slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya je pa začel prejšnji teden, ko sva se peljala domov z enega obiska delati brr,brr, brr, brr, tko s prsti po ustnicah - je rekel moj, da mu je blo dogčas včer je pa spet celo pot to počel - sva se z mojim ful smejala - je rekel, da je kot tisti frog - veste kater? Ja, naša tudi to počne, s celo roko, ali brez tudi gre - kar v prazno, pa ne samo z ustnicami, še z jezikom zraven, potem pa se tako slini Naša to dela, ko sva na sprehodu in vidiva avte, no, ampak tudi zdaj recimo v onem kotu, brrrrr... Zadnje dni pa tudi ves čas ploska, to je šele sladko, čeprav kolegica ima 3 letno pupo in pravi, da so to oni dali skoz, da smo hecni, ko so nam iste fore zdaj zanimive, kot so jih oni že preživeli, samo kaj naj... Aja, pa moram povedati, da je Sofija prej kakih 10 sekund sama stala, brez opore, kar se je spustila, sem jo hotla zgrabit, ampak sem jo pustila, ker je bila na čupavi preprogi, pa sem jo samo gledala. Saj ne morem verjeti. Naš mali dojenček, pa kako, če pa imam občutek, da ima od kolen dol še take šibke nogice...