brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo. Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč. ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok.... Detelja me smo s tabo , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan.... No vidiš, pol pa čisto mogoče, da sploh nimaš pravega datuma in si v resnici še pred rokom? ja, sam to so bili uz v 6-7 t...NS pa je že pokazala 10.4., pa po M je tudi 10.4...in do zdaj so vsi uziji pokazali, da je otrok velik za datum 10.4....sicer pa enkrat bo pa že šel ta naš mali nagajivček ali pa nagajivčika ven Meni je čisto prvi izračun G po tistem okroglem koledarčku glede na ZM pokazal 27.4., prvi UZ v 7. tednu pa 30.4. Nuhalna svetlina pa 27.4.. Kaj mislite, da je najbolj prav? meni so vsi gin. rekli, da nuhalna kao pokaže tisti ta pravi datum...pri tebi bo pa naj bolj prav, da bo nekje v mes...če si pa želiš prej pa naj bo prej Upam, da res. Čeprav, js bi že kr šla. potem če NS pokaže najbolj prav pri meni velja 23.4 Jaz bi že tudi kar šla Junona,A greva jutri po pregledu sam brigito še pokličeva,le kje pa je danes nič se ne javi mogoče spet zvončka glanca pssssssssssssssssttttttttttt, poslušajte, če se kje kako bingljanje sliši???? nisem nič zvončkov glancala...jih bom pa kmalu ..mi ga zadnje čase kr neki kaže...ne vem če zato ker ve da ne more nič bit ali pa se mu je mal obrnal .....vam bom v četrtek povedla...radovednice ve