Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dobro jutro babuške! Da vas najprej lepo pozdravim, kot se spodobi, preden grem citirat . Še eno lepo jutro , kaj č'mo lepšega! Jaz sem spala kot top, od 23h do 10h, razen par obiskov na wc-ju. Sem se pa zvečer izjemno težko premikala, ker sem se fajn najedla in se mi zdi, da se mi je Ela dobesedno zarila v mehur . Sem šla najmanj 5-krat na wc v 5 minutah . Zdaj jo že kar čutim vedno bolj spodaj, pa velika je tudi že, tako da ni čudno, da se bližam 39t. Še malo babuške ... Sonček in Junona - Ustvarila sem nov album, kjer imam noter novo fotko bušija pri 38t4d, če bo lahko katera vzela prvo in jo dala na seznamček? Hvala. Jutri imam pregled in me prav zanima, kaj bo pokazalo, saj sem imela od zadnjega pregleda kar nekajkrat občutek, da se dodatno odpiram, tako da je možno, da bom jutri odprta že več kot 2 cm . No, bomo videli, pustimo se presenetiti. Vsekakor pa bo potrebno počakati na popadke. Čep še mi ni šel, pa tudi plodovi ovoji upam, da se mi ne bodo predrli pred popadki, bi raje, da med porodom in da začetek poroda pomenijo popadki. Me pa zadnje čase kar nekaj matrajo hormoni očitno, saj sem na čase tako čustvena, da to več ni res . Včeraj sem kar imela nek napad joka in strahu, sem kot dojenček rabila, da me je moj cartal in sploh ni smel vstran od mene. Sem se malo pojokala in je bilo boljše. Očitno hormoni, ki moje telo pripravljajo na porod, vplivajo tudi na mojo psiho. Ja ja, vsak izgovor je dober . Tiste, ki ste že rodile - Ko si po porodu tiste tri ure v porodni sobi, kako je z lulanjem? Recimo, da imam Elo na prsih in me pritisne lulat? Te sploh pustijo, da se tiste tri ure vstaneš iz postelje? Ali ti dajo kahlco ? Vas grem še malo prebrat za nazaj ... , NenaLena Pač jst sem vprašala ... me je s postlo zapeljala do wc in tamalo sem dala babici...sem šla 2 m lulat in vrnila nazaj brez problema.....tolk sem bila super, da bi takrat s tamalo šla kar domov