|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
13.4.2009 17:56:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo še našega krofka: user posted image

user posted image

Punči je super, pridno spi in je, mami je ko rožica - porod pis of kejk,
dojenje laufa, veliki bratec zadovoljen. user posted image

(si bom vzela malo več časa zvečer user posted image )
iiiiiiiiiii kako je cartkana,
prava mala  frajlica
junona a boš dala slikco v okvirček ko boš lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.4.2009 17:56:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem se tut najedla, sma si z dragim zaželela mesno zelenjavne juhice in je tašča tako dobro skuhala.user posted image user posted image user posted image Sva pri njemu doma, danes pa greva nazaj domov.

Drugače je pa zunaj tako lepo vreme, js pa ko cota. Me spet utrujenost daje, tak da bom šla zdle en filmček pogledat in upam, da vmes malo zadremuckam, ker ponavadi čez dan ne morem.user posted image

jaz pa sem spet sama z bebijem doma pa se mi ni dalo nič kuhat...sem si sam na hitr marelične cmoke naredila...pol pa sem tako lepo zaspala kaj ko je za par min piskal telefon...seveda spet vpr "si rodila ali si pozabila na mene"...majke mi,...zdaj pa ne vem, če jaz nisem dovolj glasno povedala, da bom javila ko bom rodila ali pa ne razumejo več kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno nisi jasno povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato sem pa jaz rekla da imam rok konec meseca potem pa naj ugibajo ali sem že ali ne,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, pol pa je najboljše, da na hitr izdelam plakate pa jim na veliko napišem, da bodo ob pravem času obveščeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si lisicauser posted image sam boš vidla, da bodo že počasi začel težituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja počasi bojo že res začel,ena mi že ves čas govori a gremo rodit ,da sem se že malo zdrla da še ne in da ko bomo bo zvedela user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.4.2009 17:56:52   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan....

No vidiš, pol pa čisto mogoče, da sploh nimaš pravega datuma in si v resnici še pred rokom? user posted image user posted image

ja, sam to so bili uz v 6-7 t...NS pa je že pokazala 10.4., pa po M je tudi 10.4...in do zdaj so vsi uziji pokazali, da je otrok velik za datum 10.4....sicer pa enkrat bo pa že šel ta naš mali nagajivček ali pa nagajivčika venuser posted image

Meni je čisto prvi izračun G po tistem okroglem koledarčku glede na ZM pokazal 27.4., prvi UZ v 7. tednu pa 30.4. Nuhalna svetlina pa 27.4.. Kaj mislite, da je najbolj prav?user posted image

meni so vsi gin. rekli, da nuhalna kao pokaže tisti ta pravi datum...pri tebi bo pa naj bolj prav, da bo nekje v mes...če si pa želiš prej pa naj bo prejuser posted image user posted image user posted image

Upam, da res.user posted image Čeprav, js bi že kr šla.user posted image user posted image user posted image

potem če NS pokaže najbolj prav pri meni velja 23.4 user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi že tudi kar šla Junona,A greva jutri po pregledu user posted image user posted image user posted image sam brigito še pokličeva,le kje pa je danes nič se ne javi user posted image

mogoče spet zvončka glancauser posted image user posted image user posted image user posted image pssssssssssssssssttttttttttt, poslušajte, če se kje kako bingljanje sliši????user posted image

Sem bila v CE pa nisem nič čula da bi kaj bingljalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.4.2009 17:56:53   
sonček85

Zmenjeno. Js že vse stvari za v P v avtu vozim zraven.
Jaz sem tudi dragemu včeraj  rekla pa je rekel ti preveč komplicirašuser posted image

mi ko smo šli v petek na pregled smo vse vzeli zraven pa da vidiš vsi so na oknu viseli in mislili, da gremo rodit pol pa se čez čas vrnemo in gremo spet z celo robo goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja samo sedaj je pa dragi lahko samo povesil nos saj smo že danes šli v P in sem rekla a vidiš sedaj bomo pa res morali jemati s seboj ,pa je rekel res je ,prav imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.4.2009 17:56:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Punce imam veselo novico za vas....ponoči je aljab rodila punčko IZOuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ravno izvedela na naši straniuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala 123auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeeeeeeeeeeeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.4.2009 17:58:57   
sonček85
no mi smo pa nazaj iz P ,ker sem že imela  začetne popadke na 10 minut,ki pa so se na žalost nehali ko smo prišli do pregleda.G me je pregledala in mi povedala da smo že 1cm odprti,plodovnice je še ok,mali miga ,srček bije,mere ok,na CTG-ju  ni nič pokazalo tko da sedaj čakam o,čakamo kdaj bo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.4.2009 18:01:11   
Cveta28
najina user posted image zamujata tako, da morava imet upanje, da ko bosta pripravljena iti ven, da se jima bo ful mudilo in da bomo v roku 1-3 ur vse porihtaluser posted image user posted image user posted image

Sem ti ravno hotela sporočiti, da meni ne preostane nič več drugega kot čakanje ker sva s kodrom poizkusila res vse možne zadevice. Čez praznike sva se toliko sprehajala, da me po zeloooooo dolgem času boli hrbet (v nosečnosti s tem drugače nisem imela problemov) in v mečih imam pravi 'muskelfiber' user posted image Zdajle mi koder pripravlja toplo kopel, potem mi je obljubil še masažo ter user posted image . Sem prepričana, da mi bo G jutri na pregledu rekel ?Ja še vedno ste odprti za 1 cm'

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.4.2009 18:03:06   
tinaaja
Krfjolca in aljab - cestitaaamm user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.4.2009 18:03:42   
Cveta28
no mi smo pa nazaj iz P ,ker sem že imela  začetne popadke na 10 minut,ki pa so se na žalost nehali ko smo prišli do pregleda.G me je pregledala in mi povedala da smo že 1cm odprti,plodovnice je še ok,mali miga ,srček bije,mere ok,na CTG-ju  ni nič pokazalo tko da sedaj čakam o,čakamo kdaj bo

saj bo, saj bo..... aleks ne prehitevaj vrste, ene mamice smo že dolgooooo časa na čakalni listi pa še nismo dobile karte za rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.4.2009 18:04:28   
detelja

Js sem se tut najedla, sma si z dragim zaželela mesno zelenjavne juhice in je tašča tako dobro skuhala.user posted image user posted image user posted image Sva pri njemu doma, danes pa greva nazaj domov.

Drugače je pa zunaj tako lepo vreme, js pa ko cota. Me spet utrujenost daje, tak da bom šla zdle en filmček pogledat in upam, da vmes malo zadremuckam, ker ponavadi čez dan ne morem.user posted image

jaz pa sem spet sama z bebijem doma pa se mi ni dalo nič kuhat...sem si sam na hitr marelične cmoke naredila...pol pa sem tako lepo zaspala kaj ko je za par min piskal telefon...seveda spet vpr "si rodila ali si pozabila na mene"...majke mi,...zdaj pa ne vem, če jaz nisem dovolj glasno povedala, da bom javila ko bom rodila ali pa ne razumejo več kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno nisi jasno povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato sem pa jaz rekla da imam rok konec meseca potem pa naj ugibajo ali sem že ali ne,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, pol pa je najboljše, da na hitr izdelam plakate pa jim na veliko napišem, da bodo ob pravem času obveščeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si lisicauser posted image sam boš vidla, da bodo že počasi začel težituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja počasi bojo že res začel,ena mi že ves čas govori a gremo rodit ,da sem se že malo zdrla da še ne in da ko bomo bo zvedela user posted image user posted image user posted image

meni pa če še enkrat danes zazvoni telefon bom vse izklopila...gllih sem študirala, da če bom slučajno morala jutri ostat v P bom se javila samo mojemu...pa moji mami in sestri...ti dve sta pa res svojega denarja vredniuser posted image user posted image user posted image user posted image kličeta, ampak nikoli ne vpr. če se že kaj pripravlja...sam kako smo kaj delamo in to je to...tašča pa za vsak popadek hoče vedet itd...itak ne ve nič...midva z lubim rečeva, da je čist vse ok...sem še zaprtauser posted image itd...bom ji pa povedala po porodu...meni bi se že zmešalo, če bi ona vse vedela kaj se kdaj dogaja pa to bi skoz zvonil telefon...joj, ne vem kako je lahko tako mal v glavi...pa saj ve ko bomo rodili bo itak izvedela med prvimi...če pa me zdaj kaj šraufa pa itak ni treba vedet ne njej še manj pa celi vasiuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.4.2009 18:05:32   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan....

No vidiš, pol pa čisto mogoče, da sploh nimaš pravega datuma in si v resnici še pred rokom? user posted image user posted image

ja, sam to so bili uz v 6-7 t...NS pa je že pokazala 10.4., pa po M je tudi 10.4...in do zdaj so vsi uziji pokazali, da je otrok velik za datum 10.4....sicer pa enkrat bo pa že šel ta naš mali nagajivček ali pa nagajivčika venuser posted image

Meni je čisto prvi izračun G po tistem okroglem koledarčku glede na ZM pokazal 27.4., prvi UZ v 7. tednu pa 30.4. Nuhalna svetlina pa 27.4.. Kaj mislite, da je najbolj prav?user posted image

meni so vsi gin. rekli, da nuhalna kao pokaže tisti ta pravi datum...pri tebi bo pa naj bolj prav, da bo nekje v mes...če si pa želiš prej pa naj bo prejuser posted image user posted image user posted image

Upam, da res.user posted image Čeprav, js bi že kr šla.user posted image user posted image user posted image

potem če NS pokaže najbolj prav pri meni velja 23.4 user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi že tudi kar šla Junona,A greva jutri po pregledu user posted image user posted image user posted image sam brigito še pokličeva,le kje pa je danes nič se ne javi user posted image

mogoče spet zvončka glancauser posted image user posted image user posted image user posted image pssssssssssssssssttttttttttt, poslušajte, če se kje kako bingljanje sliši????user posted image

Sem bila v CE pa nisem nič čula da bi kaj bingljalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čudno...zadnjič sem še v ms slišala zvončkeuser posted image user posted image ...in pol je junona mislila, da žene brigita kravice domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
13.4.2009 18:05:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

saj bo, saj bo..... aleks ne prehitevaj vrste, ene mamice smo že dolgooooo časa na čakalni listi pa še nismo dobile karte za rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj  zgleda da se je odločil da le ne bo prehiteval,samo karto je pa že danes pustil v P ,tko da ko pridemo samo gremo v P user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
13.4.2009 18:08:43   
detelja

oooooooooooooo dobrodošla v mojem klubu 1 cm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa bom jaz jutri že v 2,3...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam mene ko je včeraj tako spodaj bolelo pa ful dolgo sem glih premišljevala kaj pa vem kdaj je pravi čas, da spakiram pa gremo za rim....sam mene ni siskal mene je samo ful bolelo spodaj..nisem mogal ne stat, ne sedet, ne ležat, ne se tuširat nič...pol pa kot strela iz jasnega vse minilo...in zdaj je ok...sicer me smao spet tako čudno boli na desni strani - tista čudna bolečina kot ko greš tečt pa nimaš kondicije...bebi pa brca ko noriuser posted image user posted image user posted image

super, da je drugače vse ok...ja, ene ful zafkavajo lažni popadki ene pa pograbi pa gremo via rimuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
13.4.2009 18:09:58   
detelja

najina user posted image zamujata tako, da morava imet upanje, da ko bosta pripravljena iti ven, da se jima bo ful mudilo in da bomo v roku 1-3 ur vse porihtaluser posted image user posted image user posted image

Sem ti ravno hotela sporočiti, da meni ne preostane nič več drugega kot čakanje ker sva s kodrom poizkusila res vse možne zadevice. Čez praznike sva se toliko sprehajala, da me po zeloooooo dolgem času boli hrbet (v nosečnosti s tem drugače nisem imela problemov) in v mečih imam pravi 'muskelfiber' user posted image Zdajle mi koder pripravlja toplo kopel, potem mi je obljubil še masažo ter user posted image . Sem prepričana, da mi bo G jutri na pregledu rekel ?Ja še vedno ste odprti za 1 cm'

ja, če krčev nisi imela pa nič pol res verjetno nisi odprta več kot cm...saj jaz sem zadnjič tudi mislila mogoče pa bo 2-3 cm pa ni rekel je dober cm pa tudi moja gin. je rekla dober cm...in to je zdaj že 5 teden tako...kolk pa so ti namerili plodovnice?

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
13.4.2009 18:09:58   
Cveta28
meni pa če še enkrat danes zazvoni telefon bom vse izklopila...gllih sem študirala, da če bom slučajno morala jutri ostat v P bom se javila samo mojemu...pa moji mami in sestri...ti dve sta pa res svojega denarja vredniuser posted image user posted image user posted image user posted image kličeta, ampak nikoli ne vpr. če se že kaj pripravlja...sam kako smo kaj delamo in to je to...tašča pa za vsak popadek hoče vedet itd...itak ne ve nič...midva z lubim rečeva, da je čist vse ok...sem še zaprtauser posted image itd...bom ji pa povedala po porodu...meni bi se že zmešalo, če bi ona vse vedela kaj se kdaj dogaja pa to bi skoz zvonil telefon...joj, ne vem kako je lahko tako mal v glavi...pa saj ve ko bomo rodili bo itak izvedela med prvimi...če pa me zdaj kaj šraufa pa itak ni treba vedet ne njej še manj pa celi vasiuser posted image user posted image

Moja tašča je ravno domov prišla in se mi nalimala v sobo 'a ni še nič', potem pobožala bušija (to lahko dela) in se čez 5 min vrnila še z enimi bomboni in butastimi komentarji. Jaz pa nazaj 'Saj imamo še 11 dni fore do umetnega sproženja poroda' pa jo je skoraj kap! Bo prej mene od 'njenih skrbi' user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
13.4.2009 18:11:09   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj  zgleda da se je odločil da le ne bo prehiteval,samo karto je pa že danes pustil v P ,tko da ko pridemo samo gremo v P user posted image user posted image user posted image user posted image

naša karta je tudi že v rimuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam kaj ko bomo šle rodit pa bomo že itak vse nore od bolečin bomo dobile še kub papirjem za izpolnit...joj, kako mi gre to vse na živce...1000x eni in isti podatki pa še vedno rabijo vse podatke...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
13.4.2009 18:11:50   
detelja

cveta karto pa že nekaj časa imamo...samo letala ni za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.4.2009 18:12:01   
Cveta28
ja, če krčev nisi imela pa nič pol res verjetno nisi odprta več kot cm...saj jaz sem zadnjič tudi mislila mogoče pa bo 2-3 cm pa ni rekel je dober cm pa tudi moja gin. je rekla dober cm...in to je zdaj že 5 teden tako...kolk pa so ti namerili plodovnice?

Saj pravim, da moj G ne dela nobenih specialnih pregledov zato nimam pojma user posted image Jutri ob 11h imam pregled in mu bom malce zatežila. Še tega ne vem koliko je otročiček velik.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
13.4.2009 18:15:28   
detelja

Moja tašča je ravno domov prišla in se mi nalimala v sobo 'a ni še nič', potem pobožala bušija (to lahko dela) in se čez 5 min vrnila še z enimi bomboni in butastimi komentarji. Jaz pa nazaj 'Saj imamo še 11 dni fore do umetnega sproženja poroda' pa jo je skoraj kap! Bo prej mene od 'njenih skrbi' user posted image

ej pol je tvoja ista kot moja...kliče pa ji rečem, da nisem nervozna pač ko bo bo...pa mi 3 h teži, da naj nisem nervozna baba a me poslušaš ali sediš na ušesih...pol pa da itak bodo ta teden sprožili porod ker so pri njej tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla ja mogoče 24.4....ja, kaj mi je da sem si ta datum zapičla v glavo...sem rekla, da če je vse ok da ti sprožijo porod šele v 42 t se pravi 14 dni čez rok...pol pa jo je skoraj kap..sem mislila, da bom prej šla v psihiatrično kliniko če bodo še mal težil in ne v rimuser posted image user posted image joj, kako sem srečna, da moji niso taki...pol pa če to poven tašči pa vleče nos pa reče, da to moram razumet da jih skrbi...ja, pa misli, da moje ne skrbi kako bo...itka da jih skrbi, sam mi nočejo težit...pač mene mama pokliče vpr. kako sem, kaj delamo, če sem kaj spala, jedla ali pa se meniva kako lepo vreme je in kaj je ona vse delala in to je to...brez tega, če še ne gremo, če imam krče, če je to in ono...mogče vpr. kaj dela bebi...če bi pa še ona težila pol pa bi res šla v psih. bolnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
13.4.2009 18:17:05   
detelja

Saj pravim, da moj G ne dela nobenih specialnih pregledov zato nimam pojma user posted image Jutri ob 11h imam pregled in mu bom malce zatežila. Še tega ne vem koliko je otročiček velik.

pa saj plodovnico merijo z uzjem...sam pri nama ko sve že odprti bi pa tudi lahko prelgedali barvo itd..plodovnice...to ti pa nekako vaginalno odvzamejo...ne vem kako, ampak nekako tako mi je preprosto gin. rekla...to ponavadi gledajo, ko si čez rok...sicer pa oni to vidijo tudi prek uzja...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
13.4.2009 18:18:37   
Cveta28
meni pa če še enkrat danes zazvoni telefon bom vse izklopila...gllih sem študirala, da če bom slučajno morala jutri ostat v P bom se javila samo mojemu...pa moji mami in sestri...ti dve sta pa res svojega denarja vredniuser posted image user posted image user posted image user posted image kličeta, ampak nikoli ne vpr. če se že kaj pripravlja...sam kako smo kaj delamo in to je to...tašča pa za vsak popadek hoče vedet itd...itak ne ve nič...midva z lubim rečeva, da je čist vse ok...sem še zaprtauser posted image itd...bom ji pa povedala po porodu...meni bi se že zmešalo, če bi ona vse vedela kaj se kdaj dogaja pa to bi skoz zvonil telefon...joj, ne vem kako je lahko tako mal v glavi...pa saj ve ko bomo rodili bo itak izvedela med prvimi...če pa me zdaj kaj šraufa pa itak ni treba vedet ne njej še manj pa celi vasi

ej pol je tvoja ista kot moja...kliče pa ji rečem, da nisem nervozna pač ko bo bo...pa mi 3 h teži, da naj nisem nervozna baba a me poslušaš ali sediš na ušesih...pol pa da itak bodo ta teden sprožili porod ker so pri njej tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla ja mogoče 24.4....ja, kaj mi je da sem si ta datum zapičla v glavo...sem rekla, da če je vse ok da ti sprožijo porod šele v 42 t se pravi 14 dni čez rok...pol pa jo je skoraj kap..sem mislila, da bom prej šla v psihiatrično kliniko če bodo še mal težil in ne v rimuser posted image user posted image joj, kako sem srečna, da moji niso taki...pol pa če to poven tašči pa vleče nos pa reče, da to moram razumet da jih skrbi...ja, pa misli, da moje ne skrbi kako bo...itka da jih skrbi, sam mi nočejo težit...pač mene mama pokliče vpr. kako sem, kaj delamo, če sem kaj spala, jedla ali pa se meniva kako lepo vreme je in kaj je ona vse delala in to je to...brez tega, če še ne gremo, če imam krče, če je to in ono...mogče vpr. kaj dela bebi...če bi pa še ona težila pol pa bi res šla v psih. bolnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene večina sorodstva, kolegov, znancev najprej vpraša po počutju pa kaj delamo in še le potem navalijo kako pa kaže z bebico. Nekaj vljudnostnih fraz si pa že zmislijo, če že kličejo in firbcajo za otročička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
13.4.2009 18:20:42   
sonček85

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)user posted image       CE 

02.04.
3.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)user posted image        LJ

4._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
5.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
6.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)user posted image              
7.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
8.balbina                        
(št. ?, št. ?)            SG      
04.04.   
9.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

10.kataka21 (24)          (št. ?, št. ?)  

05.04.
11.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    
12.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
13.orhidejka                     (št. 1, št. 0)        MB     

06.04.
14.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
15.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
16.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)        Trst

17.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
18.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
08.04.
19.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
20.bineti                           (št. ?, št. ?)   
21.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                    
10.04.
22.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)        LJ
23.detelja                         (št. 2, št. 0)                     
24.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
25.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ   
 11.04.              
27.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )user posted image     LJ          
29.matt                             (št. 1, št. 0)        

30.kimmii (31)                (št. 1, št. 0) user posted image                                              

12.04.
32.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
33.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)user posted image      MB
34.diti(27)                       (št. 1, št. 0)user posted image      CE
LE KATERA BO NASLEDNJA   user posted image user posted image
13.04.
35.tink@                           (št. 1, št. 0)        NM         
14.04.
36. vud                             (št. 2, št. 1)         SG
37.zanchy                         (št. 3, št. 2)user posted image                                          
38.KaTkA24                      (št. ?, št. ?) user posted image   MB/CE  
39.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
40.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
41.pat                               (št. 2, št. 1)                                

42.ninaMM  (23)
             (št. 1, št. 0)user posted image     LJ      

16.04. 
44.lily32                           (št. 1, št. 0)
45.suzy25
                         (št. 2, št. 1)user posted image    SG      

17.04.

46.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)user posted image      KR
47.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                       

48.*nana*                         (št. 3, št.1)        SG 
50.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
51.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
52.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )        LJ        
18.04. 
53.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
54.blancica (34)               (št. 1, št. 0)user posted image    PO  
55.malapikica(36)            (št. 3, št.? )user posted image     MS

56.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
57.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)       LJ                          
58.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1) user posted image   TRB
20.04.
59.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)       LJ               

60.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)user posted image    MB        
61.tani22                          
( št. ?, št. ?)        

21.04. 
63.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
64.PikaV                             (št.3, št.1) user posted image           
65.goričanka (36)             (št. 2, št.1)        NG
66.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)      TRB  
23.04.
67.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)user posted image    PT             
68.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
69.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)user posted image     CE
70.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                        

72.ninica23                        (št. 1, št. 0)user posted image   CE  

25.04. 
73.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)       MS
74.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)user posted image     PO
75.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
76.anca(28)                      (št.
1, št. 0)user posted image   LJ         
78.olea                               (št. 1, št. 0)      LJ
27.04.
79.štorkljica                      (št. 2, št. 1)user posted image         
80.barboom                       (št. 1, št. 0)user posted image    PO                     
81.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
82.anchika                        (št. 2, št. 1)           
83.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)     NM/LJ                            

28.04.
84.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)    ZASAVJE
85.ella. (33)                     (št.1, št. 0)user posted image         
86.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)      CE
29.04..
87.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)     BREŽ
30.04.
88.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)       CE
89.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ
90.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)        LJ
 01.05.                     
91.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

92.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
93.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
94.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
95.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

14.04
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
pat74
Sonček 85 CTG+UZ
blueeyes CTG
angelito CTG
cveta28 CTG
malapikica CTG
L&L CTG
detelja CTG
15.04. 
diti
ninaMM
NenaLena CTG
zupancdam
16.04
brigita23 CTG
mlavla
20.04.
Blancica CTG
zupancdam-sproženje poroda
21.04
mišk
22.04.
ninica23
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE:  86/117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
13.4.2009 18:20:43   
sonček85

user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image    nmag - Karolina

user posted image    Frutolina - Mihael Tai

user posted image    m...tina - Jure

user posted image krfjolca -Sara

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
13.4.2009 18:20:45   
sonček85

user posted image

user posted image pikar34t
user posted image detelja /41t1d
user posted image Cveta28/36t3d
user posted image malapikica/39t
user posted image Brigita23/ 38t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Sonček85 /37t1d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image
NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d

user posted image
mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image   mlavla /37t6d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
13.4.2009 18:20:49   
sonček85

APRILSKE user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM       PDP            APRILSKI  krofki  in jagode

Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03  
15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
poka1          23.03    12.04.2009   punčka user posted image  
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKEuser posted image IN user posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP           APRILSKI  krofki  in jagode

matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
user posted image
tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)  user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm) user posted image
ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)          
user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA ( ?-?) user posted image
aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?)
user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3330g-51cm)user posted image
pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g -47 cm) user posted image
duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )user posted image
kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )user posted image
aljab          13.04    11.04.2009       IZA (?-?)
user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!