|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
14.4.2009 19:54:03   
sonček85
evo slikce so dodane 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
14.4.2009 19:56:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: detelja
Pri nas se je pa tako močno ulilo user posted image pa bliska in grmi, moj koder pa še vedno v službi tiči user posted image

aja, še to...cveta a ni to idealno vreme, da greva rodit???

Se popolnoma strinjam s teboj ampak sedaj mi prosim zaupaj še tisti skrivni načrt poroda, ki ja tako zakodiran, da ga jaz ne znam prebrati najina dva otročička pa sta ga dešifrirala in nama sedaj nagajata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti imaš danes še tekmo pa boš pol mogoče šla rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo dost golov in da bo tolk user posted image pri tebi...hmmm, teh kod pa res ne znam dešifrirat....sicer pa mene vsak dan tako grobo pregledajo, da če grem še danes rodit me ne bo čudilouser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
14.4.2009 19:56:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zmenjeno. Js že vse stvari za v P v avtu vozim zraven.
Jaz sem tudi dragemu včeraj  rekla pa je rekel ti preveč komplicirašuser posted image

mi ko smo šli v petek na pregled smo vse vzeli zraven pa da vidiš vsi so na oknu viseli in mislili, da gremo rodit pol pa se čez čas vrnemo in gremo spet z celo robo goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja samo sedaj je pa dragi lahko samo povesil nos saj smo že danes šli v P in sem rekla a vidiš sedaj bomo pa res morali jemati s seboj ,pa je rekel res je ,prav imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, zakaj si pa včeraj bila v P? Se je že kaj dogajalo, pa mi ne vemo za to user posted image ?

ja sem že bila v P ,sem napisala ,pa si mogoče spregledala,imela sem začetne popadke na 10 minut ,ki pa so se nehali in me je poslala domov.Aha sem videla da si potem napisala spodaj že ,bili pa so več k 1h sem počakal 1h,šla pod tuš še malo poačakal in potem v P

Upam, da ne bodo mene tako hecali, ker ko jih bom jaz imela eno uro na 10 minut, bova šla na Ptuj. Saj če bo lažen alarm, bi lahko počakala pri sestri ... toda dom je le dom, toda voziti se potem nazaj do Lj ... tako da bova očitno morala raje malo dlje počakati, da se ne voziva zastonj. Ali pa se bova nalašč vozila po luknjah, da bodo dodatno sprožile porod .
Pa so bili ti popadki močnejši od tistih prej, ki si jih imela? So se začeli v zgornjem delu bušija in so šli čez cel buši?

ja pri tebi bo pa res malo težje.Ja bili so močnejši kot tisti zadnjič ,začeli so se pa spodaj in potem bolelo

Mi je pa danes G rekla ,sva se ja zmenli da ko bojo na 5 minut v P ne prej user posted image user posted image user posted image user posted image in potem mi je opisala da ve kako je to da je pri njej bilo podobno in da je potem v P ostala ,da me čist razume kako je k je prvič.Mi je pa sedaj rekla da ko me bo začelo ornk bolet ,pa ko bojo 1 minuto skupaj držali pa popustili in čez 5 minut spet da naj grem .Je pa dežurna v sredo ,pa potem drug tedern vsak drug dan tko da upam,da naletim na njo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (junona si prebrala kdaj je sedaj sdežurna moja )zdaj veš kdaj morava it pa še brigitko pokličeva user posted image user posted image user posted image

Verjetno torek in četrtek? Je rekla kaj? Ker ponedeljek in sredo je Simoniti, v nedeljo pa Ocvirkova.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
14.4.2009 19:57:23   
*Junona*

hejla!!!!!!!!!!!!

No pa se vam le javljam ,sem imela pester dopoldan user posted image user posted image

detelja:POMOČNIKI IN ZAJTRK KOT VENO 1AAAAAAAAAAAAAAAA
frutolina:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj ,to pa ni bil moj namen ,res mi je žalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L&L.SREČNO JUTRI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakamo veselo novičko od sosede user posted image user posted image
pat.dobrodošla v klubu 1 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veronikab.jaz grem prvič v P na pregled po roku ,se pravi nasl.pregled imam 23.-4 24.4 pa že verjetno v P

vse ,ki ste imele pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj še pa moje poročilo,nič novega CTG ni pokazal nič, mami je šla za 1 kg dol user posted image user posted image user posted image pritisk ok,naslednji pregled 23.4

Sonček user posted image user posted image user posted image za pregled, da je z mamico in Aleksom vse ok! Zdaj pa samo še čakamo pravo akcijo user posted image .

Do četrtka še Sonček počakaj, da malo počvekama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to pa res ,se imava veliko za zment k se že dolgo nisva vidle ,pa še mehčalec morem dragemu dostavit  da bo cotke opral če me ne bo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej se pa že res nekaj časa nisva.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
14.4.2009 19:57:42   
*Junona*

jaz pa mislim ,da je tia12 že v P.Upam ,da nam katera punca javi ko bo rodilauser posted image user posted image

Kok veš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kje maš radar?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo sem šla brat dolenjke in zasledila da jo pogrešajo že nekaj dni na rr user posted image

A, radar iz dolenjske?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
14.4.2009 19:59:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-moje pohvale, super si zrihtala res tako spomladansko...sem vesela, da te imamo in da si med aprilčicami. Kako je pa kaj z atijem? Operacije še ni bilo a ne...no sej bouser posted image , pa čestitke za uspešen pregled. A ti si že danes dobla del porodniške?

hvala user posted image user posted image
ati:ja ati je imel včeraj dopoldan operacijo in sem sedaj popoldan zvedela kako je in kaj je  in vse.user posted image user posted image Sem ti raje poslala ZS  ,ker nebi rada da vsi berejo o tem (ne mislim vas aprilk z vami mi ni težko to delit ,samo nočem pa da vsi berejo, k me drugi tudi berejo )tko da raje pošljem na ZS če katero zanima.Vem pa da mi vse stojite ob strani  in mislite na nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala
porodniška marec :ja sem že dobila nakazano za tiste tri dni v amrcu user posted image user posted image user posted image no danes sem dobila odločbo ,dinarčki bojo pa jutri user posted image user posted image user posted image

hvala za pregled

Sonček, čutim, da ti je težko. user posted image user posted image user posted image Zato ti pošiljam en velik objem user posted image , do roba vesolja in nazaj! user posted image Poskušaj se čim več pogovarjati o tem s tistimi, ki jim zaupaš in ne tiščat v sebi. Mogoče ti pomaga kakšna zgodba iz knjige: Zgodbe ob kuhinjski mizi - gre za zdravilne zgodbe zdravnice-svetovalke. Izjemna knjiga, ki zares celi boleče rane.

porodniška marec - tudi jaz sem danes dobila odločbo, na kateri piše, da bodo dinarčki jutri. Jupi! user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
14.4.2009 20:00:03   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Jaz sem si pa ravno en velik sladoled privoščila. Zadnje dni bi samo sladoled jedla... Mogoče pa to kaj pomeni...

jaz sem danes že tudi sladoled jedla...pa napolitanke...sva zadnjič z dragim neke ful dobre lešnikove v hoferju kupila...jutri pa bo spet vaga pokvarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
14.4.2009 20:00:12   
*Junona*

Evo, pa sem spet skoraj sama zapolnila 3 strani user posted image  user posted image  user posted image . Obljubim, da ko bo Ela na svetu, to ne bo tako, ker ne bo časa vse tako vestno pregledati in komentirati. user posted image  user posted image  user posted image
Šibam v akcijo user posted image , pa se morda tipkamo zvečer user posted image ,
NenaLena

Nič morda, če te ne bo, bo nekaj mnjkalo.user posted image

Hvala Junonca user posted image user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
14.4.2009 20:00:27   
*Junona*

Js sem včeraj cel dan neki jedla in pila...ogromno... in danes mi grda vaga pokaže 1,3kg več kot včerajuser posted image Bomo videli, kaj bo jutri pokazala.user posted image

Grda vaga, grda user posted image . user posted image user posted image user posted image Junona nič se ne sekiraj, boš jutri malo manj jedla in več pila, pa boš na istem. user posted image Bebice pa tako še pridobivajo na teži te zadnje dneve, do 150g na teden.

Jutri imam pa G in spet to tehtanje.user posted image

pri meni je tako bilo po božičnih praznikih....takrat sem se tudi zredila oooogggrrroommmnnnooo...še dobr, da moja gin. nikoli ni težila glede kg..zdaj v P pa me vpr. koliko tehtam...tak ,da če par gramon zamolčim ni nič hudegauser posted image user posted image

Js se pa takrat nisem, sem 4 mesece držala isto težo. Zdej zadnji mesec mi gre pa fejst gor, res. Sem kar slabe volje, me skrbi, kako bo šlo tole dol. Se ne počutim več fajn.

Junona, nič se ne sekiraj. Jaz sem se tudi celo nosečnost "super držala", se mi je zdelo tako fajn, da se nisem nikamor drugam zredila kot v trebušček. Zdaj pa bi si morala kar metati pesek v oči, če si ne bi priznala, da sem dobila okrogla lička, pa po celem telesu eno tako "zimsko plast" user posted image user posted image user posted image . Ne vem ravno, čemu ta plast, glede na to, da je zime konec in prihaja poletje user posted image user posted image user posted image , toda verjamem, da to spada k zdravi nosečnosti, da si telo dobi malo zaloge za dojenje. Pa še G mi je rekla, da +16kg sploh ni panike in da se ne redim preveč. Jaz sem v začetku nosečnosti planirala max +12kg, uf kakšne iluzije user posted image user posted image user posted image . Vem pa, da enim celo rata, toda glede na to, da je vsaka ženska poglavje zase, se s tem sploh več ne obremenjujem. user posted image user posted image user posted image

Sem mela danes na pregledu isto kg kot prejšnjič in me je G spet pohvalil...češ prazniki pa to...user posted image AMpak v resnici sem se zredila za 0,5 kg. Sestra včasih malo netočno zvaga, ker ma tisto mehansko vago.

No, vidiš! user posted image Sestra pa že ve, zakaj ne nabavi nove vage user posted image .

Sestra od G, ne moja sestra.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
14.4.2009 20:01:14   
Anonimen

detelja-še malo pa bo, čeprav te pa razumem, tole čakanje je adijo pamet...jst vsako jutro ko pridem na rr ko vidim zajtrk, rečem mojmu...naša detelja še ni šlauser posted image user posted image user posted image

jutri je pa res ful težko, da bi dobile zajtrk, ker moram res zgodaj na prelged, ctg...sicer pa imam nek občutek, da bom ostala kar v P...nekam sem že 2 dni bolj čudna, neki čudni občutek me že od včeraj večer daje...zdaj pa ne vem če se res kaj dogaja ali pa moja glava ima kaka dogajanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja baje ženska čuti, da bo šla rodit. Mogoče pa res gre za tvojo intuicijo? user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
14.4.2009 20:04:03   
sonček85

Jaz sem tudi dragemu včeraj  rekla pa je rekel ti preveč komplicirašuser posted image

mi ko smo šli v petek na pregled smo vse vzeli zraven pa da vidiš vsi so na oknu viseli in mislili, da gremo rodit pol pa se čez čas vrnemo in gremo spet z celo robo goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja samo sedaj je pa dragi lahko samo povesil nos saj smo že danes šli v P in sem rekla a vidiš sedaj bomo pa res morali jemati s seboj ,pa je rekel res je ,prav imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, zakaj si pa včeraj bila v P? Se je že kaj dogajalo, pa mi ne vemo za to user posted image ?

ja sem že bila v P ,sem napisala ,pa si mogoče spregledala,imela sem začetne popadke na 10 minut ,ki pa so se nehali in me je poslala domov.Aha sem videla da si potem napisala spodaj že ,bili pa so več k 1h sem počakal 1h,šla pod tuš še malo poačakal in potem v P

Upam, da ne bodo mene tako hecali, ker ko jih bom jaz imela eno uro na 10 minut, bova šla na Ptuj. Saj če bo lažen alarm, bi lahko počakala pri sestri ... toda dom je le dom, toda voziti se potem nazaj do Lj ... tako da bova očitno morala raje malo dlje počakati, da se ne voziva zastonj. Ali pa se bova nalašč vozila po luknjah, da bodo dodatno sprožile porod .
Pa so bili ti popadki močnejši od tistih prej, ki si jih imela? So se začeli v zgornjem delu bušija in so šli čez cel buši?

ja pri tebi bo pa res malo težje.Ja bili so močnejši kot tisti zadnjič ,začeli so se pa spodaj in potem bolelo

Mi je pa danes G rekla ,sva se ja zmenli da ko bojo na 5 minut v P ne prej user posted image user posted image user posted image user posted image in potem mi je opisala da ve kako je to da je pri njej bilo podobno in da je potem v P ostala ,da me čist razume kako je k je prvič.Mi je pa sedaj rekla da ko me bo začelo ornk bolet ,pa ko bojo 1 minuto skupaj držali pa popustili in čez 5 minut spet da naj grem .Je pa dežurna v sredo ,pa potem drug tedern vsak drug dan tko da upam,da naletim na njo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (junona si prebrala kdaj je sedaj sdežurna moja )zdaj veš kdaj morava it pa še brigitko pokličeva user posted image user posted image user posted image

evo sem ti obarvala user posted image user posted image

Verjetno torek in četrtek? Je rekla kaj? Ker ponedeljek in sredo je Simoniti, v nedeljo pa Ocvirkova.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
14.4.2009 20:04:04   
sonček85

sonček-moje pohvale, super si zrihtala res tako spomladansko...sem vesela, da te imamo in da si med aprilčicami. Kako je pa kaj z atijem? Operacije še ni bilo a ne...no sej bouser posted image , pa čestitke za uspešen pregled. A ti si že danes dobla del porodniške?

hvala user posted image user posted image
ati:ja ati je imel včeraj dopoldan operacijo in sem sedaj popoldan zvedela kako je in kaj je  in vse.user posted image user posted image Sem ti raje poslala ZS  ,ker nebi rada da vsi berejo o tem (ne mislim vas aprilk z vami mi ni težko to delit ,samo nočem pa da vsi berejo, k me drugi tudi berejo )tko da raje pošljem na ZS če katero zanima.Vem pa da mi vse stojite ob strani  in mislite na nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala
porodniška marec :ja sem že dobila nakazano za tiste tri dni v amrcu user posted image user posted image user posted image no danes sem dobila odločbo ,dinarčki bojo pa jutri user posted image user posted image user posted image

hvala za pregled

Sonček, čutim, da ti je težko. user posted image user posted image user posted image Zato ti pošiljam en velik objem user posted image , do roba vesolja in nazaj! user posted image Poskušaj se čim več pogovarjati o tem s tistimi, ki jim zaupaš in ne tiščat v sebi. Mogoče ti pomaga kakšna zgodba iz knjige: Zgodbe ob kuhinjski mizi - gre za zdravilne zgodbe zdravnice-svetovalke. Izjemna knjiga, ki zares celi boleče rane.

porodniška marec - tudi jaz sem danes dobila odločbo, na kateri piše, da bodo dinarčki jutri. Jupi! user posted image

hvala za te tople besede,se je pač treba sprijaznat z dejstvom ki slediuser posted image

ja jutri pa dinarčki user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.4.2009 20:04:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikiica

oi..hvala za cestitke... VSEM... sicer pa nisem vsega brala nazaj ker mi moja pikica jemlje cas in ga sedaj nimam tok da bi brala sproti...
sam da vam povem da je nasa punci tko pridkan,  samo je in spi, ce pa je pokonci sploh ne joka, malo pojamra, pac poglej me... in to je to...pa se budit za jest mi je ni treba, ker se kar sama na dve urci zbudi,oz.najvec po treh..tudi ponoci, se pravi da mami bolj malo spi... pa vse pohvale mojemu mozeku, ki je tko pridn da ko treba ponosit pa kupcka podret vstane in me zamenja...

no, ce se kateri da, najvaznejse novice mi napisat...detelja, se kar dva v enem al je ze kej novega..?

papa

Pikica kako lepo je bilo prebrat, da vama gre tako super! user posted image user posted image user posted image Le tako naprej, me bomo pa že razumele, da je sedaj tvoja princeska sedaj na prvem mestu. user posted image

(odgovor članu pikiica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.4.2009 20:07:08   
Anonimen

Jaz sem si pa ravno en velik sladoled privoščila. Zadnje dni bi samo sladoled jedla... Mogoče pa to kaj pomeni...
jaz tudi sem si kupla kar 2l planico in jo vsak dan malo pojem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček to pa je samodisciplina user posted image user posted image user posted image . Če si jaz kupim Planico (ok, kupim si 1l), gre v par urah user posted image user posted image user posted image . Pol me pa zebe kot psa, tudi sredi poletja, ko je zunaj 35 stopinj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.4.2009 20:07:31   
detelja

no, pa še moj raport ....ctg je bolj miren, čeprav smo prestopili v klub 3 cm...naslednji pregled je jutri..pol pa bomo videli kaj bo...mogoče pa bomo šli že danes rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Čestitke za 3 cm! user posted image user posted image user posted image To je super, da se odpiraš, to pomeni, da se ves čas nekaj dogaja! user posted image user posted image user posted image

jaz mislim, da se bo zdaj samo enkrat zgodilouser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.4.2009 20:08:52   
Anonimen

jaz tudi sem si kupla kar 2l planico in jo vsak dan malo pojem user posted image user posted image user posted image user posted image

Junonca je vsem nam naredila gušte po sladkem user posted image Sonček meni niti 4l sladoleda doma ne bi zaleglo za 1 dan zato samo vsak drugi dan šibam v trgovino po 1l, ker drugače vse konča v mojem user posted image . Čez vikend sem toliko sladoleda pojedla, da smo se hecali ali nameravam malega koderčka v bušiju prehladit ali samo globoko zamrznit user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo Cveta zdaj pa veš, zakaj bebica zamuja! Ker si ga pregloboko zamrznila in se še mora prej odtalit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.4.2009 20:09:23   
*Junona*

Ja, sem videla, ampak vsak drug dan je lahko ponedeljek, sreda petek...v ponedeljek in sredo verjetno ni, ker je Simoniti. Zato pa sprašujem če torek in četrtek, soboto...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.4.2009 20:09:49   
detelja

no, pa še moj raport ....ctg je bolj miren, čeprav smo prestopili v klub 3 cm...naslednji pregled je jutri..pol pa bomo videli kaj bo...mogoče pa bomo šli že danes rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Čestitke za 3 cm! user posted image user posted image user posted image To je super, da se odpiraš, to pomeni, da se ves čas nekaj dogaja! user posted image user posted image user posted image

tko kot si napovedala tko je ,evo se ti pridružim detelja pa skizneš za 2 stopničke višje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a se ti ne pakiraš danes jutri rodit??? a nisi rekla, da bi šla 15/16.4. rodit???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.4.2009 20:11:22   
*Junona*
Sonček, govorim za tisti teden od 20. naprej.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.4.2009 20:11:47   
sonček85

Ja, sem videla, ampak vsak drug dan je lahko ponedeljek, sreda petek...v ponedeljek in sredo verjetno ni, ker je Simoniti. Zato pa sprašujem če torek in četrtek, soboto...

aja to pa ne vem,no pa saj so sami super potem kolikor berem sedaj da je tvoj in Ocvirkova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.4.2009 20:12:27   
sonček85

tko kot si napovedala tko je ,evo se ti pridružim detelja pa skizneš za 2 stopničke višje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a se ti ne pakiraš danes jutri rodit??? a nisi rekla, da bi šla 15/16.4. rodit???user posted image user posted image user posted image user posted image

jhaaaaaaaaaaaaaaaaa samo mislim ,da še kar nekaj časa ne bomo ,da bomo šli kaj proti koncu meseca user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.4.2009 20:12:31   
sonček85

jaz mislim, da se bo zdaj samo enkrat zgodilouser posted image user posted image user posted image

mislim da bomo jutri me brez zajtrka ostale user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.4.2009 20:12:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy

POZDRAVJENEuser posted image

po dolgem, dolgem času se še jaz malo javljam

Najprej ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image vsem mamicam.

Jaz sem še vedno v enem kosu, danes imam pdp, in pregled je pokazal, da sem odprta 2 cm. Čez dva dni pa moram na pregled v P, če ne bo že prej treba ituser posted image . Me pa mučijo lažni popadki vsak dan, tako da upam da ko bo šlo zares ne bom predolgo ostala domauser posted image user posted image .

Punce dejte mi povedat, če je še kateri hudo bit v bolnici, k mene je kr groza tistih 3-4 dni v P, k se mi zdi k da sm v zaporuuser posted image user posted image , pa to k omejujejo obiske- s tem mislim na moža pa otroke, ne vem menda sem res mal preveč občutljiva, ampak na čase res zna bit hudo. Upam, da bom dobila svojo svojo sobo, pa da bojo lahko moji dlje pri meni in bebiciuser posted image user posted image user posted image

Nč tolk zaenkrat od mene, UŽIVAJTE, pa se še oglasimuser posted image

zanchy super za pregled in da je vse ok! user posted image user posted image user posted image
Tudi mene P ne veseli najbolj, pa čeprav bo vse tri dni moj dragi ob meni - bo spal z mano v P. Če bi pa morala biti sama, pa bi me gotovo dajala otožnost za mojim srčkom user posted image . Ti pa imaš še otročke, tako da te še toliko bolj razumem. Upam, da veš, da če je s tabo in z bebico vse ok, lahko greš že prej domov (morda že drugi dan), samo podpisati moraš, da na lastno odgovornost. Potem pa se tako dogovoriš s patronažno, tako da ni panike. Držim pesti, da boš sama v sobici! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.4.2009 20:13:52   
sonček85

Sonček, govorim za tisti teden od 20. naprej.
rekla je samo v sredo sem pa drug teden vsak drug dan.Zdaj pa ne vem a je misla jutri sredo al drug teden pa potem po 26 v sak drug dan user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.4.2009 20:13:55   
*Junona*

mislim da bomo jutri me brez zajtrka ostale user posted image

Js tudi, in mislim, da se lahko kar Brigitka pripravi do nadaljnega za pripravljanje zajtrkov.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Čiščenje po tleh
grahek85

Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore?

vsak dan (7%)

večkrat na teden (16%)

enkrat na teden (41%)

vsaka dva tedna (13%)

enkrat na mesec (16%)

vsake par mesecev (8%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!