|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
14.4.2009 10:05:21   
gold fish
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.4.2009 10:05:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Punce, a imate že vse menstruacijo?

počasi bomo morale začet spraševat, če je katera nima več user posted image

Ha ha, cool!!

user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.4.2009 10:15:25   
Olivija*
Jazzy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
14.4.2009 10:27:25   
AinB
Jazzy, tudi midva s Tarikom želiva mali princeski user posted image , da bo čim prej zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.4.2009 12:08:01   
leda
bubiko sem včeraj prvič dala v fliperja. Je tak veselo brcala. Bubi pa je tožil, ker ga je pošpricala

če včeraj zamenjam za "par dni nazaj" se pod tole samo podpišem user posted image

sicer pa vas niti prebrat nimam časa do konca, tko da res ne vem, kam bom službo vtaknila pri temle divjem ritmuuser posted image

pridem kej proti koncu delavnega tedna, ko bom najljubši seminaril v portorožu, taprva lajšala abstinenco starim staršem (je bil za njih večji šok kot zanjo, ko je šla v vrtec), ela bo seveda pridno spala, mati pa malo počvekala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
14.4.2009 13:14:58   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Jazzy, tudi midva s Tarikom želiva mali princeski user posted image , da bo čim prej zdrava user posted image user posted image user posted image

Čarli, Olivija in AinB hvala.

No vidiš AinB, pa nama je šlo plavanje ta teden v maloro user posted image user posted image user posted image Boš poročala kako je bilo pri vas.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
14.4.2009 14:06:06   
Olivija*
kam pa hodite plavat? Atlantis?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
14.4.2009 14:14:28   
pf
Jazzy user posted image , da bo tvoja babika čimprej zdrava.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.4.2009 14:38:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jazzy user posted image , da bo tvoja babika čimprej zdrava.

..jaz tudi želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.4.2009 14:40:16   
gloria
...kolk ste načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ne da se mi bratiuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.4.2009 15:32:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Koliko časa pa mora biti po tem, ko nima več vročine še doma?

user posted image user posted image user posted image

Meni je rekla pri bubiju, da mora bit en dan brez vročine, da lahko gre naslednji dan ven. Na miren sprehod (kaj več itak ni zmogel).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.4.2009 15:59:29   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

kam pa hodite plavat? Atlantis?

Dif.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.4.2009 17:51:56   
Alenka_
še od naju s Saro veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko user posted image  da bo čimprej zdravje spet prikorakalo nazaj!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.4.2009 18:24:20   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

še od naju s Saro veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko user posted image  da bo čimprej zdravje spet prikorakalo nazaj!

In od naju z Vito! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.4.2009 18:53:20   
anchy82
Mi pa zdaj res uživamo na sončku...Ti velikonočni prazniki so bili najlepši do zdejuser posted image user posted image user posted image
Evo, sem uspela naredit še nekaj slikic z našo rožico med spomladanskimi rožicami...

user posted image

Pa še ena....

user posted image

ter še zadnjauser posted image ...
user posted image

Zdaj grem pa malo likat, ker med prazniki res nisem nč po hiši delalauser posted image Me je počakalo tako oprano kot umazano perilo...

Še nekaj...A ve svoje nagajivčke v avtu vozite že v večjem avtosedežu in ne več v lupinici???

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.4.2009 19:34:12   
*bubi*
user posted image  Vita.

Bubika je še v lupinici in bo še kar nekaj časa. Do 9 mesecev pravgotovo, potem bomo pa videli.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.4.2009 20:08:09   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82
Evo, sem uspela naredit še nekaj slikic z našo rožico med spomladanskimi rožicami...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.4.2009 20:13:05   
pf
Punce zdaj ima pa še naša babika vročino. 38.5 ima v ustih. Ne vem kaj bi lahko bilo, ker nič ne kašlja, niti kiha, če se ji dotaknem ušes ne pokaže, da bi jo bolelo, grlo zgleda vredu, zobki so zunaj. No možno, da še prihajajo, ampak baje je do 38 lahko vročina za zobke. Ko sem ji dala Calpol je pol kar čez dvajset minut pa že imela 37.7. Pa čez dan je bila ok, proti večeru se mi je zdela malo bolj tečkasta. Jedla pa je ful, tudi sedaj ko sva merile vročino. Dojila se je, pa še riževo kašico je pojedla kar precej. Vodo sem ji dala za pit po žlički, pa ko sva obraz umivale, sem ji na čelo dala malo pleničko mokro. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.4.2009 20:13:54   
Virtualna

Še nekaj...A ve svoje nagajivčke v avtu vozite že v večjem avtosedežu in ne več v lupinici???

Mi Leylo ze dva meseca prevazava v avtosedezu, ker je lupinico ze zdavnaj prerasla user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.4.2009 20:29:07   
Jazzy1

Mi pa zdaj res uživamo na sončku...Ti velikonočni prazniki so bili najlepši do zdejuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Kolk je pa luškana!!!!!!!!!!!!!!! Pa ful ma lep klobuček. Mi bi tud takega imeli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.4.2009 20:30:39   
Jazzy1

Punce zdaj ima pa še naša babika vročino. 38.5 ima v ustih. Ne vem kaj bi lahko bilo, ker nič ne kašlja, niti kiha, če se ji dotaknem ušes ne pokaže, da bi jo bolelo, grlo zgleda vredu, zobki so zunaj. No možno, da še prihajajo, ampak baje je do 38 lahko vročina za zobke. Ko sem ji dala Calpol je pol kar čez dvajset minut pa že imela 37.7. Pa čez dan je bila ok, proti večeru se mi je zdela malo bolj tečkasta. Jedla pa je ful, tudi sedaj ko sva merile vročino. Dojila se je, pa še riževo kašico je pojedla kar precej. Vodo sem ji dala za pit po žlički, pa ko sva obraz umivale, sem ji na čelo dala malo pleničko mokro. 

Ma pri nas je bilo podobno, potem je pa na srečo čez dan vročina zginila in tudi popoldne in zvečer je ni več imela. Ima pa vneto grlo, ušeska so pa na srečo OK. user posted image user posted image . Je bila pa cel dan bolj razdražljiva.

Ampak mislim, da bo jutri že bolje.

user posted image user posted image user posted image da bo tudi pri vas!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.4.2009 20:35:04   
petra1978
Sem vas prišla samo malo pozdravit. Napisale ste seveda toliko, da vas nikakor ne morem prebrat. Jutri mam izpit, potem bo pa bolje in bom spet malo več tukaj.

Moj pikec je začel ful čvekat in je včasih prav smešen. Pa koliko ima energije. Skoz se mu mora kaj dogajat.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.4.2009 20:38:30   
RAČKAPK
čer

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.4.2009 20:39:42   
RAČKAPK

user posted image

Pa še ena....

user posted image

ter še zadnjauser posted image ...
user posted image

Zdaj grem pa malo likat, ker med prazniki res nisem nč po hiši delalauser posted image Me je počakalo tako oprano kot umazano perilo...

luštna punči user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.4.2009 20:40:35   
RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo naše pupe:

user posted image

user posted image

kako smo lepiuser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?