|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
14.4.2009 21:11:01   
Anonimen
Če bo dež mene ne bo.Mi je pa le malo predaleč za en čvek user posted image joke user posted image Take vožnje v dežju mene utrujajo, sploh po avtocesti, ko ne gre nobeden pod 100 na uro. Pa če se prestavi na petek ali četrtek me tudi ne bo, ker relacija Lj- proti morju je katastrofa na avtocesti.user posted image user posted image user posted image So začeli z delom na cesti in so gužve že od danes, ko je prvi dan teh del.user posted image In naslednji konec tedna bo itak katastrofa na cestah, ker se začenjajo prvomajske počitnice in posledično gužveeeeeeeeee.

Sicer je pa tako, Kleo se itak hvali, da ima reaktivca, pa naj vse pride iskat in še razvozi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
14.4.2009 21:11:04   
lunca14
No jaz pa sem začela s tole,ni nekega odrekanja,pa še telovadit moraš obvezno,je pa glavno,dane mešaš ogljikov z beljakovinami in sladkarij ni.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.4.2009 21:12:21   
Anonimen
lunca - sam 9kg v dveh tednih je ful - in čeprav je ta dieta videti ok, bi rekla, da je to večina vode na začetku

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.4.2009 21:12:34   
Anonimen
Tako, zdaj pa grem peglat kavč. Lahko noč. Se še kaj oglasim v bližnji prihodnosti.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.4.2009 21:14:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - sam 9kg v dveh tednih je ful - in čeprav je ta dieta videti ok, bi rekla, da je to večina vode na začetku

Ja mi je jasno,dagre samo voda,ampak je motivacija dobra,pol  kasneje bo šelpa špehek.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.4.2009 21:16:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ja mi je jasno,dagre samo voda,ampak je motivacija dobra,pol  kasneje bo šelpa špehek.

sej vem, da je teb to jasno - da bo še drugim  - se pa strinjam s tabo - in ta dieta je skor čist taka, kot jo je mela moja mami, ko je hujšala pod zdravniškim nadzorom

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.4.2009 21:18:30   
RMRM
Didlina, saj tko al tko moraš vozit po omejitvah, ker drugač te drago stane. Tko je naju v nedeljo, sem bla tko jezna na "sodelavce", pa ne zaradi kazni. Je bil pač prehiter. Je moj plačal kazen 125 eur in 3 pike je dobil. Pa je prašal policaja, kam pa mi boste pisali pike, v A namreč to nič ne velja, on ga je pa samo debelo gledal. Za piko na i mu je pa pokrovko dol vrglo, pa nimam proti nikomur nič, res ne, sam to je blo pa res tu mač. Moj mož ima A registracijo in ko je ustavil avto, odpru šipo, mu policaj začne v hrvašini govorit in recitirat tiste tri stavke, na kar mu moj reče, da naj govori slovensko, da razumeuser posted image

Glede vremena, se strinjam, v primeru dežja je boljša kakšna druga lokacija

Lunca, sem si tud tvojo dieto skopirala, sam men nobena dieta ne potegneuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.4.2009 21:20:05   
RMRM

Men je zadnjič ena rekla, da šele 8 dan držanja diete, se nekako začne tisto pravo hujšanje

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.4.2009 21:29:13   
Anonimen
No, jaz sem izgubila v teh 2 tednih, ko smo nonstop zunaj, 3 kg.user posted image Se pozna, da več migam, čeprav jem še vedno kot nenasitnež.user posted image   Meni itak hrana ni bila ovira, edin user posted image je pustila svoje, ker sem se zredila za skor 30 kg.

RMRM, ste jo še dobro pasali.user posted image O tem, da začnejo govort Bosansko , Hrvaško mi je pa zanano ja. Mislijo, da so kar vsi Bosanci zaposleni v Avstriji, Švici...user posted image Znana zgodba. Je moj klical enkrat ponoč v Avstrijo na 24 urno pomoč na cesti za njegovega šoferja, kerse je pokvaril kamion. In prekliče boga in pol, se matra v Nemščini...končno dobi enega fantina na enemu servisu ob polnoči ko že vsi kao spijo user posted image in mu razlaga kaj in kako. še prej se mu je pa predstavil od kje je in katere firme in kdo. Pa mu reče un na uni strani pol ko se je matral že par minut moj user posted image , "pa može pričati po naše, lakše bo tebi i meni".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga je un prečital že na začetku, ker imata pa oba ista imena.

Skratka, včasih je bolje bit tiho, da še kej več ne pokasiraš. Sploh na meji z A.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.4.2009 21:29:45   
Anonimen
Zdej pa res grem. Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.4.2009 21:35:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kleo, kolkrat na dan pa vzameš napitek. Jaz sem slišala da priporočajo 2x.

Nya, saj ravno zato sprašujem, ker to naj ne bi bila dieta ampak neko zdravo dopolnilo k prehrani. To priporočajo tudi sladkornim bolnikom, prav tako pa tistim ki imajo probleme z anoreksijo...user posted image . No, par stvari mi je razložila ena, ki ima dejansko veliko pojma o zdravi prehrani, o anatomiji telesa...., zato sem pa mal bol skeptična, ker jaz drugače v take in podobne stvari nič ne verjamem, to me je pa kar mal prepričalo. Se pa še nism odločila.  Kleo, glej da tedensko poročaš stanjeuser posted image

o tem bi se dalo razpravljat - tko kot sem rekla, oni govorijo, kako je to vse naravno in oh in sploh in da te stvari rastejo v Ameriki na plantažah - rada bi jih vidla

no, jaz sem striktno proti temu - vama pa povem, da ja, bosta shujšali, sam pol bosta morali skoz to jest, drgač pride vse in še več nazaj

aja, še to - ta sestričnina hčer je zadnjič pri kosilu za veliko noč pojedla 7 različnih tablet, spila eno ****rijo - pa sm si mislila, ma j.e.b.e.š tablete, če je tko polna miza - ona ni jedla nič - oziroma je - eno žlico krompirja, pa ene par pereščkov solate

to je pa men tud user posted image user posted image user posted image . Sam men je pa ta gospa ravno kontra razlagala. Da s tem napitkom nadomestiš zajtrk in večerjo, kosilo ješ popolnoma normalno. Da je poleg napitka fino jemati še multivitamine in c vitamin ( no, nekaj takega). Nikakor pa ne da bi sam to jedel.

Najbrž je res vse samo njihov marketinguser posted image

Saj meni je svakinja vse razlozila,a jo moram jutri se 1x poklicat...sejk pijes zjutraj in zvecer,plus tableto.Jaz jih imam kar v prahu,tako,da bom dala zraven sejka.Ne bom pa ga delala z mlekom,temvec z vodo,ker sem ze probala,pa je cist prevec nasitno.Me je pa zelodec bolel in naj bi bilo to za zacetek normalnouser posted image .Imam tudi na cd-ju posneto...pismo,kaj je ze tista vadba,ki jo Slovenka izvaja...no,niti se pogledala nisem,ker ze v naprej vem,da je pretezko,ne mislim imeti celodnevnih glavobolov.RMRM,bom porocala,kol bom sla narazenuser posted image .
Sem si kupila danes eno cist ozko crno oblekoco...ma da gre goruser posted image .imam ze dosti teh sirokuh bluz,pa trenerk,pajkic...garderobe imam res zelo veliko,samo mi po porodu nic vec ni prav,se mi zdi pa tko trapasto skos nekaj novega kupovat..itak,prec vrzen denar,pol pa nosim par stvari,drugo mi pa dren dela.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.4.2009 21:36:03   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No, jaz sem izgubila v teh 2 tednih, ko smo nonstop zunaj, 3 kg.user posted image Se pozna, da več migam, čeprav jem še vedno kot nenasitnež.user posted image   Meni itak hrana ni bila ovira, edin user posted image je pustila svoje, ker sem se zredila za skor 30 kg.

RMRM, ste jo še dobro pasali.user posted image O tem, da začnejo govort Bosansko , Hrvaško mi je pa zanano ja. Mislijo, da so kar vsi Bosanci zaposleni v Avstriji, Švici...user posted image Znana zgodba. Je moj klical enkrat ponoč v Avstrijo na 24 urno pomoč na cesti za njegovega šoferja, kerse je pokvaril kamion. In prekliče boga in pol, se matra v Nemščini...končno dobi enega fantina na enemu servisu ob polnoči ko že vsi kao spijo user posted image in mu razlaga kaj in kako. še prej se mu je pa predstavil od kje je in katere firme in kdo. Pa mu reče un na uni strani pol ko se je matral že par minut moj user posted image , "pa može pričati po naše, lakše bo tebi i meni".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga je un prečital že na začetku, ker imata pa oba ista imena.

Skratka, včasih je bolje bit tiho, da še kej več ne pokasiraš. Sploh na meji z A.

Didlina, saj to je bilo pri nas. Pa še tko mi je blo čudn,da če je že mislu da je Hr, Bos..., ker so bli ravno prazniki, pa je blo velik tujih registracij, pol pa ja "svojga" ne bo štrafal, ker on je imel tipičen naglas. Bi človek mislil, da svojih pa ne bo, pa je zgleda ravno obratnouser posted image . Je pa res, da so prav ciljali na tuje tablice, ker smo vozili 3 v koloni, mi zadnji, in ravno nasuser posted image . Pa še jaz sem mojmu rekla, da gremo z mojim avtom, sam bi mogla sedež menjat. Sej pol mu je blo žal, sam nimaš kej. Ma res zadnji čas smolo, najprej mi je avto razbil, zdej kazen, pa najbrž še ena pride po poštiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.4.2009 21:37:55   
babysolza
Alo!

No, midve s Sabino prideva v vsakem primeru, gužva se začne šele za Logatcem. user posted image user posted image

Sicer sem jo pa dala že spančkat, zdaj grem pa tudi jaz. Noč zna bit doooooolga. user posted image user posted image  S špartanci itak da ne bo nič, se mi že kr zdajle smili, če bi mogla tolk jokat ponoči. user posted image

Mejte se in se jutri kej tipkamo!

Kolesarjenje - mi smo dali Sabino na stolček in šli kao na prvo družinsko turo (pozno popoldne). Vmes smo pozabili na en zelo pomemben faktor - Sabina je v stolčku, privezana, vse se trese, kar v njenem jeziku pomeni - spanje! user posted image user posted image  Na drugem križišču smo tako že obrnili in ugotovili, da bo drugič treba it takoj po njenem spanju, da bo še spočita.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.4.2009 21:39:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

kleo,si hecna,sem se smejalauser posted image user posted image user posted image odkar ne dojim,hehehe,odkod ti ta idejauser posted image user posted image user posted image

Pismo,a sem ga zasrala...kaj nisva nekaj na fb govorili o pripravi AM?Sklerozauser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.4.2009 21:42:00   
RMRM
Tiste ki greste spat, nočko user posted image

Kleo, pilates misliš a ne. Dobro poslušaj navodila, ker tu je ful pomembno dihanje in držanje popka navznoter. Vse to naredi vaje težke, vsaj meni, ker moraš ful enih stvari mislit zraven, vdih, izdih, stisnit popek..... Ko pa stvar naštudiraš, pa baje ni več težko. Šele ko ti bo vaja zelo težka, boš vedla da pravilno delaš. Ker sama vaja zgleda čist izi, vsaj meni je bla, ko mi je pa vaditeljica pokazala kako, sem pa sopihalauser posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.4.2009 21:44:27   
Anonimen

No jaz pa sem začela s tole,ni nekega odrekanja,pa še telovadit moraš obvezno,je pa glavno,dane mešaš ogljikov z beljakovinami in sladkarij ni.

Lunca,saj ce ti bo ratalo super.Zame tole ni,ker brez cokolade,vsaj malo,pa res ne morem,pa se telovadba...jok brate odpade.
Didlinaa,pridem po vas....sam glej da bos tko napravljena kot zadnjic-mini,pelc,pa touser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.4.2009 21:44:39   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kleo,si hecna,sem se smejalauser posted image user posted image user posted image odkar ne dojim,hehehe,odkod ti ta idejauser posted image user posted image user posted image

Pismo,a sem ga zasrala...kaj nisva nekaj na fb govorili o pripravi AM?Sklerozauser posted image

nisi nič zasralauser posted image sam posrečeno si napisala,da odkar ne dojim,me ni več na rruser posted image

nya,ne me ne bouser posted image mah js kar nekak ne najdem časa,se ne znam zorganiziratuser posted image ,vprašaj samso,ko se menima že 2 mesca,pa kr ne najdem časa..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.4.2009 21:46:50   
RMRM

Lunca,saj ce ti bo ratalo super.Zame tole ni,ker brez cokolade,vsaj malo,pa res ne morem,pa se telovadba...jok brate odpade.
Didlinaa,pridem po vas....sam glej da bos tko napravljena kot zadnjic-mini,pelc,pa touser posted image

a ti to o meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.4.2009 21:50:00   
Anonimen
Didlinaa,RMRMuser posted image user posted image user posted image .
...ko sem sla jaz ze zdavnaj v Drezden k mozu,takrat se niti Tali ni blo,pa nisem mela pojma kam grem,kako z vlaki,avtobusí,kje se karta kupi...ja,sem si upala,mlad pa neumen a neuser posted image ....in sem enega na postaji po anglesko vprasala,kako se z avtomatom dela za karte...pa pravi on...e ne razumem ja tebe...sem rekla,samo da ti ne razumesuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.4.2009 21:50:13   
Anonimen
sicer pa veste kaj je najboljš za kile dol zbijatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.4.2009 21:52:46   
Anonimen

nisi nič zasralauser posted image sam posrečeno si napisala,da odkar ne dojim,me ni več na rruser posted image

nya,ne me ne bouser posted image mah js kar nekak ne najdem časa,se ne znam zorganiziratuser posted image ,vprašaj samso,ko se menima že 2 mesca,pa kr ne najdem časa..user posted image

Kar je res,je res...takrat si zacela strajkatuser posted image

RMRM,ja o teb,pa o menuser posted image user posted image ,brez cokolade bova pa nesrecni a ne?Kaj pol pomaga,da sva k posusene grane,pa zalostneuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.4.2009 21:52:51   
RMRM

sicer pa veste kaj je najboljš za kile dol zbijatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa itak user posted image user posted image user posted image . A pol se men na daleč vid, da mojga čez teden niuser posted image user posted image user posted image

Aja, pa še enkrat, da ne bi slučajno katera zamerila, oz.  mislila, da imam karkoli proti ljudem druge narodnosti. Res ne, samo uradni jezik v Slo je pa še vedno slovenščina, a ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.4.2009 21:53:59   
RMRM

Kar je res,je res...takrat si zacela strajkatuser posted image

RMRM,ja o teb,pa o menuser posted image user posted image ,brez cokolade bova pa nesrecni a ne?Kaj pol pomaga,da sva k posusene grane,pa zalostneuser posted image

user posted image user posted image user posted image Pa še tisto zadnje upanje je splavalo po vodiuser posted image user posted image . No ja, vseeno poročaj, saj po dveh tednih se mora poznat, samo da ne boš lagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.4.2009 21:54:15   
Anonimen

odvisno...ce lezis k kip,pa cakas da zgornji vse odsopiha..pol nc ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.4.2009 22:00:35   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

kleo - imaš zs

dajte si ne tega tu pisat, ker me firbec matra, pa kaj če prek zs kaj mene šinfate user posted image user posted image user posted image

Kleo- ja, glede tistih obiskov si fajn napisala user posted image

ja, ja slovenka - točno tebe smo šinfale, k si nas ignorirala na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zakaj ignorirala? Res ne vem, kaj je z mojim FB. Od doma ne morem nič delati na njem, na faksu pa vse super dela. Sem danes bila par minut gor, samo nisem imela dosti časa, je ful dela, sestankov..., ko sem tam, potem pa šibam k bebi. Sem pa poslala mail našemu računalničarju, če on kaj ve, zakaj bi bil ta problem. Upam, da se reši. Sicer sem pa danes preko sredstev fakultete (imamo vsak en tak fond za raziskovalne namene) naročila en bolj mini laptop, ki menda 7 ur zdrži brez elektrike - bo za konference, ko je boring..., pa na FB bom menda lahko prišla... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

IME ZA FANTKA
podica2

NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?

Lovro (21%)

Svit (14%)

Izak (11%)

Vid (20%)

Enej (30%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!