|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
12.4.2009 14:53:27   
alijana
Hanaja: hvala za odgovor in vzpodbudne besede. Na seznamu sem pod pdp 12-5-09. Torej glede mirovanja praviš, da G niso enotni. Aha, torej tebi je rekel, da lahko se sprehajaš. Si me kar pomirila, torej sedaj ni več take panike. Tudi tebi vso srečo, da bi user posted image  zdržal do maja.

Vsem na forumu lepe Velikonočne praznike

pozdrav od Alijane.

(odgovor članu Hanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.4.2009 14:55:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

blueeyes zamenjajo me lahko edino za slona ...user posted image user posted image user posted image ...pa tud ne verjamem da bi me tok zgrešili...user posted image

cveka seveda se ti splača kupi...kaj pa če greš prej kam...user posted image

mah sej bom kupila, sam me ne bo nč presenetel,user posted image upamuser posted image

ja to pa res ne moreš vedet a te bo presenetil al ne...user posted image

ja jz upam da me ne bouser posted image   vsaj zdej še ne k mam še dobrih 5 tednovuser posted image nej še kr ene 4 tedne bo v toplem zavetju pol pa lahko, vmes bom pa že še nabavla kar rabimuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.4.2009 17:15:42   
Blueeyes

modrookica uživaj na izletu in kosiluuser posted image

tok o tem... mojga še kr ni.. tko da samevam.. zdej grem v hladilnik da se nabašem futra, ker sem že sestradana... za to se mi bo mogu pošteno oddolžit user posted image  user posted image

dudica ah kakšneha slona... nisem to mislila user posted image user posted image

čveki ti kr kup vse kar rabiš, da ne bo pol enkrat prepozno... sej pokvarlo se ti ne bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.4.2009 17:56:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

modrookica uživaj na izletu in kosiluuser posted image

tok o tem... mojga še kr ni.. tko da samevam.. zdej grem v hladilnik da se nabašem futra, ker sem že sestradana... za to se mi bo mogu pošteno oddolžit user posted image  user posted image

dudica ah kakšneha slona... nisem to mislila user posted image user posted image

čveki ti kr kup vse kar rabiš, da ne bo pol enkrat prepozno... sej pokvarlo se ti ne bo user posted image

ja sej to maš pravuser posted image user posted image

no mi smo bili mal zunaj je sinko eno uro gonu po logatcuuser posted image tako da je bil kao utrujen, sam zdej se že igra in ni nič več utrujenuser posted image
zdej pa midva tud samevava s sinkom sama doma ker je mož nekam zginu pa nimam pojma kam, no ja sem si pa naredila skutne palačinke in se zdej tud pečejo tako da bo super večerjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.4.2009 18:50:26   
Tanja_
Živjo babike!
Naporen dan je za mano, ni kaj... Sva bila pri tašči na šunki in pirhih, pa sem se tok najedla, da tud dihat ne morem. Jutri pa greva k mojim na kosilo, pa potem še k eni žlahti naprej, k mormo od vseh potice sprobatuser posted image  
čveka in ostale kater nastavek za dojenje to mislite? A za bradavice zaščitit? K če se pogovarjate o tem, ga jst tud nameravam kupit, pa ne vem, kako izbereš pravo velikost? K majo Small al pa Normalen?Al moram oba kupit, pa probat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.4.2009 19:56:47   
AKP
Jaz pa sem preživela lep dopoldan. Smo bili pri tastu na zajtrku in potem še pri moji mami na klepetu. Popoldan pa smo bili doma. Sem se ful slabo počutila in me je neprestano nekaj bolelo in trebuh sem imela trdi. Zdaj je na srečo boljše. Zdaj pa res ne vem več ali me že lažni popadki tako mučijo ali pa je kaj drugega. Zdaj pa se res že počutim kot stara oma. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.4.2009 20:12:26   
Dudica1
tanja nastavki so small in normal...jaz sem si vzela kar normal ker je rekla prodajalka da ima večina normalne dojke razen če nimaš zelo velikih dojk...jaz mam neke normalne in sem si vzela normal...pa so mi prav user posted image

Drugače pa mi povejte kaj se da nardit ko maš zatečene gležnje in noge tud...ker danes mi je pa to zelo oteklo...user posted image ...tud čutim da me tako zateguje...user posted image
Vem da rečejo noge v luft ampak to ne vem če kej glih drži...ker so mi tud prvič pa to ni pomagalo...user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.4.2009 22:05:20   
AKP
Dudica jaz imam skozi zatečene noge in mi ne pomaga da jih dam v luft. še najbolj mi pomaga da počivam in masaža. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.4.2009 23:41:13   
mama11
Pozdravljene, upam, da ste imele vse lepo velikonočno nedeljo. Jaz sem se lepo najedla šunke, zdaj bo lep čas, preden me bo prijelo, da bi jo spet. Kuhanih jajc ne obrajtam, potica bo pa jutri, mi danes ni dišala. Sem se pa prenajedla čokolade, to bo fino stopit na vago pri G v sredo user posted image

Zoja09, ne se tako sekirat glede streptokoka B; meni so ga naključno odkrili preden sem sploh prvič zanosila, pa nisem imela zaradi tega nobenih težav in tudi ne moja pupa. Pač ti pred porodom dajo infuzijo AB in je vse OK. Med nosečnostjo pa nima vpliva na plod - okužba je možna pri prehodu čez porodni kanal, zato pa AB pred tem. Na splošno naj bi bil streptokok B kar pogost in se ponavlja, ne glede na zdravljenje z AB. Je pa definitivno boljše, da veš zanj, kot da ne bi. Ko boš šla rodit, pa za vsak primer (ne glede na to, da ti bo G vpisala v materinsko knjižico) opozori na to.

Kasija, super, bova pa lahko kdaj skupaj vozičkali.

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
13.4.2009 0:07:06   
Anonimen
pozdravček!

za mano je bil pa danes en vzgojno težek dan...user posted image  je kakšna luna na vidiku?
tale nedelja se sploh ni izkazala za tako praznično... no, ja.

lake, bi bilo fino, če bi se srečali... samo ne vem, če bom zdržala do maja.
ravno danes sem premišljevala, da bi mi bilo fino, če bi se Urban rodil 25.4.09, ker se je Oskar (moj prvi) rodil 24.5.06 (številke so iste, 9-ka pa je kot narobe obrnjena 6-ka) in datum pride na sredo (tudi Oskar se je rodil v tem dnevu tedna)... in zaradi nosečniške sladkorne bom verjetno rodila kakšen teden, dva prej (??)
no, ja... se bom pustila presenetiti. to je skoraj tako kot loterija... edino kar je tu razlika, da vem, da se bo res zgodilo (za glavni loto dobitek pa ne vem, če mi bo kdaj namenjen).

mi je všeč, da nisem rodila danes, kot je "napovedal" moj nečak... še pet minut in velikonočna nedelja se bo iztekla.user posted image

Glede nastavkov za dojenje... sem z njimi poskusila, a ni šlo. Se mi zdi, da pridejo prav tistim mamicam, ki se jim prsne bradavice obrnejo navznoter. Če imate bradavice kot štofeljčke, so nastavki nepotrebni (izjemoma v primeru, da želite zavarovati samo bradavico pred poškodbami... čeprav je mene bolj bolelo dojenje z nastavki kot pa brez in tudi Oskar se jim je upiral).
Moj nasvet: nastavke kupite le v primeru, če vam dojenje ne bo steklo... naj vam jih prinesejo domači v porodnišnico.
Sicer pa če se prav spomnim so nam v MŠ priporočali tudi utjevanje bradavic z bepantenom (ampak tu me pa ne prijet za besedo oz. stavek, ker je tega že 3 leta nazaj! Kaj ni masaža prsi povezana s pospešitvijo popadkov in s tem poroda??)

bodite pridne... Dudica1 uživajte v zoo-ju! ostale pa tam, kjer boste!
želim vam prijetno noč in najlepše sanje!

user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
13.4.2009 7:13:01   
Anonimen
dobro jutro

no jz sem že ostala, moja dva fanta pa še spitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanja: so ti  že punce prej povedale o teh nastavkih za dojenje, jz sem jih imela že pr prvem sva se ful lepo dojila v P. tako da ga svetujem tisti ki ima bradavice not obrjene pa sploh jez jih imam in gre ful lažje z dojenjem če imaš nastavekuser posted image

dudica1 uživaj v ZOO,

jz bom dons spet doma k ne gremo nikamer sam popoldne en sprehod in to je to, se mi prov nikamer ne da tako da bom raje kr domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
13.4.2009 9:15:43   
lake
Dobro jutro!

Sm se včeri tok najedla, da bom pomoje dons kr na dieti. user posted image Sm zdele samo eno pomarano pojedla.

A se je še kakšni user posted image umiril? Men se zdi da mi samo rito al pa nogo ven poriva, pa vsake tok časa se mal premakne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
13.4.2009 9:19:17   
Dudica1
lake tistim ki imamo kmalu pdp se bojo počasi umirili...pravijo da se pred porodom umirijo...ne vem pa če to res drži...user posted image ...jaz bom pomoje že kmal šla...me vse neki špika in čudno skeli...user posted image

Najedla se pa jaz nism nč tok tako da lahko še kaj spravim vase...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
13.4.2009 9:29:53   
christiana21
Hojla punce!

Vidim, da ste se razpisale, ko mi računalnik ni delal, sem vas komaj našla.
Nove stvari so, da sem se zredila za 8 kg, novi pregled imam 20.4. , ampak zdaj hodim k privatniku, pa pač plačam. Boljše tako, kot pa, da mi osebna ginekologinja dela strahove s svojo nesigurnostjo in me za vsako stvar pošlje v P na sprejem, tam so pa težave s pritiskom... Ne vem pa, če lahko privatnik da recepte in to. Po napotnico za porod bom itak morala it k osebni ginekologinji, oz bom poslala mojega dragega, ko bom že v porodnišnici s štručko v rokiuser posted image , k njej ne grem več.
Že itak je dojenčica bolj mala, 9.4. je imela 1300 g, ginekolog pravi, da jo moremo do poroda zredit vsaj na 2000g, upam, da bo uspelo.
Dudica1, ne me strašit...ker meni se zdi, da se je moja pupika že malo umirila, ali pa so samo gibi drugačni...ne vem. Ni več toliko brcanja, bolj je premikanje, pa kolcat je nehala vsak dan. Prej se ji je stalno kolcalo.

lake tistim ki imamo kmalu pdp se bojo počasi umirili...pravijo da se pred porodom umirijo...ne vem pa če to res drži...user posted image ...jaz bom pomoje že kmal šla...me vse neki špika in čudno skeli...user posted image

Najedla se pa jaz nism nč tok tako da lahko še kaj spravim vase...user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
13.4.2009 9:35:47   
lake
Christiana: Lepo da si se nam oglasla, smo te že pogrešal. A privat ginekologinja ti pa ne teži zarad pritiska? Samo, da je mala vredu. Poredila jo boš pa po porodu.

Men se tud samo premika, nič ne brca je pa res da mam samo še malo več kot tri tedne do konca, madonca kok gre hitr cajt. Včasih se še vedno sprašujem, če je to res, da bom kmalu mamica. Si kr ne predstavljam.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
13.4.2009 9:46:06   
christiana21
lake, nimam jaz visokega pritiska. Doma je normalen, naraste mi samo v bolnici in pri ginekologinji, to se je začelo dogajat, ko me je prvič poslala v bolnico na hospitalizacijo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.4.2009 10:02:00   
Tanja_
Dobro jutro!
Mi smo bli že na doooolgem sprehodu, zdej pa mal lenarim, pol pa k mojim na kosilo.
Nastavki za dojenje- jst sm si jih mislna kupit tko preventivno, da me ne bo vse bolelo pa razpokalo, mi je velik mamic rekl, da so jih od začetka imele, pa da je super, ker zaščitijo bradavico.
Joj, komej že čakam, da bo četrtek, ker nama takrat končajo obrtniki in bom lahko pospravila stanovanje. V torek imam pa pregled pri G, pa moram vprašat, če se ni slučajno naše dete narobe obrnilo, ker drugje čutim gibe kot prej. Upm, da ne, ker v medenični res ne bi rada rodila. Drugače pa tudi moj ne brca več, pač pa se le še preteguje in to ne rabite nč skrbet, ker je normalno za tako visoko nosečnost, ko nimajo več prostora za brcat.
No, lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.4.2009 10:13:21   
Dudica1
no mi smo mislni it v zoo pa tok piha da smo si premislili...user posted image ...pa drugič...

Ja men se je tud umiril in brce niso več tako močne in boleče kot so bile...pa ponoči in kdaj tudi podnevi mi kar izteka mleko iz prsi...ne vem jaz mislim da se mi bliža saj imam samo še dobra 2 tedna...user posted image ...končno ....

Sicer smo pa rekli da bomo šli popoldne na sladoled in tortico v slaščičarno se mal posladkat...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.4.2009 10:27:31   
Tanja_
O dudi blagor ti, k maš sam še 2 tedna. Jaz sem tud tok naveličana že, pa jih mam še 6?! Jst kr govorm v trebuh naj še 3 tedne počaka, pol pa nej kr prideuser posted image Upam, da bo kaj zaleglo. K si sploh ne predstavljam, da bom do konca maja s trebuhom naokol hodila, bi ga že zdej kdaj kr mal na nočno omarico odložila.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.4.2009 10:29:28   
OliveOyl
OOOO user posted image

Sam na hitrco,da vas pozdravim...upam,da ste lepo preživele praznike,da ste se faj najedle...user posted image
v soboto sem celo pop.preležala,mislim da sem imela že kar popadke...
vzela sem buscopan in ležala kot cvek,proti večeru so izzveneli,zdaj pa spet pošpika tam spodaj...še brat mi je rekel,da zdaj pa že hodim na široko kot Jihn Wayne...upam,da se bo umirilo,če ne...user posted image
Lepo preživite dan,grem malo ven,ker sta sitna kot ne vem kaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.4.2009 10:32:29   
AKP
To noč sem super spala, še na stranišče nisem šla. Očitno se bodo moji lažni popadki nadaljevali še danes. Bomo videli, kaj bo jutri pokazal CTG. Noge so prav obupne. Se pa tolažin s tem, da če malce zaokrožim navzgor, še imam samo 4 tedne in sem rešena. Upam, da bo tudi moj križ tako dolgo zdržal. Že itak sem sama preveč težka, potem pa še moj veliki trebuh spredaj in se res še komaj premikam, da pa bi se počepnila je pa že skoraj misija nemogočeuser posted image . Ja pa oblačenje tudi. Cela nesrečna gledam spodnje hlače in premišljujem kako jih čim bolj neboleče obleči, ker ko dvignem nogo malo višje me že vse boli user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
13.4.2009 10:39:45   
Anonimen
evo punce no jz sem pa do zdajle pospravlala k je moj možek belil, in sem mogla pol pomit po tleh user posted image tako da sem se kr mal utrudila, zdej pa ležim na kavču možek je pa že ušeluser posted image user posted image tako da sva s sinkom sama domauser posted image
pol popoldne pa bomo šli mal na sprehoduser posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
13.4.2009 10:58:03   
zoja10
Dobro jutro.
Še jaz mal porčam, pol pa grem do trgovine...
bomo meli piknik danes,...čeprav kr piha...user posted image  kot da ni dovolj dobrot user posted image

jaz sm kar na enkrat tolk fit da kr res ni, se najbrž že približuje,... skoz neki migam energija spet na višku...user posted image  vsi mi neki solijo da zdej bi pa mogla bit več doma...ah ja...tud do azerbajđana bi šla user posted image ..

Jaz sm si nastavke tud kupla ker mam ful pigmentnih pik na kolobarju pa se mal bojim kako bo to pr dojenju..user posted image

Jutri pa moj prvi CTG user posted image

uživajte praznični ponedeljek, mal jih je takih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.4.2009 10:58:08   
Anonimen
no men tud zatekajo noge sam še ni sileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.4.2009 11:05:13   
lake
Kje pa tok piha? Tuki v Ljubljani nč ne piha, pa ful je vroče. Sva šla z mojim v trhovino, pa na eno kavico sva se vsedla zuni v lokalu in je blo prov vroče. A je bloa kera v Merkatorju v Šiški, ker je bla ena nosečnica z majico pridem Maja.

Zdej bomo pa mal počival, pol pa še kakšen sprehod, pa mal bolj pozno kosilo. Bomo jedl piščančka, moj tuno , krompir in solatko.

Pomoje se bom kr ven na ležalnik spravla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!