sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no mi smo pa nazaj iz P ,ker sem že imela začetne popadke na 10 minut,ki pa so se na žalost nehali ko smo prišli do pregleda.G me je pregledala in mi povedala da smo že 1cm odprti,plodovnice je še ok,mali miga ,srček bije,mere ok,na CTG-ju ni nič pokazalo tko da sedaj čakam o,čakamo kdaj bo oooooooooooooo dobrodošla v mojem klubu 1 cm... mogoče pa bom jaz jutri že v 2,3... sam mene ko je včeraj tako spodaj bolelo pa ful dolgo sem glih premišljevala kaj pa vem kdaj je pravi čas, da spakiram pa gremo za rim....sam mene ni siskal mene je samo ful bolelo spodaj..nisem mogal ne stat, ne sedet, ne ležat, ne se tuširat nič...pol pa kot strela iz jasnega vse minilo...in zdaj je ok...sicer me smao spet tako čudno boli na desni strani - tista čudna bolečina kot ko greš tečt pa nimaš kondicije...bebi pa brca ko nori super, da je drugače vse ok...ja, ene ful zafkavajo lažni popadki ene pa pograbi pa gremo via rim ja sem se ti le pridružila ja sej je bila ena potem tam ,je prišla za manoi in ima isto rok 24.4 ,pa ji je nekaj čez 16h voda odtekla ,mali ji pa prečno leži tko da bojo po moje kr porod sprožili,so jo dali pa še prej na CTG IN vse ,pa da vidijo. ja, to bo ziher cr...sam veš, da se je moji sodelavki mala obrnila iz prečne lege na porodni mizi cel čas so ji govorili, da bo cr...pol pa zadnji pregled pa je bila še vedno v prečni..pol pa neki da uz naredijo pa je ona rekla, da se neki ful gnezdi pol pa uz pokaže, da je v ta pravi legi pol pa naravni porod ona pa bila čist srečna, da bo cr... A res al kaj,ja to pa super,to punco je pa kr malo strah,no pa saj jo razumem k je pa njen prvi otrok tudi ,A sem ji rekla srečno in vse bo ok ,pa da bo kmalu cartala