|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
13.4.2009 10:06:34   
katee
Sunny: sej nisi zamorila. Upam, da bo bolje. Jaz bi na tvojem mestu sama spokala Nejo in šla z njo sama na izlet, pa tvojmu ne bi nič povedala. Potem pa naj se sekira in sprašuje, kje sta. Vsekakor pa ne bi šla z njim/ za njim v vinograd. Zakaj pa? Če si on ne zna vzeti časa za vaju, zakaj bi si ga ti zanjga? Sam so tile moški res smešni! Vedno gledajo le nase: "Nisem tip človeka, da bi hodil na sprehode in sladolede!" Nikoli ne pomislijo, da s tem delajo korist našim otrokem in ne sebi. Sunny, čisto te razumem, da si slabe volje user posted image user posted image user posted image . Pojdi sama nekam z Nejo in pozabi na spor! 

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
13.4.2009 11:23:57   
lutiropan
sunny morning user posted image user posted image user posted image

Še eno tako vprašanje...user posted image   se katera spozna kaj na dedno pravo? Najraje po zs.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
13.4.2009 13:14:08   
katarinas
Dober dan v lep dan!user posted image

Sem bila že pridna danes, sem šla peš tukaj do ene cerkvice (kr fejst hrib, pa še kondicije mam bolj malo ampak je šlo kar hitro), nazaj sem pa še tekla!user posted image  jst, končno sem začela migat. Ker grem 30. maja na DM tek, moram zdaj začet pospešeno tečtuser posted image  Gre morda še katera? Ampak moram povedat, da se ne držim tistega programa "Aktivna"...ma itak sej sm že prej vedla, da ne bo nč, pa tko sem vas nagovarjalauser posted image user posted image

V soboto sva bila z user posted image  na fešti in to po res doooooolgem času! Je kolega praznoval 30. rojstni dan in je bilo veselo - še moško skupino Kan-kan sem videla - so se dedci zrihtali v ženske, so imeli lasulje in dolge kilke in so zaplesali kan-kan...da padeš dol od smeha, res so bli dobri. No pa še ognjemet je bil...potem sva šla pa še na pijačko v mesto, pa mi je blo kar mal čudno, da je bilo tako prazno ampak najbrž zaradi praznikov.

Včeraj pa je moral user posted image  it v službo, so ga poklicali in so se nam vsi načrti pokvarili, smo mislili it na kosilo v KK...no nama z Laro se samim ni dalo it, pa sva šli s sestro k njeni tašči in smo se imele prav super. Očka je prišel pa šele zvečer...ja nimaš kaj služba je služba. Gremo pa danes na kosilo, samo čakamo, da se Lara zbudiuser posted image

Sunny upam, da bo boljeuser posted image user posted image . Saj veš, da nisi zamorila, včasih pomaga že to da komu poveš. Te pa razumem, mi3 kar veliko časa preživimo skupaj in bi bla tud jezna, če ne bi bilo tako...samo tvoj ima tudi tako službo, da ga med tednom res ni doma cel dan....ampak saj tako kot praviš, bi pa moral vsaj takrat ko ima čas, ga posvetiti samo vam trem. Kar pojdita z Nejo kam, ampak saj vem, to ni isto a ne?

Veš moški po mojem ne razumejo, da morajo bit z otrokom, pa čeprav tisto malo časa, da se vsaj igrajo in da bodo kasneje otroci tudi na očke navezani. Jaz nisem bila nikoli na mojega in sem včasih to kar pogrešala. Zato jst tud pravim mojmu da naj se čimveč z njo ukvarja, igra...pa tud če zraven nič drugega ne naredi (itak moj pravi, da kako bi pa kaj naredil, če pa Laro pazi...ja halo, jst moram pa vmes skuhat, perilo oprat, posodo oprat...pa še marsikaj)...user posted image

Lutiropan žal ti ne znam pomagat glede dednega prava, a nimamo pa tukaj tudi eno pravnico? Kakšno vprašanje pa imaš, morda bi pa katera znala kaj "po domače" povedat?user posted image

Aja pa še moja velika novica: menjala bom službo!user posted image  V bistvu bo to nova stara služba, ker ostanem tukaj kot sem, samo zamenjam delovno mesto, na boljše seveda, zdaj nekaj primernega moji izobrazbi! ne bom več hodila v uniformi (joj koliko si bom zdaj mogla kupit za oblečtuser posted image user posted image ), delala bom samo dopoldne in nič vikendov - torej taka normalna služba, pa več dinarčkov bo.user posted image  Me je pa ful presenetilo, v četrtek sem bila klicana na razgovor k direktorici, v petek so poklicali še mojo šefico, naslednji teden se pa začnem že uvajat, z majem pa čist zares začnem! Ful hitro poteka, tole bo kar sprememba zame, ampak pozitivna! Jupi!user posted image   pa držite pesti zame jutri, ker je jutri prvi dan mojega "uvajanja v službo"!

Ajde punce imejte se lepo še naprej, morda se oglasim še kaj zvečer!

< Sporočilo je popravil katarinas -- 13.4.2009 13:16:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1403
13.4.2009 14:23:02   
lutiropan
Aja pa še moja velika novica: menjala bom službo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
13.4.2009 19:36:11   
dašabina
Helo, ob 19. končali s fešto jaz pa skok semuser posted image  Miha zaspal užival na polno, tud on vrv vlekel., u glavnem užival na polno, in se super imeli, tako da smo se celo zmenili, da gremo v maju v Lurd..user posted image no, mimogrede, bilo nas je  12 odraslih in 12 otrok, pa jih še nekaj manjkalo....user posted image user posted image user posted image
bodite lepo in bravo za novo službo Katarinas, SUnny, zate pa leuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
13.4.2009 20:06:42   
nana35
Sunny m.res te razumem,ne vem pa ti dati pametnega nasveta,ker ti najbolje veš kako in kaj.Če boš premislila in ugotovila,da tako ne gre več naprej,da sta z Nejo srečnejši sami,pa to itak sta vajeni,da sta sami,boš končala zvezo,če ne,pač ne.Ampak eno stvar vem-da takle odnos nikamor ne vodi in po moje se take zveze itak slej ko prej končajo.Ali se temeljito pogovorita in poskušajta rešiti vse kar se da,ker Neja bo vedno večja in bo začenjala razumeti,da se mami in ati prepirata,pa tudi druge stvari ali pa bosta šla narazen.Sicer pa je na tebi in upam,da boš našla najbolj pametno in najboljšo rešitev,ki bo dobra za vse vas.Do takrat pa upam,da bo takih prepirov čimmanj in da boste vseeno uživali v lepem vremenu in pomladi.user posted image

katarinas,super uza službo,zdaj boš imela velikooo časa popoldan za družino,pa lepo vreme prihaja,joj,kako ti zavidam.Pa ne me narobe razumet,seveda ti privoščim,jaz bi tudi tako službo...user posted image

Mi smo v glavnem danes spet uživali,seveda smo imeli obiske,kot se spodobi za veliko noč in tele zajtrke pa to...šli smo na sprehod do pokopališča...včeraj sva se pa s Klemnom peljala sama s kolesom na pokopališče.Ampak danes je bilo vreme bolj vetrovno,včeraj pa prav čudovito.Mene je že opekel sonček na kolesu,me pa boli cela rit od sedeža.
S Klemnom sva bila zjutraj na obisku,sta se z enim fantkom igrala skupaj,potem sem mu pa doma naredila peskovnik in dala vanj vse igračke za pesek in še kosilnico,pa se je malo igral in metal pesek okrog.Seveda je še vedno priden,mi spi le 1x na dan,zato pa gre hitreje spat in zdaj spi že od 19.35.

Vsem skupaj še en lep pozdravček in upam,da se imate lepo.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
13.4.2009 20:26:40   
vaney
Tako, prazniki so mimo, jutri pa spet veselo na delo...

Z Anžetom greva jutri takoj po službi v Ljubljano na bioresonanco, da vidimo, če bodo tam odkrili kakšne bolj konkretne razloge, zakaj se mu stanje na koži tako spreminja

ljubljančanke, katero ve, kje se da v Prulah/Trnovo (Mala čolnarska 4b) najlažje parkirat? Naslov bom že našla, HB imam navigacijo, ampak da se ne bom potem tam hecala sredi prometne konice po Ljubljani...

nana, kje si kupila Klemnu kapico s Šiltom? Jaz sem jih gledala v BC, pa imajo same ogromne, od 52 št. naprejuser posted image

katarinas, super za službo, ti povem, da je super dopoldanska službauser posted image Jaz šele zdaj vidim, koliko lažje je, ker sem jazno vedno dopoldan (razen dodatnih obveznosti), ker ne vem, kako bi se znašli z varstvom in vožnjo v vrtec, če bi še jaz delala v izmenah...

sunny, nič drugega ti ne bom rekla kot to, da te popolnoma, ampak res popolnoma razumemuser posted image moj je tudi že od sobote doma, pa ne vem, če smo bili 2 uri skupaj, vedno ima nekaj, ali kaj dela, ali gre h kakšnemu kolegu, ali na pijačo, ali na bicikl al se se gre samo "odklopit"....sem mislila, da bomo danes skupaj kam šli, pa je včeraj in danes do 12h spal, potem pa je šel na motokros, midva pa po svoje. Meni se kregat več ne da, praznike sva preživela v duo zasedbi kot ponavadi, če on ne čuti potrebe po najini družbi, se jaz pa tudi ne bom na glavo postavljala, sem se že preveč...včeraj sem še nekaj probavala, da bi se kaj zmenila, pa je rekel, da sem jaz Anžetu mama in da je moja naloga, da z njim preživim najmanj 80% svojega časa, ostalo je pa lahko še kdo drug z njimuser posted image s takimi primitivnimi se pa meni ne da ukvarjat več. Tako da.....te razumem in nič nisi zamorila dneva, vsaj meni so take situacije čisto vsakdanjeuser posted image

Zdaj se bo pa počasi treba preselit proti spalnici, ura 5 bo glih zdaj tukaj

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.4.2009 20:55:33   
nana35
vaney,ja v H&M sem kupila kapico s šiltom.Tam jih imajo več različnih,pa tudi v Leclercu jih imajo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
14.4.2009 6:32:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Aja pa še moja velika novica: menjala bom službo!user posted image  V bistvu bo to nova stara služba, ker ostanem tukaj kot sem, samo zamenjam delovno mesto, na boljše seveda, zdaj nekaj primernega moji izobrazbi! ne bom več hodila v uniformi (joj koliko si bom zdaj mogla kupit za oblečtuser posted image user posted image ), delala bom samo dopoldne in nič vikendov - torej taka normalna služba, pa več dinarčkov bo.user posted image  Me je pa ful presenetilo, v četrtek sem bila klicana na razgovor k direktorici, v petek so poklicali še mojo šefico, naslednji teden se pa začnem že uvajat, z majem pa čist zares začnem! Ful hitro poteka, tole bo kar sprememba zame, ampak pozitivna! Jupi!user posted image   pa držite pesti zame jutri, ker je jutri prvi dan mojega "uvajanja v službo"!

A to so te spremembe, ki se obetajo.user posted image  user posted image user posted image user posted image  Upam, da uvajanje mine brez težav in da boš tudi kasneje uspešna in predvsem zadovoljna.

Joj vaney pri tebi je še huje. Jaz res ne razumem teh decov. Meni gre na k...., ker moram bit za vse sama, pa vse ga moram "prosit",...ma ne bom več. Že tako ga nič ni, potem mi pa še prijavi, da bom morala kaj več zase naredit, da sem d..... user posted image  Oprosti dragec, ampak kdaj naj pa kaj naredim zase, če pa nimam komu Neje dat? Včasih je tak kreten, da ga ni večjega. Saj popoldne je bilo potem ful fajn, ker je šel z nama na igrišče, pri moji mami smo bili...kadar hoče je skoraj perfekten.
Hvala za user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
14.4.2009 7:39:15   
nana35
Dobro jutro!Letim v službo,lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1410
14.4.2009 7:43:39   
limma
Po štirih dneh uživanja služba ni najboljša opcija, ampak sonček sije (na graduser posted image ) in je vseeno malo lažjeuser posted image

sunny, user posted image user posted image Sem mislila, da so sprehodi in sladoled (ali pač pivo) vsem v veselje user posted image  Še enkrat, pridi z nami na U2, tvoj naj pa Nejo pazi... se boš imela lepo, ti obljubim user posted image .. in boš naredila nekaj zase (mislim??) Če želiš, jaz pokličem in vprašam za karto user posted image

vaney, nimam besed... kar žalostna sem postala, ko sem prebrala, kar si napisala user posted image user posted image  Te pa občudujem, da si še vedno pozitivna in da se imata z Anžetom lepo user posted image  Upam, da bosta dobro opravila na bioresonanci user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
14.4.2009 7:46:20   
limma
Nana, tudi tebi lep dan user posted image

katee,  hvala user posted image  Upam, da bova v četrtek dobro uredili in se znebimo izpuščajčkov.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
14.4.2009 8:54:49   
Lunca1
Jutro.

Dolžna sem vam še poročilo od petka. Alergije nima. Moramo pa še do konca jemat eno zdravilo Singuler ali nekaj takega. v juniju ali juliju pa mu bodo naredili eno testiranje z dušikom. No v glavnem je bil že bolje, v soboto pa je spet zakuhala na 38,5. Zdaj pa res več ne vem. ma po moje so zobje.user posted image user posted image user posted image

Sunny user posted image user posted image user posted image

Bolančki in zobobolčki user posted image user posted image user posted image

Katarinas za službo. user posted image user posted image user posted image

Vaney Mala čolnarska je bolj majhna ulica. Po moje tam ne bi smelo biti kakšnega večjega problema za parkirat.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
14.4.2009 9:23:09   
koala
sunny user posted image user posted image user posted image user posted image , res mi je grozno prebrati take stvari, madonca pa saj je fino it na sprehod, na sladoled pa še bolj.

vaney jaz sem brez besed ostala ob izjavah tvojega. A živi v 16-tem stoletju?

Alex pa smrka in temu primerno spi, tiorej praktično nič.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
14.4.2009 10:29:53   
ursulina
pozdravljene!!!

joj, joj... a ni res bedno, da namesto, da bi skupaj uživali, morjo tile moški vse pokvarit... sunny m. in vaney, res sem kar brez besed... bodita močni in res se ne izplača živcev kvarit zaradi takega zaostalega razmišljanja. škoda res, jaz se vedno, ko je mali kaj tečkan in bi se nosil ali mu kaj ni prav, spomnim to, da so mali samo danes toliko stari in se ta dan zamudi, če se otroku 100% ne posvetiš...

no, mi smo tudi imeli velike plane, kaj vse bomo počeli čez praznike.. pa smo v petek dobili vročino, imeli zelo pestro, tudi do 39,5 vročine, spali malo ali skoraj nič... HB je svečka takoj prijela. in zdaj sploh ne vem, naj ga peljem h P ali ne, ker od včeraj ni več vročine, razen zvečer 37,5... itak sumim na štirice, ena je pokukala v soboto ven, ena pa še prihaja...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
14.4.2009 12:44:55   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Že tako ga nič ni, potem mi pa še prijavi, da bom morala kaj več zase naredit, da sem d..... user posted image   .

Tale tvoj je pa res debil.Tako tolčem po tipkovnici da jo bom razbila.Sebe naj pogleda,kaj misli mogoče da je idealen.Uf mogla sem tole napisat ker si fajn punca in ti res nič ne manjka,če pa bi imel on žensko ,da bi se z njo postavljal pa naj zaprosi ....ne vem katero manekenkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Povej mu da bolj idealne žene ne bi mogel dobit.Joj res sem jezna zate pa en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaneyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca upam da je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katarinas ti pa si me zeloooo razveselila in sem tako vesela zate čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi pa smo šli Žanu kupit danes peskovnik in odjavit Totota  na veterino.Ker me veterinarka pozna mi je takoj povedala ,da imajo oni enega najdenčka s poškodovano nogico in ga v zavetišču nočejo oz.bi ga dali uspavatuser posted image .Ja in kaj sem naredila vzela sem ga domovuser posted image in sedaj imamo kužeka .Nas ima že tako rad da smo šli na sprehod brez povodca pa je hodil non stop poleguser posted image ,star pa je od pol leta do enega leta.Vam nalepim kasneje kakšno slikicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
14.4.2009 12:59:37   
TRIŠ
user posted image

EVO NAŠ BINKOuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
14.4.2009 13:52:07   
Lunca1
Triš imata tamaladva že konkurenco v peskovniku. user posted image  Simpatičen kužek. Taki so ponavadi zelo prijazni.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
14.4.2009 14:10:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Že tako ga nič ni, potem mi pa še prijavi, da bom morala kaj več zase naredit, da sem d..... user posted image   .

Tale tvoj je pa res debil.Tako tolčem po tipkovnici da jo bom razbila.Sebe naj pogleda,kaj misli mogoče da je idealen.Uf mogla sem tole napisat ker si fajn punca in ti res nič ne manjka,če pa bi imel on žensko ,da bi se z njo postavljal pa naj zaprosi ....ne vem katero manekenkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Povej mu da bolj idealne žene ne bi mogel dobit.Joj res sem jezna zate pa en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala ti. Sem se skoraj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
user posted image  
EVO NAŠ BINKOuser posted image

Taki so najbolj posrečeni, pa vse življenje hvaležni in so prav zlati.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
14.4.2009 14:18:56   
martinca
dober dan!

sunny, ti boga reva se mi res smiliš. še dobro da imaš izpit, svoj avto in Nejo, da gresta lahko sami na izlet. zakaj pa bi te potrebovala tvojega user posted image da bi šel z vama na sladoled. on naj bo rajši pri svoji mami, da se malo na carta.user posted image user posted image user posted image sem zdaj res jezna. upam,da mi ne zameriš. user posted image user posted image

katarinas, upam,da je današnje uvajanje v novo službo bilo v redu. pa res super, da bo sedaj z novo službo več dinarčkov pa še več časa boš imela za Laro, ko boš samo dopoldne delala in vikende fraj.

nana, lepo da uživata. saj lužba bo pa enkrat boljša, če ne drugače ko boš sama svoja gospodarica.user posted image

vaney, ta tvoj dec je tudi za v rit na bincat.user posted image user posted image "tvoja naloga je da si 80% z otrokom" halo!!!! a naredla si ga pa sama ali je on imel kaj besede poleg. se bom rajši pomirla ker je škoda mojih živcev. samo si pa res dober karakter da tako dobro to prenašaš, z Urošom bi se že verjetno ločla, ker jaz tega nebi zdržala. je še dosti boljših ljudi na svetu.user posted image user posted image

lunca, lahko da so zobje, ker je PAtrika včeraj tako treslo in kar odstoten je postal. je pa že zdaj dva dni čez dan spal samo po eno uro, tako da mu je spanca tudi primanjkovalo. ampak smo potem popoldne opazli da je dobil spodnjo levo dvojko. sva ga zdravniku vozila ker nisva vedela zakaj ga tako trese. pa je rekla da verjetno bo dobil vročino, ali pa mu je kalcij padel. pa še celi dan ni hotel nič kaj jest.
upam,da bo Luka kmalu v redu. user posted image

koala, upam, da Alexa kmalu mine prehlad. user posted image

triš, lepi kuža. ti pa si res ena taka usmiljena dušica, da si kar tega bogega kužeka posvojila.  a si ti Žanu že kupila on copate Crokse? saj ne vem če sem prav napisala. pa jih rad nosi?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
14.4.2009 14:19:28   
dašabina
jeee, kakšni cukri v peskovniku, Trišuser posted image

Sunny, veš kako pravijo, s suhimi bi hodili, na debelih bi pa ležal deciuser posted image user posted image user posted image  saj bo boljš...

sem na šihtu in komaj čakam, da grem domov....sanjam čokolade, ki jih imamo doma od praznikov....Sani pomagajuser posted image user posted image user posted image  daj mi moč, da premagam user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1421
14.4.2009 15:27:30   
TRIŠ
martinca ja Žan ima croske in jih full rad nosi,tako da ko jih preraste dobi takoj nove.Mi jih imamo vsi in jih nosimo non stop za okrog hiše.Žan še rad puza in je po pesku že skoraj uničil nikice,v croskah pa se nič ne poznauser posted image ,ima jih samo za doma in za k tašči,kjer nič ne pazijouser posted image

dašabina si me pa nasmejala s čokoladami,kak košček si pa le privoščiuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 14.4.2009 15:28:19 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
14.4.2009 16:17:18   
Golobček
Najprej en lep pozdravček, še od nas.

So bili tile prazniki kr dolgi,vendar smo  jih z mojimi preživeli skupaj. Nam je bilo zelo lepo, smo šli v nedeljo in v ponedeljek skupaj v hribe.

Sunny in Vaney jaz res ne razumem, kako ne morejo bit vajini z svojimi družinami in da jim druge stvari pomenijo več kot otroci. Moj je tudi cele dneve zdoma samo je pa čez vikend ali pa vsaj v nedeljo skupaj z nami. Pa tudi gremo kam skupaj, saj mu včasih tudi ni do hoje pa sprehodov,ampak večinoma obvelja moja.

Sedaj pa še za nazaj

Klepetka ja imamo prvošolčka letos, me je kr zmrazilo ko sem dobila domov vabilo za vpis,ampak kaj čmo, se pač staramo...

Dašabina in Nana vama pa z zamudo vse najboljše

Drugače pa vam moram povedat da naša punca že gre sama ob opori sem in tja,

Zdaj pa moram it se je naša princeska zbudila.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
14.4.2009 18:29:47   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Drugače pa vam moram povedat da naša punca že gre sama ob opori sem in tja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
14.4.2009 18:40:20   
Golobček
TRIŠ kje pa si ti Žanu kupla tak majhne crocse ?  Jaz sem dobila ene za Nino sam so številka 22 Nina pa nosi zdaj 19.

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?