|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
11.4.2009 10:43:00   
Sunny Morning
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anči2)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.4.2009 13:15:15   
sani1

Tudi mi vam vsem skupaj želimo lepe in vesele velikonočne praznike!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.4.2009 15:03:36   
Golobček
Po 14 dnevnem mrku se vam samo na hitro javim. Gužva takšna da te kap, pa še ta ura se je spremenila in imam čisto zmešan ritem.

Vsem skupaj želim vesele velikonočne praznike

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.4.2009 18:38:08   
koala
Dan!

Da se malo javim ker moška polovica spi.

mml upam da se Matic čimprej pozdravi.

Triš lepo da se počutiš bolje, upam da so slabosti preteklosz.

martinca, sicer z zakasnitvijo pa vseeno TI; TI pazi nase in zakladek vrt ziher ni tako važen kot vidva. Izpreži punca.

klaja fino da se počutiš dobro, upam da tako tudi ostane.

Bolančki pozdravite se!!

Alex pa je tećkast 1000 na uro, mu dve štirki rineta ven (dleno sta že zunaj) ena je čisto zunaj, ena pa tik pred tem da pokuka na plano, se mu  oprosti. Ima pa enak sindrom kot Matic.

Vesele, predvsem pa zdrave in mirne praznike.

Jaz sem še vedno pod vtisom dogajanj prešnjega in tega tedna.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.4.2009 20:38:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Alex pa je tećkast 1000 na uro, mu dve štirki rineta ven (dleno sta že zunaj) ena je čisto zunaj, ena pa tik pred tem da pokuka na plano, se mu  oprosti.

Neja bo nadoknadila vso tečkanje za 15 mesecev nazaj. Zgordnja dlesen je na obe strani odebeljena in upam, da bodo zobki čimprej zunaj. Posledično spimo bolj slabo, je pa skoraj nič.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.4.2009 20:54:01   
mml
Čer,

mam minutko časa...

Hvala vsem za lepe želje, upam, da bodo pomagale. Matic ima vročino še vedno okrog 38°C, tečnoba na višku, o (ne)spanju rajši ne bi...pa očitnu mu še štirke silijo ven, ker si stalno tišči roke v usta in ne pusti, da bi mu umivala zobe (kar sicer normalno ni problem), jesti je tudi nehal...kar pa sploh ni v njegovi navadi...ah bo že...če je samo to...

...mirno in lepo noč vsem

...kriki v kopalnici user posted image ...moram spravit Matica ven

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.4.2009 21:19:07   
nana35
Najprej vsem skupaj lepe Velikonočne praznike.

martinca,hvala za kartico,koala,tebi za sms.Jaz nisem nikomur pisala,pač pa vam tukaj zaželim lepe praznike.

:))

(odgovor članu Anči2)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   Sončki januarčic 08 - 6.del
11.4.2009 21:21:23   
karatina
Še od nas hiter pozdrav in

LEPE VELIKONOČNE PRAZNIKE

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.4.2009 5:17:04   
TRIŠ
mml upam da je z Maticom bolje in da ste spaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.4.2009 8:05:28   
Alfabeta
na hitro

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE vam želi naša family!!!!

P.S.: Se beremo po praznikih!

P.s.s: mml, upam da bo Matic hitro bolje, ostalim pa naj zobki hitro pokukajo na plan

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.4.2009 9:24:05   
vaney
na hitro tudi od mene

VESELE IN PISANE VELIKONOČNE PRAZNIKE

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.4.2009 9:39:01   
katarinas
VESELE PRAZNIKE ŽELIM VSEM, UŽIVAJTE V LEPEM VREMENU IN IZKORISTITE JUTRIŠNJI PROST DAN!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.4.2009 11:12:38   
mml
Dan,

pri nas zdravstveno stanje ni nič kaj boljše...po novem ima Matic še drisko...ampak bo že...ko bo praznikov konec...

Manca je šla z očijem k maši, midva z Maticem sva pa doma...

No tule pa malo velikonočnih virtualnih dobrot (te si lahko privoščimo brez slabe vesti, ker ne redijo user posted image )

user posted image  user posted image

Lep velikonočne praznike vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.4.2009 14:03:24   
nana35
Lep sončen praznični dan vsem!!

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   Sončki januarčic 08 - 6.del
12.4.2009 16:32:37   
karatina
Sem na hitro smuknila še sem gor, uh kakšno zatišje. Kje pa ste user posted image

LEP PRAZNIK VSEM

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.4.2009 19:32:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Neja bo nadoknadila vso tečkanje za 15 mesecev nazaj. Zgordnja dlesen je na obe strani odebeljena in upam, da bodo zobki čimprej zunaj. Posledično spimo bolj slabo, je pa skoraj nič.

Tudi pri nas je bilo enako prejšnji teden, potem pa zagleda dve štirici zgoraj. Čim so pokukale ven, se je stanje umirilo. user posted image user posted image user posted image user posted image Neji

mml: tudi Maticu želim hitro okrevanje.

Mi smo malo bolje. Smo šli včeraj žegnat "pojedino", pa na kosilo smo šli, danes smo imeli zajtrk (cela družina, še brat, svakinja in nečak iz Belgije so bili zraven), potem smo se pa Žan Luka, user posted image in jaz odpravili na obalo. Bil je prečudovit dan, Žan Luka je 3 ure skoz hodil, mene je pa malo sonce ožgalo. Res si nisem mislila, da je že sedaj tako močno.

Zdaj grem pa počasi spravit malčka v posteljo, da si bova z user posted image privoščila en dober film.

Pa še od nas lepe praznike, čeprav malo pozno!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.4.2009 20:06:15   
limma
Dober večer,
mi smo ves čas zunaj, tako da se nisem utegnila prej javit...

Lepe praznike tudi z naše strani!

Maticu želim, da čim prej ozdravi, vsem, ki jih mučijo zobki, pa user posted image user posted image Tudii Neži rasteta dve štirki in je sitna do konca in naprej in slabo je, ampak bo že user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.4.2009 20:09:25   
limma
Še to,
katee, kakšne pikice je imel Žan Luka? Tudi Neži ima male rdeče izpuščajčke že dva meseca!!, ampak nam naša P pravi, naj ji malo namažemo z bepantenom, pa bo user posted image Zdaj se ji je razširilo še pod in na oko, tako da smo za četrtek zjutraj naročeni.. ma, itak že vem, da ne bo nič... Kaj ste vi dobili? Pa super, da ste šli na Obalo user posted image

koala, hvala še tukaj user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 12.4.2009 20:10:09 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.4.2009 21:18:42   
dašabina
Dober večer in LEPE PRAZNIKE VSEM SKUPAJ!!!
Smo uspešno praznovali prvi rundo RD, jutri pa naprejuser posted image  saj veste pri nas je najmanj 5 fešt v aprilu....user posted image
Lutiropan, bravo za Smartauser posted image
MMl. za Maticauser posted image user posted image user posted image user posted image
Naš malček spi, uživa zunaj, na mivki, u glavnem obvlada teren..Nočko..

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.4.2009 21:32:51   
mala pikica
Vas samo na hitro pozdravim...

Zadnje dni nismo skoraj nič doma, koliko pa smo, smo pa tako ali tako zunaj.
Včeraj smo nosili k žegnu in je bilo treba zadnji dve minuti iti z Gašperjem ven iz cerkve. Se vidi, da je čisto po atiju, noben ne vzdrži dolgo v cerkvi user posted image Sicer pa je bil res priden...

Kot sem rekla, smo nonstop zunaj, je pravi problem Gašperja zvečer spravit v hišo, pa čeprav je že nenormalno zaspan. Odkar je toliko zunaj, se mi zdi, da še več spi. Čez tako ali tako 2x po uro in pol, to je najmanj, zvečer ob sedmih pa je tudi že čisto omagan. Mamici pa paše, lahko ob osmih v miru uživa na terasi user posted image

Malo nas spet koža jezi, sicer samo na ličkih, ampak je kar. Glede na to, da je cel dan zunaj, ga seveda pridno mažemo, pa kapica s šiltom je obvezna. Se je že kar navadil. Upam, da ne bo prehudo čez poletje. Opažam pa že precej časa, da mu res zelo hitro postane vroče, tudi poti se precej...

koala hvala za sms user posted image Jaz nisem tako pridna in nisem nikomur nič pošiljala user posted image

mml upam, da je Matiček že kaj bolje user posted image user posted image user posted image Se mi res smilite, da ste ravno v tem času ves čas noter. Jaz ne vem, kako bi Gašperja prepričala v kaj takega...

Sicer pa z zamudo želim vsem lepe praznike oziroma lep prosti ponedeljkov dan user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.4.2009 23:08:13   
aaaaaaa
sunny morning...tvoja neja ima pa dvojnico na plavanjih na DIF-u ob sobotah ob devetih....sam ta deklica je Neža...ne morš verjet...haha...user posted image ..čist sta isti....user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
13.4.2009 7:20:02   
martinca
dobro jutro!

PAtrik še vedno malo kašlja smrak pa še tudi po malo. ampak smo vseeno hodili sedaj ven na ta lep sonček. smo šli včeraj v MAribor na sladoled potem pa še do treh ribnikov na sprehod. user posted image smo vsi zelo uživali.

alfabeta, najprej zate. Patriku je po tej materini dušici bistveno boljše. mu pa še vseeno dajema sirup zraven in one kapljice za nos ki jih je dobil pri P. samo tiste kapljice pač nič ne pomagajo, vsaj meni se zdi da Marinase Cold bolj pomaga.

koala, sem zdaj res bolj pridna. ne delam nič več na vrtuuser posted image . upam, da Alexu hitro pridejo zobki ven da ne bo več tečkan. user posted image

sunny, tudi Neji upam,da zobki hitro pridejo na planouser posted image . pri nas mu tudi leze spodnja dvojka ven in je malo tečn ampak najbolj hudo je ker noče jest. user posted image

mml, ojoj bogi Matic njega še vročine zraven daje poleg zobkov. upam, da tudi pri vas hitro ven pridejo. user posted image

nana, hvala.a zdaj sem pravo številko napisala gor? saj ne vem kako je prav.user posted image

katee, lepo da ste se imeli tako lepo vsi trije na obali. 

Neposredna povezava do sporočila: 1397
13.4.2009 7:43:31   
majra
Jutro!

Vesele praznike za nazaj in en lep praznični ponedeljek za naprej user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
13.4.2009 8:42:09   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Še to,
katee, kakšne pikice je imel Žan Luka? Tudi Neži ima male rdeče izpuščajčke že dva meseca!!, ampak nam naša P pravi, naj ji malo namažemo z bepantenom, pa bo user posted image Zdaj se ji je razširilo še pod in na oko, tako da smo za četrtek zjutraj naročeni.. ma, itak že vem, da ne bo nič... Kaj ste vi dobili?

Mi smo imeli najprej pikice pod učki, tega je že več kot 2 meseca, pa nam je najprej dala Elidel. Ko sem mazala so izginile, takoj ko sem nehala mazati, so se ponovno pojavile. Potem so pikice okoli učk izginile in se pojavile okoli ust, ampak so drugačne na videz. Sedaj nam je dala Bivacyn kremo in moramo 2× na dan mazati, zvečer pa je rekla, naj namažem s kremo, ki vsebuje cink, da se koža šposuši. In moram reči, da ima danes, 4. dan malo manj pikic. Bom videla, kako bo jutri,ker če ne bo bolje, bom šla nazaj.

Upam, da Neži ugotovijo, kaj je, ker nam ni nič rekla, od česa naj bi jih dobil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nežo.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
13.4.2009 9:08:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
potem smo se pa Žan Luka, user posted image in jaz odpravili na obalo. Bil je prečudovit dan

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
smo šli včeraj v MAribor na sladoled potem pa še do treh ribnikov na sprehod. user posted image smo vsi zelo uživali.

Super, da eni tako uživate in se imate fajn. Midva se se že danes spričkala okrog tega. Nikoli ga ni doma, domov hodi po 20.00, z Nejo sva res cele dneve sami in potem gre še danes raje v vinograd neka j.... drva sekat ("tašča" zrihtala nalogo), kot pa da naju nekam pelje. Je rekel, da on po sprehodih in po sladoledih ne misli hodit, ker ni tak človek. WTF?user posted image  On zame ne bo šel, jaz bi pa morala z Nejo pridet v vinograd, kjer bi on še vedno drva sekal, jaz bi pa skakala okrog in pazila, da Neja s kakšne škarpe ne zgrmi v dolino...ZAKAJ? Grem raje z njo na igrišče, ker je tudi za njo bolj primerno. Včeraj smo tudi bili pri njegovi mami na šunki in jajcih, pri mojih še nismo bili in tudi ne vem kdaj bomo imeli čas, da bi šli.user posted image  Nimam več nobene volje sploh bit v tej zvezi, nisem pa tako pogumna kot urssyy, vsaj ne še.
Sorry, ker sem zamorila na praznike.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?