Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, kolkrat na dan pa vzameš napitek. Jaz sem slišala da priporočajo 2x. Nya, saj ravno zato sprašujem, ker to naj ne bi bila dieta ampak neko zdravo dopolnilo k prehrani. To priporočajo tudi sladkornim bolnikom, prav tako pa tistim ki imajo probleme z anoreksijo... . No, par stvari mi je razložila ena, ki ima dejansko veliko pojma o zdravi prehrani, o anatomiji telesa...., zato sem pa mal bol skeptična, ker jaz drugače v take in podobne stvari nič ne verjamem, to me je pa kar mal prepričalo. Se pa še nism odločila. Kleo, glej da tedensko poročaš stanje o tem bi se dalo razpravljat - tko kot sem rekla, oni govorijo, kako je to vse naravno in oh in sploh in da te stvari rastejo v Ameriki na plantažah - rada bi jih vidla no, jaz sem striktno proti temu - vama pa povem, da ja, bosta shujšali, sam pol bosta morali skoz to jest, drgač pride vse in še več nazaj aja, še to - ta sestričnina hčer je zadnjič pri kosilu za veliko noč pojedla 7 različnih tablet, spila eno ****rijo - pa sm si mislila, ma j.e.b.e.š tablete, če je tko polna miza - ona ni jedla nič - oziroma je - eno žlico krompirja, pa ene par pereščkov solate to je pa men tud . Sam men je pa ta gospa ravno kontra razlagala. Da s tem napitkom nadomestiš zajtrk in večerjo, kosilo ješ popolnoma normalno. Da je poleg napitka fino jemati še multivitamine in c vitamin ( no, nekaj takega). Nikakor pa ne da bi sam to jedel. Najbrž je res vse samo njihov marketing Saj meni je svakinja vse razlozila,a jo moram jutri se 1x poklicat...sejk pijes zjutraj in zvecer,plus tableto.Jaz jih imam kar v prahu,tako,da bom dala zraven sejka.Ne bom pa ga delala z mlekom,temvec z vodo,ker sem ze probala,pa je cist prevec nasitno.Me je pa zelodec bolel in naj bi bilo to za zacetek normalno .Imam tudi na cd-ju posneto...pismo,kaj je ze tista vadba,ki jo Slovenka izvaja...no,niti se pogledala nisem,ker ze v naprej vem,da je pretezko,ne mislim imeti celodnevnih glavobolov.RMRM,bom porocala,kol bom sla narazen . Sem si kupila danes eno cist ozko crno oblekoco...ma da gre gor .imam ze dosti teh sirokuh bluz,pa trenerk,pajkic...garderobe imam res zelo veliko,samo mi po porodu nic vec ni prav,se mi zdi pa tko trapasto skos nekaj novega kupovat..itak,prec vrzen denar,pol pa nosim par stvari,drugo mi pa dren dela.
|