*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem včeraj cel dan neki jedla in pila...ogromno... in danes mi grda vaga pokaže 1,3kg več kot včeraj Bomo videli, kaj bo jutri pokazala. Grda vaga, grda . Junona nič se ne sekiraj, boš jutri malo manj jedla in več pila, pa boš na istem. Bebice pa tako še pridobivajo na teži te zadnje dneve, do 150g na teden. Jutri imam pa G in spet to tehtanje. pri meni je tako bilo po božičnih praznikih....takrat sem se tudi zredila oooogggrrroommmnnnooo...še dobr, da moja gin. nikoli ni težila glede kg..zdaj v P pa me vpr. koliko tehtam...tak ,da če par gramon zamolčim ni nič hudega Js se pa takrat nisem, sem 4 mesece držala isto težo. Zdej zadnji mesec mi gre pa fejst gor, res. Sem kar slabe volje, me skrbi, kako bo šlo tole dol. Se ne počutim več fajn. Junona, nič se ne sekiraj. Jaz sem se tudi celo nosečnost "super držala", se mi je zdelo tako fajn, da se nisem nikamor drugam zredila kot v trebušček. Zdaj pa bi si morala kar metati pesek v oči, če si ne bi priznala, da sem dobila okrogla lička, pa po celem telesu eno tako "zimsko plast" . Ne vem ravno, čemu ta plast, glede na to, da je zime konec in prihaja poletje , toda verjamem, da to spada k zdravi nosečnosti, da si telo dobi malo zaloge za dojenje. Pa še G mi je rekla, da +16kg sploh ni panike in da se ne redim preveč. Jaz sem v začetku nosečnosti planirala max +12kg, uf kakšne iluzije . Vem pa, da enim celo rata, toda glede na to, da je vsaka ženska poglavje zase, se s tem sploh več ne obremenjujem. Sem mela danes na pregledu isto kg kot prejšnjič in me je G spet pohvalil...češ prazniki pa to... AMpak v resnici sem se zredila za 0,5 kg. Sestra včasih malo netočno zvaga, ker ma tisto mehansko vago. ta pa je dobra...jaz pa če glih imam doma manj kg kot sem imela prejšnjič na pregledu bo mi tam ziher vaga pokazala več...sem računala, da mi je od 0,5 do 1,6 kg kazala več kot doma...kako je to možno ne vem...sicer pa te pri nas tehlajo oblečeno, obuto...še dobr, da moja gin. ni tečka glede kg... Mene tut tehta oblečeno.