Nejo kam, ampak saj vem, to ni isto a ne? Veš moški po mojem ne razumejo, da morajo bit z otrokom, pa čeprav tisto malo časa, da se vsaj igrajo in da bodo kasneje otroci tudi na očke navezani. Jaz nisem bila nikoli na mojega in sem včasih to kar pogrešala. Zato jst tud pravim mojmu da naj se čimveč z njo ukvarja, igra...pa tud če zraven nič drugega ne naredi (itak moj pravi, da kako bi pa kaj naredil, če pa Laro pazi...ja halo, jst moram pa vmes skuhat, perilo oprat, posodo oprat...pa še marsikaj)... Lutiropan žal ti ne znam pomagat glede dednega prava, a nimamo pa tukaj tudi eno pravnico? Kakšno vprašanje pa imaš, morda bi pa katera znala kaj "po domače" povedat? Aja pa še moja velika novica: menjala bom službo! V bistvu bo to nova stara služba, ker ostanem tukaj kot sem, samo zamenjam delovno mesto, na boljše seveda, zdaj nekaj primernega moji izobrazbi! ne bom več hodila v uniformi (joj koliko si bom zdaj mogla kupit za oblečt ), delala bom samo dopoldne in nič vikendov - torej taka normalna služba, pa več dinarčkov bo. Me je pa ful presenetilo, v četrtek sem bila klicana na razgovor k direktorici, v petek so poklicali še mojo šefico, naslednji teden se pa začnem že uvajat, z majem pa čist zares začnem! Ful hitro poteka, tole bo kar sprememba zame, ampak pozitivna! Jupi! pa držite pesti zame jutri, ker je jutri prvi dan mojega "uvajanja v službo"! Ajde punce imejte se lepo še naprej, morda se oglasim še kaj zvečer!
< Sporočilo je popravil katarinas -- 13.4.2009 13:16:02 >
|