|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
13.4.2009 11:29:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jutroooo... evo mene pokonc tam nekje od 4 user posted image naprej ta micena, pol se je pa ta velka zbudila... user posted image user posted image user posted image

cveta, tko kot je napisala detelja - 14 dni,ce je vse ok.

detelja - prvic itak ne ves, kok bolijo naravni kok umetni popadki, to je prednost prvorodk. drzim pa pesti, da se itak naravno zastarta user posted image

ja...saj to je dobr, ker ne vem kaj me v bistvu čaka...vem da glih najbolj prijetno ne bo kaj več pa ne vem...mogoče bo hitr pa bom navdušena lahko bo dolgo trajalo in bom vse razočarana...bomo videli...so pa vsi bolj nevrozni kot jazuser posted image  moj gre danes v službo pa je že cel živčen, ker bom spet sama doma....

jaz sem imela nekako svojo "mantro" in se s tem poskusala tolazit .. da z vsakim popadkom sem blizje spoznanju moje pikice in da bolj kot boli, prej bo konec. Sva sla v porodno nasmejana in se ful zezala, se osebje je bilo navduseno, kok je dobr vidt nasmejan folk v porodni. Sem jim itak rekla, da ko bo slo zares, bo moj nasmesek cudezno izginil user posted image Mislim, da je ful fino, da imas pozitiven pristop k celi zadevi in tudi osebje se odzove na to pol the best. Babca in student babistva, ki sta bila zadolzena zame sta bila tud take face, da samo kapo dol.
Takrat v porodni pises svojo zgodbo, odmisli vse kar si slisala in se koncentriraj nase. To je najvec, kar lahko naredis v danem trenutku.

Pa uzivaj se v sunki, jajckih in potici - jaz se jim odpovedujem zaradi dojenja user posted image No sem pa spekla sarkelj in prekajeno puranovo stegno v testu, tko da sem tud jaz prisla do hmm neke vrste velikonocnih dobrot user posted image

tudi jaz ne jem šunke, jajc in potice...nekako mi ni do hrane...saj veš zdaj so moje misli drugjeuser posted image user posted image ja, itak je najboljše, da se koncentriraš na sebe in ne na to kaj mi je kdo kdaj rekel...jaz sem zadnje čase tako utrujena...ob  6 sem vstala zdaj sem že spet tako hin kot da celo noč ne bi spala...

detelja - Če si utrujena, potem najbolje, da greš kar malo počivat oziroma spančkat user posted image . Očitno tvoje telo potebuje počitek, saj si nabira energije za porod. Jaz grem tudi po 3-krat na dan ležat in zaspat, če je treba. Sedaj resnično moramo poslušati svoje telo, saj smo v zadnjih dnevih, ko je naš organizem najbolj obremenjen, saj mora delati za dva. Zato pa moramo tudi spati za dva user posted image user posted image user posted image .

sam veš kolko jaz zadnje čase spim...npr. zbudim se tam nekje ob 5 pol 6 in pol 6 vstanem mogoče ležim do pol 7...ob 9 sem že kot cota...in če si vležem bom spala tja do 12 pol imam kosilo ali neki pojem pa če si vležem pred tv spet spim po 2-3 h...zvečer ob 21-22 sem že spet cela meglena in zaspim pol tja do 1 pol 2 pred tv spim in pol ko se moj spravlja spat (on mi včasih pomaga spat pred tv včasih pa gleda tv-ponavadi takrat ko pride iz službe mora prečekirat cel teletekst itduser posted image user posted image ) me zbudi in gremo v spalnico spat in pol včasih imam občutek, da sem se predramila in da ne bom mogla spat pa sploh ni tako me kar takoj zmanjka...res je ful utrujeno moje telo..saj jaz tudi, če sem sama doma ali kaj spim, ko pač čutim, da to potrebujem, ker nikoli ne veš kdaj bo konec tega in kdaj bomo šli via rim in kako dolgo bo vse skup trajalo...

Mogoče pa se premalo giblješ? user posted image Gibanje ti tudi pospeši porod. Malo se zbrcaj v rit in poskusi it večkrat na dan na krajše sprehode. Seveda z vmesnimi počitki na klopcah. Jaz sem pri sebi opazila, da bolj kot sem pasivna, bolj me vse boli in bolj sem neokretna user posted image . Res je, da že težko hodim, toda se vsak dan prisilim, da grem nekam ven na svež zrak, da malo razgibljem svoje telo in se mi zdi, da mi gibanje kar sproža to odpiranje materničnega vratu. Utrujenost pa je lahko tudi znak pomanjkanja kakšnega vitamina, zato mogoče še pojačaj vnos sadja in zelenjave. Vsekakor so naša telesa sedaj na višku porabe in naše bebice nam pojedo vsa hranila, ki jih imamo, zato moramo še toliko bolj paziti, kaj jemo. 

glede gibanja vsak dan grem mal na sprehod...če sem sama pol bolj na kratkega drugače pa greva z dragim kar lep krog po mestu pa dokaj hitro...glede vitaminov kaj pa vem...mogoče rabi otrok ful pa je za mene premalo...drugače jemljem elevit, pujem različne te vitaminske tablete pa ful sadja pojem...zagotovo pa mi manjkajo vitamini K in 2xJuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti ti ti lisica user posted image user posted image user posted image . Pol pa če se giblješ dovolj in ješ še dodatne vitamine, potem pa pač enostavno rabiš več počitka in pika. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.4.2009 11:31:07   
Pat74
Detelja, mogoče bi morala it pa na kakšno pekočo zadevo v kitajsko ali pa indijsko, baje tudi pomaga - meni sicer ni, probaš pa lahko vseeno. Kar se tiče pa unga "hrena", je pri nas tud bolj za okras - saj mi vsako noč naša Maša pojstlo ogrejeuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.4.2009 11:32:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan....

No vidiš, pol pa čisto mogoče, da sploh nimaš pravega datuma in si v resnici še pred rokom? user posted image user posted image

ja, sam to so bili uz v 6-7 t...NS pa je že pokazala 10.4., pa po M je tudi 10.4...in do zdaj so vsi uziji pokazali, da je otrok velik za datum 10.4....sicer pa enkrat bo pa že šel ta naš mali nagajivček ali pa nagajivčika venuser posted image

Točno tako! user posted image Ko bo pravi čas, bo tvoja bebica prišla v tvoje naročje. Zdaj pa ji moramo samo zaupati in se ji prepustiti. Kje je še 42t! user posted image

moj je včeraj izjavil, da je pregloboko posadil seme, da baje res rabi tako seme malo dalj časa, da pride ven ampak da je potem sad tega semena bolj dober, močen itduser posted image user posted image user posted image user posted image  po drugi strani pa vsak dan reče bebici, da naj pride že ven, ker je tako nervozen, da ga bo pobralouser posted image user posted image user posted image

Ja ja, to so pa ta boljša semena user posted image user posted image user posted image . Dragemu pa kar povej, da je do 42t vse v mejah normale in da naj se kar sprosti in "naštela" na 42t, ker drugače lahko s svojo nervozo na nezavedni ravni vpliva še nate. Oh ti naši dedci, pa pravijo, da smo me ženske bolj čustvene kot tipi. Jok brate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.4.2009 11:36:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Detelja, mogoče bi morala it pa na kakšno pekočo zadevo v kitajsko ali pa indijsko, baje tudi pomaga - meni sicer ni, probaš pa lahko vseeno. Kar se tiče pa unga "hrena", je pri nas tud bolj za okras - saj mi vsako noč naša Maša pojstlo ogrejeuser posted image .

Res je detelja, pekoča hrana pomaga. Pa malo zaplešita z dragim rumbo - gibanje z boki zna pospešiti proces. user posted image Če že do vitamina K ne moreš prit. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.4.2009 11:36:14   
Pat74
Nena* ja zdaj, ko je vse pošlihtano in pripravljeno, imamo šele občutek, da user posted image res pride, in to že kmalu, čeprav se moj skoz moti za 1 teden, ko ga kdo vpraša, kdaj bouser posted image . Še Eva in Maša hodita skoz odpirat predale, pa posteljco gledat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.4.2009 11:38:15   
detelja

pri nas je "hren" samo tolko, da ga gledam drugače pa je skrit, ko da bi bil zlatuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa rekli so, da ful torpla voda pomaga pa sem tudi vsak dan probala 2x pa nič...jaz mislim, da če je pripravljeno greš itak rodit drugače pa lahko delaš kar češ pa ne bo nič....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.4.2009 11:41:06   
Anonimen

Nena* ja zdaj, ko je vse pošlihtano in pripravljeno, imamo šele občutek, da user posted image res pride, in to že kmalu, čeprav se moj skoz moti za 1 teden, ko ga kdo vpraša, kdaj bouser posted image . Še Eva in Maša hodita skoz odpirat predale, pa posteljco gledat...

Absolutno razumem Evo in Mašo, saj sem jaz ista user posted image user posted image user posted image . Vsake toliko grem k posteljici, pa nekaj prelagam, pa božam zajčka, ki čaka Elo, pa grem še malo k previjalni in nekaj zlagam ... tako se "motam okoli" kot mačka okoli vrele kaše user posted image user posted image user posted image . Moj pa tudi vsake toliko postoji pred posteljico in mi reče: Še malo, pa bo tukaj noter spala najina deklica ... in je potem čist' raznežen user posted image . Res je lepo pričakovati otročka! user posted image Za naju je še toliko bolj čarobno, ker je najin prvi user posted image .
Pri vas pa že tretji, čestitke user posted image ! Midva si tudi želiva tri otroke, toda najprej bova morala rešiti stanovanjski problem, ker sva trenutno v 1-sobnem stanovanju, tako da kakšno dobro leto bo ok, potem pa tudi z enim otrokom to več ne bo dovolj. Toda verjamem, da se vse da, če se hoče user posted image .

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.4.2009 11:42:14   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: pikiica

oi.. samo da vam javim.. mi smo rodili... rok sem imela 10.4., ko pa sem sla 9.4. na pregled me je moja ginekologinja poslala kar v porodnisnjico, kot da imam popadke in da sm odprta ze 1.5cm. ko sm pa prisla v P pa so mi rekli da nimam nic popadkov so pa ugotovili da krvavim, in tako so mi predrli plodovnico in dali umetne popadke. po 6/ih urah sem ob 20.59, rodila zdravo puncko 50cm in 3200g.. ime pa ji je Kristina, od vceraj se doma ze lepo crkljamo... se se kaj javim... papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.4.2009 11:42:20   
Anonimen

pri nas je "hren" samo tolko, da ga gledam drugače pa je skrit, ko da bi bil zlatuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa rekli so, da ful torpla voda pomaga pa sem tudi vsak dan probala 2x pa nič...jaz mislim, da če je pripravljeno greš itak rodit drugače pa lahko delaš kar češ pa ne bo nič....

Veš kaj detelja, to imaš pa najbrž čist' prav: ko je pravi čas, ni važno, kaj delaš, pa bo otroček prišel na svet, če pa čas še ni pravi, pa se lahko postavljaš na glavo, pa ne bo nič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.4.2009 11:42:44   
detelja

Res je detelja, pekoča hrana pomaga. Pa malo zaplešita z dragim rumbo - gibanje z boki zna pospešiti proces. user posted image Če že do vitamina K ne moreš prit. user posted image  user posted image  user posted image

če sem se pa včeraj ful smejala ko mi je razlagal to glede semena pol pa se je ful trebuh zibal pa sem mislila, da bo umrl, da bebo tako tresem itd...joj, moški...da bi on malo v pravem mestu streseluser posted image user posted image user posted image user posted image  tako je občutljiv ratal...

joj, tega vam nisem povedala...moja sestra je bila že celo nosečnost ful pozorna do mene...prideta z možem po mene, da gremo k staršem (moja sestra živi drugače na dunaju) pa gremo še v interšpar pa kupim neke čist drobne stvari čist lahke...joj, kako je paničarnila, da ne smem nosit vrečke, ker je pretežko to itd...pol hodimo po trgovini pa je bila gužva "pazi, da te kdo ne udari pa pazi to pa ono pa tretje"...meni bi se zmešalo 9 mesecev ob njej...še na wc me ni pustila, da bi šla sama je šla kar poleg pa me zunaj čakala, da mi slučajno ne bo slabo ali da se kaj ne zgodi...sicer pa je ful čustvena, ker je bila cel čas ob meni ko sem prvič imela ss-abrazijo in tudi v tej nosečnosti, ko  sem krvavela...in mislim, da je podzavestno to krivo...je pa starejša in mislim, da je to kar tipično za starejše sestre, da so tako zaščitniške...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.4.2009 11:45:41   
detelja

Veš kaj detelja, to imaš pa najbrž čist' prav: ko je pravi čas, ni važno, kaj delaš, pa bo otroček prišel na svet, če pa čas še ni pravi, pa se lahko postavljaš na glavo, pa ne bo nič. user posted image user posted image user posted image

no, vsaj jaz mislim tako...ampak pol pa bo ta naš bebi naredil sam enkrat tako silo, da bomo šli ko rakete via rimuser posted image user posted image user posted image  najboljše je bilo, da so se vsi pripravljali, da bo zdaj fešta, da bom rodila..zdaj pa jih je bebi mal zafrknil...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.4.2009 11:46:47   
Anonimen
Babuške, jaz vas za danes zapuščam. Moj ravno sesa avto, jaz se grem pa stuširat in uredit, da pobegneva ven na sončka user posted image . Jupi za vreme, da je tako lepo sončno, čeprav so prejšnji teden napovedovali, da bo ponedeljek deževen. user posted image  user posted image  user posted image

Lepo preživite dan, vse, ki imate jutri pregled pa: uspešno! user posted image user posted image user posted image

Pa čim bolj udobno noč, morda pa celo pridem še kaj zvečer,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.4.2009 11:49:11   
detelja

Babuške, jaz vas za danes zapuščam. Moj ravno sesa avto, jaz se grem pa stuširat in uredit, da pobegneva ven na sončka user posted image . Jupi za vreme, da je tako lepo sončno, čeprav so prejšnji teden napovedovali, da bo ponedeljek deževen. user posted image  user posted image  user posted image

Lepo preživite dan, vse, ki imate jutri pregled pa: uspešno! user posted image user posted image user posted image

Pa čim bolj udobno noč, morda pa celo pridem še kaj zvečer,
NenaLena

uživajte....jaz pa grem zdaj mal kavč ogrevatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.4.2009 11:56:49   
*Junona*

Meni že celo nosečnost paše zelooo pekoča hrana.

Pri nas je tudi hren za okras.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.4.2009 11:58:15   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan....

No vidiš, pol pa čisto mogoče, da sploh nimaš pravega datuma in si v resnici še pred rokom? user posted image user posted image

ja, sam to so bili uz v 6-7 t...NS pa je že pokazala 10.4., pa po M je tudi 10.4...in do zdaj so vsi uziji pokazali, da je otrok velik za datum 10.4....sicer pa enkrat bo pa že šel ta naš mali nagajivček ali pa nagajivčika venuser posted image

Meni je čisto prvi izračun G po tistem okroglem koledarčku glede na ZM pokazal 27.4., prvi UZ v 7. tednu pa 30.4. Nuhalna svetlina pa 27.4.. Kaj mislite, da je najbolj prav?user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.4.2009 11:58:42   
*Junona*

oi.. samo da vam javim.. mi smo rodili... rok sem imela 10.4., ko pa sem sla 9.4. na pregled me je moja ginekologinja poslala kar v porodnisnjico, kot da imam popadke in da sm odprta ze 1.5cm. ko sm pa prisla v P pa so mi rekli da nimam nic popadkov so pa ugotovili da krvavim, in tako so mi predrli plodovnico in dali umetne popadke. po 6/ih urah sem ob 20.59, rodila zdravo puncko 50cm in 3200g.. ime pa ji je Kristina, od vceraj se doma ze lepo crkljamo... se se kaj javim... papa

Čestitke, bravooooo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.4.2009 11:59:09   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem včeraj cel dan neki jedla in pila...ogromno... in danes mi grda vaga pokaže 1,3kg več kot včerajuser posted image Bomo videli, kaj bo jutri pokazala.user posted image

Grda vaga, grda user posted image . user posted image user posted image user posted image Junona nič se ne sekiraj, boš jutri malo manj jedla in več pila, pa boš na istem. user posted image Bebice pa tako še pridobivajo na teži te zadnje dneve, do 150g na teden.

Jutri imam pa G in spet to tehtanje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
13.4.2009 11:59:40   
*Junona*

Js sem včeraj cel dan neki jedla in pila...ogromno... in danes mi grda vaga pokaže 1,3kg več kot včerajuser posted image Bomo videli, kaj bo jutri pokazala.user posted image

če si včeraj jedla ful močnih stvari (šunka, sol....) pol danes pazi malo na take stvari pa čim več pij...verjetno je tudi voda kriva...

Sej danes se pazim, ker me zanima, kaj bo jutri pokazala. Kakšnih 80 dag manj bi mogla.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
13.4.2009 12:11:52   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Koliko je pa sedaj že karta za ZOO,po moje ni tko draga ,no ?Ja koderček je veselo migal ko je pa slišal veliko otroških zvokov in gledal živalice ,super res. Komaj čakam ,da grem mi tudi user posted image user posted image user posted image

Vse o LJ ZOO: http://www.zoo-ljubljana.si/
Cena kart se mi zdi še nekako sprejemljiva, ker jaz ponavadi notri bluzim tudi 4 ure. Meni je tak lepo gledati živalce. Potem pa ko imaš enkrat otroka in če si  iz LJ se ti pa splača vzeti kar letno vstopnico. Otroci itak hitr oizgubijo koncentracijo in potem je nemogoče vse obdelati na enkrat. Prideš pa večkrat in to je to. Aja pa še ena ideja za kakšen RD ali novo leto: letna vstopnica za ZOO! user posted image

letna karta je zakon. Jaz bom velik tam visela tko dopoldne z dito kot popoldne z obema ali familiarno user posted image Meni je ZOO zakon, ni avtomobilov, so zivalice, ma res the best sploh dopoldne cez teden, ko ni take guzve. Bomo ziher sli familiarno ta teden dopoldne user posted image Komaj cakam.
detelja - ja na dunaju je pa sploh za vidt user posted image user posted image user posted image   Glede dihanja - bos cutila, kako je prav. predvsem dihanje s prepono. Dihas s trebuhom. In res ornk pomaga, vsaj meni.

NenaLena - hja, pri meni ocitno tak pristop pali, ker sem se obakrat odprla noro hitro. Zdaj v drugo sem bila 45min pred porodom odprta 4cm user posted image Tko da je moralo it ornk hitro tole odpiranje.. user posted image

Pikiica user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
13.4.2009 12:13:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Koliko je pa sedaj že karta za ZOO,po moje ni tko draga ,no ?Ja koderček je veselo migal ko je pa slišal veliko otroških zvokov in gledal živalice ,super res. Komaj čakam ,da grem mi tudi user posted image user posted image user posted image

Vse o LJ ZOO: http://www.zoo-ljubljana.si/
Cena kart se mi zdi še nekako sprejemljiva, ker jaz ponavadi notri bluzim tudi 4 ure. Meni je tak lepo gledati živalce. Potem pa ko imaš enkrat otroka in če si  iz LJ se ti pa splača vzeti kar letno vstopnico. Otroci itak hitr oizgubijo koncentracijo in potem je nemogoče vse obdelati na enkrat. Prideš pa večkrat in to je to. Aja pa še ena ideja za kakšen RD ali novo leto: letna vstopnica za ZOO! user posted image

hvala ti ,zlata si ,ja res je ko imaš družino je lepoi it večrat saj otroici vedno znova uživajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.4.2009 12:13:46   
sonček85

detelja.hvala za zajtrk,

junona.kako lepe slikce beibijev

Hvala.user posted image Naredijo še večje lušte, kajne?user posted image

Ja res je še več lušt naredijo,no pa saj bomo kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona:jutri te pokličem po pregledu da se zmeniva kdaj bi ti ustrezalo da pridem ,predno rodiva ta teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim pa pridet dopoldan ,saj pop dela moj pa nimam avta ,razen če ti bolj paše pa das mi ga dragi da

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
13.4.2009 12:13:47   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeee ,se mi je zdelo malo čudno da ni ne duha ne sluha bilo od tebe na iz pregleda zaj k pred pregledom si se pa javila skoraj vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

česttkeeeeeeeeuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.4.2009 12:20:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
13.4.2009 12:15:32   
sonček85

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)user posted image       CE 

02.04.
3.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)user posted image        LJ

4._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
5.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
6.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)user posted image              
7.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
8.balbina                        
(št. ?, št. ?)            SG      
04.04.   
9.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

10.kataka21 (24)          (št. ?, št. ?)  

05.04.
11.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    
12.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
13.orhidejka                     (št. 1, št. 0)        MB     

06.04.
14.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
15.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
16.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)        Trst

17.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
18.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
08.04.
19.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
20.bineti                           (št. ?, št. ?)   
21.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                    
10.04.
22.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)        LJ
23.detelja                         (št. 2, št. 0)                     
24.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
25.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ   
 11.04.              
27.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )user posted image     LJ
28.aljab                            (št. 2, št. 1) user posted image           
29.matt                             (št. 1, št. 0)        

30.kimmii (31)                (št. 1, št. 0) user posted image                                              

12.04.
32.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
33.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)user posted image      MB
34.diti(27)                       (št. 1, št. 0)user posted image      CE
LE KATERA BO NASLEDNJA   user posted image user posted image
13.04.
35.tink@                           (št. 1, št. 0)        NM         
14.04.
36. vud                             (št. 2, št. 1)         SG
37.zanchy                         (št. 3, št. 2)user posted image                                          
38.KaTkA24                      (št. ?, št. ?) user posted image   MB/CE  
39.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
40.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
41.pat                               (št. 2, št. 1)                                

42.ninaMM  (23)
             (št. 1, št. 0)user posted image     LJ      

16.04. 
44.lily32                           (št. 1, št. 0)
45.suzy25
                         (št. 2, št. 1)user posted image    SG      

17.04.

46.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)user posted image      KR
47.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                       

48.*nana*                         (št. 3, št.1)        SG 
50.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
51.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
52.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )        LJ        
18.04. 
53.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
54.blancica (34)               (št. 1, št. 0)user posted image    PO  
55.malapikica(36)            (št. 3, št.? )user posted image     MS

56.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
57.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)       LJ                          
58.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1) user posted image   TRB
20.04.
59.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)       LJ               

60.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)user posted image    MB        
61.tani22                          
( št. ?, št. ?)        

21.04. 
63.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
64.PikaV                             (št.3, št.1) user posted image           
65.goričanka (36)             (št. 2, št.1)        NG
66.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)      TRB  
23.04.
67.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)user posted image    PT             
68.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
69.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)user posted image     CE
70.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                        

72.ninica23                        (št. 1, št. 0)user posted image   CE  

25.04. 
73.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)       MS
74.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)user posted image     PO
75.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
76.anca(28)                      (št.
1, št. 0)user posted image   LJ         
78.olea                               (št. 1, št. 0)      LJ
27.04.
79.štorkljica                      (št. 2, št. 1)user posted image         
80.barboom                       (št. 1, št. 0)user posted image    PO                     
81.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
82.anchika                        (št. 2, št. 1)           
83.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)     NM/LJ                            

28.04.
84.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)    ZASAVJE
85.ella. (33)                     (št.1, št. 0)user posted image         
86.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)      CE
29.04..
87.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)     BREŽ
30.04.
88.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)       CE
89.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ
90.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)        LJ
 01.05.                     
91.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

92.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
93.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
94.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
95.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

14.04
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
pat74
Sonček 85 CTG+UZ
blueeyes CTG
angelito CTG
cveta28 CTG
malapikica CTG
L&L CTG
detelja CTG
15.04. 
diti
ninaMM
NenaLena CTG
zupancdam
16.04
brigita23 CTG
mlavla
20.04.
Blancica CTG
zupancdam-sproženje poroda
21.04
mišk
22.04.
ninica23
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE:  87/117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
13.4.2009 12:15:36   
sonček85

user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image    nmag - Karolina

user posted image    Frutolina - Mihael Tai

user posted image    m...tina - Jure

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
13.4.2009 12:16:15   
sonček85

user posted image

user posted image pikar34t
user posted image detelja /41t1d
user posted image Cveta28/36t3d
user posted image malapikica/39t
user posted image Brigita23/ 38t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Sonček85 /37t1d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image
NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d

user posted image
mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image   mlavla /37t6d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako pogosto?
qloq

Kako pogosto ste aktivni na facebooku?

vsaki dan sem aktivna (49%)

Ne nisem aktivna (16%)

občasno pregledujem objave in delim objave (21%)

me ne zanima saj je facebook spletno socialno omrežje zanič (14%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!