Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:50:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kdaj pa se sploh šteje, da otrok sedi sam? Ko ga posedeš in nekaj časa ne pade al ko se tudi usede sam? Lara se še dooooolgo sama ne bo znala vsesti.... če jo posedem je pa kr stabilna za nekaj časa... Mene zanima, če se še kateri od naših septembeeeerčkov ne obrne.... Čeprav je napredek.... na bok ji že rata...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:50:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lovro zdele kak teden obe nogi stegnjeni dvigne v luft in s petama trešči ob tla. Pa tako hiti, da včasih samo čakam, da bo poden zbil v pojstlci al pa na previjalni. Zdaj pa ve probajte to! .....naš tud še včasih to naredi, je pa prej včasih večkrat to izvajal......kot da ga odbije pol nazaj, tak udari dol.... ..je bil enkrat moj ata pri nas..in je bil mali na previjalni, pa tak brcal, pa tolkel...moj ata pa samo stal in komentiral...glej kaj dela, glej kaj dela
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.4.2009 22:56:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:51:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 MTY- gospodinje so se začele jp- en učk na tv, en na rr.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:51:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 MTY- gospodinje so se začele ..pa kak se vam da gledat tv? ...jaz jo gledam samo takrat, ko brišem prah ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:52:36
|
|
|
|
lana17
|
kakšen glas: http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video-zvezda-je-rojena.html
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:53:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:53:55
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Vreme...dež ...eh...tam pri vas....se vidi, da sta preveč čvekale z M.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:55:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lahko noč! nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:55:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kdaj pa se sploh šteje, da otrok sedi sam? Ko ga posedeš in nekaj časa ne pade al ko se tudi usede sam? Lara se še dooooolgo sama ne bo znala vsesti.... če jo posedem je pa kr stabilna za nekaj časa... Mene zanima, če se še kateri od naših septembeeeerčkov ne obrne.... Čeprav je napredek.... na bok ji že rata... lara - naš se ne zna..iz trebuha nazaj na hrbet obrnit...mu roka napoti hodi...čeprav včasih mu pa rata.....tako kot včeraj dvojni obrat... Drugače pa rit dviguje, pa vse obrne, samo roko tak čudno drži, da mu je niti popravit ne morem vedno..... Mu bo pa zgleda plazenje prej ratalo...ker malo naprej že pride, čeprav je samo zadnji del v luftu, sprednji del je bolj na tleh ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:56:57
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kdaj pa se sploh šteje, da otrok sedi sam? Ko ga posedeš in nekaj časa ne pade al ko se tudi usede sam? Lara se še dooooolgo sama ne bo znala vsesti.... če jo posedem je pa kr stabilna za nekaj časa... Mene zanima, če se še kateri od naših septembeeeerčkov ne obrne.... Čeprav je napredek.... na bok ji že rata... Lara boš vidla, kr en dan ji bo ratal...sem mislila, da J nikol ne bo, pol me je pa presenetu...ko jo daješ kravice past jo obrni iz hrbta na trebuh...enkrat bo pa sama pogruntala kako...se je pa tud J začel najprej na bok obračat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:58:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Vreme...dež ...eh...tam pri vas....se vidi, da sta preveč čvekale z M. ...kaj tu si se ti not našla? ...vračam...... saj vem kako je če si džabest...pač čvekaš....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:59:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti. meni se pa ne zdijo pogumni, pač pa butasti......... Tud to. poglej npr. to žensko ki je bila zdle.....povedala pred vesoljno slovenijo vse svoje grehe, skrivnosti........zato, da ji je jonas reku-hvala in adijo..... A je spušila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:00:16
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti. meni se pa ne zdijo pogumni, pač pa butasti......... Tud to. poglej npr. to žensko ki je bila zdle.....povedala pred vesoljno slovenijo vse svoje grehe, skrivnosti........zato, da ji je jonas reku-hvala in adijo..... A je spušila? Popušila bi pr nas rekl.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:00:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, a imate že vse menstruacijo? Jaz že redno. obila pa točno 8 tednov po porodu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:01:59
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? Mora biti nakazan 30. junija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:02:48
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...aja, pa meni je Jennifer...še vedno ....., butasti Pitt ....... Jst pa na začetku nisem bila zanjo, ker je pustila Rossa . Zdaj ko pa gledam to rahitično Angelino ... ne vem no. A nisi do konca gledala? Drugač pa je taka fajn romantična komedija tudi Mu pač ni do tebe. Midva sva šla to gledat na obletnico . Bubi, pa brez skrbi...tudi Lovro je še brez zobkov in tudi približno ni videt, da bi bli kje blizu. Mi je pa tolk simpatičen, ker je začel žvečit. Mu dam malo kruha in melje in melje... Sem, samo se ji že prej zamerila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:03:03
|
|
|
|
gold fish
|
lara - tako je kot pravi lana...... ko ji bo, bo že... ...jaz pri prvem sploh vedela nisem kako in kaj...pa je pri taki starosti že šibal po štirih po stanovanju..brez kake mamine pomožne vaje za obračanje in podobno... Ta mali gospodič...bi pa bil kar ležečki....ampak....se vidi, ko mu jepa nekaj zanimivo...pa tud on začne migat .... ... zadnjič sem ga našla zjutraj v kinderpetu na trebuhu, pa še tak si je nekaj grulil zraven..... me je skoraj kap.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:04:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
..ko jo daješ kravice past jo obrni iz hrbta na trebuh...enkrat bo pa sama pogruntala kako...se je pa tud J začel najprej na bok obračat Ma smo ji pokazali že mnogokrat.... ma ni glih kašna kravopasiteljica.... enkrat jo obrnemo in se že razburja... Zdej, ko jo posedamo pa tudi na hrbtu noče več ležat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:07:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:10:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zaradi nesr Kaj se je pa Carlosu zgodilo? Me to you bo vedla... slep je. zaradi nesreče,ko je bil tornado.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 23:13:33
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) Jaz pa bubiki nič linotov v flašo ne dajem. Vse na žličko Bubiju pa sem še dolgo čokolešnik delala. Lovro je pri 4-ih mesecih začel jest vse mogoče žitne kašice na žličko (za pop malico) in kakih 14 dni nazaj sem obupala, ker je jokal skoraj vsak popoldne, ko sem ga hranila (pri kosilu in dop malici pa ne). Ne vem, a sem mu prepočasi dajala al kaj...v glavnem zdaj je po flaši in ni nobenih težav več. Dokler dobi zjutraj in zvečer še flašo mleka se ne sekiram.. Po žlički pa tudi lepo je sadje in zelenjavo. Moj tudi joka pri žitnih kašicah (ampak ne vedno). Mu prepočasi dajem (beri: ne folgam). Zadnjič mi je vrgel žlico kaše na majico in sem se hotela obrisat ... ojoj ... na koncu sem ga v modrcu fotrala. Pa oba zajokana ... mi je prekipelo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?