Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:53:07
|
|
|
|
arabela*
|
Pa full je začela naša M blebetat...se pogovarja ko velika....zadnjič je videla sosede preko ograje in se je začela tako "pogovarjat" z njimi..... Nič,grem v miru do konca spit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:59:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, pa še najina princeska....... No tvoja punca pa zgleda dosti bolj vesela sedaj v vozičku. Lepa punca. ja. sedaj uživa, ko vidi vse okrog sebe. je prou fajn iti na sprehod. [/quote Sem vesela za vaju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:01:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti. meni se pa ne zdijo pogumni, pač pa butasti.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:05:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi, je pa to prvič, da si omenila bubikino ime... ni bilo namenoma Je bilo pa prisrčno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:07:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira. Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo? Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba... Meta pri nas je isto. Najprej se naje Lana, potem midva. Ampak tudi, če je ful sita bi ona še kar nekaj jedla zraven. Ali piškot, kruh, banano. Nekaj pač.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:08:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta si mal narobe prebrala: Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je četrtek, 09.04.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je torek, 14.04.2009. Uuuuu, pol bo jutri celo bogastvo na mojem računu Srečnica, če je toliko, da lahko temu rečeš bogastvo. Moje je prej mizerija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:10:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) Jaz pa bubiki nič linotov v flašo ne dajem. Vse na žličko Bubiju pa sem še dolgo čokolešnik delala. Tudi jaz ji dajem vse na žlico. Kozarček imava edino za vodo pit, pa občasno frutek. Dobro da še imam mleko, ker itak ne zna pit iz flaške.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:11:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše pupe:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:13:18
|
|
|
|
arabela*
|
za vse malčke na fotkah..........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:14:27
|
|
|
|
arabela*
|
Naša je pa včeraj pomarančo jedla.....sem ji dala kar v kafiču in je pocuzala sokeca ven...je kar usta odpirala....tak ji je bilo dobro....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:15:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) Jaz pa bubiki nič linotov v flašo ne dajem. Vse na žličko Bubiju pa sem še dolgo čokolešnik delala. Tudi jaz ji dajem vse na žlico. Kozarček imava edino za vodo pit, pa občasno frutek. Dobro da še imam mleko, ker itak ne zna pit iz flaške. jaz tud vse na žličko,tudi bolj redke kašice z vodo.....po flaški ji dam samo mleko in pa čaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:17:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Srečnica, če je toliko, da lahko temu rečeš bogastvo. Moje je prej mizerija. jaz sem tudi uspela vlogo oddat za otroške....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:18:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kdaj pa se sploh šteje, da otrok sedi sam? Ko ga posedeš in nekaj časa ne pade al ko se tudi usede sam? Lara se še dooooolgo sama ne bo znala vsesti.... če jo posedem je pa kr stabilna za nekaj časa... Mene zanima, če se še kateri od naših septembeeeerčkov ne obrne.... Čeprav je napredek.... na bok ji že rata... Naša se že ful obrača in kotali. Bok, na hrbet, na trebušček, v levo in v desno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:26:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. Bogi ... Sej bo spregledal... Še vsi so, tud Esmeralda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:29:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Srečnica, če je toliko, da lahko temu rečeš bogastvo. Moje je prej mizerija. jaz sem tudi uspela vlogo oddat za otroške.... Saraya bravo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:31:12
|
|
|
|
pf
|
Nič prebrala sem, pokomentirala sem, sedaj pa likat in čebljat z Lano. Naša je dva dni nazaj že rekla mama ata, ampak se nam še vseeno zdi, da se nam je mogoče zdelo, čeprav nas je slišalo pet odraslih. Bomo videli, če bo kaj ponovila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:41:20
|
|
|
|
Virtualna
|
Guten Morgen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:53:15
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! zdaj grem pa nazaj brat...če bom sploh še našla, kje sem ostala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:54:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Takoj za mojo Leylo...najlepsi dojencek... .... haha...neki takega bi jaz rekla za Leylo Virtualna, boš še kako slikco poslala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:55:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, a imate že vse menstruacijo? počasi bomo morale začet spraševat, če je katera nima več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 8:58:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira. Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo? Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba... tudi naša je tak jedec, da bomo počasi morali že skrivat pred njo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 9:19:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jutro! No, mi smo pa danes ponoči dobili vročino - sem ji dala Calpol, zjutraj je bilo že bolje, ampak še zmeraj vročina. FUl mi je čudno, ker ni bila v stiku z nobenim bolnim otrokom, tud mi smo vsi zdravi Zobki pa niso - vsaj nič se ne vidi, pa tudi temperatura je bila pomoje previsoka (38,9). Se mi je pa kar zdelo, da se nekaj kuha, ker je bila včeraj cel dan tečka. Koliko časa pa mora biti po tem, ko nima več vročine še doma?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 9:20:45
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, a imate že vse menstruacijo? počasi bomo morale začet spraševat, če je katera nima več Ha ha, cool!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 9:22:11
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jutro! No, mi smo pa danes ponoči dobili vročino - sem ji dala Calpol, zjutraj je bilo že bolje, ampak še zmeraj vročina. FUl mi je čudno, ker ni bila v stiku z nobenim bolnim otrokom, tud mi smo vsi zdravi Zobki pa niso - vsaj nič se ne vidi, pa tudi temperatura je bila pomoje previsoka (38,9). Se mi je pa kar zdelo, da se nekaj kuha, ker je bila včeraj cel dan tečka. Koliko časa pa mora biti po tem, ko nima več vročine še doma? Najbolje, da se posvetuješ s pediatrom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 9:27:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jutro! No, mi smo pa danes ponoči dobili vročino - sem ji dala Calpol, zjutraj je bilo že bolje, ampak še zmeraj vročina. FUl mi je čudno, ker ni bila v stiku z nobenim bolnim otrokom, tud mi smo vsi zdravi Zobki pa niso - vsaj nič se ne vidi, pa tudi temperatura je bila pomoje previsoka (38,9). Se mi je pa kar zdelo, da se nekaj kuha, ker je bila včeraj cel dan tečka. Koliko časa pa mora biti po tem, ko nima več vročine še doma? Najbolje, da se posvetuješ s pediatrom. Ja saj sem klicala, pa so rekli, da ker je šele danes dobila vročino naj še ne hodim se kazat, da naj pridem jutri če jo bo še imela.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?