|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
14.4.2009 7:53:07   
arabela*
Pa full je začela naša M blebetat...se pogovarja ko velika....zadnjič je videla sosede preko ograje in se je začela tako "pogovarjat" z njimi.....user posted image

Nič,grem user posted image  v miru do konca spit....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.4.2009 7:59:28   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: pf

evo, pa še najina princeska.......

user posted image

user posted image

No tvoja punca pa zgleda dosti  bolj vesela sedaj v vozičku. Lepa punca. user posted image

ja. sedaj uživa, ko vidi vse okrog sebe.user posted image  je prou fajn iti na sprehod.
[/quote

Sem vesela za vaju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
14.4.2009 8:01:35   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti.

meni se pa ne zdijo pogumni, pač pa butasti.........

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
14.4.2009 8:05:35   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Bubi, je pa to prvič, da si omenila bubikino ime... user posted image

ni bilo namenoma user posted image user posted image user posted image

Je bilo pa prisrčno. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
14.4.2009 8:07:38   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota)user posted image  in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira.

Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo?user posted image Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba...

Meta pri nas je isto. Najprej se naje Lana, potem midva. Ampak tudi, če je ful sita bi ona še kar nekaj jedla zraven. Ali piškot, kruh, banano. Nekaj pač.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
14.4.2009 8:08:27   
pf

Meta si mal narobe prebrala: Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
četrtek, 09.04.2009.

Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je
torek, 14.04.2009.

Uuuuu, pol bo jutri celo bogastvo na mojem računuuser posted image user posted image user posted image

Srečnica, če je toliko, da lahko temu rečeš bogastvo. Moje je prej mizerija. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
14.4.2009 8:10:01   
pf

(potem ko je zmazal flašo kukuruz linota)user posted image   

Jaz pa bubiki nič linotov v flašo ne dajem. Vse na žličko user posted image

Bubiju pa sem še dolgo čokolešnik delala.

Tudi jaz ji dajem vse na žlico. Kozarček imava edino za vodo pit, pa občasno frutek. Dobro da še imam mleko, ker itak ne zna pit iz flaške.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
14.4.2009 8:11:56   
pf

Evo naše pupe:

user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
14.4.2009 8:13:18   
arabela*
user posted image user posted image  za vse malčke na fotkah..........user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
14.4.2009 8:14:27   
arabela*
Naša je pa včeraj pomarančo jedla.....sem ji dala kar v kafiču in je pocuzala sokeca ven...je kar usta odpirala....tak ji je bilo dobro....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
14.4.2009 8:15:55   
arabela*

(potem ko je zmazal flašo kukuruz linota)user posted image   

Jaz pa bubiki nič linotov v flašo ne dajem. Vse na žličko user posted image

Bubiju pa sem še dolgo čokolešnik delala.

Tudi jaz ji dajem vse na žlico. Kozarček imava edino za vodo pit, pa občasno frutek. Dobro da še imam mleko, ker itak ne zna pit iz flaške.

jaz tud vse na žličko,tudi bolj redke kašice z vodo.....po flaški ji dam samo mleko in pa čaj...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
14.4.2009 8:17:19   
arabela*

Srečnica, če je toliko, da lahko temu rečeš bogastvo. Moje je prej mizerija. user posted image

jaz sem tudi uspela vlogo oddat za otroške....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
14.4.2009 8:18:45   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kdaj pa se sploh šteje, da otrok sedi sam? Ko ga posedeš in nekaj časa ne pade al ko se tudi usede sam?

Lara se še dooooolgo sama ne bo znala vsesti.... če jo posedem je pa kr stabilna za nekaj časa...

Mene zanima, če se še kateri od naših septembeeeerčkov ne obrne.... Čeprav je napredek.... na bok ji že rata...

Naša se že ful obrača in kotali. Bok, na hrbet, na trebušček, v levo in v desno. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
14.4.2009 8:26:56   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr

Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... user posted image

slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado.

Bogiuser posted image user posted image user posted image ... Sej bo spregledal... Še vsi so, tud Esmeraldauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
14.4.2009 8:29:10   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz sem tudi uspela vlogo oddat za otroške....user posted image

Saraya bravo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.4.2009 8:31:12   
pf
Nič prebrala sem, pokomentirala sem, sedaj pa likat in čebljat z Lano. Naša je dva dni nazaj že rekla mama ata, ampak se nam še vseeno zdi, da se nam je mogoče zdelo, čeprav nas je slišalo pet odraslih. Bomo videli, če bo kaj ponovila. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
14.4.2009 8:41:20   
Virtualna
Guten Morgen user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
14.4.2009 8:53:15   
Olivija*
dobro jutro!

zdaj grem pa nazaj brat...če bom sploh še našla, kje sem ostala user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.4.2009 8:54:31   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Takoj za mojo Leylo...najlepsi dojencek...user posted image ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha...neki takega bi jaz rekla za Leylo user posted image user posted image

Virtualna, boš še kako slikco poslala?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.4.2009 8:55:18   
Olivija*

Punce, a imate že vse menstruacijo?

počasi bomo morale začet spraševat, če je katera nima več user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.4.2009 8:58:38   
Olivija*

Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota)user posted image  in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira.

Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo?user posted image Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba...

tudi naša je tak jedec, da bomo počasi morali že skrivat pred njo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
14.4.2009 9:19:46   
Jazzy1
Jutro!

No, mi smo pa danes ponoči dobili vročino - sem ji dala Calpol, zjutraj je bilo že bolje, ampak še zmeraj vročina. FUl mi je čudno, ker ni bila v stiku z nobenim bolnim otrokom, tud mi smo vsi zdravi user posted image Zobki pa niso - vsaj nič se ne vidi, pa tudi temperatura je bila pomoje previsoka (38,9). Se mi je pa kar zdelo, da se nekaj kuha, ker je bila včeraj cel dan tečka.

Koliko časa pa mora biti po tem, ko nima več vročine še doma?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.4.2009 9:20:45   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Punce, a imate že vse menstruacijo?

počasi bomo morale začet spraševat, če je katera nima več user posted image

Ha ha, cool!!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.4.2009 9:22:11   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Jutro!

No, mi smo pa danes ponoči dobili vročino - sem ji dala Calpol, zjutraj je bilo že bolje, ampak še zmeraj vročina. FUl mi je čudno, ker ni bila v stiku z nobenim bolnim otrokom, tud mi smo vsi zdravi user posted image Zobki pa niso - vsaj nič se ne vidi, pa tudi temperatura je bila pomoje previsoka (38,9). Se mi je pa kar zdelo, da se nekaj kuha, ker je bila včeraj cel dan tečka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje, da se posvetuješ s pediatrom.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.4.2009 9:27:51   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje, da se posvetuješ s pediatrom.

Ja saj sem klicala, pa so rekli, da ker je šele danes dobila vročino naj še ne hodim se kazat, da naj pridem jutri če jo bo še imela.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?