|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
10.4.2009 10:29:18   
Jancci
Čao januarčki!

Vidim, da še vedno pridno pišete! user posted image

Jest si ne vzamem več tok časa za račkota.. so čist prelepi dnevi!! Sva ves čas zunaj, vozičkava, rolava... zvečer grem pa mal plavat, pa mal se možeku posvečam, pol pa samo včasih na hitro mal preberem. Zdele jo pa čakam, da se zbudi, pa greva pol mal vozičkat.

Res uživava 100 na uro. Meti je zadnjič tudi ratalo, da je 2 dni spala celo noč.. od 21ih do 6.30.. me je zjutraj skoraj kap. No, sam zdej pa spet malca tam okrog 2eh zjutraj. Pa ni panike, ker potem takoj zaspi nazaj. Jest pa tut.

Lepo se mejte! vsi skupaj!

Ja, res so fletni teli januarčki. Evo še naša Meta-buda user posted image
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.4.2009 10:34:49   
mimi30
še jaz dodam enega, ki ima rad škatle, posode, ....user posted image

user posted image

Špela mi je dovolilauser posted image , da se na hitro javim.

user posted image user posted image user posted image za vse januarske sončke in sončice

Jaz samo berem kaj vašim user posted image že uspeva, mi počasi capljamo za vami. Skotali se po sreči na trebuh z boka ali na hrbet....ko pase kravice zelo dvigne glavo, samo jo ziba levo in desno....včasih jo vrže na stran, včasih pa po nekaj časa v user posted image

Naš popoldanski sprehod je bil še bolj katastrofalen kot dopoldanski user posted image ....do onemoglosti si tišči roke v usta in jih ne zamenja za dudo, ni varijante....zraven pa joče....tudi po hranjenjuuser posted image ...tako, da lačna menda ni, če ji je parkrat celo ven vrglouser posted image
Barba čestitke tudi za obletnico user posted image .

Mi smo dons tam v gostilni sedel in čakal, da nas postrežejo. Ko je natakar prnesu hrano pa je mali 3x tako glasno nakidal v plenicouser posted image , da so se pri sosednji mizi začel nazaj obračat. No, Tine je potem lepo zaspal, sam smrdel je pa ful. user posted image

barba, mi smo bili enkrat na pici, ko je user posted image pri sosednji mizi nakidal v plenice in ga je potem mamica kar za mizo na klopci previla user posted image , so zasmradili celo pizzerijo.

Ulla, s čim se tavelika to izraža? Z barvami al kar s čokolado oz. hranouser posted image

Zvezdica, dobro si se znašla user posted image . Grem še jaz pogledat, če imamo mi tud to zavarovanouser posted image . Pri katerem zavarovanju je ta opcija zraven?

Včeraj smo bili z Nejcem pri zobozdravniku. Je bil ful priden...odprl usta, pokazal zobke, pokazal kako si jih umiva, pustil, da mu jih je ona umila...po tem pa ogledovanje ordinacije po svoje in nič več slišal kaj mu je govorilauser posted image ...mala pa vmes skoz na zizi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.4.2009 12:24:52   
Anonimen
evo našo lepotičko,kako se igra v igralnem centru

kiara a uživa notriuser posted image jst še zdej niham, a bi kupla tole, al nebiuser posted image po eni strani ful bi, po drugi pa spet ne, k tko ne more bit dost na tleh, zarad uleuser posted image no, sej bo zrastu prej, predn se bom jst odločlauser posted image

snikolina nej te potolažim da mi tud še jemo ponočuser posted image plus da se še zarad ule kar naprej zbujamo....dons je blo spet ob polnoč, ob enih, ob dveh, ob treh in ob petihuser posted image vmes je bil pa še neo lačnuser posted image user posted image ko bi se vsaj uskladilauser posted image

Evo še naša Meta-buda

joj kok je dobrauser posted image more tale telovadba res fajn bituser posted image

še jaz dodam enega, ki ima rad škatle, posode,

pa kaj s temi otroci resuser posted image ula mi je enkrt iz pulta pekač potegnla in se spravla notuser posted image je prjavu moj, da neb bla prida pečenka, k je bla bolj suhcena takrat, zdej se je pa kr odebljalauser posted image

mimi to so bli flumastriuser posted image sam HB uni, k se lepo z vodo operejouser posted image

jst sem pa šivalauser posted image sem si enga prašička zašila, za igle in bucke not napikatuser posted image pa vso posteljnino sem popravlauser posted image k mava une povštre od hitexa in so prevleke ful prevelike, pa za kovtre istouser posted image no, zdej sem zrihtala, da u nulo pašeuser posted image
res morm it mal v nabavo, po razne zadeve, cvirne, un trak za zaveso, elastike, igle itd. pa metr in ene fajn škarjeuser posted image zdej mam kr une, k so za piščanca razkosatuser posted image pa če sm se postrigla z njimi, so tud za blago menda dobreuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 10.4.2009 12:26:34 >

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.4.2009 16:23:37   
kiara24
ulla- pri nas veselo brca, se krega na igračke, jih suva z nogami, rokami.... se zamoti od 30 minutk do 1 ure, včasih tudi dlje samo ji moraš pol že ti malo pomagati.

evo jaz sem bila pridna zunaj sva se nahodili, ko je ona spala v vozičku, sem jaz štihala, malo pol sem usjala rukolo, korenje, redečo peso, kolerabo, špinačo.... obesila cunje, malo moram posaditi še rožic.... nacise in tulipani mi že cvetijouser posted image

grem ,malo pojest pol pa še ven

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.4.2009 19:31:41   
Ploha
kiara: ti pa si pridna user posted image user posted image

mi smo pa danes kamne pobiral po njivah, uh me križ boli za pop****, no bom preživela, Meta itak že spi, jst bom pa tud počas šla, ker sem res hin,...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.4.2009 22:40:19   
sonček33
ojla!

Po dolgem času se javljam. Računalnik mi še vedno ne dela, zdej sem si spsodila leptopa, toliko da se vam javim.

Na hitro sem vas prebrala, pa ne vem, če se še kaj spomnim komenitrat...preveč informacij.

Slikice vaših sončkov so lepe...ni kaj...lepotci in lepotičke.

Hvala za pestke glede nevrološkega pregleda. Vse je ok. So ga posneli .eeg in ni kaj narobe. Zdravnica je rekal, da to mine in da je pogost pojav pri dojenčkih.Jupi. Se je pa vsem po vrsti smejal...čeprav so ga ves čas slačili, pregledovali, telovadili z njim...

Sicer sva pa cele dneve zunaj. Ponavadi jo mahneva že ob 9h zjutraj, vodo v termovko, pa mleko v flaško in na pot...potem se pa ustaviva ali na igrišču, ali kje na kakšni klopici v parku, pa pri mojih starših ali sestri...pojeva  in spet dalje. Barve imam že toliko, kot bi bila najmanj na Havajih.

Super je, ker malčkov ni treba več toliko napravljati. naš Lovro uživa v vozičku. Večinoma spi, opažam pa, da zadnje dni postaja ful zvedav...najprej nekaj časa gleda iz voza, pol pa počasi zaspi.

Obračanaj pri nas še ni...noge so pa v luftu non stopuser posted image ...ponoči kar krili z njimi, ko poje...Pa bog ne daj, da bi bil kaj preveč pokrit...zbrca kovtrček dol...pa spipostrani...sploh noče spat naravnost v posteljici...on glavo obvezno rine v rob posteljeuser posted image ...ga moram prav slikat en dan

Pojemo mi zdaj 140ml/cca 3 ure..včasih tudi 4.Počasi bomo prišli na 170ml. ponoči jemo vsaj enkrat...ponavadi okoli 12h in potem še ob 3h.

Sicer je pa Lovro pravi smejček...res se veliko smeji...Ulla tudi naš mali je zjutraj takole nasmejan...prav uživa na previjalni, ko ga umivam. Predvsem ima rad umivanje obrazka in vratu.

Temenc smo se nekaj že znebili..malo jih še ima...

Krčki so se umirili... Jim ve še dajete kapljice proti krčem? Mislim preventivno ?

Danes so naju obiskale moje sodelavke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.4.2009 9:31:17   
usica
user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.4.2009 9:31:46   
usica
Želim vam lepe praznike!!!!

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.4.2009 10:31:36   
mimi30
Veselo barvanje jajčk, pečenje potice in prehranjevanjeuser posted image !

Lepe praznike!!!

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 11:09:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.4.2009 11:38:59   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Skrbi ga kako bo z obema user posted image na letalu in kaj bo Tine jedel, če se takrat nebo več dojil.

Reči mu naj vpraša kako kolegico v službi, našo skupno znanko, kako to zgleda. Menda je fajn, če na letalu dojiš zaradi izravnavanja pritiska v ušesih pri dojenčku. Uni so šli z letalom na Djerbo in je menda bilo fantastično.

Sej jst to vem, da je čist fajn s tok majhnimo otroki na letalu, sam možu ne morem tega dopovedat user posted image

Vesele praznike vsem!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.4.2009 8:45:11   
Ploha
je katera že jedla svinjino? Pa zakaj tega ne smemo, tudi zarad krčov oz. zvijanja????

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.4.2009 9:42:37   
krtekxx
je katera že jedla svinjino? Pa zakaj tega ne smemo, tudi zarad krčov oz. zvijanja????

Zaradi alergije.

A lahko mal pojamram? Tako vreme, vsi kolegi se preganjajo po hribih, rekah, gozdovih...jaz pa nič. V čisti depresiji sem zaradi tega. Če samo pomislim na bivše velikonočne praznike, kaj smo počeli in kje smo bili...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.4.2009 11:29:01   
Zvezdica
A lahko mal pojamram? Tako vreme, vsi kolegi se preganjajo po hribih, rekah, gozdovih...jaz pa nič. V čisti depresiji sem zaradi tega. Če samo pomislim na bivše velikonočne praznike, kaj smo počeli in kje smo bili...

krtekxx, naslednje leto bo že bolje. ko bo Brita mal večja, jo lahko vzameš vsepovsod  s seboj. Moj  starejši sin je zelo aktiven, ravno zarad naju...no v tem letu smo bili leni predvsem zarad mene. Hočem povedat, da ko bo malo večja gre povsod zraven, ko pa je tko da ne bo šlo, pa kak kompromis med vama, enkrat en pazi otroke, enkrat drugi.... Sploh pa tok hitr zrastejo, da boš vedno več imela časa zase.

Gremo ven... uživajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.4.2009 17:05:00   
krtekxx
do onemoglosti si tišči roke v usta in jih ne zamenja za dudo

Zobki? Ni nemogoče.

krtekxx, naslednje leto bo že bolje.

Da bi le bilo tako.

Eno vprašanje. Naša Brita sedaj že zelo suvereno pase ovčke in ni več le na komolcih temveč se dvigne na rokah. Sedaj je pa začela še kolena krčit. A je mogoče, da se misli počasi začet plazit?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.4.2009 18:31:07   
Nea
Hojla!

Upam, da ste lepo preživeli današnji dan.
Moji pupiki sta že od 10 ure zunaj na vrtu. Ob pol 5ih pa smo vsi šli do bližnjega igrišča. Erik je ves čas gledal in ležal v vozičku, pupiki pa se igrali v peskovniku. Zdaj sta v banji, ker sta bili strašno umazani.

Res je krasno ko je vreme tako lepo user posted image user posted image

Tako pa pri nas izgleda jutro user posted image
user posted image

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.4.2009 22:01:49   
Zvezdica
Eno vprašanje. Naša Brita sedaj že zelo suvereno pase ovčke in ni več le na komolcih temveč se dvigne na rokah. Sedaj je pa začela še kolena krčit. A je mogoče, da se misli počasi začet plazit?

Mislim, da je absolutno prezgodaj, vendar pri teh otrocih skoraj nič nemogoče. Moja prijateljica ima sina starega 7 m in ta se ne prekucne s hrbta na trebuh in mi ni verjela, da se naš takrat še ne dva meseca star obrne. meni se ni zdelo nič takega ampak sem se očitno motila.
Sicer pa krčijo kolenčka, se odrivajo, počnejo vse mogoče, plaziti se začnejo kasneje. 

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.4.2009 22:02:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Nea

Hojla!

Upam, da ste lepo preživeli današnji dan.
Moji pupiki sta že od 10 ure zunaj na vrtu. Ob pol 5ih pa smo vsi šli do bližnjega igrišča. Erik je ves čas gledal in ležal v vozičku, pupiki pa se igrali v peskovniku. Zdaj sta v banji, ker sta bili strašno umazani.

Res je krasno ko je vreme tako lepo user posted image user posted image

Tako pa pri nas izgleda jutro user posted image
user posted image

Fajn bodite,
Nea

kok ste cortkani. Jast moram imeti še punčkouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.4.2009 22:04:29   
sonček33
Zvezdica - ti jo privoščim iz srca!

Imate kakšno fajn idejo za jutrišnji celodnevni izlet?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.4.2009 2:10:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica - ti jo privoščim iz srca!

Imate kakšno fajn idejo za jutrišnji celodnevni izlet?

Sonček hvala. Spet dela net?

MORJE...pojdite na morje, da Lovro začuti pravi morski zrak.
Mi sm danes želeli tja, pa je tamal ostal pri babici.

A ste kaj jedle potico? Jast sem probala, zdaj pa upam, da bo vse ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.4.2009 7:11:37   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
A ste kaj jedle potico? Jast sem probala, zdaj pa upam, da bo vse ok.

Jaz sem na začetku 2x pojedla pecivo z orehi in je tisti večer potem bilo res hudo. Erik se je ful zvijal od bolečin. Kako je bilo pri vas?

Kako to da si pisala ob 2 uri zjutraj?

Mi2 z Erikom sva se ob 6ih vstala. Je nekaj jamral, se najedel, spet jamral in zaspal. In ker nisem mogla nazaj zaspat sem si naredila kavico in zajtrk in trenutno uzivam v tišini - ostali namreč še spijo user posted image

plazenje - meni se to zdi absolutno prezgodaj. Mislim, da še nimajo tolko močnih mišic, da bi to lahko počeli. Ema se je npr. začela plazit pri 9ih m, Lara pri 7ih.
Spomnim pa se, da se je fantek od prijateljice (enako star kot Ema) začel plazit pri 7ih m in smo ostale mame kar debelo gledale. Potem pa je EMa pri enem letu shodila, ta isti fantek pa pri 18m. Je pa res, da se je takrat samo postavil na noge in korakal po sobi. Sploh ga ni bilo treba za roko držat.
Otroci so pač različni.

barba -  mi smo na letalu  prvič bili ko je Ema bila stara 3m. Res je da je razdalja bila zelo kratka (45min, Stuttgart-Klagenfurt), ampak ti iz lastnih izkušenj povem, da sploh ni bilo težko. Samo ne smeš komplicirat. Najlažje je če user posted image še dojiš. Ga priklopiš na zizo in je ves čas mir. Starejši otroci potem začnejo komplicirat ko hočejo to in ono, so žejnni, so lačni, so nestrpni... ampak vse se da. Mi smo z Laro in Emo že 2x bili v Ameriki in je bilo ok.

sonček33 - super za preglede!
Jaz Eriku kapljic nikoli nisem preventivno dajala. Mu jih dam samo takrat ko je potrebno, kar HV ni bilo tako pogosto.

kiara24  - super da se tako dolgo zamoti pod igralnim centrom. Pri nas se to še ni zgodilo. Max ene pol ure. Raje ima če se z njim igra starejša sestrica user posted image

ulla80 - user posted image za šivanje

Jaz sem zadnje dni bila pridna in sem otroške stvari preložila in pospravila. Zdaj imata pospravljeno in za poletje pripravljeno omaro.

Lep dan vsem skupaj,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.4.2009 8:43:09   
PAJO
dobro juro in za vse ena  user posted image   za lepi dan.

kako ste?ste se naspale???

lep dan vam želim,papa

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.4.2009 8:57:32   
krtekxx
Jast moram imeti še punčkouser posted image

Res moraš imet. Se mi zdi, da je za mamico punčka res nekaj čisto drugega kot fantek. Nimam pojma zakaj.

Sonček33-ideja za celodnevni izlet: Arboretum Volčji potok, morje - SLO obala...odvisno kak tip si. (Jaz bi šla k mami domov, da bi malo animirala fanta in bi mi iz naročja vzela punčko, da bi si lahko roki spočilauser posted image .)

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.4.2009 20:32:41   
sonček33
Ojla

Zvezdica - račko še ne dela, imam sposojenega leptopa

nea - super za kavico in zajtrk...v miruuser posted image ...fletne otročke imaš

krtekxx - o ti čisto verjamem, da ti paše, da ti kdo popazi malo otročke...itak ste carice vse z več kot enim detetom...

Torej, vikend je mimo...
Včeraj smo bili cel dan pri mojih starših...sta bili še mlajša sestra s fantom in starejša z družino...smo jedli in pili in se fajn imeli...popoldne pa skočili še na sladoled, pa na poti domov še do enih frendov, pojest flaško, pa nato še k moževemu bratu in punci na kavico...

danes smo se odpravili na Ermanovec (1000m) za avtom seveds, potem pa gor vozičkali in šli na kavico. Luštno.
Nazaj grede smo hoteli še do Zbiljskega jezera, a smo se potem ko smo prišli tja premislili, ker je bilo res nemogoče veliko folka...tega pa jaz ne prenesem. Že tako se na veliko med vikendi izogibamo nam bližnjega Bleda in Bohinja, pa vidim, da drugje ni kaj dosti boljše.

Je že bila katera na Šobcu? Tam namreč mi preživimo največ časa...narava, bajer, sava, račke, igrala, barček...

Lovro je ravno zaspala pri atiju, jaz pa mal na rač. perem, obešam...

Si grem naredit tople banane...pa pridem nazaj...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
   [Brisano sporočilo]
13.4.2009 22:31:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.