Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 12.4.2009 22:05:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer!!! Jaz sem pa važna, ker se 1. javljam iz novega računalnika nič ne vem kaj se dogaja, vas morm še mal prebrat, samo ne danes. Preživeli smo lep dan, sonce me je opeklo, na naši terasi je blo danes 52 stopinj več pa termometer ni pokazal v senci je blo pa 28 No, tako, lep večer (če je še katera pokonci) zdaj pa stuškat pa ninat. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 8:01:08
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jutro! bamby upam, da bo Anja čimprej zdrava . Ja kaj ste pol 6 otroško preboleli? Vse se že o dupustih pogovarjate, joj pa saj res bo naenkrat tukaj poletje. Mi gremo na Pag, potem pa še v gore zaradi Lukca, v začetku sept. pa še enkrat na morje. Dolenjka to pa je super, kar dobra 2 meseca boste na morju. Res dobro, jaz bi bila tudi , samo je nemogoče zaradi dopusta. Lahko imam 4 tedne skupaj v glavni sezoni. Blaža kam pa greste na Pag? Ker mi bomo tudi na pagu takoj v začetku julija, gremo pa v capm Straško. Pa, če bomo kje blizu bi se lahko s februarčki kje na kakšni kavici dobile . Mariborčanke jaz bi imela danes čas za kakšno kavico, ampak samo dopoldne tam do 13h? Če ima katera čas naj me pokliče!
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 13.4.2009 8:03:24 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 8:02:30
|
|
|
|
ella79
|
jutro prva nisem mogla spat, k me hrbet boli k ostala familija itak še spi, jaz sem si pa v miru kavico privoščila in RR zravn. Zojo zbudim čez pol ure, k včeri sem jo pustila spat do 10:00 pa potem itak ni hotla it ob dvanajstih spet spat, pa je bil cel žur, se je dve uri v postelji igrala, namesto da bi spala danes je spet krasen dan, izkoristite ga maksimalno lp
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 8:03:53
|
|
|
|
ella79
|
MP si me prehitela mi tudi hodimo na Pag, sam prav v Novaljo. A greste v mobilne hiške v straško al prikolco?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 8:07:36
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro prva nisem mogla spat, k me hrbet boli k ostala familija itak še spi, jaz sem si pa v miru kavico privoščila in RR zravn. Zojo zbudim čez pol ure, k včeri sem jo pustila spat do 10:00 pa potem itak ni hotla it ob dvanajstih spet spat, pa je bil cel žur, se je dve uri v postelji igrala, namesto da bi spala danes je spet krasen dan, izkoristite ga maksimalno lp Oprosti, ampak mislim, da sem jaz prva , samo sem še popravljala, ker sem imela par napakic. Sem še tako . Pa ne razumem kakšne otroke imate to, da vam spijo do 10h. To ni pošteno, naš pa se zbudi že pred 6 uro zjutraj .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 13.4.2009 8:14:57 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 8:10:18
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro o ella..pa nisi prva mojemu se je utrgalo, že tretjo noč zapored je dežural, da sem jaz lahko hrgolila, no kej tazga se še ni zgodilo me že skrbi, če ma kej slabo vest no sicer pa mi smo že veliko boljše. dlesen še kar krvavi ampak vročine ni več že dva dni, pa tudi po ustih so se afte že začele sušiti. včeraj smo bli pri svakinji na požrtiji., pa so otroci gumitvist skakali, smo pol še mal tastari probal.moram se pohvalit, da še zmer obvladam, sam danes pa vidim, kako sem zanikrna, ker me boli sleherna mišica na telesu. lastike ziher ne skačem več danes gremo gledat 5 moških in 5 žensk.com...ne morem dočakat. pride moja mati malo merkat, pa bo prespala, ttko, da ne bomo rabli divjat domov. jutri moram it še zjutraj k zobarju, pol grem še par stvari na šiht zrihtat, pol pa do konc tedna uživancija s prinčipesko . sam naj bo lepo vreme. grem zdaj naša dva mal crkljat, sem dobre volje, ker sem u iber naspana.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 8:10:19
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 MP si me prehitela mi tudi hodimo na Pag, sam prav v Novaljo. A greste v mobilne hiške v straško al prikolco? Mi gremo v prikolico. Imamo že od lani rezervirano parcelo. Pa saj to je čisto blizu, kam pa se hodite vi kopat? Pa kdaj imate rezerviran termin?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 8:15:50
|
|
|
|
ella79
|
misar da gre Lani na bolje, pa za očka MP mi nič trmin ne rezerviramo, ker smo vedno dobrodošli zagotovo pa gremo prvo rundo konec junija. Kopat se pa hodimo na Ručico, Metanja, če ti je kaj znano super k imate prikolico v Strašku, mi je všeč kamp, fajn senca, plaža OK... bi šla takoj
< Sporočilo je popravil ella79 -- 13.4.2009 8:16:58 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 9:04:55
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, mi smo že doma . Imeli smo se super. Jedli dobrote, se cartali, dobili kup stvari za domov... no zvečer smo se pa kar odpravli domov, da imamo dan zase... gremo v ZOO... po moje bo gužva, a vseeno komaj čakam... sva se z odločila da bova kar letne karte kupila. Sigurno bomo šli vsaj 5 x letos. Mi pa gremo letos v Vrsar... imamo prikolico... na dopustu bomo nekaj dni v juniju, en teden v juliju in 14 dni v avgustu... če bo vse po sreči bo pa Val kar 4 tedne na morju... malo z nama, malo pa z babi in dedijem No grem po kavico in nato ekšn...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 9:45:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Mi smo malo bolje spali, samo mene je nekaj želodec zaj****** Pa sploh nisem velko jedla Kašljamo skoraj nič več Smo pa začeli kar malo trpotčevega sirupa dajati Mi2 sva se odločila,da hišice v NOvigradu ne vzameva, ker je malo premajhna in sva se z prijatelji, ki imajo apartmaje v Zadru že definitivno dogovorila za najem apartmaja pri njih - 21 dni v juniju in praktično cel julij Ja, letos in verjetno drugo leto si toliko dopusta še lahko privoščimo, potem bo pa konce uživancije
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 11:19:23
|
|
|
|
jencili
|
dan,kaj morm spet jst mal prit, da napolnemo strani al kaj? Ste v skoraj dveh dneh nakofale tok kot me v enem večeru Taj že urco in pol spi, jst pa sem si vzela malo časa za kopalnico, pol pa še malo zase Zdej gledam pred sabo kup cunj, k so za speglat, pa se mi niti pod približno ne da it peglat. Bom že, ko bo slabše vreme al pa vsaj tema zunaj (da ne bomo pol že nagi okol hodil, ker bo skoz sonček ) Tašča se je nki prijavila, da naj jo pokličem, ko se Taj zbudi. Očitno si je zaželela malo njegove družbe, jst bom pa v tem času še kej koristnega nardila, pa bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 13:24:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Grrrrrrrrrrrr. we are sorry napišem vse komentarje, potem pa nič Eh, pol pa lep dan še naprej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 13:25:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan. Grrrrrrrrrrrr. we are sorry napišem vse komentarje, potem pa nič Eh, pol pa lep dan še naprej Tudi mene je vrglo ven!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 13:29:47
|
|
|
|
bamby
|
Mi smo bolje, danes brez vročine! Zdaj pa spimo! Danes je tudi imela spet apetit in je pojedla za zajtrk medolino, za kosilo pa rižoto. Pa pol ure je odspala pred kosilom in se je kot nalašč zbudila, d aje pojedla, pol smo jo dali pa naprej spat in zdaj še kar vleče. Bo vsaj dobre volje! Upam, da gremo popoldan kaj na zrak, ker sva bili z Anajo že od petka le doma. mala pikica, Anajo nismo nič peljali k zdravniku, zato ne vem, ali je bila 6. bolezen ali ne. Po moje je bila kaka virozica. Že v sredo so iz vrtca poslali 2 otroka domov z vročino. Anaja je zakuhala v petek. Ker sem bila frej, sem jo obdržala kar doma, ker že zjutraj ni bila OK. Lep praznični ponedljek želim vsem!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 18:45:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Vau, zelena barva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 18:56:21
|
|
|
|
buči
|
Dan, smo uživali 100 na uro. Tilen je spal do 9ih - še nikoli! Z Aljažem sva bila tako sama na sprehodu in v Kavalu na igralih, potem piknik s sprijateljico in njeno familijo, smo pospravili in se preselili na piknik k sosedom. Zdaj sem rahlo vinjena in nažrta hrane, mlekarnar pospravlja posodo, Tilen bere moto revijo, Aljaž je pri mojih eno nadstropje nižje. Samo da je lepo vreme! Tudi midva že razmišljava o morju, samo ne prideva skupaj: lpkacija, cena, termin ... Mi imamo pač v višku sezone kolektivca, takrat je najdražje, jaz bi šla kar h kolegu od mojega v prikolico, ker je najceneje, samo me malo vleče v apartma, da smo vsaj malo bolj komot ... Moram še malo posrfat ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 19:18:57
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, no pri nas že spimo ... nismo priseli do živalskega, ker je bila gneča za znoret, zato smo pa preživeli enkraten dan v arboretumu... malo smo se nasmolili, ker smo šli jest v neko gostilno malo pred arboretumu in čakali 1 uro in 20 min da sva dobila čevape, prebo mi je bil zanič... pikcu se je pa skoraj odpeljalo ko smo čakali... samo da je za nami... si nisem dovolila da bi mi to pokvarilo dan Zdaj pa malo pospraviva z , potem pa malo cartanja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 20:14:17
|
|
|
|
blaža
|
Čer! Evo naše terančke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 20:28:59
|
|
|
|
putina
|
Čer .. se še jaz malo javljam po dolgem času .. preberem vas kar redno, drugače pa je pestro .. skos akcija .. čestitke vsem nosečkam .. dolenjka, sem že enkrat prej videla, da sta se nekaj s februarko menile glede Novigrada .. jaz sem tam domačinka .. imajo od mojga vikend dol .. v Novigradu, Karpinjan, tam pri treh palmah (gostilna) oz. tik za teniškimi igrišči .. smo bile lani celo poletje dol ... pa včeraj smo tudi mi malo skočili na sončka .. škoda da se nismo kaj zmenili .. glede oddajanja apartmajev pa, po moje se vama splača še kak dan skočit dol, pa malo naokrog povohljat .. vsem da tak v Karpinjanu, se kar precej apartmajev oddaja .. samo ne vem, ali preko agencije ali kar direktno .. teh agencij je zdaj ful, ker se je v zadnjih časih zgradilo ful enih novih stanovanj - apartmajev .. malo še poglejta res .. kaj pa ta nova naselja, če najamete malo večje stanovanje, zna biti tudi kul .. mi bomo šli za 1. maj dol, pa bom malo bolj pozorna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 20:37:21
|
|
|
|
blaža
|
mala_pikica mi gremo na Pag tisti vikend 21.6, al nekaj takega na soboto, ne vem točno datum. Če greš na začetku julija nas ne bo več tam, ker ostanemo en teden. Če se pa poklopimo, z veseljem spijemo kakšno pivce.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 20:41:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, mi smo se spet nasončkali Pa oči je danes kuhal in smo šli na čevape, ribice in piščančka na hrib Tara je spala opoldan 2 uri, pa popoldan še 1 uro in pol Ja ni kaj, to dela pa naš dolenjski zrak, gozd in ptički Putina, cene so tudi v Karpinjanu verjetno kar visoke Če slučajno izveš za kaj res pametnega pa magari na ZS javi Mi bi avgusta še kaj dol skočili Mi smo zdaj v Zadru oz Diklu dobili 2 sobni apartma z 2 balkoni in uporabo velike terase (pokrite) za 30 EUR na dan za junij in 50 EUR na dan za julij, kar je za 2 sobni apartma zelooo ugodno. Pa ima klimo,. satelitsko, mikrovalovko, pečico, uporaba pralnega stroja, koles,..... Pa plaža je 3 minute stran, malo boljša pa 6
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 20:45:24
|
|
|
|
putina
|
dolenjka, ti bom javila ja .. če zvem kaj od kakega domačina, če kdo kaj oddaja .. se pa res noro gradi dol .. se mi zdi da vsakič ko pridem je ful enih novih stanovanj..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 20:55:33
|
|
|
|
listek1
|
čer, še malo z moje strani, upam, da me še niste pozable. Mi še vedno skačemo okrog zdravnikov, je Davdi bolan že 14 dni, je mel prvo sum na pljučnico, potem hudo virozo z drisko, čisto zamašen nosek, zdej mamo pa še ušesa vneta. Pa ravno prejšnji teden je pojedel antibiotik, pa spet smo bli na Jesenicah Ima tudi neke alergije in smo dobili še Claritin. Punce a se bo to kdaj nehal. Jest nisem bla še enga dneva v službi, pa bi mogla delat že 3 mesece. Me pa veseli, da je LUka zdrav in da lahko končno uživa Dolenjka, tebi pa iskrene čestitke za .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 20:58:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 21:04:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Putina, če boš avgusta kaj dol, se pa dobimo na kakšni kavici mi gremo od 17.-27. vem pa kje je to, smo bili tam pri teniških igriščih večkrat na kosilu Listek, saj ne vem kaj naj ti napišem naj se res že nahejo tele bolezni, ker to res ni več normalno goro zdravja za tvojega Davida iz naših koncev Mi končno spimo zgleda so jo teli zobki čist iz tira vrgli, ker ji zg. 4 rine ven (na desni je že zunaj), danes sem pa še spodaj zatipala debelino, pa ne vem če ni tudi 4. vsak večer rabi 1 uro, da zaspi, kaj drugega ne vem če bi bil vzrok eh, saj bo bolje... Sem mislila, da bom gospodinje gledala, jih pa ni še no ja, sem pa vseeno lahko v dnevni in klepetam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?