|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
12.4.2009 10:40:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

detelja - drži se. Mogoče, de se pa rejsan uresničila napoved tvojega pa ideš gnes. Držin pesti.

Sicer je mene gnes vnoči tudi nekaj šraufalo. Samo neje še tou ta pravo.

mene je tak držala bolečina te pa san šla pod tuš...pa san si nej mogla las posišiti pa san si v dnevni doj sejla te pa san si 2x redno vdihnila pa izdihnila zrak pa pol 8 mimo bilo...zdaj san pa v redi...bebi ful živi...mogoče pa glih do torka kaj bouser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.4.2009 13:40:24   
darjussa
Ola user posted image !

Mene pa zanima, če kera zna za kakšo bauto prejk na Madžarskon, predvsem za vozičke. Ka san najšla eno trgovino Bababolt ka se nahaja v Buimpešti in majo full ceneje nekatere vozičke...kak npr. ka ge ščen meti quinny buzz. Če zna torej kera za trgovino ge majo quinny-je!?

Resan bi bila vesela, kakršnih koli informacij.

Lep pozdrav vsem...

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.4.2009 14:09:25   
Nončika
detelja, dihaš? gda maš vutro pregled?

darjussa, probaj pogledat na huncutka-bababolt.hu. to trgovino maš v zalaegerszegu. maš nekaj trgovin tudi v Lentiju, probaj prvič tam preverit. na madžarskem najdeš quinny, ampak so bolj zastopane druge znamke. probaj pogledat za kako podobno.

user posted image

user posted image

evo, to najdeš v Lentiju, cene se gibljejo tam nekje 250€

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.4.2009 14:52:25   
Nalini
upam, da ste fan preživele praznike ...

detelja, malapikica fajn opravita jutri ....

mi smo še kar ok .... mali je pravi mujcekuser posted image  .... lačen kak volk in obožuje mamine prsiuser posted image user posted image .... cel dan bi bil priklopljen.... ponoči na srečo še kar spimo ....

ajde, lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.4.2009 14:59:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Ola user posted image !

Mene pa zanima, če kera zna za kakšo bauto prejk na Madžarskon, predvsem za vozičke. Ka san najšla eno trgovino Bababolt ka se nahaja v Buimpešti in majo full ceneje nekatere vozičke...kak npr. ka ge ščen meti quinny buzz. Če zna torej kera za trgovino ge majo quinny-je!?

Lep pozdrav vsem...

pa v lentiji maš tudi eno bauto z otroškimi stvarmi pa mislin ka najdeš tudi kakšne cenejše stvari kak prinas...to bole pitaj nončiko ona to vse zna...ona je takšna internacionale diklinauser posted image user posted image nej nonči?user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.4.2009 15:01:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

darjussa, probaj pogledat na huncutka-bababolt.hu. to trgovino maš v zalaegerszegu. maš nekaj trgovin tudi v Lentiju, probaj prvič tam preverit. na madžarskem najdeš quinny, ampak so bolj zastopane druge znamke. probaj pogledat za kako podobno.

user posted image

user posted image

evo, to najdeš v Lentiju, cene se gibljejo tam nekje 250€

a seveda ka dihan..si nora ka ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image samo ge man filing ka mo šla prej za ormož kak za rim...ej lidgej so čist nori gratali...saj znan ka jih zanima, če san rodila ali nej...ali če takoj ne odpišen na sms ali kaj že vsi znajo ka rodin, če glih doma v posteli drevenenuser posted image user posted image user posted image user posted image mama je pravla ka jin doma malo tel. ne pregoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj dragi pa je že tak nervozen, ka pomali mo mogla rezervejrati voro ka mo lejko šla na wc...sicer gnes dela pa vendar malo pozabi na vse skup ali ne spi, ne gej, edino na wc lejče cejle noči pa dneve...te pa mo mogla pa po kremo za hemeroide itiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.4.2009 15:02:29   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

mi smo še kar ok .... mali je pravi mujcekuser posted image  .... lačen kak volk in obožuje mamine prsiuser posted image user posted image .... cel dan bi bil priklopljen.... ponoči na srečo še kar spimo ....

ajde, lp

nemreš kaj...moški jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te pa je vaš mali zakladek kak klop se prisesa na tvoje prsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fala..vupan samo ka me not ne zadržijo, če mo rodila me naj ovak san pa rajši doma na netiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.4.2009 15:04:43   
detelja

okoli 9 so me naročili...kda to je ne ven...tu negi mo šla...pa malapikica ma isto prelged kak geuser posted image lejko pa ve šle jutri rodit..4.4. sve se pakivali pa nič nej bilo, te 10.4. pa nič...te zdaj 14.4. grata....ona je 4 dni pred rokon, ge mo 4 čez rok pa sve te glih tanuser posted image user posted image user posted image ti pa maš popoldan geli NS?

rajši mi povej kak si drugače? znaš ka skoz mislin na tebe...san glih mojemi gučala san komaj sline požerala mi je težko gratalo....

joj, če glih čakamo veselo novico van moren povedati, ka smo lani takšnoga časa izgubili našo prvo pikicouser posted image user posted image samo lani so bili svetki že marca...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.4.2009 15:10:05   
Nalini
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ajde, lp

nemreš kaj...moški jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te pa je vaš mali zakladek kak klop se prisesa na tvoje prsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fala..vupan samo ka me not ne zadržijo, če mo rodila me naj ovak san pa rajši doma na netiuser posted image user posted image

ja moški ...user posted image  upan ka de mel zize tak rad tüdi kda de velkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

jes tudi komajn čakan ka pošlješ sporočilo ka si rodilauser posted image  .... pa naj bo čimlepše doživetje rojstvo vašega bejbija ....

moj dragi pravi kakšen lejpi porod san jes mejla ..... jao njemi, njega so nej popadki boleliuser posted image user posted image ....

ka de li tvoj dragi delal med porodon, če že zdaj lejćče na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image  .... vej tan majo wc tudi poleg,... tak ka nega problema ....user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.4.2009 15:27:10   
detelja

user posted image

ajde, lp

ja moški ...user posted image  upan ka de mel zize tak rad tüdi kda de velkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

jes tudi komajn čakan ka pošlješ sporočilo ka si rodilauser posted image  .... pa naj bo čimlepše doživetje rojstvo vašega bejbija ....

moj dragi pravi kakšen lejpi porod san jes mejla ..... jao njemi, njega so nej popadki boleliuser posted image user posted image ....

ka de li tvoj dragi delal med porodon, če že zdaj lejćče na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image  .... vej tan majo wc tudi poleg,... tak ka nega problema ....user posted image

fala ti za lepe besedeuser posted image user posted image

ge se glede mojega ne sekejran kak de tan...ker njemi je to nej nič krv pa to videti...ge lejko bruhan pa on poleg gej pa njemi to nič nej...njega skrbi za bebo, če de vse ok, ka smo zdaj že prejk roka pa če dr sploj znajo ka delajo pa ka de z meno vse ok...pa njemi hodijo hujše stvari po glavi kak meni...ge ga razmin...kda je tebi neka ti znaš kak pa ka...drugi pa ne razmijo pa ne vejo kak se ti počutiš zato je drugin telko težje vse ksup....in tak je pri nas zdaj...pa te znaš ide v službo pa zna ka ma gužvo pa te študejra naj se kaj v ton časi zgodi pa nde poleg pa zanš kak je...sicer pa je gnes prizno ka je med semi najbolj nervozen...ge san odkrito povedano nej..samo mi je tak če me vutro zadržijo slučajno v P pa nemo rodila...rajši san doma...

ja, če tak gledaš si še dokaj hitro rodila...enin se zavleče...pa zdaj si predstavljaj, če de naše dejte melo 3600g je kar fajn za roditi..no lejko pa de še hitreje šlo...kak bo bo, vo de moglo

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
13.4.2009 15:40:10   
Nončika

Ola user posted image !

Lep pozdrav vsem...

pa v lentiji maš tudi eno bauto z otroškimi stvarmi pa mislin ka najdeš tudi kakšne cenejše stvari kak prinas...to bole pitaj nončiko ona to vse zna...ona je takšna internacionale diklinauser posted image user posted image nej nonči?user posted image user posted image

curica moja zlata, pa znaš ka san. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.4.2009 15:41:07   
Nončika

ajde, lp

in mamica je vsa srečnica, da ma takega zlatega sineka. bravo mali. pa kakšo slikico nan pripopaj!!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.4.2009 15:45:16   
detelja
huncutka-bababolt.hu

Ola user posted image !

Lep pozdrav vsem...

curica moja zlata, pa znaš ka san. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
13.4.2009 15:46:44   
Nončika

okoli 9 so me naročili...kda to je ne ven...tu negi mo šla...pa malapikica ma isto prelged kak geuser posted image lejko pa ve šle jutri rodit..4.4. sve se pakivali pa nič nej bilo, te 10.4. pa nič...te zdaj 14.4. grata....ona je 4 dni pred rokon, ge mo 4 čez rok pa sve te glih tanuser posted image user posted image user posted image ti pa maš popoldan geli NS?

rajši mi povej kak si drugače? znaš ka skoz mislin na tebe...san glih mojemi gučala san komaj sline požerala mi je težko gratalo....

joj, če glih čakamo veselo novico van moren povedati, ka smo lani takšnoga časa izgubili našo prvo pikicouser posted image user posted image samo lani so bili svetki že marca...

zlata si!!! pa znala san jes tou, ka misliš ti na mene. jes pa na tebe. pa ne se preveč obremenjevati. pikica vaj zaj čuva in vama maha z nebes.

je san pa ok. gnes san že speglala celo goro cot. ma mislin, ka man nekše grozne probleme s prebavo. zaj moren vsakši den aktimel piti, ka či nej me moj krejga. odi za menof preverjat, či v hladilniki fali eden več eli nej. user posted image user posted image user posted image

detelja in malapikica, nej ka ta se preveč mantrale in drle vutro, da mo jes mela NS. pa detelja, nej ka jes tvojoga dragoga vidin tan z gipson na rokaj ali pa ger indri.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.4.2009 15:50:31   
detelja

zlata si!!! pa znala san jes tou, ka misliš ti na mene. jes pa na tebe. pa ne se preveč obremenjevati. pikica vaj zaj čuva in vama maha z nebes.

je san pa ok. gnes san že speglala celo goro cot. ma mislin, ka man nekše grozne probleme s prebavo. zaj moren vsakši den aktimel piti, ka či nej me moj krejga. odi za menof preverjat, či v hladilniki fali eden več eli nej. user posted image user posted image user posted image ti rajši kavč ali postelo doj drži kak pa telko delaš..nej si dobra...možno, ka si malo nervozna pa ge san na začetki tudi mejla letance na wc...

detelja in malapikica, nej ka ta se preveč mantrale in drle vutro, da mo jes mela NS. pa detelja, nej ka jes tvojoga dragoga vidin tan z gipson na rokaj ali pa ger indri.user posted image user posted image user posted image eto so mu pravli ka more malo doma "telovaditi z meno" ka de prej vse skup šlo dale...on pa li tej nogej skup drži...san mu pravla ka če umetne dobin mu ga vkraj vtrgnenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš bebi pa mi malo ne razčesne buščija...vse vo porine ge li kaj more...samo spodaj se san nešče vo poriniti....

čuj, če ve se drle te vsaj ne boš mejla skrbi ka ti dejte spi pa ti nemre NS napravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponavadi deca radi spijo na NS te pa gin. tak po buščiji mlati gor pa jih vo ženej ka morejo šetati itd... ti si vašo princesko rodila čez roK????

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.4.2009 15:55:32   
Nončika
detelja, krepko čez rok. PDP po menst. sem mela 30.7, ultrazvočni PDP pa 24.7. rodila pa san 2.8.2005. tak ka či me ščeš premagati, te maš še par dni v dobron. user posted image user posted image user posted image

kavč? tou ne pride v poštev. mala je non stop v pogone in moren lejtati za njof. moj pa dela. saj znaš prehrambena in gostinstvo ne gleda svetkof.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.4.2009 15:58:38   
detelja

detelja, krepko čez rok. PDP po menst. sem mela 30.7, ultrazvočni PDP pa 24.7. rodila pa san 2.8.2005. tak ka či me ščeš premagati, te maš še par dni v dobron. user posted image user posted image user posted image

kavč? tou ne pride v poštev. mala je non stop v pogone in moren lejtati za njof. moj pa dela. saj znaš prehrambena in gostinstvo ne gleda svetkof.

ej, pistin ti zmago tak ka te neščen prehitetiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa te bi dala malo malo k babici pa dediji pa bi si doj legla...jooooojjjj pa takšne službe...moj me je že tudi pripravo, ka če glih de mel očetovski dopust de ziher mogo kaj čez vikend delat,ker se zaj začajo že poroke itd...pop....ali ka naj...je pravo ka de pravo ka samo pod pogojem ka mu plačajo tej vore pa ka de naslednji vikend lejko koristo te tej fraj den...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.4.2009 15:59:58   
detelja
čuj znaš ka san študejrala....ka pa če tebi tej prebavne probleme dela actimel???? mlejko včasih prebavo pospeši pa tej mlejčni izdelki...elevit jemleš???

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.4.2009 16:01:51   
Nončika
detelja, či boš ti zmagala ali bon jes dale vodila, de odločila tvoja bebika in ne ti!!!! ali pa vutro što namesto tebe. umetne si pa preveč ne želi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
13.4.2009 16:04:00   
detelja

detelja, či boš ti zmagala ali bon jes dale vodila, de odločila tvoja bebika in ne ti!!!! ali pa vutro što namesto tebe. umetne si pa preveč ne želi.

si jih itak ne želin ali kaj naj???? ja, to pa itak odloči naš bebi...samo ge bi rajši bila ka tebi prepisti prvi placuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.4.2009 16:04:45   
detelja
ka si rejsan pravla doma novico???????ali boš jutri počakala pa te???

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
13.4.2009 16:06:52   
Nončika

doma znajo. sva pravla prejšnji vikend. moja mati je obupno reagirala. huh, kriza je ta moja mati. v službi bon pa povedala v sredo.

mala pa zna, je prvič čudno odreagirala, zaj pa mi že bušija boža in že imena izbira.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
13.4.2009 16:08:43   
detelja

doma znajo. sva pravla prejšnji vikend. moja mati je obupno reagirala. huh, kriza je ta moja mati. v službi bon pa povedala v sredo.

mala pa zna, je prvič čudno odreagirala, zaj pa mi že bušija boža in že imena izbira.

te več nej tamara aktualna'?user posted image user posted image user posted image aja, mati pa je lejko srečna ka de še 1x babica...pusti jo.vej de že prišla k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
13.4.2009 16:19:33   
Nončika
aktualno, aktualno. za deklico sploj nika drugo ne pride v poštev. gnes je začala za brateca. zaj je nekako sprejela tudi tou, ka je lejko bratec.

pa ka me briga za mamo. samo sebi dela škodo in me odvrača vkrej od nje.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
13.4.2009 16:22:12   
detelja

aktualno, aktualno. za deklico sploj nika drugo ne pride v poštev. gnes je začala za brateca. zaj je nekako sprejela tudi tou, ka je lejko bratec.

pa ka me briga za mamo. samo sebi dela škodo in me odvrača vkrej od nje.

user posted image user posted image user posted image ja, malo trbej na oboje pripraviti ka nede šokejrana na konci...glede mame pa mi je rensno žal, ka je takšna..s.icer je ne poznan pa je nemren obsojati, ampak se mi zdi vse skup ful žalostno...ampak si ti močna ženska pa se ne boš obremenjevala...moja tašča pa tast sta tudi na začetki bila cejliva betežniva ka de nezakonski otrok pa san že pravla ka toga deteta neta vidla...sicer ta ga vidla, ampak vpr. "če je naše dejte kaj načišno ka je nezakonsko" pa se neta izognila...pa če de takoj stari nos kontra obrno...njiva sta mene prizadela tak ka ti nemren povedati kak mi je bilo...pa mi je še zdaj...in te sta se zasrala na cejli črti...pa to jima nemo niti na smrtni posteli odpistila...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?