Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 10:05:21
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 10:05:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, a imate že vse menstruacijo? počasi bomo morale začet spraševat, če je katera nima več Ha ha, cool!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 10:15:25
|
|
|
|
Olivija*
|
Jazzy, da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 10:27:25
|
|
|
|
AinB
|
Jazzy, tudi midva s Tarikom želiva mali princeski , da bo čim prej zdrava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 12:08:01
|
|
|
|
leda
|
bubiko sem včeraj prvič dala v fliperja. Je tak veselo brcala. Bubi pa je tožil, ker ga je pošpricala če včeraj zamenjam za "par dni nazaj" se pod tole samo podpišem sicer pa vas niti prebrat nimam časa do konca, tko da res ne vem, kam bom službo vtaknila pri temle divjem ritmu pridem kej proti koncu delavnega tedna, ko bom najljubši seminaril v portorožu, taprva lajšala abstinenco starim staršem (je bil za njih večji šok kot zanjo, ko je šla v vrtec), ela bo seveda pridno spala, mati pa malo počvekala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 13:14:58
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jazzy, tudi midva s Tarikom želiva mali princeski , da bo čim prej zdrava Čarli, Olivija in AinB hvala. No vidiš AinB, pa nama je šlo plavanje ta teden v maloro Boš poročala kako je bilo pri vas.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 14:06:06
|
|
|
|
Olivija*
|
kam pa hodite plavat? Atlantis?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 14:14:28
|
|
|
|
pf
|
Jazzy , da bo tvoja babika čimprej zdrava.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 14:38:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jazzy , da bo tvoja babika čimprej zdrava. ..jaz tudi želim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 14:40:16
|
|
|
|
gloria
|
...kolk ste načvekale ...ne da se mi brati ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 15:32:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Koliko časa pa mora biti po tem, ko nima več vročine še doma? Meni je rekla pri bubiju, da mora bit en dan brez vročine, da lahko gre naslednji dan ven. Na miren sprehod (kaj več itak ni zmogel).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 15:59:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kam pa hodite plavat? Atlantis? Dif.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 17:51:56
|
|
|
|
Alenka_
|
še od naju s Saro veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko da bo čimprej zdravje spet prikorakalo nazaj!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 18:24:20
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ še od naju s Saro veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko da bo čimprej zdravje spet prikorakalo nazaj! In od naju z Vito!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 18:53:20
|
|
|
|
anchy82
|
Mi pa zdaj res uživamo na sončku...Ti velikonočni prazniki so bili najlepši do zdej Evo, sem uspela naredit še nekaj slikic z našo rožico med spomladanskimi rožicami... Pa še ena.... ter še zadnja ... Zdaj grem pa malo likat, ker med prazniki res nisem nč po hiši delala Me je počakalo tako oprano kot umazano perilo... Še nekaj...A ve svoje nagajivčke v avtu vozite že v večjem avtosedežu in ne več v lupinici???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 19:34:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Vita. Bubika je še v lupinici in bo še kar nekaj časa. Do 9 mesecev pravgotovo, potem bomo pa videli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:08:09
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Evo, sem uspela naredit še nekaj slikic z našo rožico med spomladanskimi rožicami... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:13:05
|
|
|
|
pf
|
Punce zdaj ima pa še naša babika vročino. 38.5 ima v ustih. Ne vem kaj bi lahko bilo, ker nič ne kašlja, niti kiha, če se ji dotaknem ušes ne pokaže, da bi jo bolelo, grlo zgleda vredu, zobki so zunaj. No možno, da še prihajajo, ampak baje je do 38 lahko vročina za zobke. Ko sem ji dala Calpol je pol kar čez dvajset minut pa že imela 37.7. Pa čez dan je bila ok, proti večeru se mi je zdela malo bolj tečkasta. Jedla pa je ful, tudi sedaj ko sva merile vročino. Dojila se je, pa še riževo kašico je pojedla kar precej. Vodo sem ji dala za pit po žlički, pa ko sva obraz umivale, sem ji na čelo dala malo pleničko mokro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:13:54
|
|
|
|
Virtualna
|
Še nekaj...A ve svoje nagajivčke v avtu vozite že v večjem avtosedežu in ne več v lupinici??? Mi Leylo ze dva meseca prevazava v avtosedezu, ker je lupinico ze zdavnaj prerasla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:29:07
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Mi pa zdaj res uživamo na sončku...Ti velikonočni prazniki so bili najlepši do zdej Evo, sem uspela naredit še nekaj slikic z našo rožico med spomladanskimi rožicami... Kolk je pa luškana!!!!!!!!!!!!!!! Pa ful ma lep klobuček. Mi bi tud takega imeli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:30:39
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce zdaj ima pa še naša babika vročino. 38.5 ima v ustih. Ne vem kaj bi lahko bilo, ker nič ne kašlja, niti kiha, če se ji dotaknem ušes ne pokaže, da bi jo bolelo, grlo zgleda vredu, zobki so zunaj. No možno, da še prihajajo, ampak baje je do 38 lahko vročina za zobke. Ko sem ji dala Calpol je pol kar čez dvajset minut pa že imela 37.7. Pa čez dan je bila ok, proti večeru se mi je zdela malo bolj tečkasta. Jedla pa je ful, tudi sedaj ko sva merile vročino. Dojila se je, pa še riževo kašico je pojedla kar precej. Vodo sem ji dala za pit po žlički, pa ko sva obraz umivale, sem ji na čelo dala malo pleničko mokro. Ma pri nas je bilo podobno, potem je pa na srečo čez dan vročina zginila in tudi popoldne in zvečer je ni več imela. Ima pa vneto grlo, ušeska so pa na srečo OK. . Je bila pa cel dan bolj razdražljiva. Ampak mislim, da bo jutri že bolje. da bo tudi pri vas!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:35:04
|
|
|
|
petra1978
|
Sem vas prišla samo malo pozdravit. Napisale ste seveda toliko, da vas nikakor ne morem prebrat. Jutri mam izpit, potem bo pa bolje in bom spet malo več tukaj. Moj pikec je začel ful čvekat in je včasih prav smešen. Pa koliko ima energije. Skoz se mu mora kaj dogajat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:38:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:39:42
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Mi pa zdaj res uživamo na sončku...Ti velikonočni prazniki so bili najlepši do zdej Evo, sem uspela naredit še nekaj slikic z našo rožico med spomladanskimi rožicami... Pa še ena.... ter še zadnja ... Zdaj grem pa malo likat, ker med prazniki res nisem nč po hiši delala Me je počakalo tako oprano kot umazano perilo... Še nekaj...A ve svoje nagajivčke v avtu vozite že v večjem avtosedežu in ne več v lupinici??? luštna punči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 20:40:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše pupe: kako smo lepi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?