Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:25:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira. Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo? Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba... ...naš je tud z nami pri mizi.....lepo v stolčku...tistem lesenem ....na mizo mu dam njegov krožnik...tisti za pritrdit... nekaj koščkov kruha not ....in on lepo trenira pincetni prijem ....mi pa tačas jemo .. .če je pa tud vedno ful gledal iz daleka.....zdaj pa že lepo sedi in je pravi (sicer bolj mali ) gospod tam pri mizi.... pa še mir imamo vsi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:26:11
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ma joj, kaj so te gospodinje prestavili tok pozno..... Dol z neta jih potegni...pa jih boš lohk gledala kadar boš hotla.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:26:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše pupe: ...tak smo se pa tudi mi danes slikali sam nismo sami sedeli ...luškana ....za ime tvoje bubike sem pa jaz slišala na posnetku ko si dala gor kako se kotali ko si jo klicala....pridi Tjaša ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:26:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne čist spasiranega. ..jaz pa nič več ne pasiram.... edino frutek je še taki bolj fini , vse ostalo pa že dobi malo bolj grobo..... pa ni problema... kako pa?? z vilco? Z vilico že ne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:26:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, lana, regres nakaže delodajalec. Tistim na porodniški nakaže takrat kot vsem zaposlenim, to pa je 5. v mesecu. To je bil odgovor na moje dopoldansko jamranje, da mi niso dokladov nakazali. to pa sem prešpricala To je blo na najinem vozičkanju tak, da ti kaj drugega tudi ni preostalo . Mal smetiva tle gor, ker se samo kake 3 ure na dan vidiva in se ne uspeva vsega zmenit Že drugič v teh dneh...moram nehat. Joj, Lana kaj bova pol, ko bova v službi? Najboljš, da prosiva, da naj skup premestijo npr. v PB, da bova lahk čvekali ... Al pa vsaj Skype si inštaliraj, da naju ne bojo blokirali na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:27:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sta kinder jajček jedla? Ja.... kr jajce, ne jajček.... jajco
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:27:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ma ne, je čist fajn. Ma nima nič preveč. ...meni tud ne zgleda, da bi imel preveč..... ( no se popravljam...ni zgledal )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:28:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne čist spasiranega. ..jaz pa nič več ne pasiram.... edino frutek je še taki bolj fini , vse ostalo pa že dobi malo bolj grobo..... pa ni problema... kako pa?? z vilco? Z vilico že ne.... lara............. ..............vprašanje je bilo-če pasira z vilico???
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.4.2009 22:30:33 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:29:15
|
|
|
|
lana17
|
Pojma nimam. Takrat bova možgane polnile z bolj pametnim informacijam. Vseeno pa še upam, da si bova lohk vzeli čas za poslužbeno kavo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:29:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ma ne, je čist fajn. Ma nima nič preveč. ...meni tud ne zgleda, da bi imel preveč..... ( no se popravljam...ni zgledal ) Če bo šlo po planu, ga v sredo al pa četrtek peljem v posvetovalnico na tehtanje, da vidimo kje smo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:29:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše pupe:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:30:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ma shjoj, ma kaj ne vejo, da imamo punco? ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:30:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne čist spasiranega. ..jaz pa nič več ne pasiram.... edino frutek je še taki bolj fini , vse ostalo pa že dobi malo bolj grobo..... pa ni problema... kako pa?? z vilco?
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.4.2009 22:33:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:31:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Tu pa tam se uspe kdo v seznam vrinit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:32:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pojma nimam. Takrat bova možgane polnile z bolj pametnim informacijam. Vseeno pa še upam, da si bova lohk vzeli čas za poslužbeno kavo. you wish... Zdele mi je ene par "cvetk" mojih učencev padlo na pamet . Včasih kakšno močno pihnejo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:33:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tu pa tam se uspe kdo v seznam vrinit Kakšne velike slike...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:34:19
|
|
|
|
*bubi*
|
meta in lana, ne mi rečt, da imata vidve med službo čas klepetat ok, tista poslužbena kavica mi še gre v račun
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:34:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tu pa tam se uspe kdo v seznam vrinit Kakšne velike slike... da se bolje vidi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:35:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meta in lana, ne mi rečt, da imata vidve med službo čas klepetat ok, tista poslužbena kavica mi še gre v račun Ja itak! Kdaj smo pa v šolstvu že kaj delali...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:35:19
|
|
|
|
gold fish
|
....... mene je pa prej kar stisnilo, ko sem se spomnila, da še samo 4 mesece in ...... bom raje kar tiho...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:35:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tu pa tam se uspe kdo v seznam vrinit Kakšne velike slike... da se bolje vidi.... Ja, ima ribica še večje OKE
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:35:55
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ok, tista poslužbena kavica mi še gre v račun Mojmu pa ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:36:00
|
|
|
|
ključek
|
jutri gremo pa spet na plavanje.... .........zadnjič je bilo kr ok, malo smo se jokali, malo smejali....bomo videli jutri.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:36:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meta in lana, ne mi rečt, da imata vidve med službo čas klepetat ok, tista poslužbena kavica mi še gre v račun Ja itak! Kdaj smo pa v šolstvu že kaj delali... no, saj jaz tudi skoz "klepetam", samo ne s sodelavkami
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?