|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
13.4.2009 14:34:44   
krfjolca
Evo še našega krofka: user posted image

user posted image

Punči je super, pridno spi in je, mami je ko rožica - porod pis of kejk,
dojenje laufa, veliki bratec zadovoljen. user posted image

(si bom vzela malo več časa zvečer user posted image )

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.4.2009 15:06:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem se tut najedla, sma si z dragim zaželela mesno zelenjavne juhice in je tašča tako dobro skuhala.user posted image user posted image user posted image Sva pri njemu doma, danes pa greva nazaj domov.

Drugače je pa zunaj tako lepo vreme, js pa ko cota. Me spet utrujenost daje, tak da bom šla zdle en filmček pogledat in upam, da vmes malo zadremuckam, ker ponavadi čez dan ne morem.user posted image

jaz pa sem spet sama z bebijem doma pa se mi ni dalo nič kuhat...sem si sam na hitr marelične cmoke naredila...pol pa sem tako lepo zaspala kaj ko je za par min piskal telefon...seveda spet vpr "si rodila ali si pozabila na mene"...majke mi,...zdaj pa ne vem, če jaz nisem dovolj glasno povedala, da bom javila ko bom rodila ali pa ne razumejo več kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno nisi jasno povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato sem pa jaz rekla da imam rok konec meseca potem pa naj ugibajo ali sem že ali ne,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, pol pa je najboljše, da na hitr izdelam plakate pa jim na veliko napišem, da bodo ob pravem času obveščeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si lisicauser posted image sam boš vidla, da bodo že počasi začel težituser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.4.2009 15:09:01   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Js sem včeraj cel dan neki jedla in pila...ogromno... in danes mi grda vaga pokaže 1,3kg več kot včerajuser posted image Bomo videli, kaj bo jutri pokazala.user posted image

Grda vaga, grda user posted image . user posted image user posted image user posted image Junona nič se ne sekiraj, boš jutri malo manj jedla in več pila, pa boš na istem. user posted image Bebice pa tako še pridobivajo na teži te zadnje dneve, do 150g na teden.

Jutri imam pa G in spet to tehtanje.user posted image

pri meni je tako bilo po božičnih praznikih....takrat sem se tudi zredila oooogggrrroommmnnnooo...še dobr, da moja gin. nikoli ni težila glede kg..zdaj v P pa me vpr. koliko tehtam...tak ,da če par gramon zamolčim ni nič hudegauser posted image user posted image

Js se pa takrat nisem, sem 4 mesece držala isto težo. Zdej zadnji mesec mi gre pa fejst gor, res. Sem kar slabe volje, me skrbi, kako bo šlo tole dol. Se ne počutim več fajn.

a veš, da jih jaz zdaj imam +16user posted image user posted image sam mislim, da mi voda nagaja..ker imam že take gležnje...sicer pa nekako bo že šlo dol...jaz se tolažim z tem, da bomo ful zuni pa se bom ful več gibala kot se sedaj...pa tudi ne boš imela časa skoz študirat, če si lačna ali nisi...pa še poletje bo, ko ti itak ni tako do hrane...če pa ješ sladoled pa se tudi takoj ne boš zredila..

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.4.2009 15:10:11   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan....

No vidiš, pol pa čisto mogoče, da sploh nimaš pravega datuma in si v resnici še pred rokom? user posted image user posted image

ja, sam to so bili uz v 6-7 t...NS pa je že pokazala 10.4., pa po M je tudi 10.4...in do zdaj so vsi uziji pokazali, da je otrok velik za datum 10.4....sicer pa enkrat bo pa že šel ta naš mali nagajivček ali pa nagajivčika venuser posted image

Meni je čisto prvi izračun G po tistem okroglem koledarčku glede na ZM pokazal 27.4., prvi UZ v 7. tednu pa 30.4. Nuhalna svetlina pa 27.4.. Kaj mislite, da je najbolj prav?user posted image

meni so vsi gin. rekli, da nuhalna kao pokaže tisti ta pravi datum...pri tebi bo pa naj bolj prav, da bo nekje v mes...če si pa želiš prej pa naj bo prejuser posted image user posted image user posted image

Upam, da res.user posted image Čeprav, js bi že kr šla.user posted image user posted image user posted image

potem če NS pokaže najbolj prav pri meni velja 23.4 user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi že tudi kar šla Junona,A greva jutri po pregledu user posted image user posted image user posted image sam brigito še pokličeva,le kje pa je danes nič se ne javi user posted image

mogoče spet zvončka glancauser posted image user posted image user posted image user posted image pssssssssssssssssttttttttttt, poslušajte, če se kje kako bingljanje sliši????user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.4.2009 15:11:37   
Miška2006
Nujno vprašanje: Kje pa so danes pomočniki?

Hvala za vaš odgovoruser posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.4.2009 15:13:00   
detelja

Zmenjeno. Js že vse stvari za v P v avtu vozim zraven.
Jaz sem tudi dragemu včeraj  rekla pa je rekel ti preveč komplicirašuser posted image

mi ko smo šli v petek na pregled smo vse vzeli zraven pa da vidiš vsi so na oknu viseli in mislili, da gremo rodit pol pa se čez čas vrnemo in gremo spet z celo robo goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.4.2009 15:14:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo še našega krofka: user posted image

user posted image

Punči je super, pridno spi in je, mami je ko rožica - porod pis of kejk,
dojenje laufa, veliki bratec zadovoljen. user posted image

(si bom vzela malo več časa zvečer user posted image )

kako sladko spimo...res je sladka ta mala čokoladicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.4.2009 15:14:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

hmmm....dobro vpr...sicer pa če bi dobr pogledala se je eden kar prikazal pri zajtrkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.4.2009 15:18:17   
Miška2006

hmmm....dobro vpr...sicer pa če bi dobr pogledala se je eden kar prikazal pri zajtrkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, ga nisem spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa paša tudi čez dan kakšne boke ali bicepse pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa da ne omenim še kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image -

Ja vem....sem tička....lisička.....user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.4.2009 15:20:38   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

miška kaj praviš na touser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
13.4.2009 15:23:13   
detelja

Ne, ne, ga nisem spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa paša tudi čez dan kakšne boke ali bicepse pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa da ne omenim še kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image -

Ja vem....sem tička....lisička.....user posted image user posted image user posted image

evo sem šla hitr po pomočnike...zdaj pa si jih le oglej in sprobajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam me mal jezijo tile pomočniki...vsi neki skrivajo...mal je to za premislit...a imajo sam mišice tam spodaj pa je bolj uboga mišica ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe so čist gole tile pa vedno nekje roko držijo, ali jih slikajo tik pred "mišico"..joj hudiča..se moram jaz zraven spravit pa naredit par konkretnih fotkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1361
13.4.2009 15:23:25   
Miška2006

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

miška kaj praviš na touser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Hvala Bog, da obstajašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da znaš naredit tako lepotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, Detelja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
13.4.2009 15:24:44   
Miška2006

evo sem šla hitr po pomočnike...zdaj pa si jih le oglej in sprobajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam me mal jezijo tile pomočniki...vsi neki skrivajo...mal je to za premislit...a imajo sam mišice tam spodaj pa je bolj uboga mišica ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe so čist gole tile pa vedno nekje roko držijo, ali jih slikajo tik pred "mišico"..joj hudiča..se moram jaz zraven spravit pa naredit par konkretnih fotkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vem....user posted image

Ma, dobr da so vsaj tako slikaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
13.4.2009 15:29:29   
detelja

Ja vem....user posted image

Ma, dobr da so vsaj tako slikaniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem, da nas spravijo v dobro voljo...za zalivanje rožic pa imamo itak svoje pomočnike doma, a ne? sam moj noče zalivat rožice..neki časa je imel voljo zdaj pa kljub temu, da so mu zadnjič v P rekli, ne da tega svojega "hrena" venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
13.4.2009 16:24:15   
123a
Punce imam veselo novico za vas....ponoči je aljab rodila punčko IZOuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ravno izvedela na naši straniuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
13.4.2009 16:26:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Punce imam veselo novico za vas....ponoči je aljab rodila punčko IZOuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ravno izvedela na naši straniuser posted image

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
13.4.2009 16:41:07   
Miška2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
13.4.2009 17:33:49   
Cveta28
če rada gledaš živalce in uživaš v zoo pol ti predlagam, da enkrat razkirate pa kreste na dunaj v zoo...ej tam je meni tako lepo pa res imaš kaj za videt...sicer pa rabiš tudi cel dan, da vse vidiš...

Bila že tam parkrat, videla milijon živalic in gremo morda drugo leto na pomlad user posted image user posted image user posted image Na Dunaju namreč živi ena kolegica in potem mi lahko ona posodi svojo letno karto za par dni user posted image Definitivno zelooooo lep živalski vrt.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
13.4.2009 17:40:10   
Cveta28
Cveta morda kot opozorilo: Če ženska pričakuje, da jo bo bolelo, jo bo zagotovo bolelo, je pokazala ena znanstvena študija, kjer so primerjali doživljanje bolečine med Američankami in Švedinjami. Gre za moč prepričanja, zato morda ni dobro, da si tako 100% prepričana v hudo bolečino. Bolje si je reči: Najverjetneje me bo bolelo, ne vem, kako močno, morda bom pa celo med tistimi, ki zelo malo čutijo bolečino oziroma doživijo orgazmični porod. Pustimo se presenetiti! user posted image

Pod tole se podpišem ampak vem, da ne bo tako. Načeloma se poroda in bolečine ne bojim oziroma niti ne razmišljam o tem dokler ne bomo dejansko pristopli k stvari user posted image ne zatiskam pa si oči, da porod ni boleča zadeva ali da je to nekaj čisto samoumevnega za žensko. Nihče ti ne more vnaprej napovedati kako se boš odzvala ampak pozitivne misli so pa vsekakor dobrodošle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
13.4.2009 17:42:32   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: pikiica
oi.. samo da vam javim.. mi smo rodili... rok sem imela 10.4., ko pa sem sla 9.4. na pregled me je moja ginekologinja poslala kar v porodnisnjico, kot da imam popadke in da sm odprta ze 1.5cm. ko sm pa prisla v P pa so mi rekli da nimam nic popadkov so pa ugotovili da krvavim, in tako so mi predrli plodovnico in dali umetne popadke. po 6/ih urah sem ob 20.59, rodila zdravo puncko 50cm in 3200g.. ime pa ji je Kristina, od vceraj se doma ze lepo crkljamo... se se kaj javim... papa

user posted image user posted image user posted image za Kristino!

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
13.4.2009 17:49:13   
Cveta28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsej družinici!

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
13.4.2009 17:51:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

če rada gledaš živalce in uživaš v zoo pol ti predlagam, da enkrat razkirate pa kreste na dunaj v zoo...ej tam je meni tako lepo pa res imaš kaj za videt...sicer pa rabiš tudi cel dan, da vse vidiš...

Bila že tam parkrat, videla milijon živalic in gremo morda drugo leto na pomlad user posted image user posted image user posted image Na Dunaju namreč živi ena kolegica in potem mi lahko ona posodi svojo letno karto za par dni user posted image Definitivno zelooooo lep živalski vrt.

aja, jaz pa imam sestro na dunaju...sam veš, da lani se ni dalo več sposodit letne karte so preverjal...moja sestra jo tudi ima pa sem se mislila mal tihotapit pa ni rataluser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
13.4.2009 17:52:32   
Cveta28
krfjolca iiiii kako je tvoja pupa Sara luštkana, prava aprilska jagodka oblita s čokolado user posted image jaz bi jo kar popapala.
Sem pa tudi jaz dobila v sposojo tako garniturico za zibelko kot jo ima tvoja lepa princeza.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
13.4.2009 17:52:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Cveta morda kot opozorilo: Če ženska pričakuje, da jo bo bolelo, jo bo zagotovo bolelo, je pokazala ena znanstvena študija, kjer so primerjali doživljanje bolečine med Američankami in Švedinjami. Gre za moč prepričanja, zato morda ni dobro, da si tako 100% prepričana v hudo bolečino. Bolje si je reči: Najverjetneje me bo bolelo, ne vem, kako močno, morda bom pa celo med tistimi, ki zelo malo čutijo bolečino oziroma doživijo orgazmični porod. Pustimo se presenetiti! user posted image

Pod tole se podpišem ampak vem, da ne bo tako. Načeloma se poroda in bolečine ne bojim oziroma niti ne razmišljam o tem dokler ne bomo dejansko pristopli k stvari user posted image ne zatiskam pa si oči, da porod ni boleča zadeva ali da je to nekaj čisto samoumevnega za žensko. Nihče ti ne more vnaprej napovedati kako se boš odzvala ampak pozitivne misli so pa vsekakor dobrodošle.

najina user posted image zamujata tako, da morava imet upanje, da ko bosta pripravljena iti ven, da se jima bo ful mudilo in da bomo v roku 1-3 ur vse porihtaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
13.4.2009 17:56:45   
Cveta28
aja, jaz pa imam sestro na dunaju...sam veš, da lani se ni dalo več sposodit letne karte so preverjal...moja sestra jo tudi ima pa sem se mislila mal tihotapit pa ni rataluser posted image

user posted image bomo morali pa našega user posted image razbiti user posted image user posted image user posted image škoda!!! Bomo pa imeli celodnevni izlet po ZOO, saj mali koderček se bo itak bolj vozičkal pa malce igral in bo čas kar zbežal. Sendviči in pijača se bodo prepeljavali v vozičku, sladoled pade na vsakem vogalu, menjava plenic pa na bližnji klopici user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!