Anonimen
|
punce,kje ste spet... RMRM,tebe zastopim,obiski,trije mulcki,moz doma... AS,ti si bolj nocna,samo zdaj imate novo napravico...a se tolk poglabljas...no,napisi kaj Didlinaa,kaj ti strajkas,hoces,da te s posti prehitim ,alo,hit na rr Alea,res da je 21h ze mimo,samo do takrat bi pa lahko kaj napisala Ninny,ne se sam potepat Samsa,dol s FB,nehaj dregat,kvize resevat,pa alo na rr Tina,pa ne da ti je leptop sel v maloro,ali si tolk v vrticek padla..ce nimas casa,pa Bojevito poslji. Beyba,tebe tut zastopim,ti tamala ziher ze siba in si zvecer cist avt Anaj,ti pa med pocivanjem,lahko kaj natipkas BS,s tabo sem skregana...si bla ze tolk pridna,zadnje dni pa nic Mojca,ce je kaj pomembnega ali nujnega,ze prides Tanikaa,pusti une vohunke,pa prit na rr ....ktera se Marjetica,saj vcasih tvoja dva tut spita,a ne?? Nya,ti si se kar pridna. Slovenka,Lunca,tut pridni Kleo...ta pa raztura ....se dve sem pozabila... Sasaaaaaaaaaaaaa!!!!!!,pa kje si ti zadnjue case Mtinca,ti tut dol s FBja ..pa se ene sem pozabila..le zakaj Lonapo,saj bo bolje,te bolezni tut enkrat minejo.Ko bosta tvoja dva pokala od zdravja,bodo pa nasi na vrsi Polly,al kako ze...odkar si nehala dojit,si zacela na rr strajkat..alo,nazaj!!!!! D.anaa,al kako ze,spet pozabla ,clo enkrat letos ti je pa uspelo...tut nazaj,kooooj!!! Cofijana,cau,se slismo a ne?? ...hecam se,mal veckrat pa res lahko uletis Kaya,ves kaj,ti si pa sploh za natepst po nagi riri...sem vidla,da si na rr,samo ne na junijkah ,alooo ...zdaj je pa vse,po moje Sem ze zadnjic hotla pesmico o mamicah "spesnit" ,sem jo imela ze v glavi,pa se mi ni dalo tipkat,no,zdaj je pa tkole
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 13.4.2009 22:40:45 >
|