Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:14:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lara pivo namesto shaka? a tistega "našega"...... Si probala?...Je boljši kot oni "ne naš"?...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:15:07
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti. meni se pa ne zdijo pogumni, pač pa butasti......... Tud to. Jaz vedno pomislim na to, da le igrajo in so plačan za to. jaz to sploh ne gledam...niti ne vem kje je, pa me niti ne zanima ... Edino prav.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:16:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, lana, regres nakaže delodajalec. Tistim na porodniški nakaže takrat kot vsem zaposlenim, to pa je 5. v mesecu. To je bil odgovor na moje dopoldansko jamranje, da mi niso dokladov nakazali. to pa sem prešpricala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:16:14
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira. Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo? Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba... Mal ga boš na počitnce k J poslala, da bo J za zgled. Mah, sej veš... In obratno, ker bo mojga kmal razneslo... Ma ne, je čist fajn. Ma nima nič preveč.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:16:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, a imate že vse menstruacijo? jaz ja, že od sept. al oktobra ...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.4.2009 22:28:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:16:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? seveda bo. Nakazan pri aprilski plači = naslednji mesec Ja, 5. 5. jupi. MTY, ti tudi delaš v javni upravi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:17:09
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? seveda bo. Nakazan pri aprilski plači = naslednji mesec Ja, 5. 5. jupi. Si ga v mislih že zapravla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:17:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo naše pupe:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:17:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne čist spasiranega. ..jaz pa nič več ne pasiram.... edino frutek je še taki bolj fini , vse ostalo pa že dobi malo bolj grobo..... pa ni problema... lara tudi brez problema poje, če ni zmiksano.... edino fižolete ji še zmiksam.... Midva sva pa zdej pojedla njej jajc... hahaha.... pa eno reč za fante smo dobili notri.... ma shjoj, ma kaj ne vejo, da imamo punco?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:18:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne čist spasiranega. ..jaz pa nič več ne pasiram.... edino frutek je še taki bolj fini , vse ostalo pa že dobi malo bolj grobo..... pa ni problema... kako pa?? z vilco?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:18:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Računam nanj. ..jaz tud....samo nisem v JU
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:18:36
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) Jaz pa bubiki nič linotov v flašo ne dajem. Vse na žličko Bubiju pa sem še dolgo čokolešnik delala. Lovro je pri 4-ih mesecih začel jest vse mogoče žitne kašice na žličko (za pop malico) in kakih 14 dni nazaj sem obupala, ker je jokal skoraj vsak popoldne, ko sem ga hranila (pri kosilu in dop malici pa ne). Ne vem, a sem mu prepočasi dajala al kaj...v glavnem zdaj je po flaši in ni nobenih težav več. Dokler dobi zjutraj in zvečer še flašo mleka se ne sekiram.. Po žlički pa tudi lepo je sadje in zelenjavo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:18:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? seveda bo. Nakazan pri aprilski plači = naslednji mesec Ja, 5. 5. jupi. Si ga v mislih že zapravla? to bo za morje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:18:52
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne čist spasiranega. ..jaz pa nič več ne pasiram.... edino frutek je še taki bolj fini , vse ostalo pa že dobi malo bolj grobo..... pa ni problema... lara tudi brez problema poje, če ni zmiksano.... edino fižolete ji še zmiksam.... Midva sva pa zdej pojedla njej jajc... hahaha.... pa eno reč za fante smo dobili notri.... ma shjoj, ma kaj ne vejo, da imamo punco? Sta kinder jajček jedla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:19:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše pupe:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:20:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lovro je pri 4-ih mesecih začel jest vse mogoče žitne kašice na žličko (za pop malico) in kakih 14 dni nazaj sem obupala, ker je jokal skoraj vsak popoldne, ko sem ga hranila (pri kosilu in dop malici pa ne). se spomnim, da si pisala, ja. No, če tako poje, je itak ok
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:21:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, lana, regres nakaže delodajalec. Tistim na porodniški nakaže takrat kot vsem zaposlenim, to pa je 5. v mesecu. To je bil odgovor na moje dopoldansko jamranje, da mi niso dokladov nakazali. to pa sem prešpricala To je blo na najinem vozičkanju tak, da ti kaj drugega tudi ni preostalo . Mal smetiva tle gor, ker se samo kake 3 ure na dan vidiva in se ne uspeva vsega zmenit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:22:11
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše pupe: Cukr. Tele slike v naravi so mi tolk cute. Sem zadnjič stare fotke(mojih staršev) gledala, so se s fulom slikal v naravi in so mi prav neki posebnega. Ni lepše fotke kot otroček sredi cvetočega travnika.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:22:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo naše pupe: Same rožice.... Sem spadajo tudi Lana Neja in Ana
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:22:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? seveda bo. Nakazan pri aprilski plači = naslednji mesec Ja, 5. 5. jupi. MTY, ti tudi delaš v javni upravi? aha.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:23:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sta kinder jajček jedla? Ja.... kr jajce, ne jajček....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:23:42
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, lana, regres nakaže delodajalec. Tistim na porodniški nakaže takrat kot vsem zaposlenim, to pa je 5. v mesecu. To je bil odgovor na moje dopoldansko jamranje, da mi niso dokladov nakazali. to pa sem prešpricala To je blo na najinem vozičkanju tak, da ti kaj drugega tudi ni preostalo . Mal smetiva tle gor, ker se samo kake 3 ure na dan vidiva in se ne uspeva vsega zmenit Že drugič v teh dneh...moram nehat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:24:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo naše pupe: Joj, cortek! Prav vidim jo kako čvekla zraven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:24:42
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sta kinder jajček jedla? Ja.... kr jajce, ne jajček.... Sori...sej veš, da sem na jajce mislila. Kinder jajce...ma se tak čudno sliši.
< Sporočilo je popravil lana17 -- 13.4.2009 22:25:11 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:24:58
|
|
|
|
ključek
|
ma joj, kaj so te gospodinje prestavili tok pozno.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?