Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:14:04
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. In malce kasneje pa čudež....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:14:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. Bogi ... Sej bo spregledal... Še vsi so, tud Esmeralda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:15:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. Bogi ... Sej bo spregledal... Še vsi so, tud Esmeralda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:16:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. Si moram z neta dobit dele te sezone, nisem niti enega vidla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:16:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Moj tudi joka pri žitnih kašicah (ampak ne vedno). Mu prepočasi dajem (beri: ne folgam). Zadnjič mi je vrgel žlico kaše na majico in sem se hotela obrisat ... ojoj ... na koncu sem ga v modrcu fotrala. Pa oba zajokana ... mi je prekipelo. Poznam... Jok in trmo in brezup in popacano majco (do modrca nisem uspela prit ). Zdaj mam pač dudo za GH in mamo vsi mirne živce.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:18:01
|
|
|
|
ključek
|
mi smo bili pa danes na obisku, sem 3 tedne staro punčko pestvala.... .....ampak ne morm verjet, da sem kr tuhtala kako prijeti..... ...........sem bila vsa lesena.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:18:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. In malce kasneje pa čudež.... Jaz sicer nimam pojma o čem govorite oz. najbrž o gospodinjah (al pa tudi ne, ker nisem niti enga dela gledala) ampak vidim, da podobno razmišljava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:18:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. Bogi ... Sej bo spregledal... Še vsi so, tud Esmeralda Ne bit tako žleht.... bogi človek...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:22:32
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado. Bogi ... Sej bo spregledal... Še vsi so, tud Esmeralda Ta je dobra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:22:45
|
|
|
|
meta21
|
Čvekice, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:23:59
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo bili pa danes na obisku, sem 3 tedne staro punčko pestvala.... .....ampak ne morm verjet, da sem kr tuhtala kako prijeti..... ...........sem bila vsa lesena......... Pa kako so lahki, kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:25:24
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz tudi grem. Fajn spite, pa vaši malčki tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:27:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo bili pa danes na obisku, sem 3 tedne staro punčko pestvala.... .....ampak ne morm verjet, da sem kr tuhtala kako prijeti..... ...........sem bila vsa lesena......... Pa kako so lahki, kaj? ja. ta princeska je imela cca.3 kg ko se je rodila, pa 50 cm dolga, tko da je res mala piška.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:30:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Čvekice, lahko noč! nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:31:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz tudi grem. Fajn spite, pa vaši malčki tudi. nočko tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:31:36
|
|
|
|
lana17
|
Jaz tud grem...da se vsaj malnaspim, preden bom spt dojilja. Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:32:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Jaz tud grem...da se vsaj malnaspim, preden bom spt dojilja. Lahko noč! nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:36:15
|
|
|
|
ključek
|
jaz tudi grem .nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:16:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Z bubiko šibava na teren. Najprej bubija v vrtec peljeva, potem pa sva fraj . Upam, da mi vsaj ta teden ostane zdrav
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:38:14
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:40:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a je kej narobe ker ln še ne sedi čisto fiksno sama? mislm, glede na starost.... naša že lepo čiča....včeraj smo bila na kafeju in sem jo posadila na sosednji stol...pa smo imeli mir...mami in M.... nič ni narobe.....Naša A se pa nikoli ni plazila,pa je tud vse ok...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:44:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ..ko jo daješ kravice past jo obrni iz hrbta na trebuh...enkrat bo pa sama pogruntala kako...se je pa tud J začel najprej na bok obračat Ma smo ji pokazali že mnogokrat.... ma ni glih kašna kravopasiteljica.... enkrat jo obrnemo in se že razburja... Zdej, ko jo posedamo pa tudi na hrbtu noče več ležat... lara,ne sili je...saj ni nič narobe...je bolj taka da se ji pač ne da...meni je tud hecno,ko naša vse že obvlada,medtem,ko je bila a bolj mirna in ni nič naredila...kam smo jo položili,tam je ostala....pa je zdaj zrasla v pravo frkljo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:46:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Bogi ... Sej bo spregledal... Še vsi so, tud Esmeralda
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 7:50:17
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa,odkar smo ure prestavili imamo pestro....čudno ampak resnično....prej ji je uspelo spat celo noč...zdaj...noro. Spat gre okrog osme zvečer,pa se mi zbudi okoli dveh..lačnajo nahranim...nato pa je že ob 5.30 auf...in to vsak dan... .Ne razumem,kako je tak lačna ponoči,mogoče,ker nima več toliko mleka čez dan??
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?